Dodaj do ulubionych

Zbyt łagodny prokurator

IP: 82.177.97.* 10.08.06, 21:21
Widać sam lubi jechac po kielichu albo ktoś z jego znajomych lub rodziny a
mój biedny kumpel irysek właśnie w strzyżowie stracił prawko na 2 lata a wlną
sobie ledwie 3 piwa pana prokuratora stać chyba na nocniejszy alkochol i w
większej ilości hahahahahah......
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbulwersowany Re: Zbyt łagodny prokurator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 08:39
      Czas przewietrzyć Prokuratury,bo to nie kwestia łagodności, ale skandalicznych
      powiązań interesów ,układów i wzajemnych zależności.Przykład Jarosław.Czas
      wrócić także do stanu wojennego i dyspozycyjności obecnego szefa, a także do
      draństwa jakie ma miejsce.
    • Gość: sio czerwone Zbyt łagodny prokurator ?- to inaczej się nazywa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:30
      :-(
      • Gość: Rzeszowianin Re: Zbyt łagodny prokurator ?- to inaczej się naz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:11
        Nieprawidłowości należy uzasadnić. Ziobro czyści prokuratury - tylko czy aby
        napewno usuwa akurat tych co trzeba? nie jestem co do tego przekonany... Na
        miejsce prokuratora Husa wprowadzi zapewne jakiegoś swojego kolesia (czytaj:
        nawiedzonego kolesia z PIS-u), który "na pewno będzie lepszy". Tak dalej
        ludziska - głosujcie na PIS to będziemy mieli państwo nawiedzonych klerykałów,
        wyznaniowe z domieszką państwa policyjnego... Kiedy przejrzycie na oczy....?
        Podkarpacie...
        • Gość: J 89 Re: Zbyt łagodny prokurator ?- to inaczej się naz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 16:37
          Rzeszowianin napisal - ? Tak dalej
          ludziska - głosujcie na PIS to będziemy mieli państwo nawiedzonych klerykałów,
          wyznaniowe z domieszką państwa policyjnego... Kiedy przejrzycie na oczy....?
          Podkarpacie..."
          Oczywiscie kazdy jak i Ty masz prawo do swojego zdania. Widzisz ja "nie jestem
          za "pisem", ale bardzo mnie zabolalo to co piszesz dalej. Chodzi mi o Twoj
          stosunek, a raczej o to jak piszesz (jakie robisz slowne aluzje) o "osobach
          zwiazanych z kosciolem".
          Widzisz powiem krotko, gdyby nie wiara w BOGA (na przestrzeni wiekow, poczawszy
          od Mieszka I i roku 966 ( a takze i wczesniej) do teraz (poprzez zabory, obie
          wojny swiatowe) to najprawdopodobniej nie byloby juz POLSKI, jako panstwa o
          pelnej autonomii, jako panstwa wolnego, niepodleglego!
          Ja szanuje Twoje zdanie (pis nie robi nic dobrego, fakt) - ale zbyt chyba
          szybko dales "znak rownosci" pomiedzy partiami typy PIS a *KOSCIOLEM*, ktory
          tu, i to mi sie bardzo nie podoba (za co Cie NIE SZANUJE AKURAT) - uosobiasz z
          "wyznaniowymi nawiedzonymi klerykalami".
          Widzisz ja nie jestem niewiadomo jak wierzacy - ale wierze w Boga i takie reczy
          jak Ty nie odwazylbym sie napisac !
          • Gość: Rzeszowianin Re: Zbyt łagodny prokurator ?- to inaczej się naz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:08
            Szanuję Twoje poglądu J 89, ale najwyraźniej nie znasz wszystkich faktów.
            Kościół jako społeczeństwo wierzące w Boga nie jest przez mnie krytykowany. Ale
            kościół, który narzuca swoje poglądy, pcha się w politykę i różne układy jest
            godny potępienia - staram się nie uogólniać. A pis poprzez Radio Rydzyka robi
            kampoanię negatywną szczuje, jest ortofdoksyjny - a tego nam nie potrzeba.
    • Gość: jwm1 Re: Zbyt łagodny prokurator IP: *.cable.wsm.wielun.pl 16.08.06, 21:23
      Ech, J 89 - Twoja wiara w Boga (taka czy inna) nie ma nic do rzeczy. Poczytaj
      sobie trochę mądrych opracowań historycznych. Nie daj Boże szkolnych
      podręczników! Dowiesz się wtedy, że gdyby nie Watykan to Polska wyglądałaby
      dziś powiedzmy... nieco lepiej.
      Ale do rzeczy. Czytałem kiedyś, że na dziesięć wypadków drogowych jeden jest
      powodowany przez pijanego kierowcę. Ale to oznacza, że ... dziewięć wypadków
      powodują trzeźwi kierowcy!
      • Gość: sio czerwone Re: Zbyt łagodny prokurator IP: *.68.78.88.pppoe78.tnp.pl 16.08.06, 22:13
        Gość portalu: jwm1 napisał(a):
        Poczytaj
        > sobie trochę mądrych opracowań historycznych. Nie daj Boże szkolnych
        > podręczników! Dowiesz się wtedy, że gdyby nie Watykan to Polska wyglądałaby
        > dziś powiedzmy... nieco lepiej.
        ======================
        a które to są te mądre opracowania historyczne? Napisane przez nawiedzonych lewusów?
        • Gość: Pieszy Re: Zbyt łagodny prokurator IP: *.nat.rsk.pl 31.08.06, 09:07
          Karac ostro pijaków!!!!!!
          • Gość: Kierowca Re: Zbyt łagodny prokurator IP: *.nat.rsk.pl 03.09.06, 10:15
            Ale tylko kierowców pijanych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka