Dodaj do ulubionych

Najfajniejsza knajpka w Rz-wie

IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 10.09.06, 11:13
Moim zdaniem zdecydowanie Absynt.Mile towarzystwo, niepowtarzalny klimat,
najlepsze drinki i kawa w Rzeszowie...
A jakie sa wasze propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dinn Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 10.09.06, 19:27
      La Madame
      • Gość: ... Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.171.41.162.crowley.pl 11.09.06, 09:25
        Dessa, przy ul. Matejki
        • Gość: gall anonim Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 12.09.06, 17:05
          dessa - knajpa dla podstarzałej pseudo cyganerii lat >50 (mniemających,że maja
          24,5, kilka siwych pasemek w rzadkiej kitce ) i równie rozchichotanych
          podstarzałych panienek lat dojrzałe 50.
          Z opisanych chyba najciekawsza (jeżeli ktos lubi taki klimat).
      • Gość: gall anonim Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 12.09.06, 16:50
        La Madame dawniej deja vu, nic innego poza deja vu - zmalowane siksy,cienkie(
        zwietrzałe piwo) kelnerka ospale podająca cin cin jako martini
    • Gość: autor Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:50
      gdzie jest absynt?
      • Gość: pikpok Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:15
        jak dla mnie - Stara Drukarnia, klimat, muzyka, otoczenie, oświetlenie ;)
        • Gość: Ewcia Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 82.177.97.* 11.09.06, 14:52
          Moim zdaniem najlepsze puby to Irish Pub i Pub kino :)) Pozdrawiam
          • huskyman Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 11.09.06, 16:09
            Absynt polecam - bardzo kulturalny lokal. Idealne miejsce do spedzienia spokojnie wolnego czasu w grupie najblizszych znajomych. Zero dresow i innych szumowin, ktorych pelno na rynku. Ceny bardzo przystępne , bylem w ostatnia sobote i nie zawiodlem sie ;p
            • Gość: gall anonim Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 12.09.06, 16:48
              2 huskyman czy to post sponsorowany ? Absynt jest ciasny, bez klimatu,z aurą
              lekko pedalską ( patrz urfyzowany nienagannie pan kelner/barman/wlasciciel z
              wystylizowanym ruchem reki - jeszcze nieczynne )
              • huskyman Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 12.09.06, 17:47
                Heh wiedzialem, ze wreszcie ktos sie przyczepi do mojej wypowiedzi ;) Moze tak zabrzmiala, ale bynajmniej nie taka jak uwazasz.
                Po drugie czy napisalem, że to lokal do wiejskich przytupanek - skoro Ci tam tak miejsca brak? Ta ciasnota ktora jest dla Ciebie taka udreka , mi w niczym nie przeszkadzal i zapewniam, ze nie tylko mnie. Co do klimatu to wiadomo, że o gusta sie nie dyskutuje ;) Ja nie preferuje dresiarni, gdzie kazdy patrzy na Ciebie jakby chcial przeprowadzic maly sparing... . Moze poprostu tam nie pasujesz, ale trudno sie mowi .
              • Gość: MC Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.09.06, 01:21
                Absynt jest da tych ktorym odpowiada a opowiadanie o pedalskich aurach jest
                bardzo nie na miejscu.czepiasz sie buraku wlasciciela,ktory robii najlepsze
                drinki w Rzeszowie.z aura tez nie trafiles-ma bardzo ladna zone co powoduje ze
                twoje wywody mozna o kant doopy potluc.dla mnie jestes mniej niz zero.
              • Gość: VLQ Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 84.38.160.* 14.09.06, 14:57
                Absynt moim zdaniem ma najlepszy klimat sposrod knajpek/klubow w Rz-wie, ten
                gosc ktorego sie czepiasz potrafi zrobic taka kawe i drinki o jakich wiekszosci
                sie nie snilo - naprawde rewelacja! A jesli uwazasz, ze aura jest lekko
                pedalska, to jestes albo moherowym beretem, albo zwolennikiem zagorzalym PISu,
                albo przedstawicielem polskiego ciemnogrodu, w kazdym razie na pewno
                niedorozwinietym homofobem, bo gdybys zwrocil uwage, to bys baranie wiedzial, ze
                wlasiciel jest zonaty... ale jezeli drinki i kawa ci nie smakuja w tej aurze, to
                chwala bogu - jednego homofoba w absyncie mniej - wiecej miejsca dla normalnych
                ludzi z klasa i smakiem.
                • Gość: Kasia Pedalski czy nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:26
                  Prawda jest taka ze jesli gdziekolwiek pojawi sie kilku zadbanych facetow,
                  zaraz nasze durne ciasne umyslowo spoleczenstwo bedzie weszyc podstep,
                  pedalstwo gejostwo i inne czarne wizje...
                  Z drugiej strony beda narzekac ze w autobusach wysiedziec sie nie da bo zapachy
                  wrecz kosmiczne, boja sie mydla.Ludzie zdecydujcie sie!W koncu tak zle i tak
                  niedobrze.Zdecydujcie sie mohery na cos!!!
                  Bylam kilka razy w tym pubie/klubie i nie zaluje, malo bede tam napewno
                  zagladac bo naprawde jest OK.
                  Takze nie rozpuszczac plotek po miescie ze to klub dla pedalow bo
                  kompromitujecie sie na maxa.No chyba ze facet zadbany pachnacy elegancko ubrany
                  to pedal.Jesli tak to faktycznie absynt jest dla pedalow....
              • Gość: Pikuś Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.centertel.pl 15.09.06, 21:37
                Gdzie się schować przed tymi "kochającymi inaczej"?!?!
            • Gość: leon Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.pcen.rzeszow.pl 20.09.06, 14:01
              Gdzie jest Absynt
          • Gość: gall anonim Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 12.09.06, 16:58
            Pub kino - dla gó..ar i ich dresów, jak również podstarzałych podrywaczy
            którzy marzą o wyrwaniu malowanej lat 20 studenteczki lat z "prywatnej uczelni"
            nabywającej w mieście znajomości słowa "aczkolwiek" itp.
            Irish Pub - stracił klimat naszło się "studentek" i "studentów".
        • Gość: gall anonim Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 12.09.06, 17:08
          Otoczenie faktycznie zajebiste! (tylko jakie- to podwórko za synagogą ?).
      • Gość: DD Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 195.136.36.* 11.09.06, 15:07
        Matejki miedzy le madame a kebabem, po stronie kebabu...
        • Gość: gosc Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 82.177.97.* 11.09.06, 15:18
          Kebabem u Turka ?? bo nazywanie tych bulek z kurczakiem i salata kebabami jest nieporozumieniem
          • huskyman Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 11.09.06, 16:13
            Kebab u Turka jest na Gałęzowskiego z tego co pamietam.
            • Gość: gosc Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 82.177.97.* 11.09.06, 16:17
              tak wiem, zaczalem mysl a jej nie skonczylem.
              chodzilo mi o to, ze nazywanie innych budek czy lokali kebabami jest zbrodnia bo prawdziwie smacznego kebaba mozna zjesc tylko u Turka
              • huskyman Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 11.09.06, 16:21
                Niestety nie mialem jeszcze okazji zjesc tam Kebabu, ale z tego co slyszalem to wszyscy zachwalają :)
                • Gość: gosc Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 82.177.97.* 11.09.06, 16:28
                  powiem tak, czasami jadlem w bistro czy everescie ale odkad sprobowalem kebaba od Turka jem tylko tam, jednym slowem rewelacja
              • Gość: szoper Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.dnet.pl 11.09.06, 20:29
                wg mnie kebab u turka jets ochydny, troche kapusty i mieso + ta niedobra bułka :/
                • Gość: gosc Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 82.177.97.* 11.09.06, 20:33
                  o wyzszosci kebabu u Turka : mieso nie wiem z czego ale 100% lepsze niz mieso z kurczaka u konkurencji, kapusta lepiej pasuje do miesa niz salata a bulka widac ze robiona recznie a nie kupowana w makro
                  • Gość: hdcfd Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.intertele.pl 12.09.06, 00:15
                    a gotuje rzeczywiscie turek ?
                    • Gość: gosc Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 82.177.97.* 12.09.06, 13:54
                      tak, nawet slabo mowi po polsku :)
                    • Gość: pikuś Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.centertel.pl 15.09.06, 22:11
                      Nikt w życiorys nie zaglądał.
                  • Gość: brydza86 Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 16:55
                    a gdzie to jest dokladnie wytlumacz bo slabo znam rzeszow
                  • Gość: pikuś Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.centertel.pl 15.09.06, 22:08
                    Od kiedy bułki do kebaba kupuje się w makro? Dobre bułki do kebaba po arabsku
                    /hobza/ te ktore stosuje Everest czy Bistro produkują Arabowie.Są tylko lekko
                    niedopieczone ponieważ proces dopieczenia przebiega w kontakgrilu.Panowie na
                    drzewo banany prostować!!!!!!!!! a nie dyskutować
              • Gość: pikuś Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.centertel.pl 15.09.06, 21:55
                Parę wypowiedzi i widać że nikt nie ma pojęcia o kebabach w Rzeszowie. Po co się
                puszyć i nadymać gdy wiedzy brakuje. Mogę powiedzieć wszystko o wszystkich
                rzeszowskich kebabach.Panowie lepiej zmienić temat.
              • Gość: kebab u turka Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 217.116.110.* 19.09.06, 08:40
                sam łapałem psy nad wisłokiem dla turka nawet nieźle płaci. Turek je mieli w
                piwnicy na baranówce , przywozi maluchem na tylnim siedzeniu do knajpy i jest
                turecki kebab . smacznego !!!!!!!!!!!!!!!!! ale u turków to norma i straszny
                brud w tej knajpie ale to też norma
              • Gość: lupa Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 15:59
                strasznie smierdzi u tego turka nie wiem czy to cebula.na matejki tez smierdzi
    • Gość: gall anonim Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 12.09.06, 17:06
      Post sponsorowany?(również).
      • bravocharlie Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 12.09.06, 17:48
        A ja znam jeden dobry lokal, własciwie dwa. Ktoś znów się zacznie pewnie burzyć
        ale naprawde lubie Gramofon;) A drugi dobry lokal, z dobrą muzyką, fajny i
        klimatyczny... eee nie powiem wam bo przestanie taki być;) Niech pozostanie tak
        jak jest:)
      • huskyman Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 12.09.06, 17:50
        A wg. Ciebie gallu anonimie, ktory lokal jest najlepszy w Rzeszowie. Tylko prosze bez zbednych teori, że w tym miejscie nigdzie dla siebie miejsca specjalnie nie mozesz odnalesc...
        • Gość: miut Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.range81-129.btcentralplus.com 12.09.06, 19:00
          bar STS kolo stacyji PKP; malownicza okolica,mili biesiadnicy,full wypasik 24
          na dobe.
          • huskyman Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 12.09.06, 19:02
            Musze przyznać, że całkiem całkiem :) Tylko jakby ostatnio dania sie pogorszyły ;)
          • Gość: gosc Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 82.177.97.* 12.09.06, 20:22
            dane mi bylo tam jesc tylko zapiekanki ktore sa rewelacyjne :) ale w takie dni jak np mistrzostwa swiata trzeba bylo czekac ponad 30 minut w kolejce
            • Gość: ola Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:36
              hmm... mialo byc o fajnych knajpkach a nie o kebabie;) no i po co sie klocic i
              pisac ze ta i tamta knajpa jest do du**y... kazdy pisze ktory pub lubi
              najbardziej i tyle! a kto to czyta sam pojdzie i sprawdz. i koniec kropka
              • Gość: MC gall anonim IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.09.06, 01:26
                czytam twoje wypociny i mysle ze jestes wyjatkowo zakompleksionym masturbantem,
                ktory nie jest w stanie pojsc do knajpki i wyrwac sobie jakiegos
                lachona.przykre to ze taki sort zamieszkuje nasze piekne miasto.swoja postawa
                zyciowa pasujesz mi na mieszkanca Glojsc niedaleko Kopytowej...zafunduje ci
                bilet w jedna strone na pks zebym nie musial juz czytac twoich dupereli.a jesli
                to nie pomoze to juz tylko gumowy mlotek i lewatywa...
                • bravocharlie Re: gall anonim 14.09.06, 07:50
                  po stylu widac że to Mikael...
                  • Gość: autor Re: gall anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:44
                    ale słownictwo mu się zmieniło w rozjazdach: lachon... buiahahaha
                    • bravocharlie Re: gall anonim 14.09.06, 23:34
                      hahaha dopiero teraz zwrócilem na to uwage..
                      • Gość: Mikael Re: gall anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:53
                        Nie trafiłeś - poza tym takie posty ad personam będa usuwane przez moda
                        (notabene znajomego mojego i MC który jak widać ma inne IP)
                        • bravocharlie Re: gall anonim 15.09.06, 18:05
                          mógłbyś skonkretyzowac o jaki post ci chodzi??
                          • Gość: Mikael Re: gall anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 19:21
                            Po prostu czepiłes się mnie przypisując mi post z którym nie mam nic wspólnego -
                            wystarczy porównać IP moje i MC. To dwie różne osoby, co może potwierdzić
                            huskyman bo zna nas obu :)
                    • Gość: perła Re: gall anonim IP: *.centertel.pl 15.09.06, 22:34
                      lachon - zaleciało OUN
                  • Gość: Mikael Re: gall anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 16:52
                    Gó.. prawda.
                • Gość: pikus Re: gall anonim IP: *.centertel.pl 15.09.06, 22:30
                  Mc obraziłeś Głojsce koło Iwli to akurat "Dolina Smierci" z okresu II Wojny
                  Swiatowej lepiej nie używąć nazw miejscowości.Ja kiedyś będąc w Twoim wieku na
                  pytanie skąd jesteś ? mówiłem z Hebzi a gdzie to jest? niedaleko Kiernozi tak
                  ale gdzie ta Kiernozia koło Bedonia.Stosowałem ten numer do czasu aż musiałem
                  uciekać ze Śląska.
                  • Gość: Mikael Re: gall anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 22:36
                    A co ty na Śląsku robiłeś?
                    • Gość: Pikus Re: gall anonim IP: *.centertel.pl 15.09.06, 22:52
                      Byłem przejazdem a okazało się że to wszystkie miejscowości Śląskie. To było dawno.
                    • Gość: gall anonim Re: gall anonim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:45
                      Gość portalu: Mikael napisał(a):

> A co ty na Śląsku robiłeś?

Cegły zbierałem !!
    • patrcica1988 Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 15.09.06, 16:45
      Kategorycznie nie zgadzam się z obelgami pod adresem właściciela oraz
      tamtejszej klienteli.Knajpka jest bardzo fajnie zrobiona,ma swój niepowtarzalny
      nastrój i jest tam bardzo miła obsługa oraz rewelacyjna atmosfera.Niektórym
      zdesperowanym wymoczkom może się tam niespodobać jedynie dlatego,bo poprostu
      nie mają klasy ani stylu.Osobiście bardzo lubie tam chodzić i gorĄco
      polecam,gdyż drugiego tak rewelacyjnego miejsca w Rzeszowie nie ma.A nawiązując
      jeszcze do obelg pod kątem ich orientacji sexualnej mówie kategorycznie_palanci
      puknijcie się w łeb!popatrzcie na tych przystojniaków - wasze negatywne komenty
      pod tym kątem zapewne wynikają z tego,że chcielibyście wyglądać tak jak ooni
      itd.To są wzory stuprocentowych mężczyzn!
      • Gość: Regra Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 193.120.138.* 15.09.06, 17:28
        Hehehehehheheheehehehehehehe! O tos mnie laska rozbawila. Jesli rok przy twoim
        nicku jest data twojego urodzenia to wszystko tlumaczy.
        P.S. Nie mam nic do lokalu, jedynie do formy wypowiedzi niektorych person na tym
        formum.
        • huskyman Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 15.09.06, 22:47
          Kochana Regro czy ty wogole bylas w tym lokalu? :>
          • Gość: Pikuś Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.centertel.pl 15.09.06, 22:58
            Rzeczywiście jesteś łatwy.
        • patrcica1988 Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 16.09.06, 22:55
          do Regra:skoro Ci tak do śmiechu to się śmiej.to,że idioto mam 18 lat nic nie
          znaczy bo mam więcej rozumu niż Ty napewno.gdybyś był choć triche inteligentny
          to byś wiedział,że ludzi się nie ocenia po wyglądzie!masz się za niewiadomo
          kogo bo pewnie podstarzałuy kawalerzyna z Ciebie.nie znasz mnie więc się nie
          wypowiadaj również na mój temat!
          • Gość: Res Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 23:10
            Regra to kobieta. Z drugiej strony fakt ze odkad wyjechala do Dublina to
            zaczela sie wymadrzac :)
            • Gość: Regra Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 193.120.138.* 19.09.06, 12:00
              Moze troszke, ale po prostu zaczelam patrzec na wszystko z innej perspektywy po
              tym jaka walke tu stoczylam.
              Pozdrawiam cieplo.
              Podstarzaly kawalerzyna :)
          • patrcica1988 Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 16.09.06, 23:10
            Uważam,że najlepszym wyjściem będzie zakończyć tą bezsensowną nagonkę na Absynt
            i poprostu zmiana tematu.Ja stwierdzam,że jest tam naprawde zajebiście!!!
      • bravocharlie Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 15.09.06, 18:08
        Wybacz Patrycjo ale nie mam pojecia o jakiej knajpie i o jakich stuprocentowych
        mężczyznach mówisz.
      • Gość: Pikuś Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.centertel.pl 15.09.06, 22:55
        Natychmiast przepraszamy właściciela jest to wspaniały człowiek proszę o
        nastepny zestaw pytań.
    • Gość: Q Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 23:20
      Ja stawiam na Ad Rem i Atmosferę. Tam się czuje najlepiej :)
      • Gość: Tray Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:43
        Można wiedzieć gdzie jest ten ABSYNT?
        Dla mnie najlepszy jest Ad Rem.Mają dobre frytki chociaż czasem niedosmażone,
        miła atmosfera i rewelacyjny wystrój.Polecam także cukiernie BULANDA na 3
        Maja.Pyyyszne ciacha serwują:)
        • Gość: kkk Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:37
          bleeee ad rem, beznadziejny wystroj jak dla mnie, a tak na marginesie to
          dlaczego dyskusja kreci sie caly czas wokol Absyntu i kebaba u Turka .......
          monotematycznie ......
          • Gość: pikpok Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:20
            Ad Rem bardzo fajny, klimatyczny, ale ma dwa duuuże minusy. 1 - muzyka zwykle w
            ogóle niedopasowana do stylu knajpy, czyli jakis house, czarne klimaty itd. Ta
            muzyka w ogóle nie pasuje do wystroju i ludzi, którzy tam przychodzą! Ale być
            może jest to sprawka obsługi, która zresztą też nie grzeszy kompetencją... Ja
            cały czas jestem za Starą Drukarnią ;) Czasem Mrok
    • Gość: anna Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.rzeszow.mm.pl 16.09.06, 23:17
      Nie ma nigdzie czegoś takiego jak najfajniejsza knajpka, która podobałaby się
      KAŻDEMU. Każdy z nas ma inne oczekiwania, lubi inne klimaty i tylko się cieszyć,
      że w Rzeszowie powstało tyle miejsc, gdzie mogą chodzić ludzie o różnych gustach.
      • Gość: ja Gdzie znajduje sie Stara Drukarnia? IP: *.dnet.pl 17.09.06, 10:33
        Gdzie znajduje sie Stara Drukarnia?
        • Gość: anna Re: Gdzie znajduje sie Stara Drukarnia? IP: *.rzeszow.mm.pl 17.09.06, 14:53
          Boczna Mickiewicza, tam gdzie miejskie archiwum.
      • Gość: Delight Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: 81.15.189.* 17.09.06, 15:05
        a gdzie się podział rejs ? :( uważam że to nalepsza knajpka w całym
        Rzeszowie ... żadna nie ma takiego klimatu i tak wspaniałej przeszłości którą
        staramy się kontynułować pozdrawiam i polecam takze mrok, klub reaktor i życie
        jest piękne
        • bravocharlie Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 17.09.06, 21:37
          Mam wrażenie że rejs to taka fajna knajpka na wypady ze znajomymi w czasie
          liceum. Potem razem z pójściem dalej jakoś rejsik przechodzi. Sentyment nadal
          pozostał:))))) Pozdrowienia dla pana Marka!!!
          • Gość: anna Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.06, 23:43
            Ale chyba właśnie o to chodzi, żeby było dużo knajp trafiających w różne gusta.
            Czasem chodzę ze znajomymi do takich, w których jest dość artystyczny klimat,
            ale nie nazwę tych knajp ulubionymi, bo się w nich pali . W innych jest może
            mniej klimatycznie, ale miło i bez dymu. W innej kanjpce można potańczyć.
            Jeszcze w innej wypić dobra kawkę. A jeszcze gdzie indziej dobrze zjeść.
    • Gość: Daisy Absynt IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.09.06, 11:34
      Chodza sluchy w miescie, ze Absynt to knajpka dla samych panow...nic bardziej
      blednego.Wystarczy wejsc zeby zobaczyc jakie fajne panie tam zagladaja...A ze
      komus czerwona sofa zle sie kojarzy...no coz...
      Czasem tam zagladam i bardzo mi smakuja drinki...ogolnie jestem zadowolona,
      polecam paniom ten przybytek;)
      • Gość: Tray Re: Absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 13:14
        GDZIE JEST TEN ABSYNT???
        • Gość: Kasia Re: Absynt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 15:19
          Na Matejki troszke ponizej Le Madame
        • Gość: patkag Re: Absynt IP: 82.177.97.* 18.09.06, 23:36
          ehhh...i potem sie ludzie dziwia ze w rzeszowie nic ciekawego sie nie
          dzieje...jak sie komus sofy ze kojarza to juz jest z Rzeszowem na prawde
          zle...Absynt nie jest knajpa da pedalow ani nie jest prowadzona przez
          pedalow...nie mam pojecia skad takie ploty i kto ma tak bujna wyobraznie....a
          wiec Absynt znajduje sie prawie na przeciwko Le Madamme (dawnego dejavu) tylko
          jeszcze troszke nizej...tak vis a vis sklepu PAKO zaraz niedaleko jest
          Kebabownia:)
          • Gość: pikpok Re: Absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:28
            A tak w ogóle dla chyba niewielu zorientowanych, w Rzeszowie mamy dwa Absytny -
            Absynt cafe (o którym piszecie) i Absynt klub sztuki na ul. 8-ego marca ;)
        • Gość: myszka Re: Absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:48
          ul. Matejki, boczna grunwaldzkiej, polecam rewelacyjne miejsce.
          • neony100 Re: Absynt 22.09.06, 11:53
            Absynt to nazwa ukradziona przez pedala ktory tam pracuje.Absynt klub sztuki
            juz istnieje od roku w rzeszowie wlasnie ruszyl na stale . jego adres to 8- go
            marca 9
      • Gość: emi Re: Absynt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 12:14
        zaglądam tam czasem, extra drinki, Stylowe wnętrze,nie wiem o co chodzi z tymi
        sofami ale śą bardzo wygodne.
    • Gość: Kevin Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:29
      Witam wszystkich internautów. Odpowiadając na pytanie stwierdzam, iż najlepsza
      knajpka w Rzeszowie to "LEX" przy ul. 3-go maja.(wcześniej-"Pod Papugami"}.
      Niesamowicie magazynowa przestrzeń, obsluga bardzo wykfalifikowana i
      doświadczona w skład jej wchodzą emeryci i renciści. Musze wykazac swą
      skruche, gdyż odwiedzając ten "lokal", zostałem potraktowany przez "kelnera" jak
      w kościele przez człowieka, który zbiera na składke. Czekam na Wasze opinie???
      Pozdrawiam!
    • Gość: Jarek Re: Pizzeria ,, Piwnica ,, na ul. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 16:32
      To moim zdaniem najlepsza knajpka w Rzeszowie. Warto sprawdzić, pizza palce
      lizac.
      • Gość: kkk Re: Pizzeria ,, Piwnica ,, na ul. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:49
        pizza moze dobra, ale knajpa smierdzi GRZYBEM :/
      • huskyman Re: Pizzeria ,, Piwnica ,, na ul. Kopernika 18.09.06, 16:31
        Chyba zartujesz, że w Piwnicy jest dobra pizza? Nigdy juz nie zamowie tam tego czegos...
        • Gość: autor Re: Pizzeria ,, Piwnica ,, na ul. Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:42
          odrobina reklamy nigdy nie zaszkodzi
      • neotp82 Re: Pizzeria ,, Piwnica ,, na ul. Kopernika 09.11.14, 15:08
        nie no ten zakalec?? ja poleca Pizzerie Przyjaciele koło WSIZu super pizza i piwa regionalne www.przyjaciele.rzeszow.pl/
    • ecar03 Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 20.09.06, 11:06
      nie bylam, ale cos musi byc skoro rozgorzala taka zazarta dyskusja na temat
      tego miejsca-sprawdze :). Jakie macie zdanie na temet JamesonPub???
      • Gość: Daniel Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 16:38
        Na ulicy kopernika koło jest pizzeraia, która ma dobra lokalizację, dobra
        pizzę, czy jest gdzieś pizza najlepsza, kazdy ma swoje smaki, ocena
        organoleptyczna jest subiektywna. Najwazniejsze ze można mile w knajpce spędzić
        chwile i porozmawiać w przytulnej piwnicy. Jak w każdej piwnicy, jest większa
        wilgotnosc ale to jest normalne. Dla mnie jest to dobre miejsce do spotkań.
        • huskyman Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna 20.09.06, 16:46
          Daniel czy to ty nie jestes wlascicielem Piwnicy? ;) Pamietam, że juz jakis czas temu spedzilem nie jeden wieczor w knajpie "U Daniela" , teraz wlasnie "Piwnica". :) Do lokalu nie mam nic, mila atmosfera, spoko miejsce .
          • Gość: Regra Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: 193.120.138.* 20.09.06, 17:41
            A gdzie to jest? wroslam w stolek w jednym lokalu wiec mam tyly w reszcie miejsc.
            P.S. I nie mam zamiaru sie przesadzac :)
            Pozdrawiam!
            Podstarzaly kawalerzyna ( ale mi sie to spodobalo :) )
            • Gość: spr in Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: *.range81-129.btcentralplus.com 20.09.06, 23:43
              Wypada wydac przewodnik kulinarny ;Rzeszow i okolice; aktualizowany co rok-do
              pracy rodacy!
              • Gość: autor Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 09:40
                a ja najbardziej lubię mrok:)
                później grand
                • Gość: Regra Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: 193.120.138.* 21.09.06, 10:53
                  No pieknie, nie poznaje kolegi :) Niezly PR :)
                • huskyman Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna 21.09.06, 11:02
                  Nie ma to jak lubieć własną knajpe... ;)
                  • Gość: Regra Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: 193.120.138.* 21.09.06, 11:09
                    Hie hie, moze nie demaskuj. Zastanawiam sie czy ja czasem z toba kiedys nie
                    pilam przypadkiem?
                    • huskyman Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna 21.09.06, 11:23
                      Ze mną ? To raczej nie moziwe. W mroku jestem zawsze przelotem, sprawdzic co leci i zobaczyc ile ludzi ;D Przewaznie wszystko zajete ;)
                      • Gość: autor Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:14
                        stąd to :) na końcu
                        no i najprawdziwszą prawdę napisałem - lubię, nawet bardzo - dzięki bywalcom
                        • Gość: Regra Re: Pizzeraia,, Piwnica,, jest bardzo przyjemna IP: 193.120.138.* 21.09.06, 13:09
                          He, lezka w oku mi sie az zakrecila, tesknie za moim przybarowym stoleczkiem,
                          eeeehhhhhh, nie ma to jak w domu :)
    • neony100 Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie 22.09.06, 11:55
      jezeli lubisz siedziec u ala bandiego w sklepie z butami to ta kafejka z
      ukradzionym szyldem jest w sam raz dla ciebie.tam chyba sprzedawali reeboki?
      • Gość: xz Re: Najfajniejsza knajpka w Rz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:35
        w której knajpie nie palatytoniu/?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka