Dodaj do ulubionych

typy niepracujące a chlejące

IP: *.nat.rsk.pl 23.08.06, 19:35
prać lumpów bo ta chołota tylko pije i ćpa do paki znimi
Obserwuj wątek
    • Gość: olek Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:17
      i kto za ich pobyt zapłaci?
      • huskyman Re: typy niepracujące a chlejące 23.08.06, 23:01
        Mnie jedno zastanawia - w mojej okolicy bardzo czesto widuje młodych męzczyzn, którzy wiecznie tylko siedzą na ławeczka i łoją piwo i inne trunki. Od rana do wieczora. I tak sie zastanawiam skad oni na to wszystko maja kase i czas?
        Nie wspomne juz o dziadkach, ktorzy całymi dniami spedzaja czas pod spozywczakiem z piwem w ręku...
        • Gość: Mike Re: typy niepracujące a chlejące IP: 212.160.172.* 23.08.06, 23:32
          Skąd biorą kasę? Niestety, z wypłaty/emerytury/renty żony na przykład. Zamiast kupić dzieciom dobre buty odzież książki itp idą chlać a rodzina głoduje. No cóż, trzeba więcej alkoholu w Polsce reklamować, na pewno dzięki temu będzie lepiej
          • bravocharlie Re: typy niepracujące a chlejące 23.08.06, 23:35
            Myślisz że to dzięki reklamie??
            • Gość: autor Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:45
              oczywiście, że dzięki reklamie
              gdyby nie reklama nikt by nie wpadł na pomysł picia piwa

• bravocharlie Re: typy niepracujące a chlejące 23.08.06, 23:49
                Wiesz jakoś rozpoznanie ironii w postach mi nie wychodzi...
                Jeżeli to ironia to ok. Jeżeli tak myślisz to jesteś biedny...
                • Gość: NM Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:35
                  Na Nowym mamy nawet swego rodzaju ranking lumpów...niestety jego przez lata
                  wielki lider nie tak dawno do nas odszedł [']
                  • huskyman Re: typy niepracujące a chlejące 24.08.06, 17:16
                    Kogo masz na mysli? Nie orientuje sie w nich zabardzo ;)
                    • Gość: NM Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:36
                      Wielki Zdzichu chleję teraz jabola z samym Św.Aleksym gdzieś popod schodami do
                      nieba...
        • Gość: gosc Re: typy niepracujące a chlejące IP: 82.177.97.* 24.08.06, 12:59
          ze mieszkam obok CIebie, zapewne w Twoim bloku i wiem o ktora ekipe Ci chodzi, to wiedz, ze oni nalogowo graja w STS i wyciagaja z tego calkiem fajnie pieniazki
          pozdrawiam
    • Gość: Mike Re: typy niepracujące a chlejące IP: 212.160.172.* 24.08.06, 17:34
      Reklama jest po to by m.in zmieniać nastawienie konsumenta do danego produktu,
      dobra usługi itp. Reklama jest jednym z powodów dramatycznej sytuacji w Polsce
      ( alkoholizm ) ale nie jedyną. Niewątpliwie ma duży udział że ludzie piją tyle
      alkoholu. Polecam lekturę z psychologii społecznej o wywieraniu wpływu czy i
      wtedy może napiszecie coś rozsądnego.
      • Gość: ja Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.res.pl 25.08.06, 07:22
        noż qrcze to czemu nałogowo nie używają np. podpasek albo proszku do prania?
        przecież rekalm tego jest o wiele wiecej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka