Gość: laki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:36 ja uwazam ze pani derewienko jest najlepsza w calej szkoleee!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: laki Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:00 hallo!!! czy nikt sie nie przyznaje do tego lo???? co jest z wami ??? ruchy kluchy leniwe;>:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: 62.93.49.* 19.06.06, 16:15 masz racje ja chodziłam do tej szoły 5 lat temu i bardzo milo wspomimam panią Derewienko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaj Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 15:54 to wiedze ze ciezko jest z wami:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lssls Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:21 beznadzxidejna buda w rzeszowie!!!!!!!!!!!!!!!!wspolczuje wszystkim ktorzy sie tam uczaaa!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edefejfet Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 20:48 VII LO kto chodzi wlasciwie do tej szkoly???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:36 ktos tam widocznie chodzi,,, skoro istnieje.............;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:48 hmmmmmmmm!!! chyba jednak nikt sie nie uczy w tyk lo!!!! a moze go tak naprawde nie ma i jest to lo widmoo:P:P:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 07:33 najlepszy był Piotr Spychała-język Polski teraz w IV LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:21 up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:30 UP UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:46 o raz ostatni up up;) nei wstydzcie sie VII LO i ekonomika który tam jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 13:18 wlasnei mam pytanie: jak to jest naprawde,, czy ekonomik jest w VII lo czy VII lo w ekonomiku:))) ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrytozerca Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:00 VII LO w ekonomiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.d4.club-internet.fr 05.06.06, 10:18 no wlasnie, ja juz dawno probowalam rozwinac watek VII i klapa, zero odpowiedzi, a przeciez jest tam i ekonomik, kiedys prezny, i chyba jakies techniczne szkoly (handlowe), a tu masz, nikt nie chce sie przyznac. Kiedys byla to wcale niezla szkola, a teraz to nie wiem,pewnie moja kadra juz odeszla (Spychala (the best)polski, matma byl Wawrzkowicz, Ostasz, Szymanska, niemiecki Pepera i Fron, ruski Kwiatkowska, handlowe Balogh, etc.. Wszystko to pod wodza dyr Bisa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 11:06 no tak zapomiałam o Bisie--;) Froń nie lubuła naszej klasy.. Bologh --fajna kobitka, mnie uczyła jeszcze Sawa-z angielskiego wyszła za mąż ale nie pamiętam jak po męzu była na peno na K koleżanką RYś z ang. była Ostarz z matmy tez Ok moze ktos jezcze dopisze kogoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:44 uczniowie VII LO a czym sie kierujerowaliscie wybierajac ta szkole??? jest tyle innych lo w rzeszowie i to calkiem dobrych !!! nie ma w nich na popoludniu!!!! dlaczego akurat VII LO???:> pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:06 dziwne kryterium wybierasz mówiac że dobrych jest wiele innych LO bo nie ma w nich zajęć na popołudniu;) ja chodziłam do Ekonomika który się tam miesił wcale ale to wcale nie przeszkadzało mi ze przez dwa lata chodziłam na popołudnie a wręcz przecinie--miało to swoje zalety;):) fajnych ludzi, niezapomnianych nauczycieli można spotkać w każdej szkole. A co do poziomu nauczania... jak sam nie bedzisz chciał się uczyc to nawet najlepsza szkoła ci nie pomoże.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:24 XXX ale ja nie powiedzialem ze VII jest gorszym lo bo tam jest na popoludniu!!!!! chodzilo mi tylko o to ze jezeli ktos jest np z poza rzeszowa i musi dojechac do tej szkoly to jest to meczace!!!! wiec dlaczego VII skoro w innych sa zajecia rano??:)) to nie byla krytyka tylko ciekawosc!!!! a co do tego ze w kazdej szkole jest podobnie to masz racje!!!wszystko i tak zalezy od nas samych!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 07:08 tego to akurat nie wiem czym sie ludziska kierują idąc do tego LO;) jak wolą dojeżdzacć na popołudnie to w sumie ich sprawa -a moze o to im chodzi żeby z domu się wyrwać na cały dzień i mieć spokój;)..nie wiem , mi taki układ odpowiadał i był OK.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja PANEK IP: *.d4.club-internet.fr 05.06.06, 20:09 a pamieta ktos pania Panek od towaroznawstawa??? to byl dopiero numerek, :)) wtajemniczeni wiedza o czym pisze... ostasz nic nie umiala z matmy jak przyszla uczyc, moze sie z czasem wyrobila.. byla tez pani wice dyrekos winiarska i jej corka,ktora zreszta moze nadal uczy historii. A propos, historia jest prawdziwa: po wakacjach oznajmiono klasie mlodej Winiarskiej, ze pania Winiarska zastapi pani Biesaidecka. Klasa zrobila HUUURRAA, bo nie wiedziala, ze Biesiadecka to Wininarksa po swiezo poslubionym mezu:)))Ale to juz byla ladnych pare lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 07:06 Ostarz się wyrobiła, o Biesiadeckiej to tylko słyszałam mnie uczył Kaczmarski historii. a Winiarska to juz tez niezłe wspomnienia...;) oj działo sie działo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 07.06.06, 07:43 za czasow dyr Bisa bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdf Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:17 a jaest u was rosyjski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jaka kadra teraz???? IP: *.d4.club-internet.fr 07.06.06, 19:38 za czasow dyr Bisa??? Czyzby teraz byl inny dyrektor????no to juz to nie to samo ,jesli cala kadra nauczycielska sie zmienila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowana Re: jaka kadra teraz???? IP: 82.177.98.* 07.06.06, 20:17 Bis wygrał konkurs na następną kadencję. Jest język rosyjski, którego uczy właśnie pani Derewienko wymieniona na początku. Nadal jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hs Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:38 nie spac!!!!! zwiedzac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:35 ogólnie dno a szczególnie nauka na druga zmianę warunki do nauki kiepskie, w szkołach robia duzy nabór a warunków nie ma szczególnie świało w salach - juz od 16 jest ciemno Dyrektor myśli tylko o swoim stołku a nie o warunkach do nauki Co lepsi nauczyciele już dawno pouciekali - ostatio pan Spychała lub ich dyrektor pozwalniał zostali tylko przeciętniacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 07:12 bzdurzysz...tam jest /było w miare normalnie...a Spychały to szkooda fajny z niego gościu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uaua Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:33 challoo???zwiedzac"_:))!!!q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:52 zwiedzamy zwiedzamy tylko nowych wpisów nie ma;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.d / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:00 nudny ten watek, nikt tu nie chce pisac proponuje go skasowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhj Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:59 jakies "dziwadla" cyba sie sie ucza w tej szkole:)) nikt sie nie chce wypowiadac na tym forum!!!!!! a moze to lo nigdy nie istnialo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 07:17 przesazasz z tymi dziwadłami...jak ci nie pasuje ten wątek to nie zaglądaj tu i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hih Re: VII LO ranking nauczycieli<nie badzmy gor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:06 to jest dopiero liceum.......... NAJLEPSZE NA PODKARPACIU;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś