Dodaj do ulubionych

Knajpka wegetariańska!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:38
Polecam knajpkę wegetariańską "21 gram" na ulicy 3-Maja 5/2 trzeba wejść w
bramę jak do pizzeri dexter a potem schodkami na góre!!super pyszne jedzonko
i soczki, miły klimacik!!!
Obserwuj wątek
    • mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 14:27
      Po doswiadczeniach z restauracją Green Way w Krakowie i Sosnowcu w ostatnim
      miesiacu, mam dosc wszelkiego rodzaju knajpek wegetarianskich mimo ze jestem
      wegetarianinem. Sorry ale te płaskie naleśniki o średnicy 50 cm na które
      nawalono jakiegos shitu przypominającego owoce czy jogurt to nie dla mnie. O
      obsludze rodem z PRL nie wspomne.
      • Gość: autor Re: Knajpka wegetariańska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 14:38
        21 gram - jest tam nieco inaczej niż Michał piszesz - polecam, mimo, że
        jaroszem nie jestem
        • mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 15:32
          Jak przyjade to sprawdze w takim razie :)
          • minster_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 23:05
            i dostaniesz w ryja
      • minster_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 23:04
        a pytal sie ciebie ktos o cos kiedys? smieciu wracaj do swojego szczecina!
    • huskyman Re: Knajpka wegetariańska!!! 20.06.06, 23:55
      A ja polecam kebab w Bistrze na Mickiewicza! :d
      • mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 15:44
        Dominik jak zwykle ma upodobanie do mięsa :)
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Knajpka wegetariańska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:27
          Wojujące wegetarianki tam są! Lokal nawet przyjemny. Jedzenie niezłe.Jak na
          Rzeszów nie jest źle. Tylko miejsce takie "partyzanckie" ale kto ma trafić ten
          trafi. Podnosi kulturę kulinarii na pewno!
        • huskyman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 23:10
          A co ja zawsze mieso jadlem ?:P Chyba ze chodzi Ci o piersi... ;]
          • mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 23:12
            Wiesz co jak pamietam to w naszej klasie miesa nie jedli Agnieszka W. no i moja
            skromna osoba :) A ty zes wpieprzal w McDonaldsie hamburgery na wagarach :)
            Pamietasz chociaz z kim tam byles? :D
            • huskyman Re: Knajpka wegetariańska!!! 21.06.06, 23:27
              Kurde nie pamietam zebym chodzil na hamburgery na wagarach do WcDonalda... moze raz... Ale jesli bylem tam to pewnie z Toba ;) To nie bylo przypadkiem jak pilismy to wino?:D
              • Gość: Paddy Re: Knajpka wegetariańska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:33
                Bylem w 21 gram. Nie polecam. Ceny dwa razy wyzsze niz w Krakowie na
                Mikolajskiej, porcje mniejsze, wybor znikomy. Smak na Mikolajskiej- niebo w
                gebie, tu- hmm... Wiecej nie pojde.
                Paddy
              • mister_showman Re: Knajpka wegetariańska!!! 22.06.06, 13:41
                Ehh Dominik ty to masz pamiec :) Nie bylismy nigdy na winie, jak juz to na
                piwie a w McDonald bylismy jak klasa poszła "zwiedzać" Rzeszów w ramach lekcji
                historii czy geografii, pamietasz jak przed nimi spieprzalismy na deptaku? :D A
                pamietasz moze wycieczke do Glogowa i to co potem dzialo sie w parku na
                Pułaskiego? :) Z Marcinem B. i dziewczynami :) Stare czasy, LO to jednak
                najfajniejszy czas w zyciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka