bozena9919 05.10.06, 22:04 Szukam bardzo dobrego pediatrę, który przyjmował by w jakiejś przychodni chciałabym go wybrać jako lekarza rodzinnego dla mojej 8 miesięcznej córeczki. Proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: pediatra-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:33 pani doktor Małgorzata Śliwa przyjmuje w przychodni na Skubisza.Bardzo dobry pediatra Odpowiedz Link Zgłoś
bozena9919 Re: pediatra-pomocy 06.10.06, 08:04 Dzięki serdeczne będę o nią pytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: pediatra-pomocy IP: 193.120.138.* 06.10.06, 13:11 Dr Jozef Rusin, ordynator oddzialu dzieciecego w szpitalu " na gorce", ma tez prywatny gabinet ale gdzie teraz to nie wiem. Ostatnio mial na Hetmanskiej. Milszego i lepszego pediatry nigdy nie spotkalam. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena9919 Re: pediatra-pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 13:38 Dr Rusin o.k. ale to jest kardiolog słyszałam też o nim ja potrzebuję pediatry, który jednocześnie został by lekarzem rodzinnym dla dzidziusia tak że nie wiem czy to jest u niego możliwe ale serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edudoc Re: pediatra-pomocy IP: 82.177.97.* 06.10.06, 15:52 polecam dr Alinę Szylar z Medicoru na ul.Jabłońskiego.Ma ogromną wiedzę i właściwe podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heya Re: pediatra-pomocy IP: 217.96.23.* 10.10.06, 12:23 Polecam panią doktor Bożenę Kołcz-Gacę z przychodni "SANO" na Rejtana. Przepisałam syna po dwóch latach od innego lekarza właśnie do niej. Mam do niej zaufanie, bo jest zdecydowna, stawia trafne diagnozy i nie przepisuje antybiotyków, jeśli to nie jest naprawdę konieczne. Poza tym jest sympatyczna i ciepła. Porównując ją z innymi lekarzami z tej przychodni (chodzimy do przychodni często, bo mały chodzi do żłobka i częste infekcje żłobkowiczów to norma), stwierdzam, że jest dobrym specjalistą. Na pewno, jeśli będziemy mieć drugie dziecko, zapiszemy je do niej, z tego względu że wspomniana pani doktor jest specjslistą neonatologiem, a wszystkie mamy wiedzą, że najważniejsze dla dziecka są pierwsze dni i miesiące po urodzeniu, a rodzicom trudno odgadnąć, co jest w tym wieku normą, a co nie i kiedy udać się do specjalisty. Jeśli chodzi o prywatnych lekarzy, to gorąco polecam dr-a Witolda Błaża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: pediatra-pomocy IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 11.10.06, 17:31 polecam dr Monikę Małek z VITA - MED na Dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jussi82 Re: pediatra-pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:17 jesli chodzi o lekarza pediatre ja osobiscie jestem zapisana do doktor kozinskiej przychodnia na ul. rejtana, pani doktor ok , ale bez rzadnej rewelacji , w razie choroby jezdze do doktora niemca , prywatnie przyjmuje w nowej wsi k. jasionki super podejscie ktorego nie widzialam u ani jednego lekarza u ktorego bylam wiem ze ejst w przychodni w jasionce i naprawde go polecam. a jezeli chodzi o specjaliste to jezdze z moja coreczka do doktora blaza (przychodnia kardiologiczna ) szpital nr2 na lwowskiej i jest naprawde dobrym lekarzem . Odpowiedz Link Zgłoś
ivo21 Re: pediatra-pomocy 13.10.06, 20:24 Pan dr Rusin jest pediatrą i kardiologiem. Czy jestem w błędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bozena9919 Re: pediatra-pomocy 14.10.06, 09:17 Ztego co wiem to dr Rusin owszem jest pediatrą i kardiologiem ale w przychodniach przyjmuje tylko prywatnie / 70 zł wizyta/ a ja potrzebuję zapisać dziecko do dobrego lekarza rodzinnego a na leczenie prywatne naprawdę mnie nie stać owszem sporadycznie można pójść. Myślę, że takie dziecko powinno mieć stałego lekarza, który kontrolował by rozwój dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś