juelaa 27.05.06, 16:26 Poszukuje wrózki z Rzeszowa lub okolic.Znacie jakąś?Jesli tak to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: relistka Re: wróżka żart XXI w. IP: *.osk.enformatic.pl 27.05.06, 17:46 Juelaa - jest XXI w.szukasz wróżki ,troche wiary w siebie i swoje poczynania. cokolwiek zrobisz rób to z głową a nie jak ci powie jakaś wróżbitka.Dawno skonczyło się średniowiecze. Odpowiedz Link Zgłoś
juelaa wróżka 27.05.06, 18:34 Ja ososbiście nigdy bym się nie wybrała do wróżki.Znajoma poprosiła więc pytam Was.Prosze o normalne odpowiedzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:46 A ja normalnie mogę spytać po co ta osoba chce pójść do wóżki? Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 19:02 W Rzeszowie znałam wróżkę Bogusię, ale ktoś tu już pisał kiedyś, że zawiesiła ona działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: wróżka 27.05.06, 20:57 A nie mógłby to być czarnoksiężnik? Bo z nimi w obecnych czasach jest duuużo łatwiej. Za godziwą opłatę bez trudu znajdziesz do dyspozycji kilku na każdej plebani... Najniższe ukłony! Starający się jakoś pomóc M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wróżka IP: *.res.pl 27.05.06, 19:31 za odpowiedną opłatą mogę powróżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 19:34 Gość portalu: ja napisał(a): > za odpowiedną opłatą mogę powróżyć... Wróżyć każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej, ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wróżka IP: *.res.pl 27.05.06, 19:45 czasami człowiek musi, inaczej się udusi, uuuuuuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 19:57 Jak człowiek wierzy w siebie, to cała reszta to betka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wróżka IP: *.res.pl 27.05.06, 19:58 a jak nie wierzy to można na nim zarobić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 20:02 Na każdym można zarobić :-) Miałam koleżankę, która twierdziła, że nie wierzy we wróżki, ale latała od jednej do drugiej, po całym Rzeszowie. Ja czasami z ciekawości wybierałam się z nią, no i ta pani Bogusia wywarła na mnie najlepsze wrażenie. A tak w ogóle, to popyt nakręca podaż :-) Odpowiedz Link Zgłoś
juelaa Re: wróżka 27.05.06, 20:53 a ja dalej nie mam namaiarów.Chyba cięzko o wróżke hehe Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 20:58 Ja ostatni raz byłam u p. Bogusi jakieś 10 lat temu. Nie wiem, czy jeszcze przyjmuje, ktoś tu pisał, że już nie. Tu masz link do forum ezoteryka i bioterapia forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=681 Może Twoja znajoma zgłosi się tutaj, do Marleny Skrabulskiej. To wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celes_victoria Re: wróżka IP: *.krak.tke.pl 27.05.06, 21:17 Na ul. Dąbrowskiego jest salon wróżb. Można go łatwo znaleźć, na budynku wisi wielkie ogłoszenie tegoż salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 21:28 A faktycznie - jest coś takiego, naprzeciw sklepu firmowego Zelmeru, jeśli mnie pamięć nie myli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marika_w Re: wróżka 11.02.20, 15:59 Jakoś nie wierze w wróżki, które obwieszają się wielkimi banerami. Te które są sprawdzone nie potrzebują reklamy i zwykle działa u nich poczta pantoflowa czy tak jak np. tutaj same sobie je polecamy. Oczywiście nie chcę generalizować, ponieważ może być tak że i wróżki idą w poważną reklamę w tych czasach, to tylko moje subiektywne odczucie. A do rzeczy, korzystam z porad jasnowidzki Ajleny, dostałam do niej namiar od koleżanki z pracy, ponieważ same jak korzytsacie to wiecie jak trudno o dobrą wróżkę. Jak szukałam tej jedynej wydałam bez sensu sporo kasy... i nic z tego ponieważ wróżby były mierne. Ajlena ( www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena ) pomogła mi w dwóch najważniejszych dla mnie kwestiach. Pierwsza to zdrowie - uświadomiła mi że musze pilnie skontaktować się z lekarzem, ponieważ mam problem "z dolną częścią brzucha" - i faktycznie wyszedł mi ZJD i torbiel. A druga to niewierny partner.... który jak się domyślacie już nim nie jest :-p Odpowiedz Link Zgłoś