Dodaj do ulubionych

UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny!

18.09.06, 15:29
poniżej:
Obserwuj wątek
    • Gość: klient Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:36
      fajnie to zrobiles :) ale to nie relane
    • Gość: kmiot58 Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.rzeszow.mm.pl 18.09.06, 15:44
      Nierealne, bo Suwałki chcą do Wrocławia
      • Gość: Prześmiewca Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.centertel.pl 14.10.06, 18:13
        Mowisz chyba o posuwałkach.
    • Gość: antyferenc Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: 195.117.241.* 18.09.06, 15:50
      Mam nadzieję, że przejdzie jeszcze poprawka, aby Trójmiasto też znalazło się w
      naszym woj.
    • Gość: geodeta cztery - four - quatro - vier - quatre - cuatro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:53
      A ja będę uparty i nadal obstawiam na liczbę 4.
      img214.imageshack.us/img214/4337/mapapolskisi5.gif
      • borowik1 Re: cztery - four - quatro - vier - quatre - cuat 18.09.06, 16:24
        podział na 4 jest bardzo dobry, widać że kosztował dużo pracy twórców,
        poprzedzony był zapewne szczegółowymi analizami. Zastanawia mnie tylko jedno -
        miasto Łódź leży dokładnie na skrzyżowaniu 4 województw, więc zapewne będzie
        trzeba podzielić to miasto na 4 odzielne miasteczka.
    • jetpilot1 Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny 18.09.06, 16:31
      tak sie właśnie zastanawiałem idąc sobie czy ktoś robiąc zdjęcia jarzębinie
      przypadkiem nie wrzuci tego później na forum...i miałem racje:)
      • Gość: Mikael Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:52
        Ja widzialem raz reportera GW jak focił park nad Wisłokiem:) Tak sie wlasnie
        zastanawialem czy to nie jakis borowik albo ktos inny :)
        • Gość: rze Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:02
          ja bym proponowal podzial na 50 wojewodztw :) i bylo by cool :)
          a co do tego na 4 lepiej na 2 podzielic
    • ludendorf doBRA TYLKO pare poprawek 19.09.06, 01:44
      Stolica woj we Wro- to oczywiste ( nie kraju niech do was jeżdżą górnicy,
      taksówkarze i pielęgniarki)+ dołużcie część Mazowsza z Warszawą.
      Poznań byłby naszym miastem wasalnym, a z Vavy to dopiero zrobilibyśmy zAKICHANą
      prowincje :P
    • adam_west Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny 19.09.06, 07:43
      no podział jest być może sensowny ale od wujka który jest posłem pisu wiem jak
      ma wygladać nowy podział polski.

link do nowego podziału:
      img227.imageshack.us/my.php?image=642pxwojewodztwaml2.png
    • Gość: Ruudi Re: UWAGA! Nowy podział administracyjny już pewny IP: 195.245.213.* 19.09.06, 15:55
      Taaa, Borowiku - fotki z "centrum miasta" to okolice między Wyspiańskiego, a
      Sportową, czyli "ulice": Kossaków, Mała i Mokra. Czasem przemierzam tamte
      rejony. Ładnie je "zdjąłeś" :-). Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka