Dodaj do ulubionych

Kronika policyjna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:30
a o mądrej interwencji Policji PO Meczu Stali Rzeszów - Stalowej Woli NIE
NAPISZECIE ??? nie napiszecie ze policja Gazowała kibiców , kobiety i
chłopców 8-10 letnich. ze Jednemu 9latkowi złamali Noge z otwartym
złamaniem ... debilna gazeta ...
Obserwuj wątek
    • Gość: zawsze i wszedzie. Re: Kronika policyjna IP: 62.233.189.* 28.05.06, 22:08
      A.C.A.B
    • Gość: ktoś [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: A.C.A.B. |||| HWDP A.C.A.B. |||||| HWDP IP: 81.15.189.* 28.05.06, 23:53
      Gość portalu: RZE napisał(a):
      > a o mądrej interwencji Policji PO Meczu Stali Rzeszów - Stalowej Woli NIE
      > NAPISZECIE ??? nie napiszecie ze policja Gazowała kibiców , kobiety i
      > chłopców 8-10 letnich. ze Jednemu 9latkowi złamali Noge z otwartym
      > złamaniem ... debilna gazeta ...
      • Gość: zen [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 01:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: bezkarnosc policji Re: Kronika policyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:29
      Jak chlopaka za takie cos grozi do 10 lat !! To tym policyjnym bandyta za to co
      zrobili w Rzeszowie z 8 letnim chlopcem powinno grozic dozywocie !!! Szkoda
      tylko w artykule nie napisali ze to wlasnie POLICJA byla PROWOKATOREM calego
      zajscia i ona to zaczela !! Smierc bandyta co kryja w sie mundurach !!!
      • Gość: bezkarnosc policji Re: Kronika policyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:34
        Wypadalo bym zyczyc niebieskim morderca zeby teraz ich synow takie cos spotkalo
        (ciekawe jakby sie czuli) ale to nie ich dzieci sa winne ze maja takich
        ojcow !! ale jak to mowia reka sprawiedliwosci kiedys dosiegnie wszystkich i
        nawet tych wystraszonych bandytow ktorzy ubierajac mundur czuja sie mocni i
        bezkarni ... ale coz paowie wiem jakos sie trzeba wyzyc za to ze w dziecinstwie
        bili i wysmiewali Was koledzy a teraz po powrocie do domu zona daje plaskiego
        bo jej sie cos nie podoba nic w tym dziwnego !!! chwdp j..... KATOM !!!!
      • bravocharlie Re: Kronika policyjna 29.05.06, 12:37
        Jakoś nie chce mi się wierzyć że policja była prowokatorem...Wybacz - ale chyba
        musicie w końcu jakiś dział PRu utworzyć;)

A tego 8 letniego chłopca ze złamaną nogą widziałeś? Czy może kolega Ci mówił?
        Poza tym - skąd 8 latek w grupie kiboli...
    • Gość: antydress Re: Kronika policyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:47
      tumany i tępaki nie maj co robic to chodza na mecze. Dobrze ze gnój ma ta
      noge złamana to moze mu sie odechc kiboliki na przyszłosc
    • Gość: Waldek Re: Kronika policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:54
      Policja jest zdecydowanie zbyt łagodna wobec bandytów na stadionach. Powinni
      szalikowców pałować kiedy się tylko da, nawet za najdrobniejsze przewinienie.
      Szalikowcy sami doprowadzili do agresji na stadionach a teraz lamentują że
      policja się z nimi źle obchodzi. Agresja rodzi agresję. Gdyby to ode mnie
      zalezało to policja powinna miec na stadionach ostrą broń i strzelać do
      szalikowców bez ostrzezania. Gdyby ich torchę przetrzebić to reszta będzie
      spokojniejsza. Niestety zdaję sobie sprawę że to marzenie jest nierealne.
      • Gość: do waldek antydres Re: Kronika policyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 13:46
        A ja mam taka nadzieje ze Ciebie kiedys spotka cos podebnego i ja zdaje sobie
        sprawe ze moje marzenie jeste realne !!! ciekawilaby mnie wtedy twoja opinia !!!
        • Gość: Waldek Re: Kronika policyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:03
          Mnie nigdy nic złego ze strony policji nie spotkało, ale ja nie chodzę na
          mecze, nie ubieram się jak szalikowcy i nie prowokuję policji. Od czasu kiedy
          jechałem pociągiem, którym jechali także szalikowcy na mecz, uważam że jest to
          zwyczajne bydło dla którego nie powinno być miejsca w społeczeństwie. Każdy
          policjant powinien na "dzień dobry" przywalić pałą każdemu napotkanemu
          szalikowcowi a na stadionach powinny być tabliczki: "Szalikowcom i zwirzętom
          wstęp wzbroniony"
    • Gość: wyborcza_to_debile Gazeta wyborcza debile!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:23
      o zachowaniu psów na Stal Rzeszów-Stalowa nie napiszą!!!!
      • bravocharlie Re: Gazeta wyborcza debile!!!!! 29.05.06, 12:39
        napisali - psy strasznie rozrabiały więc Policja wkroczyła do akcji...;)
    • Gość: ------ Re: Kronika policyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:11
      A.C.A.B za Wami Stoi Prawo za NAMI PRAWDA!! Potem Policja Na meczach muwi ze to
      my prowokujemy a sami powinni sie kamerowac!! CHWDP!!!
      • bravocharlie Wez się nie kompromituj... 29.05.06, 15:37
        Zamiast siedzieć i robić zadymy dzieciaku powinieneś do szkoły się przejść...

Powiedz tylko jaka prawda stoi za Wami? Bo wiesz że z prawdą różnie bywa...
        • Gość: Asterix Re: Wez się nie kompromituj... IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 29.05.06, 15:46
          Nie rozumie i nigdy nie zrozumie stadionowych chuliganów. To tak jakby po II
          wojnie światowej Niemcy nazwali się narodem poszkodowanym bo dostali pod koniec
          wojny w dupę za to, że sami ją wywołali. Przecież nie od dziś wiadomo, że
          chodzi tylko i wyłącznie o awanturę na meczu, a nie o nic innego więc jak
          chcesz się bawić w chuliganke to bierz poprawkę na to, że sam dostaniesz wp...
          lub zostaniesz pociagniety do odpowiedzialności karnej. Jest takie
          powiedzenie "gdzie drwa rąbią tam wióry lecą" więc jak nie chcecie płaczki
          dostawać wp... od Policji to nie mieszajcie się do awantur na stadionach.
          • bravocharlie Nawet kibolami ich nie mozna nazwać 29.05.06, 16:29
            Idzcie się poskarżyć do mamusi maminsynki! Kolega przede mną ma racje...
            • Gość: Głazik Re: Nawet kibolami ich nie mozna nazwać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 09:50
              Tamten Debil "Gość" nawet mówi napisał przez "u"...Jakoś wszyscy widzieliście
              jak pobili tego chłopaczka,a jeszcze żadnej informacji o takim incydencie
              nigdzie nie przeczytałem ani nie usłyszałem ani w tv ani w radio,tylko na
              stronie Stali więc jakoś mi się nie chce w to wierzyć;)poza tym ciesze się że
              wam dokopali,jeszcze kilka dni przed meczem napisałem na stronie stali rzeszów
              że mam w d... te wasze zgody i ustawki i inni kibice też...efekt jest taki,że
              nasze(bo było jeszcze kilka osób tak piszących) komentarze zostały wycięte,a nam
              założono blokady na możliwość wpisywania postów na
              stronie...porażka!Dresy,Everlasty,Pit-Bulle do GAZU!niezależnie od barw;)
    • Gość: obecny na meczu Re: Kronika policyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:32
      ty durniu! a nie zastanawiasz się co robiły 8-10 letnie dzieci w młynie stali o
      godz 22.30 na stadionie???i nie powiesz od czego się gazowanie zaczęło!!!! to
      lepiej stul ryj i się nie odzywaj- poprawny inaczej obywatelu!
      • Gość: Wercyngetoryks Re: Kronika policyjna IP: *.netilia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:41
        Właśnie.Gdzie są rodzice tych dzieci?Piją?Biją? Gdzie są działacze.Przecież to
        na ICH wniosek Policja interweniuje na stadionie.
        Na szczęście jeszcze dwa-trzy mecze - w tym jutrzejszy mecz PP z... Resovią ,
        ciekawe jak tu się popiszą - i będzie spokój.Do jesieni.
    • Gość: obecny! Re: Kronika policyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:40
      nie widziałeś to nie opiniuj! chłopca ze złamaną nogą nie było! a zagazowali
      was prawidłowo!a nastepnym razem idź na mecz a nie słuchaj opowieści swoich
      kumpli w dresach z 4 paskami, butach nike (model ze sprężynami-obowiązkowo
      kilkukolorowe) i koszulkach everlast obowiązkowo włożonych w te piękne spodnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka