Dodaj do ulubionych

Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzji

IP: *.rzeszow.mm.pl 26.06.06, 20:23
Idziemy pod Ratusz !
WSZYSCY!!
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:26
      noz sie w kieszeni otwiera - i znow nici bo pewnie zablokuja - normalnie ......
      zablikujmy ratusz lub wywiezmy ich na taczkach
      • Gość: proponujacy Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:26
        ewentualnie wezcie idzcie pod ratusz i ze 2 pisuarow ggdzies przymknijcie na
        czas obrad :)
      • Gość: paniaga Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.dab.tke.pl 27.06.06, 09:50
        BEZRADNI prawicy to chyba osobniki niewyrośnięte i rozum im się w G....e macza
        to takie bzdury ROBIĄ. WYBORY już już
    • Gość: luke Ramski, Kiczek i reszta - skończymy z wami ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:56
      Ramski, Kiczek i reszta - skończymy z wami jesienią. Skończycie pod urzędem
      pracy. Dyletanci, ignoranci i prostaki!!! To dzięki takim ja wy Podkarpacie to
      koniec świata. Za wasze decyzje wstydzę się bardziej niż wy sami. To jest tak
      naprawdę smutne i żałosne.
      • Gość: Kjub Re: Ramski, Kiczek i reszta - skończymy z wami .. IP: *.rzeszow.mm.pl 26.06.06, 21:17
        Prak słów żeby to opisać! Normalnie tylko wziąść i wywalić tych debili na zbyty
        pysk daleko od Rzeszowa!!
      • Gość: Bart Re: Ramski, Kiczek i reszta - skończymy z wami .. IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 13:25
        Ramski ma wytwórnie paluszków i markety za Rzeszowem! więc ma to daleko w
        d...ie czy Rzeszów będzie się rozwijać czy nie.
    • Gość: qba trzymajcie mnie!!! czy oni nie widzą IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.06.06, 21:19
      jak się ośmieszają???
      • Gość: je Re: trzymajcie mnie!!! czy oni nie widzą IP: *.autocom.pl 26.06.06, 21:22
        Przewodniczący komisji Robert Kultys stwierdził, że to przekracza kompetencje
        komisji.

Kompetencje członków komisji przekraczają możliwość zbadania ich przez lekarzy.
        Przekracza to kompetencje współczesnej medycyny.
        • Gość: PISOWIEC Re: trzymajcie mnie!!! czy oni nie widzą IP: *.rzeszow.mm.pl 26.06.06, 21:58
          BRAWO PIS -TAK TRZRYMAć
          • zzyxyryzzy Re: trzymajcie mnie!!! czy oni nie widzą 26.06.06, 22:47
            Brawo PIS - ten folwark, którym zarządzacie, nazywa się IV RP!
            PISuar Kultys pozazdrościł chyba kolegom członkom komisji śledczych, bo komisja
            ds. gospodarki przestrzennej orzeka teraz o winie lub jej braku jednego z
            inwestorów.
            A samoloty Ryanaira jakoś ciągle pełne latają, te lotowskie dające opcję taniej
            przesiadki do Dublina też. Niedługo zostaną w tym regionie tylko PISuary i
            członkowie Ligi Pozbawionych Rozumu. Oraz członkinie Kół Gospodyń Wiejskich
            dziergające na drutach berety dla Ojca Dyrektora.
          • Gość: rafal Re: trzymajcie mnie!!! czy oni nie widzą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:05
            człowieku widać że nie jesteś z tego miasta..........gdybyśbył to bardziej
            zależałoby Ci na nim:-(
    • Gość: blee Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:58
      Gość portalu: IVAN napisał(a):

> Idziemy pod Ratusz !
      > WSZYSCY!!

tralala tralala tralala BęC
    • Gość: jano Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: 81.15.189.* 26.06.06, 23:20
      spokojnie niedługo wybory żaden z nich nie przejdzie
    • Gość: mieszkaniec Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:22
      To już jest chamstwo!!!! Ciekaw jestem ile Podkulski zapłacił aby nie było
      uchwały przed końcem remontu Graffiki ???
    • Gość: ludz Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:25
      Co za rasa tych debli z rady miasta ??? Czy te głąby naprawde nie liczą się z z
      głosami mieszkańców ????
      • Gość: sławek Ramski kultys kiczak, Dzierzak - hamulcowi IP: 81.15.189.* 26.06.06, 23:30
        tak to piszcie reklama im potrzebvna
    • Gość: zenek dzierzak - cala prawda IP: 81.15.189.* 26.06.06, 23:37
      pani dzierzak była pracownikiem pana pawlowskiego , pan pawlowski buduje
      milenium,cuchman to konkurencja to cala prawda tych pseudo posuniec prawicy
    • Gość: antydzierzak pamiętajcie o wyborach !!!!!!!!!!!!!! IP: 81.15.189.* 27.06.06, 00:45
      Pamietajcie i nie szukajcie wymówek,że zapomnieliście czy wam sie nie chciało.Zagłosujcie na kogo chcecie oby nie na pisuarów i szczochów.Pamietajcie!!! WYBORY!!!
      • Gość: mtg Re: pamiętajcie o wyborach !!!!!!!!!!!!!! IP: *.cmdnnj.east.verizon.net 27.06.06, 05:03
        Pamietamy! Na pewno nie bede glosowal na tego co Ty chcesz, tylko na tego co
        ja chce.Jak Ci sie podoba demokracja?
    • Gość: Maxix Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.res.pl 27.06.06, 06:38
      A ten Cushman to nic nie potrafi zrobić po co chce robić poboczne inwestycje
      dla miasta co on zwariował podkulski nie dał ze swoich pieniędzy nawet 1 grosz
      na rozwój miasta i ma 4 baraki a ta nowa wczoraj ogłoszona inwestycja ?? jakoś
      nic się nie pisze żeby coś wybudowali choćby nawet 2 metry chodnika czy dwa
      drzewa posadzili i jeszcze jak dumnie podkreślają że centrum miało być
      mniejesze ale będzie 2x większe bo pewnie trzeba by więcej naszym kochanym
      raad... dać w kieszeń a tak zmiana projektu i po problemie
    • olias Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj 27.06.06, 07:30
      zróbcie wreszcie porządek w tym chlewiku!!!! albo przechodzę do lubelszczyzny.
      Tylko gadacie i gadacie - a kiedy te mutanty przyjdą dziś na obrady - nie
      przywita icj żadem tłum z transparentami, nie będzie gwizdów ... tylko na drugi
      dzień będziecie się w domu na foteku przed kompem wyżalać.
      Idźcie tam wreszcie i zróbcie manifę. Miejscie choć tyle jaj co geje.
      (mieszkaniec Podkarpacia)
    • loko31 PIS 31% w sondażu i wychodzi na prowadzenie 27.06.06, 07:56
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3444414.html
      Polska ich chce w przeciwieństwie do Rzeszowa. Co Wy na to?
    • Gość: Czytający ze łzami Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.softel.pl 27.06.06, 08:02
      Zobaczyłem w treści parę WIELKICH nazwisk lokalnych "polityków".
      Ogłaszam konkurs: z jakiej listy będą startować w najbliższych wyborach?
      Gdyby wybierać w okręgach jednomandatowych, można byłoby te plewy oddzielić i
      wywiać, a tak, znajdzie się dobre miejsce na partyjnej liście i, przepraszam
      szanownych głosujących, dalej będzie po staremu.
    • Gość: gregor Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: 217.117.130.* 27.06.06, 08:12
      POD RATUSZ!!!!!!!!!!!!!!!
      WSZTSCY POD RATUSZ KTÓRYM ZALEŻY NA LOSIE RZESZOWA
    • Gość: GF Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:18
      Radni prawicy NIE DBAJĄ O WIZERUNEK RZESZOWA !!!!!!!!!
      WCZORAJ WIECZOREM KULTYS I BANDA ZA PIERWSZE MIEJSCA NA LISTACH WYBORCZYCH
      USTALILI ZABLOKOWAĆ INWESTYCJE PRZY HOTELU RZESZÓW.
      DLACZEGO INNE NIE BLOKUJĄ?
      BO INNI PŁACĄ WIĘCEJ
    • Gość: antyPiSlPrradny Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: 217.98.81.* 27.06.06, 08:31
      O ktorej ta rada sie zbiera????

• Gość: widz Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:40
        ZDAJE SIĘ ŻE O 14 TEJ
    • Gość: AS Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:38
      ONI GŁOSOWALI POPRZEDNIO NA NIE DLA CUSHMANA
      DZISIAJ BĘDZIE TO SAMO KICZEK I KULTYS SA NA NIE
      Radni PiS:
      1. Antoni Dudek
      2. Władysław Kaczmarzyk
      3.Jacek Kiczek
      4. Antoni Kopaczewski
      5. Cecylia Kotowicz
      6. Marek Strączek
      7. Waldemar Szumny
      8. Ludwik Szyszka
      9. Robert Kultys
      10. Jacek Gołubowicz

Radni LPR:
      1. Janina Błażej
      2. Elżbieta Dzierżak
      3. Andrzej Szypuła
      4. Janusz Ramski
      5. Ryszard Piekło
      • Gość: Konrad Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.ipt.aol.com 27.06.06, 09:05
        Katastrofa! Jak tak dalej pojdzie to rz-ow omijac beda nawet wrony. CZY CI
        LUDZIE SA POWAZNI!?
        • Gość: revenant Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: 82.177.97.* 27.06.06, 09:36
          no to oki mamy burzę nad rzeszowem ja przyjdę pod ratusz z czymś i zobaczymy
          czy kumuś jeszcze zależy na tym aby powiedzieć w twarz tym h.jom z prawicy
          tylko niech ktoś ko wie napisze o której faktycznie to obrady się zaczynają???
          A i jeśli się jeszcze ktoś wybiera to niech weżmie ze sobą jakiś SPRZĘT
          PERSFAZJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: rafał Dranie ! IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 27.06.06, 09:34
      Rzygać mi się już chce tą naszą rzeszowską prawicą. Przekonałem się już całkowicie do SLD w radzie miasta..
      • Gość: REVENANT Re: Dranie ! IP: 82.177.97.* 27.06.06, 09:41
        piszcie kto przyjdzie pod ratusz dziś czy będe sam???
        • Gość: klaus Re: Dranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:53
          oczywiście, ze przyjdziemy!!!
          • Gość: normalny Re: Dranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:01
            Należy być ale te gady znowu coś wymyślą a po głosowaniu uciekną.
            Jak widzę facjatę ramskiego, kultysa, strączka to mam wyrobione zdanie
            na temat teorii Darwina
            • Gość: widz Re: Dranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:10
              ZABLOKOWALI DZISIAJ PONOWNIE
              15:15
      • Gość: TARNOWIANIN Re: Dranie ! IP: 217.117.130.* 27.06.06, 09:54
        IDZCIE POD RATUSZ!!!!!!!
        JEB.... PIS I CAŁĄ PRAWICĘ
    • Gość: załęże Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.dab.tke.pl 27.06.06, 09:55
      Antek przypomnij sobie młode waleczne lata i stań na wysokości zadania. Rób tak
      jak kiedyś mówiłeś LICZĄ się TYLKO LUDZIE a nie grupka oszołomow. POWIEDZ TAK
      TAK dla inwestycji dla miasta dla rzeszowian TAK TAK
      • Gość: daleki Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.zg.pl / *.zgora.dialog.net.pl 27.06.06, 12:46
        Tak. Pamiętam Antka sprzed 25 lat. O coś innego mu chodziło wówczas, o coś
        innego dzisiaj. Tak myślę choć dziś jestem dość daleko.

Tyle tylko, że w najnowszych rankingach partii prowadzi PiS przed PO. No to
        wynika, że wszyscy chcą zmiany, tylko, że nikt jej nie chce...
    • Gość: Wyborca Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:20
      Plan zagospodarownia to nie zgoda na sprzedaż działek
      a radni z Pis chcą kasy od każdego głosowania czy co??
      Kultys i Szumny mogliby się wkońcu zdecydować!
    • Gość: MC jeszcze raz przeczytam ze zablokowali IP: 195.136.36.* 27.06.06, 12:27
      a lepiej zebym nie spotkal kultysa ani ramskiego na miescie bo po prostu nie
      recze za siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Deni wywiezc na taczkach IP: 195.136.36.* 27.06.06, 12:29
        prosto po sesji!!!ludzie zbieramy sie pod ratuszem!!!
        • Gość: gregor Re: wywiezc na taczkach IP: 217.117.130.* 27.06.06, 12:34
          Pod Ratusz!!!!!!!!!!!!!!!
    • rivotril Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj 27.06.06, 13:19
      co czynicie radni???????????????

Cały Rzeszów pod ratusz!!!!!

• Gość: wyborca Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: 217.153.194.* 27.06.06, 13:48
      spraw jest prosta RADNI MIASTA RZESZOWA Z RAMIENIA PIS I LPR DOMAGAJĄ SIĘ
      ŁAPÓWKI, jednoczesnie nie chcą nowego konkurenta dla Millenium hall, w ktorym
      sami mają udziały
      • Gość: gute Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.elektra.un.pl / 62.29.162.* 27.06.06, 14:10
        a ja bym chcial zeby jakis prokurator sprawdzil czy czasem niedawno nie
        zwiekszyl sie jakiemus radnemu z PiS lub LPR stan posiadania. Moje zdanie jest
        takie- Podkulski DAJE LAPOWKI RADNYM Z LPR i PiS
        • Gość: res Re: Komisja gospodarki przestrzennej unika decyzj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 14:12
          o ktorej jest ta sesja?
          • Gość: MC o ktorej sesja??? IP: 195.136.36.* 27.06.06, 14:13
            O ktorej sesja???
    • Gość: jorge Tylne wyjscia? IP: *.nat.rsk.pl 27.06.06, 14:20
      Czy budynek gdzie jest rada miejska ma tylne wyjscia, ktorymi radni mogliby
      uciec po cichu?

Jesli tak, to trzeba je obstawic!
      • Gość: oli Re: Tylne wyjscia? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.06.06, 16:27
        uciekna podziemnymi tunelami pod rynkim...nie zapomnijcie "obstawic"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka