Gość: mysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:13 kto idzie na wybory ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Goździkowa Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 17:42 Ja. I jak zwykle zabieram kartkędo domu. Kompletuję kandydatów :) hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! My mieszkancy Podkarpacia popieramy PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 18:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinio nieroby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:30 może jeszcze tego nieroba i śmierdzącego ukrańskiego lenia Kuchcińskiego :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zMielca Cale Podkarpacie popiera blizniakow i Wrzodaka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:16 Polska dla Polakow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Cale Podkarpacie popiera blizniakow i Wrzodak IP: *.ramtel.pl 18.10.06, 21:24 Kuchciński to najwieksza po Wrzodaku wtopa polityczna tego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:36 Tak się składa że na jednego mądrego przypada 10ciu głupków. Kto chce wygrać wybory musi gadać kretynizmy. Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! 18.10.06, 22:00 Biorąc pod uwagę to co mówi Korwin Mikke to i tak zawyżone statystyki masz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:01 a jak już wygra wybory to nie tylko gada ale i robi kretynizmy, kaczory, samoobrona i Lepper - większego kretynizmu jeszcze nie było !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk niestety, ale kogo winić? 18.10.06, 22:14 Wyrażę się w ten sposób: Czy można się spodziewać po człowieku, który przez ostatnie 17 lat nie zrobił zbyt wiele dla Polski, że w ciągu roku czasu zacznie nadrabiać stracony czas? Albo czy można powiedzieć wprost iż taki chłop małorolny będzie znał się na gospodarce czy dotacjach unijnych i będzie wiedział czego potrzebuje społeczeństwo? Dlatego nie miejcie pretensji kto nami rządzi. Paradoks jest taki, że Ci ludzie z PiSu czy PO to w większości działacze AWSu albo sympatycy czy bezpośrednio wspierający byłą partię w Sejmie (patrz stenogramy z głosowań za rok 97-00). W kraju się nic nie zmieni póki do parlamentu nie wejdą ludzie odpowiedzialni, całkiem nowi. A żeby to nastąpiło to trzeba, albo postawić grubą kreskę i po prostu wyrzucić z Parlamentu tych wszystkich którzy przesiąknęli PRLem, albo poczekać następne 2-3 pokolenia. Te wszystkie wojny na teczki/o teczki, afera za aferą czy manipulacje mediami nie zahamują zbliżającej się recesji. Zasada jest prosta, albo patrzymy w przyszłość albo? Albo bawimy się przeszłością. Chociaż ta druga nie może być zmieniona i raczej nie wyżywi nikogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiorca Re: niestety, ale kogo winić? IP: *.116.227.241.strzyzow227.tnp.pl 18.10.06, 23:10 ale tu nawołują do bojkotu, więc i na Ciebie też nie będą głosować.... Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: niestety, ale kogo winić? 18.10.06, 23:15 Na mnie zagłosują ludzie którzy mi ufają i mnie znają. Ludzie którzy wierzą własnie w realizm a nie partyjność czy populizm. Ludzie którzy doceniają to co robię. I jak będzie ich 40 czy 600 tak samo będę się cieszył. Ważne że są tacy ludzie dla ktorych moja praca i postawa nie jest obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
jawnuta7 Re: niestety, ale kogo winić? 19.10.06, 00:15 Ale jesteś uparty. Zawsze się wcinasz i siejesz populizm. Takimi hasłami karmią nas od dawna i co? Jakie masz zaplecze polityczne? Ordynacja wyborcza nie pozwala "jedynakom" wygrywać. Nie bądź zbytnio upierdliwy bo w pewnym momencie przynosi to odwrotny skutek. Na początku nawet byłem Ci przychylny za nieustępliwość, teraz zaczynasz mnie z lekka drażnić. Czy zawsze muszę czytać co drugą wpowiedz "maciejczyk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoł Re: niestety, ale kogo winić? IP: *.19.165.29.osk.enformatic.pl 19.10.06, 00:46 to zmienie nicka ;> Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: niestety, ale kogo winić? 19.10.06, 00:59 Uparty nie jestem, raczej gadatliwy. Ale nie zarzucaj mi proszę populizmu a jak to robisz to powołaj się na przykład tylko na miłość boską jakiś konkret a nie bo coś tam. Jakie zaplecze polityczne? O co Ci chodzi?=) Nie gram sam gram w drużynie. Gdyby tak nie było to pewnie nie powstałoby coś takiego jak KWW Rzeszów Razem. Zresztą pomagam na tyle na ile mogę, a na forum chyba można się wypowiadać jeżeli mam coś do powiedzenia w jakiejś sprawie? Czy nie bo przeszkadza? Przepraszam, że wziąłem sobie taki login :( ale używam go już chwile :( można to łatwo sprawdzić ;( Tylko wcześniej nie zwracałem uwagi na forum regionalne a wypowiadałem się ogólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiorca Re: niestety, ale kogo winić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:04 m.maciejczyk napisał: > Na mnie zagłosują ludzie którzy mi ufają i mnie znają. Ludzie którzy wierzą > własnie w realizm a nie partyjność czy populizm A==== a znasz tytuł tego forum? czyli ? buhahaha ale żeś się zareklamował! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbala Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 19.10.06, 00:05 Niech motłoch wybiera. Ja w swoim okręgu nie widzę kandydatów godnych zaufania. Im niższa frekwencja w wyborach tym niższe zaufanie do d***kracji. Jak mawiał Korwin - Mikke:) BOJKOT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komfort Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:00 tylko "WOLNA ELEKCJA" i wybóry z dopuszczeniem fachowców równiez z Europy, wszystko wskazuje na to, że przy tej ordynacji do wladzy dostaną się znowu miernoty*, ku...wy, krętacze, nieroby, którzy będą zarządzać miliardami euro z kasy unijnej. (miernoty : patrz obecny sklad Sejmu !!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.ramtel.pl 19.10.06, 10:38 przestańciew truć dupe z tym bojkotem, ciemniaki znowu wybiorą za Was/za Nas i zacznie się niekończący jęk...Do URN !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offek Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: 84.38.160.* 19.10.06, 10:46 1. Zgłaszam wniosek o bana dla maciejczyka na tym forum bo jest go tyle że boje sie otworzyc lodówke 2. Nie ide na wybory bo 99% kandyduje zeby sie dopchać do złobu, a w totolotka jestem kiepski i moge 1 % nie ustrzelic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkohol w tych wyborach ziemniaki glosują na kartofle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 11:06 potrzebny jest tylko motłoch do zrobienia frekwencji, przecz z kaczyzmem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAX O ZGROZO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:20 Dowiedziałem się,że w bloku Ferenca będzie SAMOOBRONA. O zgrozo - zagłosuję na Ferenca i mogę liczyć się z tym, że w Radzie Miasta będzie zasiadał wybitnie uzdolniony "Buraczek" z Samoobrony. Polityka to jednak K..rwa. Byle do władzy. A już Ferenc miał mój głos, teraz się zastanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulugula Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: 213.25.45.* 19.10.06, 13:07 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a2d2 Re: głupi naród wybiera durnych przedstawicieli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 19:01 popieram Odpowiedz Link Zgłoś