Dodaj do ulubionych

Jak wyglada egzamin

03.05.06, 13:21
Maturzysci mam pytanie. O której musicie byc jutro w szkole?? o ktorej sie
rozpoczyna egzamin , ile trwa i ile jest przerwy pomiedzy czescia pierwsza i
druga i czy jak ktos zadeklarowal si ena druga czesc roz. to jak nie
przyjdzie to nie ma zaliczonej pierwszej czesci?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: Jak wyglada egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:53
      U mnie w szkole matura rozpoczyna się o 10:00. Najpierw pisze przez 170 minut
      poziom podstawowy, pozniej mam 30 minut przerwy i idę pisać poziom rozszerzony
      który trwa 130 minut. Jeżeli osoba zadeklarowała zdawanie poziomu rozszerzonego
      i na niego nie przyjdzie to na świadectwie przy rozszerzonym polskim ma wpisane 0%
      • Gość: Agnieszka Re: Jak wyglada egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 13:54
        Poziom rozszerzony nie decyduje o tym czy się zdało mature.
    • kami_18 Re: Jak wyglada egzamin 03.05.06, 13:55
      matko!! jutro zdajesz mature i nie wiesz takich podstawowych rzeczy?? szal!!
      jesli sie zadeklarowalo poziom rozszerzony i sie do niego nie przystapi to nic
      sie nie stanie bedzie tylko napisane 0% na swiadectwie no ale to nie wyglada
      zbyt ciekawie:/ nawet jak nie zdasz rozszerzonego a zdasz podstawowy to maturke
      masz zdana:)
      • Gość: Agnieszka inna Re: Jak wyglada egzamin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 14:05
        a jezeli nie stawisz sie na poziom rozszerzony z przedmiotu dodatkowego to z
        niego calego masz 0% nie zwazajac na to co mialas z podstawy.

a o ktorej macie byc jutro w szkolach? bo u mnie kazali byc juz o 9.00 :/ -
        jakos nie wierze ze beda nas godzine usadzac...
        wiec od 9.00 to 12.50... uh, jak sie komus zachce do toalety to nie za
        ciekawie :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka