Dodaj do ulubionych

VIII LO!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:55
czy ktos moze napisac cos o tej szkole???? najlepiwj obecni uczniowie i
absolwenci!!!! prosze was!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: VIII LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:58
      slyszalem wiele opini na temat tego lo zarowno dobrych jak i zlych!!!!! no coz
      szkola jak szkola!!! na baranowce!!!!
      • Gość: ab Re: VIII LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:44
        uuuuuuuuuu chyba nikt nie chodzi do tej szkolyyy!!!!
    • Gość: ja.to.ja. Re: VIII LO!!!! IP: *.krak.tke.pl 25.05.06, 21:16
      8LO jest na wyspianskiego, a nie na baranowce. chodzilam tam przez 4 lata i
      wspominam ten czas bardzo dobrze. nauczyciele jak to nauczyciele, zdarzali sie
      czasem "kosmici",ale z perspektywy czasu bylo bardzo fajnie. z tego co wiem, to
      kadra troche sie zmienila, ale z opowiadan slyszalam ze jest ok. to byly piekne
      czasy...
      • Gość: mag Re: VIII LO!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:31
        chodziłam tam w latach 1997-2001,z perspektywy czasu wspominam tamte czasy bardzo miło,chciałabym się wrócić,dodam że po VIII Lo dostałam się na wymarzone studia
        • Gość: kaka Re: VIII LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 19:39
          a jakie to studia?
    • Gość: haha Re: VIII LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:02
      hop hop!!!! czy ktos sie tu uczyl badz uczy?????? obudzcie sie hallololo???:))
      • Gość: ja.to.ja Re: VIII LO!!!! IP: *.krak.tke.pl 03.06.06, 14:28
        ja jestem na psychologii na KULu :D, kilka osob z mojej klasy na prawie,
        historii, filologiach, ekonomiach, politechnice. reszta zasila szeregi WSIiZ.
        • Gość: ksdk Re: VIII LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:03
          o to bardzo dobbrze sobie radza ludzie po tym liceum!!! pozdrawiam wszystkich
          • Gość: jdjd Re: VIII LO!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:55
            a jaka jest tak naprawde pani dyrektor tej szkoly???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka