Gość: klient Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:36 fajnie to zrobiles :) ale to nie relane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmiot58 Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.06, 15:44 Nierealne, bo Suwałki chcą do Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.centertel.pl 14.10.06, 18:13 Mowisz chyba o posuwałkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyferenc Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: 195.117.241.* 18.09.06, 15:50 Mam nadzieję, że przejdzie jeszcze poprawka, aby Trójmiasto też znalazło się w naszym woj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geodeta cztery - four - quatro - vier - quatre - cuatro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:53 A ja będę uparty i nadal obstawiam na liczbę 4. img214.imageshack.us/img214/4337/mapapolskisi5.gif Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: cztery - four - quatro - vier - quatre - cuat 18.09.06, 16:24 podział na 4 jest bardzo dobry, widać że kosztował dużo pracy twórców, poprzedzony był zapewne szczegółowymi analizami. Zastanawia mnie tylko jedno - miasto Łódź leży dokładnie na skrzyżowaniu 4 województw, więc zapewne będzie trzeba podzielić to miasto na 4 odzielne miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny 18.09.06, 16:31 tak sie właśnie zastanawiałem idąc sobie czy ktoś robiąc zdjęcia jarzębinie przypadkiem nie wrzuci tego później na forum...i miałem racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:52 Ja widzialem raz reportera GW jak focił park nad Wisłokiem:) Tak sie wlasnie zastanawialem czy to nie jakis borowik albo ktos inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:02 ja bym proponowal podzial na 50 wojewodztw :) i bylo by cool :) a co do tego na 4 lepiej na 2 podzielic Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf doBRA TYLKO pare poprawek 19.09.06, 01:44 Stolica woj we Wro- to oczywiste ( nie kraju niech do was jeżdżą górnicy, taksówkarze i pielęgniarki)+ dołużcie część Mazowsza z Warszawą. Poznań byłby naszym miastem wasalnym, a z Vavy to dopiero zrobilibyśmy zAKICHANą prowincje :P Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny 19.09.06, 07:43 no podział jest być może sensowny ale od wujka który jest posłem pisu wiem jak ma wygladać nowy podział polski. link do nowego podziału: img227.imageshack.us/my.php?image=642pxwojewodztwaml2.png Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruudi Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: 195.245.213.* 19.09.06, 15:55 Taaa, Borowiku - fotki z "centrum miasta" to okolice między Wyspiańskiego, a Sportową, czyli "ulice": Kossaków, Mała i Mokra. Czasem przemierzam tamte rejony. Ładnie je "zdjąłeś" :-). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś