Dodaj do ulubionych

Wisłoka pod Jasłem przekroczyła 720 cm

04.06.06, 21:29
"Dramatyczną walkę z Wisłoką jasielscy strażacy rozpoczęli już w niedzielną noc"
Jak to w niedzielę w nocy rozpoczęli skoro czytam to o 21.15 w niedzielę i
jeszcze nie ma nocy.
Do bani z wami poza tym jakby mieli rozpocząć to w sobotnią noc.To bardzo
ważne bo potem powiedzą (jak przeczytają tę gazetę )że się spóźnili strażacy.
Obserwuj wątek
    • Gość: WC Re: Wisłoka pod Jasłem przekroczyła 720 cm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 21:59
      Oj Krzyniu,
      Przecież sama niedziela rozpoczęła się w nocy...
      A poza tym 21.15 to też już trochę późno...
    • Gość: klient Re: Wisłoka pod Jasłem przekroczyła 720 cm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:02
      dopki nie bedzie konkretnych walow to takie sytuacje beda sie powtarzac za
      kadaym iwkszym deszczem
      • Gość: hahahaha Re: Wisłoka pod Jasłem przekroczyła 720 cm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:54
        ale nie ma grozy , kasa na wypompowanie jest bo w Jaśle obowiązuje lokalny
        podatek od deszczu, tak, że teraz będą władze miasta miały pokrycie na te
        wydatki, albo zrobią wielką łaskę i zwolnią zalanych ludzi z tej opłaty,
        śmieszne ale prawdziwe, a obwodnicę i drogę przez Warzyce też otworzą przed
        wyborami, ta powódź to woda na młyn dla miejskich rajców Jasła, ale tak wybiera
        Jasielski naród to tak ma, hahaha
    • Gość: s Re: Wisłoka pod Jasłem przekroczyła 720 cm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 01:14
      reakcja rzadu mnie powaliła. bravo pis.
      • Gość: aaa osiedle Gądki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:24
        No tak - jesli buduje się osiedle na terenach zalewowych górskiej rzeki - to
        się potem za to płaci straszną cenę....A wały p-powodź. to przecież ulubiony
        teren spacerowy :(
      • Gość: ewi Re: Wisłoka pod Jasłem przekroczyła 720 cm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 09:57
        Dziwi mnie krótka pamięć polityków PiS. Chyba nie pamiętają, dzięki jakiemu
        rejonowi Polski wygrali wybory...( na nasze nieszczęście). Widocznie niektóre
        rejony Polski są im tylko do tego potrzebne. Mam nadzieję, że w następnych
        wyborach ludzie trochę zmądrzeją.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka