m.maciejczyk 28.10.06, 17:52 W związku z tym, że temat został usunięty zakładam go raz jeszcze. Tutaj będą zamieszczane pytania i odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawie_magister Re: Mateusz Maciejczyk - Kandydat do Rady Miasta 30.10.06, 11:54 Ja Cię mianuje wiecznym kandydatem do Rady Miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: Mateusz Maciejczyk - Kandydat do Rady Miasta 31.10.06, 00:54 Co 4 lata można kandydować ;> Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: Mateusz Maciejczyk - Kandydat do Rady Miasta 02.11.06, 23:59 www.razem.rzeszow.pl Zapraszam zdjęcia kandydatów i opisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk w przyszłą niedziele odbędzie się piknik 03.11.06, 21:35 Komitet Wyborczy Wyborców Rzeszów Razem organizuje piknik :) Serdecznie wszystkich zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
kacper804 Zadowolony 05.11.06, 15:15 Oby bylo wiecej ludzi takich jak ty mlody czlowieku. masz moje poparcie jak i wielu osob z osiedla. jeszcze jedno, nie zrazaj sie tymi kretynskimi opiniami i komentarzami. zawsze beda ludzie ktorym cos nie bedzie sie podobac. a ty robisz dobra robote! tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
unzigi Re: Mateusz Maciejczyk - Kandydat do Rady Miasta 08.11.06, 11:50 POPIERAM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukas846 Mateusz baranowka jest z Toba!! 08.11.06, 13:00 Nie ma drugiego stad ktory by tak sie staral jak Ty i tyle zrobil! Masz nasze poparcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Informacje o mnie :) 09.11.06, 00:33 Nazywam się Mateusz Maciejczyk. Urodziłem się w Rzeszowie - mieście, z którym jestem związany, a w szczególności z moim osiedlem Baranówka. Jeżeli chodzi o moją rodzinę to mam tylko jednego brata - Miłosza, który jest uczniem Gimnazjum nr 11; natomiast moi rodzice to Ryszard - z wykształcenia ekonomista, emerytowany Policjant oraz Bogusława - z wykształcenia pielęgniarka pracująca w swoim zawodzie. Zaczynając od początków swojej edukacji to ukończyłem SP nr 25 z wyróżnieniem, potem Gimnazjum nr 11 ze średnią 4,5 oraz 80 punktami na świadectwie. Jestem absolwentem II Liceum Ogólnokształcącego im. Leopolda Lisa-Kuli, które ukończyłem taką samą średnią jak Gimnazjum (matura z angielskiego podst. – ~98%, rozsz ~84%, wos ~70%, polski ~60%). Nigdy nie przywiązywałem wagi do szkolnych stopni. Teraz studiuje na II roku Wydziału Prawa Uniwersytetu Rzeszowskiego. W roku 2004 wstąpiłem do ZMW "WICI" - od tego czasu aktywnie włączam się w życie publiczno-społeczne Rzeszowa. Jestem inicjatorem, współzałożycielem i przewodniczącym Klubu Młoda Europa działającego na terenie naszego miasta (www.mlodaeuropa.org ) Organizowałem liczne przedsięwzięcia sportowe i kulturowe (turnieje sportowe, koncerty, imprezy zamknięte). Zawsze byłem chętny do współpracy i pomocy innym. Brałem udział w akcji "Obrońmy MDK", organizacji Dni Osiedla oraz w spotkaniach z władzami miasta. W roku 2005 otrzymałem legitymację PSLu, rok później w kwietniu zawiesiłem swoje członkowstwo. W sprawach politycznych pozostaję bezstronny dla mnie od zawsze liczył się człowiek nie logo, które go promuje. O moich zainteresowaniach nie będę się rozpisywał. Mieszkam w Rzeszowie na ul. Starzyńskiego. W Radzie Miasta chcę być otwarty na propozycje mieszkańców oraz chcę zajmować się problemami młodych ludzi, ale nie tylko. Mam realne pomysły na poprawę bezpieczeństwa i estetyki na naszych osiedlach, które konsultowałem niejednokrotnie z mieszkańcami Rzeszowa i odpowiednimi służbami (Urząd Miasta, Policja), jestem także za rozwojem naszego miasta. Jestem jedną z niewielu osób, dla których liczą się mieszkańcy i miasto – nie walka o stołki i ciągłe kłótnie na sesjach rady. Na mojej stronie odnajdziecie państwo pozostałe informacje o mojej działalności i moich zamierzeniach w przyszłej Radzie Miasta – www.maciejczyk.info Odpowiedz Link Zgłoś
chuck_norris Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 08:48 > Zaczynając od początków swojej edukacji to ukończyłem SP nr 25 z wyróżnieniem, > potem Gimnazjum nr 11 ze średnią 4,5 oraz 80 punktami na świadectwie. Jestem > absolwentem II Liceum Ogólnokształcącego im. Leopolda Lisa-Kuli, które > ukończyłem taką samą średnią jak Gimnazjum (matura z angielskiego podst. – > ; ~98%, > rozsz ~84%, wos ~70%, polski ~60%). Nigdy nie przywiązywałem wagi do szkolnych > stopni. Teraz studiuje na II roku Wydziału Prawa Uniwersytetu Rzeszowskiego. To po co się Pan nimi chwali?? > Jestem jedną z niewielu osób, dla których liczą się mieszkańcy i miasto – > nie > walka o stołki i ciągłe kłótnie na sesjach rady. Radny Miasta Rzeszowa - to też było nie było stołek. __ dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 10:39 Czaku Norisie, co chcesz od chłopaka. Wg mnie zaprezentował się dobrze. Jego słowa odczytuję jako szczere. Przedstawił swoją rodzinę, wiemy jakie ma korzenie, osiągnięcia, a ma jak widać. Czy inni kandydaci też przedstawili się w taki sposób? Taki obszerny. Niejaka fryzjerka z zawodu, przedstawia się jako znaną specjalistkę od Relacji Publicznych i wizerunku. Z drugim się zgadzam, wlosy robiła dobrze. Okres czesania cudzych kudłów w swoim życiorysie skrzętnie pominęła. Taki jak Izia kandydatów jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 11:03 Jakby pan znał mnie chociaż trochę wiedziałby pan, że ja się rzadko (żeby nie powiedzieć nigdy) chwalę. A nawet, jeśli to osiągnięcia w nauce byłyby ostatnią rzeczą jaka przyszłaby mi do głowy – żeby się nią chwalić przed kimś. („Można mieć 30 doktoratów z 30 najlepszych uczelni Świata, a słoma z butów wystaje. Człowiek prosty to nie zawsze prostak.”) Wyniki napisałem tylko dlatego, iż na forum były mi zadawane pytania dotyczące właśnie moich osiągnięć . Podejrzewam, że chodzi tutaj o tą kuriozalną sytuację jaka dzieje się nie tylko u posłów ale też kandydatów na radnych czy samych radnych – jeżeli pan nie wie to nakreślę to panu - te Oxfordy i zdobywanie wykształceń w ciągu 1-3 lat. Jeżeli pan odbiera te stopnie jako chwalenie się czymkolwiek to przykro mi z tego powodu (szkoda, że pan nie umie rozróżnić zwykłej informacji od wysławiania się) Szkoda mi pana naprawdę. Widać, że jest pan jednym z tych dla których stanowisko radnego to tylko stołek. Czyżby jakiś bliski kontakt z obecnymi radnymi? Dla mnie bycie radnym wiązałoby się z pracą z mieszkańcami i dla mieszkańców. Muszę przyznać, że nawet nie byłem zainteresowany ile taki radny zarabia bo dla mnie to się nie liczy (sądzę, że pan jest lepiej poinformowany). I stwierdzam fakt po prostu - Jest pan z młodzieżówki pewnie SLD a pańskim zadaniem jest sianie propagandy i uprawianie czarnego PR. Wg pana godni kandydaci to tylko spod tego szyldu. Ciekawe jak na to reagują pańscy przełożeni. Ps. Mam prośbę, jeżeli nie ma pan się do czego przyczepić to proszę się nie udzielać. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
unzigi Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 11:55 mateusz nie odpisuj chuckowi bo to ......, szkoda tego wszystkiego on i tak ma swoj swiatopoglad. nie dziwie sie mu, widac ze w sld robia pranie mozgu. szkoda bo uwazalem ta partie za jedna z lepszych na polskiej scenie a tutaj takie cos. miejmy nadzdieje, ze to tylko czarna owca w stadzie nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
chuck_norris Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 12:03 Unzigi bawisz się w adwokata?? Jeżeli Pan Maciejczyk ma ochotę ze mną grzeczenie dyskutować to proszę Cię nie wtrącaj się. Na temat czarnych owiec wolę się nie wypowiadać - kto jest kto. I skąd przekonanie, iż w SLD robią pranie mózgu?? Jakieś doświadczenia?? __ dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
unzigi Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 12:32 czlowieku, patrzac na ciebie widac jak sld wplywa na mlodych. nic tylko szukac, obrazac, docinac. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck_norris Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 12:00 Panie Maciejczyk, Po pierwsze: > Ps. Mam prośbę, jeżeli nie ma pan się do czego przyczepić to proszę się nie > udzielać. Dziękuję Nie czepiam się tylko przedstawiam Panu mój pogląd i opinię na temat Pańskiego kandydowania. Po drugie: > I stwierdzam fakt po prostu - Jest pan z młodzieżówki pewnie SLD a pańskim > zadaniem jest sianie propagandy i uprawianie czarnego PR. Wg pana godni > kandydaci to tylko spod tego szyldu. Ciekawe jak na to reagują pańscy przełożeni. Skąd wiedza, że jestem z młodzieżówki - ma Pan na to jakiś dowód?? .Jakoś nie zauważyłem w tej kampanii do Rady Miasta Rzeszowa szyldu SLD. I w końcu po trzecie: > Muszę przyznać, że nawet nie byłem zainteresowany ile taki radny zarabia bo dla mnie to się nie liczy. I znowu się Pan Panie Maciejczyk popisał niewiedzą na temat funkcji na jaką Pan kandyduje. Skoro nie wie Pan ile wynosi dieta radnego to nie sądzę, aby Pan wiedział jakie są zadania radnego. Pozdrawiam gorąco. __ dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
unzigi Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 12:07 o trzymajcie mnie chuck czy jak ktos nie zna zarobków to zaraz nie wie jakie funkcje ma pelnic radny? jestes beznadziejny juz ci to mowilem. Mateusz w porownaniu do ciebie jest rozsadnym i szczerym czlowiekiem, ktory do znuzenia przypominam dziala dla mieszkancow. a ze dla ciebie i dla kolegow liczy sie hajs nic wiecej to juz twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jetpilot1 Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 12:13 a skąd wiesz czy chuck nie jest szczery i rozsądny-przecież go nie znasz( tak naprawde chucka norrisa nikt nie zna) Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: Informacje o mnie :) 09.11.06, 17:35 Dziwne jest to, że jest takie grono osób które cały czas ma mi coś do zarzucenia. adam_west, jetpilot1, chuck_norris, gwiazda_podkarpacia, xxx. Najdziwniejsze jest to, że jetpilot ma neostradę i pojawiają się co chwile jakieś posty że niby nie wejdę, że nie jestem znany, że nic nie robię itp. itd. Powiem tak, moje nazwisko jest b. znane na osiedlu, to co zrobiłem mówi samo za siebie. Jeżeli chodzi o wynik to się okaże jaki będzie. Patrząc na niektórych wy z góry zakładacie że wejdą dane nazwiska do Rady Miasta (bo niby są znane - nie wiem z czego nawet poza plakatami; abstrahując dzisiaj widziałem plakaty pana Kamińskiego dziwnym trafem na kolegach/koleżankach z własnego komitetu pani Korczowskiej i pana Walawendera oraz na kolegach z bloku Wywrocki, Zieliński i Buczkowski - niezła kultura panowie. Róbcie tak dalej) Wracając do funkcji Radnego. Zdaje sobie sprawę co należy do obowiązków Radnego jednak nie idę tam z powodu pieniędzy jak to robią niektórzy z kandydatów. Po prostu chcę zajmować się sprawami miasta i reprezentować godnie mieszkańców. Więcej informacji jest co chcę zrobić i jak jest dostępne w moim programie jakby ktoś nie doczytał www.maciejczyk.info/ Odnośnie mojej przynależności, a nie jesteś związany z SLD?:> Może to pomówienie jeszcze powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik14 Do pana radnego??? 09.11.06, 18:53 JA WIDZE ZE PAN MACIEJCZYK TO TYLKO PRZY KOMPIE SIEDZI I SLEDZI ...CO BY TU NAPISAC??? NIELADNIE NIELADNIE ( NAMAWIAĆ KOLEGÓW ZEBY ZE MNA COŚ O MNIE) POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
stara_83 Re: Mateusz Maciejczyk - Kandydat do Rady Miasta 09.11.06, 18:24 Adasiu przestan juz wypisywac te glupoty na form wlasnei sie dowiedzialam co ty wyprawiasz. Nawet w polemikach tu zawartych jestes tak cieniutki jak w lozku mam cie dosc naprawde przestan. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.policyjny Re: Mateusz Maciejczyk - Kandydat do Rady Miasta 09.11.06, 18:58 czemu Mateusz już nie mówisz cześć starym kolegom - to ja Paweł z twojej klasy , od kiedy przestałem ci pożyczaćkase na fajki już mi dziubek nie mowisz cześć :(( Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Młodzieżówka SLD się nudzi :) 09.11.06, 19:02 Złe informacje równie złą propaganda =) Dziubek chyba pomyłka ja papierosów nie pale ;) Starajcie się dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.policyjny Re: Młodzieżówka SLD się nudzi :) 09.11.06, 19:13 w takim razie masz sobowtóra który studiuje na tym samym wydziale co ty a do SLD ani do mloodzieżowki nie należe więc dziubek też masz złe informacje =) Odpowiedz Link Zgłoś
m.maciejczyk Re: Młodzieżówka SLD się nudzi :) 09.11.06, 19:22 zmień nicka to nie będziesz należeć ;> Odpowiedz Link Zgłoś
stara_83 Re: Młodzieżówka SLD się nudzi :) 09.11.06, 19:26 Jeju prosilam cie juz o cos i nie chce sie powtarzac zrozum ty juz nie jestes zabawny tylko smiszny. Osmieszasz nie tylko siebie pamietaj!! Jak to wplynie na glosy kochanego braciszka?? Odpowiedz Link Zgłoś
unzigi Re: Mateusz Maciejczyk - Kandydat do Rady Miasta 10.11.06, 22:05 powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś