Dodaj do ulubionych

!!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:40
Witam,polećcie mi jakas dobra fryzjerke ktoa dobrze mnie obetnie i będa mi
sie wlosy ukladaly, oraz wymysli fajna fryzurke...slyszalam cos o pani Gosi
ktora ma swoj salon "GOYA" gdzies na tylach Europy w jakiejs bramie...nie
bvylam jeszcze u niej...sama nie wiem gdzie isc.pomozcie
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwa Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: 217.96.23.* 19.04.06, 11:53
      Ja polecam Salon Fryzjerski HRIS na ul.Dąbrowskiego 85. Malutki,przytulny
      salonik,a fryzjerka zawsze fajnie doradzi i obetnie włosy.Ja zawsze wychodzę
      zadowolona i chodze tam z wielkim zaufaniem. Polecam,bo niedrogo... ;-))
      • Gość: hiena Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.krak.tke.pl 26.05.06, 18:16
        NIE POLECAM
    • Gość: fiolka Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 15:04
      wolalabym nie isc do jakiegos malego salonu, a chodzi mi o modna fryzure i
      fajne ścięcie... o Trend Line cos slyszalam, mozes zpowiedziec cos wiecej
      np.jaka cena, czy fryzjerki sa mile i ktora jest najlepsza:P hehe ja chce cos
      zrobic z grzywką, a wlosy zapuszczam,mam juz za ramiona,ale wkurzaja mnie bo mi
      sie odwijaja do gory i musze je prostowac zeby byly proste, mam juz dosc
      prostowania, chce zeby mnie podciela tak zeby te wlosy swobodnie opadaly bo mam
      glube wlosy i sa niesforne:P hehehe..jesli ktos moze to niech napisze co
      konkretniej :) dzieki wielkie pozdrawiam, :)
      • Gość: malpa73 Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:43
        ale jestes wymagajaca.mysle ze w takim wypadku musisz sama sobie znalezc bo Ci
        nie dogodzi latwo pzdr
    • Gość: bumarek Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:57
      zawsze twierdzę ze najlepiej strzyga przy Podwisłocze 40
    • offfca2 Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy 19.04.06, 19:28
      najfajniejszy fryzjer w miescie miesci sie na kosciuszki w brame jak sie
      wchodzxi. TREND sie nazywa, najlepiej idz do p. Malgosi. Zawaliscie scinaja
      wlosy a zwlaszcza takie totalnie odjechane fryzury, tylko nie mozesz sie bac. I
      pozwol p. Malgosi zrobic co chce, nie pozalujesz. Ja tam chodze juz dlugo i
      wyslalam tam wszystkich znajomych i babki i gosci. Nawet tesciowa tam chodzi. A
      ja tu mialam zrobiona rewelacyjna fryzure - irokeza - na slub.REWELACJA
      • huskyman Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy 19.04.06, 20:13
        A nie wiecie gdzie dokladnie na Miłocinskiej ma swoj salon Wiesła Wiącek podajze i jego syn? Moglbym jeszcze prosic o jakies namiary i informacje co do umawiania sie na wizyty. pzdr
        • marcelina1968 Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy 20.04.06, 08:08
          tuz przy skrzyzowaniu Milocińskiej z Obrońcow Poczty Gdańskiej, latwo
          znajdziesz bo jest duży żółty szyld....a przy okazji zapytam warto tam sie
          wybrać???
      • szamannka Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy 26.05.06, 20:33
        no zgodzam się Trend jesyt super,ale tylko p. Gosia, świetne fryzury robi nie ma co, fajnie tną też w Soho w plazie, zwłaszcza Ewelina i Beata, polecam.
    • Gość: kasia Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 10:57
      ja rowniez polecam trendline bardzo fajne panie,polecam pania
      Marysie(blondynka), pani Malgosia o ktorej byla mowa wczesniej jest troche
      zakrecona-ale jak chcesz jakas wystrzalowa fryzure to polecam ja, strzyzenie
      okolo 25 zl kosztuje, a wogole tu masz stronke www.trendline.ipr.pl/
      • Gość: kavka Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: 81.15.189.* 23.04.06, 15:53
        Bardzo fajnie strzyze krotkie wlosy p. Ela z salonu Diuna na ul. geodetow.
        Wejscie jest troche od tylu budynku respanu, to naprzeciwko full marketu.
        Obcina mnie i moje krotkowlose kolezanki. Super! i ma dobre oko do dobrania
        sciecia do twarzy. tylko trzeba sie umowic na termin najlepiej bo zwykle ma
        zajete.
    • Gość: Alina Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 16:01
      Super fryzierzy to Wiącek wiesław i jego syn Patryk na Miłocinie.Bardzo polecam
    • Gość: ghy Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.ostnet.pl 23.04.06, 19:11
      Polecam zakład fryzjerski Vouge na Krola Augusta 29. Fryzjerzy pracuja na
      kosmetykach firmy Kadus, robia bardzo dokladny balejaz, fajnie strzyga
    • Gość: Tray Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:17
      Polecam Villa Park przy ulicy Pelczara.Strzyżenie z myciem głowy kosztuje 35
      zł.Jedyny jak dotąd salon gdzie moge siedzieć spokojnie i nie przyglądam sie
      rękom fryzjerki bo wiem, że nic mi nie grozi.
      • Gość: karolina Jean Louis David!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:42
        Polecam gorrąco! Zawsze chodze do takiej pani w kręconych włosach nie pamiętam
        jak się nazywa, ale strasznie fajne fryzurki robi i miło jest i wogóle.. :)
        POLECAM!
        • ciumaczek Mariuss 24.04.06, 19:14
          W Grafice od starego wejścia na pierwsze piętro, potem w lewo i po schodkach do
          góry. Za długie włosy bierze 50 zł, ale jest świetnym stylistą - polecam
    • zazulla [...] 25.04.06, 10:03
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: bianka a gdzie fryzjer stylista? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 14:29
      chodzi mi właśnie o takigo fryzjera - czy jest gdzieś w Rzeszowie!!!
      • Gość: aga27 Re: a gdzie fryzjer stylista? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:31
        Również polecam salon "Mariuss style" w Grafice. Jeżeli oczekujesz stylizacji -
        tylko tam! POlecam.
        • Gość: gościnna Polecam - Miłocin :)) IP: *.org / *.171.40.226.crowley.pl 24.05.06, 14:42
          Najlepszy fryzjer jest na Miłocinie :) Patryk ma świetne pomysły i świetnie
          dobiera fryzury.Polecam gorąco!!
          • Gość: Regra Re: Polecam - Miłocin :)) IP: 193.120.138.* 24.05.06, 17:37
            Ma ktos nr tel na ten milocin???
        • Gość: iza Re: a gdzie fryzjer stylista? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:50
          a czy ktoś slyszał coś na temat salonu REMARI
    • Gość: ;] Re: !!Dobry Fryzjer-modna fryzura-gdzie??pomocy IP: 62.93.41.* 26.05.06, 20:46
      Na Bernardyńskiej La Beaute Pani Lucynka jest świetną fryzjerką potrafi doskonale dobrać fryzury, znajomi mi ją polecili i jestem zadowolona z moich włosków Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka