Dodaj do ulubionych

głupi naród wybiera durnych przedstawicieli !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:13
kto idzie na wybory ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Goździkowa Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:42
      Ja. I jak zwykle zabieram kartkędo domu. Kompletuję kandydatów :) hehe.
      • Gość: !!! My mieszkancy Podkarpacia popieramy PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 18:10
        • Gość: pinio nieroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:30
          może jeszcze tego nieroba i śmierdzącego ukrańskiego lenia
          Kuchcińskiego :)))))))))))
        • Gość: emil [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:09
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: zMielca Cale Podkarpacie popiera blizniakow i Wrzodaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:16
            Polska dla Polakow!
            • Gość: NM Re: Cale Podkarpacie popiera blizniakow i Wrzodak IP: *.ramtel.pl 18.10.06, 21:24
              Kuchciński to najwieksza po Wrzodaku wtopa polityczna tego regionu.
    • Gość: konrad Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:36
      Tak się składa że na jednego mądrego przypada 10ciu głupków.
      Kto chce wygrać wybory musi gadać kretynizmy.
      • m.maciejczyk Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! 18.10.06, 22:00
        Biorąc pod uwagę to co mówi Korwin Mikke to i tak zawyżone statystyki masz :P
      • Gość: mrówka Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:01
        a jak już wygra wybory to nie tylko gada ale i robi kretynizmy, kaczory,
        samoobrona i Lepper - większego kretynizmu jeszcze nie było !!!!!!!!!!!!!!!!
        • m.maciejczyk niestety, ale kogo winić? 18.10.06, 22:14
          Wyrażę się w ten sposób: Czy można się spodziewać po człowieku, który przez
          ostatnie 17 lat nie zrobił zbyt wiele dla Polski, że w ciągu roku czasu zacznie
          nadrabiać stracony czas? Albo czy można powiedzieć wprost iż taki chłop
          małorolny będzie znał się na gospodarce czy dotacjach unijnych i będzie wiedział
          czego potrzebuje społeczeństwo?

Dlatego nie miejcie pretensji kto nami rządzi. Paradoks jest taki, że Ci ludzie
          z PiSu czy PO to w większości działacze AWSu albo sympatycy czy bezpośrednio
          wspierający byłą partię w Sejmie (patrz stenogramy z głosowań za rok 97-00). W
          kraju się nic nie zmieni póki do parlamentu nie wejdą ludzie odpowiedzialni,
          całkiem nowi. A żeby to nastąpiło to trzeba, albo postawić grubą kreskę i po
          prostu wyrzucić z Parlamentu tych wszystkich którzy przesiąknęli PRLem, albo
          poczekać następne 2-3 pokolenia.

Te wszystkie wojny na teczki/o teczki, afera za aferą czy manipulacje mediami
          nie zahamują zbliżającej się recesji. Zasada jest prosta, albo patrzymy w
          przyszłość albo? Albo bawimy się przeszłością. Chociaż ta druga nie może być
          zmieniona i raczej nie wyżywi nikogo ;)
          • Gość: wybiorca Re: niestety, ale kogo winić? IP: *.116.227.241.strzyzow227.tnp.pl 18.10.06, 23:10
            ale tu nawołują do bojkotu, więc i na Ciebie też nie będą głosować....
            • m.maciejczyk Re: niestety, ale kogo winić? 18.10.06, 23:15
              Na mnie zagłosują ludzie którzy mi ufają i mnie znają. Ludzie którzy wierzą
              własnie w realizm a nie partyjność czy populizm. Ludzie którzy doceniają to co
              robię. I jak będzie ich 40 czy 600 tak samo będę się cieszył. Ważne że są tacy
              ludzie dla ktorych moja praca i postawa nie jest obojętna.
              • jawnuta7 Re: niestety, ale kogo winić? 19.10.06, 00:15
                Ale jesteś uparty.
                Zawsze się wcinasz i siejesz populizm.
                Takimi hasłami karmią nas od dawna i co?
                Jakie masz zaplecze polityczne?
                Ordynacja wyborcza nie pozwala "jedynakom" wygrywać.
                Nie bądź zbytnio upierdliwy bo w pewnym momencie przynosi to odwrotny skutek.
                Na początku nawet byłem Ci przychylny za nieustępliwość, teraz zaczynasz mnie z
                lekka drażnić. Czy zawsze muszę czytać co drugą wpowiedz "maciejczyk"
                • Gość: łoł Re: niestety, ale kogo winić? IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.10.06, 00:46
                  to zmienie nicka ;>
                • m.maciejczyk Re: niestety, ale kogo winić? 19.10.06, 00:59
                  Uparty nie jestem, raczej gadatliwy. Ale nie zarzucaj mi proszę populizmu a jak
                  to robisz to powołaj się na przykład tylko na miłość boską jakiś konkret a nie
                  bo coś tam. Jakie zaplecze polityczne? O co Ci chodzi?=) Nie gram sam gram w
                  drużynie. Gdyby tak nie było to pewnie nie powstałoby coś takiego jak KWW
                  Rzeszów Razem. Zresztą pomagam na tyle na ile mogę, a na forum chyba można się
                  wypowiadać jeżeli mam coś do powiedzenia w jakiejś sprawie? Czy nie bo przeszkadza?
                  Przepraszam, że wziąłem sobie taki login :( ale używam go już chwile :( można to
                  łatwo sprawdzić ;( Tylko wcześniej nie zwracałem uwagi na forum regionalne a
                  wypowiadałem się ogólnie.
              • Gość: wybiorca Re: niestety, ale kogo winić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:04
                m.maciejczyk napisał:

> Na mnie zagłosują ludzie którzy mi ufają i mnie znają. Ludzie którzy wierzą
                > własnie w realizm a nie partyjność czy populizm
                A====
                a znasz tytuł tego forum?
                czyli ?
                buhahaha ale żeś się zareklamował!
    • Gość: pbala Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 19.10.06, 00:05
      Niech motłoch wybiera. Ja w swoim okręgu nie widzę kandydatów godnych zaufania.

Im niższa frekwencja w wyborach tym niższe zaufanie do d***kracji. Jak mawiał
      Korwin - Mikke:)

BOJKOT!
      • Gość: komfort Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:00
        tylko "WOLNA ELEKCJA" i wybóry z dopuszczeniem fachowców równiez z Europy,
        wszystko wskazuje na to, że przy tej ordynacji do wladzy dostaną się znowu
        miernoty*, ku...wy, krętacze, nieroby, którzy będą zarządzać miliardami euro z
        kasy unijnej. (miernoty : patrz obecny sklad Sejmu !!!)
        • Gość: ds16 Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.ramtel.pl 19.10.06, 10:38
          przestańciew truć dupe z tym bojkotem, ciemniaki znowu wybiorą za Was/za Nas i
          zacznie się niekończący jęk...Do URN !!! :-)
          • Gość: offek Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: 84.38.160.* 19.10.06, 10:46
            1. Zgłaszam wniosek o bana dla maciejczyka na tym forum bo jest go tyle że boje sie otworzyc lodówke

2. Nie ide na wybory bo 99% kandyduje zeby sie dopchać do złobu, a w totolotka jestem kiepski i moge 1 % nie ustrzelic
            • Gość: alkohol w tych wyborach ziemniaki glosują na kartofle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:06
              potrzebny jest tylko motłoch do zrobienia frekwencji, przecz z kaczyzmem !!!
              • Gość: PAX O ZGROZO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:20
                Dowiedziałem się,że w bloku Ferenca będzie SAMOOBRONA.
                O zgrozo - zagłosuję na Ferenca i mogę liczyć się z tym, że w Radzie Miasta
                będzie zasiadał wybitnie uzdolniony "Buraczek" z Samoobrony.
                Polityka to jednak K..rwa. Byle do władzy.
                A już Ferenc miał mój głos, teraz się zastanowie.
            • Gość: zulugula Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: 213.25.45.* 19.10.06, 13:07
              Popieram
              • Gość: a2d2 Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:01
                popieram

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka