Dodaj do ulubionych

Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:21
Dobrze, tylko powiedz Chłopek gdzie oni nasadzą te drzewa??? U Deptuły w
ogrodzie??? W ogóle jak ten pajac Jucha mógł się na to zgodzić?, mam poważne
wątpliwości co do tego, jak się załatwia pewne sprawy w tym mieście. Ale
niestety tak to jest kiedy wiocha zjeżdża się do miasta i rządzi. Proponuję
przenieść urząd marszałkowski do Jasła albo w Bieszczady. Poza tym gdzie jest
w tym momencie Ramski - ten pies na wszelkie nieprawidłowości. Czemu lpr
jeszcze nim nie szczuje w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:28
      a co ci ludzie tak narzekaja ?? chcieli ich stamtad przeniesc w inne miejsce to
      nie :) to niech teraz nie jecza :) ale fakt nie trzeba wycinac wszystkich drzew
      wystarczy poprzecinac te drzewa oraz troche je przyciac aby zaslonic widoka na
      ten paskudny budynek :) bo kazdy widzial choc raz na oczy te paskudna wizulake
      tego badziewia :)
      • Gość: res Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.dnet.pl 01.09.06, 21:38
        tamte drzewa niech wytną, a ci ludzie powinni znaleźć sobie nowe lokum, a nie
        czekać na gotowe, przeciez od roku wiadomo co tam powstanie, a jak nie to niech
        im miasto zapewni lokum, a sam projekt przyszłego urzędu marszałkowskiego jest
        raczej słaby - powinni zdudowac coś bardziej nowoczesnego a nie kolejny gmach
        rodem z PRLu.

Z resztą jak ktoś chce w centrum las hodować to niech sie przeniesie do jakieś
        wsi np chmielnik, głogów czy coś innego.

A swoją drogą jezeli "centrum miasta to nie sanatorium - odpowiadają urzędnicy"
        to czemu tak nie mówią jak z drugiej strony ulicy bernardyni chcą budować
        klasztorny ogródek.
        • Gość: stefan Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:47
          he he klasztor może mieć swoje sanatorium za murem.
          przecież nie będą jeździć do ciechocinka, bo wiecie wszyscy jakie tam jest
          k u r e s t w o.

a młodzieź niech pije i się narkotyzuje bo co będą robic na starość, niech sie
          wyszumią.

Ja jak byłem młody to piłem co dwa dni, skończyłem szkołe zawodową, założyłem
          rodzinę, pracy nie mam ale to nie jest ważne i jakoś wyszedłem na ludzi. :)
        • Gość: lot Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 08:37
          Czy ktos wie po co jest Urząd Marszalkowski?
          • Gość: zioło Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:52
            Chyba nikt nie wie. Nawet weterynarz Deptuła nie bardzo kuma o co chodzi.
    • Gość: buhahaha Przecież Deptuła ma zielone na sztandarze psl. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:14
      więc po co mu zieleń. jedno zielone wystarczy - czterolistna koniczynka. A to se
      posadzi w doniczce i bedzie se hodował na parapecie!
    • Gość: rzeszowiak Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.centertel.pl 02.09.06, 10:29
      ....urzędnikom zieleń nie potrzebna a marszałek i tak będzie siedział w
      klimatyzowanym gabinecie od podwórza
    • Gość: Jaro Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:48
      Zaplacili za wyciecie 750tys. Oni zaplacili czy my? W koncu to jest budowane za
      nasze pieniadze, wiec niech nie mowia glupot.
    • Gość: up Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:15
      up
    • Gość: Henio z harmonią Solidaruchy? IP: *.dnet.pl 02.09.06, 17:51
      A dlaczego Urząd Marszałkowski ma nie mieć nowej siedziby? Panna Ewa D.
      wykształcona w katolickich koledżach we Francji (prawie jak w Jarosławiu) ma
      taki ładny Urząd i też nie sadzi drzew. Ma też schody za 300 000 zł. A
      zapomniałbym dodać przecież w urzędzie wojewódzkim zasiada też całe starostwo
      powiatowe - także starosta też ma pięęęęękny budyneczek. A po co Urząd
      wojewódzki jak i tak wszystkie decyzje zapadają w gabinecie niejakiego kawalera
      Jarka K. Może będzie wesele panny i kawalera? hehe
    • Gość: up Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:24
      up
    • Gość: MC o i to jest sku..synstwo! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 03.09.06, 02:12
      zostawcie drzewa kutafony!!!!!!!!!
      • Gość: adf Re: o i to jest sku..synstwo! IP: *.dnet.pl 03.09.06, 11:02
        prawdziwymi czereśniakami są ludzie którzy pozostali w tym internacie, Urząd
        proponował im nowe mieszkania to woleli zostać przy ruchliwej ulicy w starym
        rozwalającym się budynku.

A jeśli chodzi o drzewa, to bedzie to urząd marszałkowski a nie las, tam i tak
        jest bardzo gęsto, więc naturalne ze aby mógł funkcjonować tam urząd to musi
        się trochę powycinać.
        • Gość: SZYMEK Re: o i to jest sku..synstwo! IP: *.mysmart.ie 03.09.06, 17:55
          NO JAK TAK DALEJ POJDZIE TO WSZYSTKO Z TEGO RZESZOWA WYJEDZIE!!
          ZA PARE LAT ZOSTanie tylko urzad marszalkowasi!!!
          no co zrobic jak ta stolkach siedza nie wyedukowane ciolki , i im sie wydaje ze
          zrobia z rzeszowa metropolie !!!
          Panowie pojedzcie gdzie kolwiek , macie moje przyzwolenie bo place podatki jak
          iles milonow Polakow , I MOZE JAKAS WYCIECZKA NAWET DO KRAKOWA WAS CZEGOS
          NAUCZY , BO JAK WLEZLISCIE NA TE STOLKI ILES LAT TEMU JAKO BURAKI , TAK DALEJ
          NIMI JESTESCIE , A NIC NIE KSZTALCI JAK PODROZE NAWT ZA MOJE PIENIADZE!!!
    • Gość: naumiany wywalić loktorów z tego budynku IP: *.bas503.dsl.esat.net 03.09.06, 18:12
      starzy partyjniacy z zs nr1 powinni zostać eksmitowani do innych lokali jakas
      banda nawiedzonych nie ma prawa blokowac inwestycji
      • borowik1 Re: wywalić loktorów z tego budynku 04.09.06, 09:09
        Ten teren to samo centrum miasta, wizytówka, więc jesli będzie tu ciekawa bryła
        nowego urzędu to tylko pomoze naszemu miastu.
        Wolicie aby stał tu nadal rozwalający się budynek starego internatu????
        A jeśli chodzi o zieleń, to uważam że jeśli wytną pare drzew, nie przeszkodzi
        to wizerunkowi tego miejsca, wręcz pomoże. Teraz wygląda to jak dziki,
        zaniedbay teren w samym sercu miasta. Zieleń - owszem, ale nie jak w lesie.
        Musi być to odpowiednio zaprojektowane i uporządkowane. To nie miejsce na
        krzaki!
    • Gość: sio czerwone Re: Urzędnikom marszałka zieleń niepotrzebna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:45
      ŁOj, rzesowioki, łoj. Wy ta zaroz byśta chcieli by zielone pilęgnowło zielone.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka