Gość: młody IP: *.nat.rsk.pl 23.08.06, 19:35 prać lumpów bo ta chołota tylko pije i ćpa do paki znimi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 20:17 i kto za ich pobyt zapłaci? Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: typy niepracujące a chlejące 23.08.06, 23:01 Mnie jedno zastanawia - w mojej okolicy bardzo czesto widuje młodych męzczyzn, którzy wiecznie tylko siedzą na ławeczka i łoją piwo i inne trunki. Od rana do wieczora. I tak sie zastanawiam skad oni na to wszystko maja kase i czas? Nie wspomne juz o dziadkach, ktorzy całymi dniami spedzaja czas pod spozywczakiem z piwem w ręku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: typy niepracujące a chlejące IP: 212.160.172.* 23.08.06, 23:32 Skąd biorą kasę? Niestety, z wypłaty/emerytury/renty żony na przykład. Zamiast kupić dzieciom dobre buty odzież książki itp idą chlać a rodzina głoduje. No cóż, trzeba więcej alkoholu w Polsce reklamować, na pewno dzięki temu będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: typy niepracujące a chlejące 23.08.06, 23:35 Myślisz że to dzięki reklamie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:45 oczywiście, że dzięki reklamie gdyby nie reklama nikt by nie wpadł na pomysł picia piwa Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: typy niepracujące a chlejące 23.08.06, 23:49 Wiesz jakoś rozpoznanie ironii w postach mi nie wychodzi... Jeżeli to ironia to ok. Jeżeli tak myślisz to jesteś biedny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 00:35 Na Nowym mamy nawet swego rodzaju ranking lumpów...niestety jego przez lata wielki lider nie tak dawno do nas odszedł ['] Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: typy niepracujące a chlejące 24.08.06, 17:16 Kogo masz na mysli? Nie orientuje sie w nich zabardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:36 Wielki Zdzichu chleję teraz jabola z samym Św.Aleksym gdzieś popod schodami do nieba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: typy niepracujące a chlejące IP: 82.177.97.* 24.08.06, 12:59 ze mieszkam obok CIebie, zapewne w Twoim bloku i wiem o ktora ekipe Ci chodzi, to wiedz, ze oni nalogowo graja w STS i wyciagaja z tego calkiem fajnie pieniazki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: typy niepracujące a chlejące IP: 212.160.172.* 24.08.06, 17:34 Reklama jest po to by m.in zmieniać nastawienie konsumenta do danego produktu, dobra usługi itp. Reklama jest jednym z powodów dramatycznej sytuacji w Polsce ( alkoholizm ) ale nie jedyną. Niewątpliwie ma duży udział że ludzie piją tyle alkoholu. Polecam lekturę z psychologii społecznej o wywieraniu wpływu czy i wtedy może napiszecie coś rozsądnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: typy niepracujące a chlejące IP: *.res.pl 25.08.06, 07:22 noż qrcze to czemu nałogowo nie używają np. podpasek albo proszku do prania? przecież rekalm tego jest o wiele wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś