Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:38 Polecam knajpkę wegetariańską "21 gram" na ulicy 3-Maja 5/2 trzeba wejść w bramę jak do pizzeri dexter a potem schodkami na góre!!super pyszne jedzonko i soczki, miły klimacik!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 14:27 Po doswiadczeniach z restauracją Green Way w Krakowie i Sosnowcu w ostatnim miesiacu, mam dosc wszelkiego rodzaju knajpek wegetarianskich mimo ze jestem wegetarianinem. Sorry ale te płaskie naleśniki o średnicy 50 cm na które nawalono jakiegos shitu przypominającego owoce czy jogurt to nie dla mnie. O obsludze rodem z PRL nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Knajpka wegetariańska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:38 21 gram - jest tam nieco inaczej niż Michał piszesz - polecam, mimo, że jaroszem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 15:32 Jak przyjade to sprawdze w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
minster_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 23:05 i dostaniesz w ryja Odpowiedz Link Zgłoś
minster_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 23:04 a pytal sie ciebie ktos o cos kiedys? smieciu wracaj do swojego szczecina! Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 23:55 A ja polecam kebab w Bistrze na Mickiewicza! :d Odpowiedz Link Zgłoś
mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 15:44 Dominik jak zwykle ma upodobanie do mięsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra Rada Re: Knajpka wegetariańska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:27 Wojujące wegetarianki tam są! Lokal nawet przyjemny. Jedzenie niezłe.Jak na Rzeszów nie jest źle. Tylko miejsce takie "partyzanckie" ale kto ma trafić ten trafi. Podnosi kulturę kulinarii na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 23:10 A co ja zawsze mieso jadlem ?:P Chyba ze chodzi Ci o piersi... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 23:12 Wiesz co jak pamietam to w naszej klasie miesa nie jedli Agnieszka W. no i moja skromna osoba :) A ty zes wpieprzal w McDonaldsie hamburgery na wagarach :) Pamietasz chociaz z kim tam byles? :D Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 23:27 Kurde nie pamietam zebym chodzil na hamburgery na wagarach do WcDonalda... moze raz... Ale jesli bylem tam to pewnie z Toba ;) To nie bylo przypadkiem jak pilismy to wino?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paddy Re: Knajpka wegetariańska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:33 Bylem w 21 gram. Nie polecam. Ceny dwa razy wyzsze niz w Krakowie na Mikolajskiej, porcje mniejsze, wybor znikomy. Smak na Mikolajskiej- niebo w gebie, tu- hmm... Wiecej nie pojde. Paddy Odpowiedz Link Zgłoś
mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 22.06.06, 13:41 Ehh Dominik ty to masz pamiec :) Nie bylismy nigdy na winie, jak juz to na piwie a w McDonald bylismy jak klasa poszła "zwiedzać" Rzeszów w ramach lekcji historii czy geografii, pamietasz jak przed nimi spieprzalismy na deptaku? :D A pamietasz moze wycieczke do Glogowa i to co potem dzialo sie w parku na Pułaskiego? :) Z Marcinem B. i dziewczynami :) Stare czasy, LO to jednak najfajniejszy czas w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś