po_sa Re: :o 21.06.04, 19:07 ciii... cichutko.. będzie dobrze.... na pewno będzie dobrze... musi byc dobrze... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: ja się o Ciebie martwię... 21.06.04, 21:38 nie było mnie tu wcześniej.. co się dzieje? skąd takie minorowe tony? nie tnij się - nie warto.. wiem, bo sama się pocięłam.. uwierz.. Odpowiedz Link Zgłoś
grof Dla mnie jesteś significant... 21.06.04, 22:14 Na Duplikacie napisałeś, że nie będziesz nic o sobie pisał, bo i tak nikogo nie obchodzisz. Czekałam, czekałam, aż się przełamiesz i napiszesz jednak coś więcej o sobie, ale się niestety nie doczekałam... :((((((((((((((( Myślę, że wiele osób chciałoby cię poznać i może jeśli nie pomóc, to chociaż wesprzeć dobrym słowem... Daj nam proszę szansę i otwórz się troszkę... G. Do Nevady! Przepraszam, że w tym wątku... O Ciebie też się bardzo martwię, ale w niedalekiej przyszłości oczekuj maila. Pracuję nad Nim, ale to dosyć skomplikowana sprawa... Tymczasem - trzymaj się, G. Odpowiedz Link Zgłoś
nevada_blue Re: Grof... 21.06.04, 22:23 nie martw się o mnie Gosiu - odchorowała parę ostatnich wydarzeń na forum, ale już jest nieco lepiej.. ale na maila z chęcią poczekam :) pozdrawiam serdecznie! [nevada] Odpowiedz Link Zgłoś