Dodaj do ulubionych

Pytam: Kto?!

28.05.06, 11:19
Właśnie roznieciłem w co!
Jest dziś 28 dzień maja a tu zimno jak ...
Toż tegoroczne majówki miast z kuflem raczej z szklanicą grzańca w dłoni
przyszło nam spędzać!
Do licha nie może tak być!
W związku z powyższym pytam:
Czy faktem jest, iż za ów stan rzeczy odpowiedzialność ponosi PO?

Najniższe ukłony!
Zaniepokojony i wqrzony M.J.
Obserwuj wątek
    • Gość: aja Re: Pytam: Kto?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:29
      Zawsze twierdziłam że kaczka tylko na zimno...
    • jetpilot1 Re: Pytam: Kto?! 28.05.06, 12:25
      pytanie retoryczne
      • po.prostu.ona Re: Pytam: Kto?! 28.05.06, 12:32
        Ja bym powiedziała, że raczej CO. CO2 konkretnie. Ale PO, CO - w końcu jaka to
        różnica i kogo to obchodzi? - tyż retorycznie pytam :-P
        • jetpilot1 Re: Pytam: Kto?! 28.05.06, 13:20
          nic nie zrozumiałem :P
        • mjot1 Re: A może... 28.05.06, 13:23
          Może jest to skutkiem działań jakiegoś głębokiego układu?
          Może to efekt wzajemnych, niecnych i aż nadto widocznych powiązań niżów i wyżów?
          I czy przypadkiem owo zło nie nadciąga znad Rosji? lub o zgrozo! znad „zgniłego
          zachodu”?
          Czy to wypada tak bezwolnie poddawać się siłom owym wrażym?

Najniższe ukłony!
          Entuzjazmem miłościwie nam panujących w poszukiwaniu zła wszelakiego wyraźnie
          porwan M.J.
          • Gość: Wujek Dobra Rada Re: A może... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:10
            E tam Panie znad Rosji od razu... niestety z nad NIemiec nadciaga Ta nawałnica.
            Duje i popaduje. NIe ma lekko... ale... Ponoć to przesunięci OGRODNICY i
            zapomniana ZIMNA ZOŚKA :(. TAk to sobie mogą przesuwać synoptycy jak i gdzie
            chcą! Polska rzecz Synoptycy Precz! Syny takie... optyczne!
          • Gość: uploadzik Re: A może... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 22:02
            up
    • Gość: wezyr Odpowiadam Kto ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:40
      Niestety mjot1 ale tym razem nie masz racji ! Winę za panujące zimno majowe tym
      razem nie ponosi PO. A kto ? Już odpowiadam. Winę za panujące zimno w maju
      ponosi jedna z czołowych partii zasiadających w Sejmie, a mianowicie parita,
      która zdobyła drugie miejsce w wyborach parlamentarnych ! ;)
    • peace_and_love Re: Pytam: Kto?! 28.05.06, 13:50
      Pewnie. Nie chciała iść do koalicji i teraz proszę co mamy.
      Ale obecnie nam panujący są wszechwładni. Załatwili zniesienie wiz to i z tym
      problemem sobie poradzą. Don't worry.
      • Gość: ble ble ble Kto? za co?? po co i dlaczego??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 15:13
        No własnie - kto ?? co ?? w co ?? i za co??
        No dlaczego, dlaczego ja się pytam?? czy to splot przypadkow?? czy działanie
        zamierzone?? nacelowane na nasze ochłodzenie. wyziebienie, osłabienie???
        a może spisek handlowców mających na celu zwiększenie konsumpcji określonych
        trunków w pieleszach domowych?? a może masonów chcących nas usidlić w celach
        sobie wiadomych??
        Włączam tiwi - a sympatycznych poniekąd szwab leje miód w serca moherów, piwo
        mi się kończy, wódka zaczyna - ech życie,życie :)))))
    • mjot1 Re: Pytam: Kto?! 03.06.06, 12:28
      Od jakiegoś czasu lansowany jest pogląd że oto nadciąga na nas klęska
      globalnego ocieplenia...
      Snute są przerażające wizje jak to nasza zielona planeta powoli zamienia się w
      pustynię którą z kolei zalewają wody z roztopionych lodów...
      Hm... Zastanawiające...
      Napaliłem w co. Jest ciepełko i... 3 czerwca!!!
      Naiwnie marzyłem że wraz z majem skończy się to paskudztwo na które z odrazą
      spoglądam przez okno...
      Jak długo jeszcze?!
      Jak tak dalej pójdzie to chyba trzeba będzie poświęcić kilka dni urlopu, ruszyć
      tyłek i zrobić z tym porządek raz na zawsze!
      No ktoś za to beknie...

Najniższe ukłony!
      Coraz bardziej wqrzony M.J.
      • Gość: ds16 Re: Pytam: Kto?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:53
        Jak właśnie przed chwilą stwierdził nasz Partyjny Prezydent na propagandowym
        wiecu Jedynej Partii Dobra i Dobra - "nie wszyscy pogodzili się z
        demokratycznym wyborem całego Narodu" , to ONI są winni .

Bystrzacha z gościa ,pół roku musiał podumać, by dzisiaj publicznie
        oznajmić ,że nie wypada być partyjnym prezydentem...oświadczenie, które nic nie
        zmienia rzecz jasna (ajk wszystkie dotychczasowe w jego wykonaniu) ,ale grunt,
        że moherowe wodogłowie mięknie na papkę :-)
        • Gość: ds16 Global Warming ?!?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 12:57
          Patrzcie !

Globalne Ocieplenie = Global Warming(ang.) = GW ! = Gazeta Wyborcza !! =
          Michnik !!!!! = PO i UW = Rokita - Schetyna + Waltz = Dziadek Tuska na wojennej
          ścieżce !!!

Ojcze Tadeuszu RATUJ!!!!
          • Gość: bruxsa Re: Global Warming ?!?!?!? IP: *.dami / 81.15.189.* 03.06.06, 14:07
            to wszystko wyjasnia:o ale co teraz?! moze komisja sledcza pomoze..tylko która?!
            • Gość: ds16 Re: Global Warming ?!?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:44
              Wszystko się zgadza Fakt już donosi o powołaniu komisji ds. pogody !
              • Gość: xyz ja wiem i nie powiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.06, 15:20
                Ja wiem czyja to robota - ale nie powiem. Brzydzę sie donosicielstwem, a krecia
                robota wrażej siły jest mi "na rękę".
                Nie lubię słońca, tego wściekłego przypalacza, a jako domator i zwolennik
                okreslonych trunków /procentowych/ przy tej pogodzie nie muszę szukać pretekstu
                pozostania w domu
                • Gość: Wujek Dobra Rada Re: ja wiem i nie powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 16:27
                  No, to mam dla Ciebie miłą wiadomość! Za 5-9 miliardów lat Słońca nie będzie!
                  Wystarczy usiąść i... czekać :)
          • mjot1 Re: Global Warming ?!?!?!? 03.06.06, 20:35
            Wygląda to przekonywująco... Kto wie czyś nie trafił właśnie w sedno?
            Lecz jestem w kropce (tu kłaniając się nisko proszę Kropkę o wybaczenie), bo
            nie wiem czy na sztab główny sił wrażych ruszyć znienacka czy też zacząć od
            sukcesywnego zwalczania zgrupowań lokalnych?

A że „układ” jest zakorzenionym głęboko i rozplenionym szeroko dopiero dotarło
            do mej świadomości.
            Otóż wczoraj siadłszy do kolacji niechcący spoglądałem na jakiś durnowaty
            film...
            I cóż me błękitne niewinne oczęta widzą raptem? Oto jakąś durnowatą babę
            porywają dwa kaczory. Tak, tak! Kaczory! I to dwa! Czyż to nie prowokacja?
            A cóż niewinnym dziatkom naszym zaserwowała dziś „dobranocka”? Kaczora!
            Toż po tylu latach nareszcie doczekaliśmy, że naszą TV dowodzą prawdziwi
            bezpartyjni i niesterowalni fachowcy. A jednak gdzieś tam jeszcze ktoś tkwi,
            ktoś wybiera te nędzne filmidła i wtyka je niepostrzeżenie w ramówkę.
            Wraży „układ” nadal judzi i godzi w patriotów i świętości.
            Słucham sobie barda ...
            „Karłom wyznaczyć trzeba wzrost by stał się człowiek piękny”
            Aż mnie dreszcz przeszedł. Wszędzie układ!

Najniższe ukłony!
            Zatrwożony M.J.
            • Gość: xyz To jednak spisek !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:03
              Pada, pada, pada !! Ruskie gdy chcą aby nie padało na ichnie parady to sieją
              cóś z samolotów i ... nie pada. To znaczy rozsiana chemia też potem gdzieś
              spada ale parada odbywa się przy słoneczku. U nas w zimie to na byle jaką
              góreczkę sieją z rur śnieżek i szusują po sztucznej bieli.
              A więc ten deszcz to jednak czyjaś robota..."kto sieje deszcz ten zbiera
              burzę" ???

Brr - ale słońca nie lubię i już !! I nie jestem upierdliwy- nie będę czekał aż
              kiedyś zgaśnie za ileś tam milionów lat - będę jednak szybszy od niego :)))_
              • Gość: Mada Re: To jednak spisek !!! IP: *.nat.rsk.pl 31.08.06, 09:00
                To jakis układ!!!!!!!!!!
                • Gość: ds16 Re: To jednak spisek !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:34
                  proste, PO paktuje z samym diabłem, Michnik pośredniczy, ach ten PIS znowu miał
                  rację ! Kuchciński na prezydenta!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka