Gość: uczeń IP: *.city.net.pl 12.12.02, 22:19 nie bądz cyniczny nauczycielku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vs. Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 11:24 Matułe to powinni zamknąć albo zabronić zawodu nauczyciela za to co robił dzieciom , ci co mieli z nim lekcje to wiedzą o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakesz doVS. IP: *.phils.uj.edu.pl 13.12.02, 15:02 hehe widze ,ze mamy podobne doswiadczenia z dziecinstwa hihi leje na tego swira codziennie ,takich debili powinno sie trzymac w klatkach ..pol Rzeszowa wie ,ze to niezrownowazony kretyn ,a on ciagle jest dyrektorem i jakies machloje uprawia . zamknac go dla dobra ogolu . ps. zaloze sie ,ze jest dyrem tylko dzieki umiejetnej polityce zastraszenia ...to psychol mowie Wam !! Pozdrowka z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Surmen Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.man.rsk.pl 26.12.02, 00:18 Na tej stronie powiedziano już chyba wszystko na temat pana Mareczka. Ja jednak chowam do niego prywatną urazę z czasów kiedy byłem uczniem SP23. Było to już bardzo dawno temu chyba 15 lat wstecz, kiedy miałem okazję spotkać sie oko w oko z tym sadystą. M.M Pobił na lekcji mnie i dwóch innych kolegów w taki sposób że jeden z nas był później na zwolnieniu lekarskim a sam Matuła - wystraszony - jak mi sie wydaje chodził za nami tydzień po szkole i pytał czy komuś o tym powiedzieliśmy. No ale przyznaje pierwszy i ostatni raz w życiu ktoś tak mi obił gębę. Sam jestem nauczycielem i uczę naprawdę trudną młodzież, zwłaszcza obecne pokolenie jest dużo "cięższe" niz to 15 lat temu, wiem że czasem człowiekowi nerwy puszczają i reką swędzi ale tak nie można. A MAtuła mógł i nic mu za to nie było a nawet zostawał po kolei dyrektorem w SP i G. Marcin Stopa - wielkie dzięki, że wreszcie przydybałeś tego wariata i opisałeś w Super Nowościach. Myślę że wielu byłych uczniów Matuły miało niesamowitą frajdę czytając ten artykuł. To tak jaby ktos mu obił tę jego parszywą wąsatą gębę a ten nie mógł się obronic - sytuacja jak widać odwróciła sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakesz Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.phils.uj.edu.pl 13.12.02, 14:55 kto kojarzy pana Matule doskonale wie co to za "czlowiek"... powiem tak w skrocie... on nie jest dziwny on jest psychicznie chory (wiem z bezp.kontaktow z tym osobnikiem) dlatego pozostaje dla mnie olbrzymia zagadka jak taki cwok sie dopchal na dyrektora szkoly (23 teraz gimnacjum) predzej czy pozniej takie szalbierstwo musialo wyjsc ..to przyglup ( ale z solidarnosci hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viash Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 16:45 Marek Matuła to totalny psychol! Maltretuje uczniów, znęca się nad nimi psychicznie, a nawet i fizycznie! Sam jestem świadkiem zdarzenia, kiedy kopnął jednego z uczniów i obdarował go ładnymi epitetami... A jak mówi przez RADIO WĘZEŁ wydaje się spokojny, dobry i pokornego serca... Ale pozory potrafią mylić. Jednym słowem powinien podać się do dymisji, chyba, że chce ROKOSZU na NOWYM MIEŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.man.rsk.pl 13.12.02, 17:36 Hehe, faktycznie z tego co pamietam to zawsze jak przemawiał to miał taki ciepły i potulny głos. Całe szczęście że mnie nie "uczył". Tak poza tym to wiele tamtych nauczycieli nie nadaje się do swojej pracy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblak Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.man.rsk.pl 14.12.02, 08:57 Tego pana trzeba jak najszybciej odizolować od społeczeństwa a zwłaszcza od dzieci . Zamknąć i leczyć , leczyć , leczyć .... aż do skutku .Miałem kiedyś z nim lekcje .Zawsze będzie kojarzył mi się ze Stalinem i jego metodami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Matula raus IP: *.phils.uj.edu.pl 16.12.02, 09:42 Matula psycholu dajze sobie spokoj i zejdz ludziom z oczu ... kompromitujesz sie tyle lat ,wszyscy juz zdazyli cie poznac ... kiedys obiecalem sobie ,ze pewnego dnia dostaniesz ode mnie po mordzie i nie boj sie wcale o tym nie zapomnialem ...tacy ludzie jak ty nie moga miec u mnie zadnego szacunku bez wzgledu na wiek i piastowany urzad... takich ludzi jak ty winno sie natychmaist eliminowac ... jestes typowa zakala spoleczenstwa i zycze ci zeby cie zamkneli w ciupie - moze tam ci sie w koncu oczy otworza czlowieku ,nabierzesz rozumu i zaczniesz w koncu panowac nad soba (szczerze watpie) bez pozdrowien Odpowiedz Link Zgłoś