27.05.06, 16:26
Poszukuje wrózki z Rzeszowa lub okolic.Znacie jakąś?Jesli tak to piszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: relistka Re: wróżka żart XXI w. IP: *.osk.enformatic.pl 27.05.06, 17:46
      Juelaa - jest XXI w.szukasz wróżki ,troche wiary w siebie i swoje poczynania.
      cokolwiek zrobisz
      rób to z głową a nie jak ci powie jakaś wróżbitka.Dawno skonczyło się
      średniowiecze.
      • juelaa wróżka 27.05.06, 18:34
        Ja ososbiście nigdy bym się nie wybrała do wróżki.Znajoma poprosiła więc pytam
        Was.Prosze o normalne odpowiedzi!!!!!
        • Gość: maniek Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 18:46
          A ja normalnie mogę spytać po co ta osoba chce pójść do wóżki?
          • po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 19:02
            W Rzeszowie znałam wróżkę Bogusię, ale ktoś tu już pisał kiedyś, że zawiesiła
            ona działalność.
        • mjot1 Re: wróżka 27.05.06, 20:57
          A nie mógłby to być czarnoksiężnik?
          Bo z nimi w obecnych czasach jest duuużo łatwiej.
          Za godziwą opłatę bez trudu znajdziesz do dyspozycji kilku na każdej plebani...

Najniższe ukłony!
          Starający się jakoś pomóc M.J.
    • Gość: ja Re: wróżka IP: *.res.pl 27.05.06, 19:31
      za odpowiedną opłatą mogę powróżyć...
      • po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 19:34
        Gość portalu: ja napisał(a):

> za odpowiedną opłatą mogę powróżyć...

Wróżyć każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej, ale nie o to chodzi, jak co
        komu wychodzi. :-)
        • Gość: ja Re: wróżka IP: *.res.pl 27.05.06, 19:45
          czasami człowiek musi, inaczej się udusi, uuuuuuuu......
          • po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 19:57
            Jak człowiek wierzy w siebie, to cała reszta to betka!
            • Gość: ja Re: wróżka IP: *.res.pl 27.05.06, 19:58
              a jak nie wierzy to można na nim zarobić :-)
              • po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 20:02
                Na każdym można zarobić :-) Miałam koleżankę, która twierdziła, że nie wierzy
                we wróżki, ale latała od jednej do drugiej, po całym Rzeszowie. Ja czasami z
                ciekawości wybierałam się z nią, no i ta pani Bogusia wywarła na mnie najlepsze
                wrażenie.
                A tak w ogóle, to popyt nakręca podaż :-)
                • juelaa Re: wróżka 27.05.06, 20:53
                  a ja dalej nie mam namaiarów.Chyba cięzko o wróżke hehe
                  • po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 20:58
                    Ja ostatni raz byłam u p. Bogusi jakieś 10 lat temu. Nie wiem, czy jeszcze
                    przyjmuje, ktoś tu pisał, że już nie. Tu masz link do forum ezoteryka i
                    bioterapia
                    forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=681
                    Może Twoja znajoma zgłosi się tutaj, do Marleny Skrabulskiej. To wróżka.
    • Gość: celes_victoria Re: wróżka IP: *.krak.tke.pl 27.05.06, 21:17
      Na ul. Dąbrowskiego jest salon wróżb. Można go łatwo znaleźć, na budynku wisi
      wielkie ogłoszenie tegoż salonu.
      • po.prostu.ona Re: wróżka 27.05.06, 21:28
        A faktycznie - jest coś takiego, naprzeciw sklepu firmowego Zelmeru, jeśli mnie
        pamięć nie myli :-)
      • marika_w Re: wróżka 11.02.20, 15:59
        Jakoś nie wierze w wróżki, które obwieszają się wielkimi banerami. Te które są sprawdzone nie potrzebują reklamy i zwykle działa u nich poczta pantoflowa czy tak jak np. tutaj same sobie je polecamy. Oczywiście nie chcę generalizować, ponieważ może być tak że i wróżki idą w poważną reklamę w tych czasach, to tylko moje subiektywne odczucie. A do rzeczy, korzystam z porad jasnowidzki Ajleny, dostałam do niej namiar od koleżanki z pracy, ponieważ same jak korzytsacie to wiecie jak trudno o dobrą wróżkę. Jak szukałam tej jedynej wydałam bez sensu sporo kasy... i nic z tego ponieważ wróżby były mierne. Ajlena ( www.ezoliniawrozby.com/wrozki/jasnowidz-ajlena ) pomogła mi w dwóch najważniejszych dla mnie kwestiach. Pierwsza to zdrowie - uświadomiła mi że musze pilnie skontaktować się z lekarzem, ponieważ mam problem "z dolną częścią brzucha" - i faktycznie wyszedł mi ZJD i torbiel. A druga to niewierny partner.... który jak się domyślacie już nim nie jest :-p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka