Dodaj do ulubionych

Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum n...

IP: *.city.net.pl 12.12.02, 22:19
nie bądz cyniczny nauczycielku
Obserwuj wątek
    • Gość: vs. Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 11:24
      Matułe to powinni zamknąć albo zabronić zawodu nauczyciela za
      to co robił dzieciom , ci co mieli z nim lekcje to wiedzą o co
      chodzi.
      • Gość: marakesz doVS. IP: *.phils.uj.edu.pl 13.12.02, 15:02
        hehe widze ,ze mamy podobne doswiadczenia z dziecinstwa hihi

leje na tego swira codziennie ,takich debili powinno sie trzymac w
        klatkach ..pol Rzeszowa wie ,ze to niezrownowazony kretyn ,a on ciagle jest
        dyrektorem i jakies machloje uprawia .

zamknac go dla dobra ogolu .

ps.
        zaloze sie ,ze jest dyrem tylko dzieki umiejetnej polityce zastraszenia ...to
        psychol mowie Wam !!

Pozdrowka z Krakowa
      • Gość: Surmen Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.man.rsk.pl 26.12.02, 00:18
        Na tej stronie powiedziano już chyba wszystko na temat pana Mareczka. Ja jednak
        chowam do niego prywatną urazę z czasów kiedy byłem uczniem SP23. Było to już
        bardzo dawno temu chyba 15 lat wstecz, kiedy miałem okazję spotkać sie oko w
        oko z tym sadystą. M.M Pobił na lekcji mnie i dwóch innych kolegów w taki
        sposób że jeden z nas był później na zwolnieniu lekarskim a sam Matuła -
        wystraszony - jak mi sie wydaje chodził za nami tydzień po szkole i pytał czy
        komuś o tym powiedzieliśmy. No ale przyznaje pierwszy i ostatni raz w życiu
        ktoś tak mi obił gębę. Sam jestem nauczycielem i uczę naprawdę trudną młodzież,
        zwłaszcza obecne pokolenie jest dużo "cięższe" niz to 15 lat temu, wiem że
        czasem człowiekowi nerwy puszczają i reką swędzi ale tak nie można. A MAtuła
        mógł i nic mu za to nie było a nawet zostawał po kolei dyrektorem w SP i G.
        Marcin Stopa - wielkie dzięki, że wreszcie przydybałeś tego wariata i opisałeś
        w Super Nowościach. Myślę że wielu byłych uczniów Matuły miało niesamowitą
        frajdę czytając ten artykuł. To tak jaby ktos mu obił tę jego parszywą wąsatą
        gębę a ten nie mógł się obronic - sytuacja jak widać odwróciła sie.
    • Gość: marakesz Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.phils.uj.edu.pl 13.12.02, 14:55
      kto kojarzy pana Matule doskonale wie co to za "czlowiek"...

powiem tak w skrocie...

on nie jest dziwny on jest psychicznie chory (wiem z
      bezp.kontaktow z tym osobnikiem)

dlatego pozostaje dla mnie olbrzymia zagadka jak taki cwok sie
      dopchal na dyrektora szkoly (23 teraz gimnacjum) predzej czy
      pozniej takie szalbierstwo musialo wyjsc ..to przyglup ( ale z
      solidarnosci hehe)
      • Gość: Viash Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.12.02, 16:45
        Marek Matuła to totalny psychol!
        Maltretuje uczniów, znęca się nad nimi psychicznie, a nawet i
        fizycznie! Sam jestem świadkiem zdarzenia, kiedy kopnął jednego
        z uczniów i obdarował go ładnymi epitetami...
        A jak mówi przez RADIO WĘZEŁ wydaje się spokojny, dobry i
        pokornego serca... Ale pozory potrafią mylić.
        Jednym słowem powinien podać się do dymisji, chyba, że chce
        ROKOSZU na NOWYM MIEŚCIE
        • Gość: absolwent Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.man.rsk.pl 13.12.02, 17:36
          Hehe, faktycznie z tego co pamietam to zawsze jak przemawiał to miał taki
          ciepły i potulny głos. Całe szczęście że mnie nie "uczył". Tak poza tym to
          wiele tamtych nauczycieli nie nadaje się do swojej pracy.

Pzdr.
    • Gość: bleblak Re: Dla Gazety - Marek Matuła, dyrektor Gimnazjum IP: *.man.rsk.pl 14.12.02, 08:57
      Tego pana trzeba jak najszybciej odizolować od społeczeństwa a zwłaszcza od
      dzieci . Zamknąć i leczyć , leczyć , leczyć .... aż do skutku .Miałem kiedyś z
      nim lekcje .Zawsze będzie kojarzył mi się ze Stalinem i jego metodami .
      • Gość: Tomek Matula raus IP: *.phils.uj.edu.pl 16.12.02, 09:42
        Matula psycholu dajze sobie spokoj i zejdz ludziom z oczu ...

kompromitujesz sie tyle lat ,wszyscy juz zdazyli cie poznac ...

kiedys obiecalem sobie ,ze pewnego dnia dostaniesz ode mnie po mordzie i nie
        boj sie wcale o tym nie zapomnialem ...tacy ludzie jak ty nie moga miec u mnie
        zadnego szacunku bez wzgledu na wiek i piastowany urzad...

takich ludzi jak ty winno sie natychmaist eliminowac ...

jestes typowa zakala spoleczenstwa i zycze ci zeby cie zamkneli w ciupie - moze
        tam ci sie w koncu oczy otworza czlowieku ,nabierzesz rozumu i zaczniesz w
        koncu panowac nad soba (szczerze watpie)

bez pozdrowien

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka