Gość: aparatczyk IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 07:11 nasstepny co nic nie umie - czyli nauczyciel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antek Re: Sylwetka Bogumiła Ciołki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 13:44 Z tego co wiem , przy rozpatrywaniu kandydatur duże znaczenie miało doświadczenie w organizacji imprez. Ja znam jednego gościa , w Rzeszowie z którego inicjatywy odbywało sie wiele imprez m.in mecze koszykówki reprezentacji Polski i MP w trialu- założyciel LABY organizator turniejów streetbala, facet spoza układu- Jarek Dyląg, ale on chyba ma już dość robić cokolwiek w tym miasteczku. Panowie wolą "układy". A on by wiedział co zrobić ma "znajomości" w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megy Re: Sylwetka Bogumiła Ciołki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 16:33 Nowy menadżer nikomu nieznany,ma być cudotwórcą? A co gościu zrobiłeś za imprezy że wygrałeś ten konkurs piłeś z "nowymi" Z tego co wiem to Ferenca nie było w komisji, a wybierał Buk , który doprowadził do zadłużenia hali, a jakie on ma przygotowanie ekonomiczne?Bo wymagania od kandydatów mieli w ratuszu ogromne( omnibus). Ferenc nie ma koncepcji na halę i się miota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Sylwetka Bogumiła Ciołki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 13:48 Z tego co wiem , przy rozpatrywaniu kandydatur duże znaczenie miało doświadczenie w organizacji imprez. Ja znam jednego gościa , w Rzeszowie z którego inicjatywy odbywało sie wiele imprez m.in mecze koszykówki reprezentacji Polski i MP w trialu- założyciel LABY organizator turniejów streetbala, facet spoza układu- Jarek Dyląg, ale on chyba ma już dość robić cokolwiek w tym miasteczku. Panowie wolą "układy". A on by wiedział co zrobić ma "znajomości" w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
felis66 Re: Sylwetka Bogumiła Ciołki 04.02.03, 13:58 Ciekawe cóż to za firma, w której zdobywał szlify. Żadna sznująca sie firma nie przyjmie osby bez doświadczenia (a jest nia nauczyciel) na stanowisko dyrektora. Chyba, że jest to firma żony, szwagra lub innego pociotka, a nauczyciela akurat zwalniali z pracy. A może gość jest cudotwórą nie szaleńcem. Ale obawiam się, że rzeczpospolita kolesiów ma się dobrze i dalej wyznaje zasadę mierny bierny ala wierny. Dziwne, ze gość podal kierunek ukończonych studiów, a nie podał firmy w której był dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Nieudacznicy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 07:43 Oglądałem rozmowę w TVP jestem pod wrażeniem duetu Buk i Ciołko- obydwaj zadowoleni z uśmieszkami- będzie lepiej.Kompletnie nie przygotowani do stanowisk- wizjonerzy, Ciołko mówił o kręgielni , sqashu i restauracjach on chce jeszcze inwestować , a hala ma straty -super ekonomista- i jak ładnie rozkłada ręce. Chyba był księdzem. Buk odejdź bo inni robią imprezy , aty sie do tego przyznajesz i bierzesz jako swoje zasługi- co ty zrobiłeś - jaką Ligę Piłkarską- jeszcze niedawno chciałeś wyrzucić Marka B i jego lige z hali razem z Greniem Odpowiedz Link Zgłoś
barabara33 Re: Nieudacznicy 05.02.03, 15:03 Zgadzam się, Buk i Ciołoko to para wyjątkowych nieudaczników. Szczególnie ten pierwszy to żelbeton, który już dawno powinien otrzymać odpowiedzialne zadanie na tyłach, a nie decydować o losach hali. Matematyk jeszcze nie pokazał co potrafi, ale jego występ w TVP nie najlepiej rokuje. Gość nie żadnych pomysłów. To fakt, że radny zaradny K. Greń chce usunąć z hali ligę M. Birosa. Bardzo mu się do tego spieszyło. Tuż po tym jak został radnym to swoim autorytetem (jest także prezesem podokregu PZPN) chciał Birosa przegonić z hali, ale sprawa nabrała rozgłosu i odpuścił. Chyba dostał burę od Ferenca. Jednak niestety nie poddał się i jak wieść niesie już zarezerwował sobie halę na sezon 2003-2004. Chamstwo i drobnomieszczaństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Sylwetka Bogumiła Ciołki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 19:38 q Odpowiedz Link Zgłoś