Dodaj do ulubionych

PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościołami

IP: *.krak.tke.pl 05.11.06, 11:22
Dzisiaj dwóch albo trzech kandydatów chyba na radnych stało pod kościołem i
bez żenady wciskało swoje ulotki wyborcze. A jedna z kandydatek mało na
ołtarz nie wlazła. Takie mają parcie do władzy. A ksiądz proboszcz nie mówił
wprost ale puszczał dość czytelne aluzje kogo trza wybrać na radnych...
Ja wiem ksiądz jest też człowiekiem a kościół to wszyscy wierzący i nie moze
się izolować od spraw społecznych. A wybory to taka sprawa. Ale wybory to też
suwerenna decyzja każdego z nas. I tak powinno zostać. A teren kościoła to
miejsce do modlitwy i zadumy a nie do prymitywnej agitki wyborczej.
Moim zdaniem to jest przegięcie. I ono niestety powtarza się co wybory.
Smutne to i śmieszne i straszne...
A może macie inną opinię?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: 82.177.97.* 05.11.06, 11:44
      komunisci z bloku SLD+PO=RAZEM rozdaja ulotki w pubach.A jeden z kandydatów mało do damskiej ubikacji nie wszedł. Teren pubów to miejsce wypoczynku a nie politycznej agitacji.
      Smutne to i śmieszne i straszne...
      • Gość: MC Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 11:54
        puknij sie w leb kretynie jesli nie odrozniasz pubu od kosciola.cepie jeden
      • Gość: ewa Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 19:43
        Dokładnie, też miałam taki przypadek, jakiś koleś polował pod damską ubikacją z ulotką jakiegoś czerwonego, na siłę chciał mi ją wcisnąć
        • adam_west Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 19:59
          pozwól że zgadnę co było dalej: i obudziłaś się zlana potem...
          • Gość: ewa Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:02
            Bynajmniej, ale nie życzę sobie żeby jakiś koleś wpychał się do damskiej ubikacji, skąd mam wiedzieć czy to nie jakiś zboczeniec skoro na siłę tam właził
            • adam_west Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 20:05
              może to był Bestry??
              • Gość: ewa Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:07
                Wciskał mi ulotkę tego bloku komunistycznego Razem, więc sam sobie odpowiedz na pytanie czy to był Bestry
                • adam_west Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 20:19
                  no w snach wszystko jest możliwe :-)
                • m.maciejczyk Pani Ewo jest pani śmieszna 05.11.06, 20:34
                  Rzeszów Razem to blok komunistyczny?
                  Miałem nadzieje, że pani jest osobą myślącą, ale myliłem się. Cóż zdarza się.

www.razem.rzeszow.pl/
                • Gość: Prześmiewca Re:Do pani Ewy IP: *.centertel.pl 05.11.06, 22:12
                  Nie pani Ewo to był Bystry a może tak na początek powie mi pani co to ten komunizm
                  i gdzie on istnieje jak go zlokalizować.
            • Gość: Prześmiewca Re: Do pani Ewy IP: *.centertel.pl 05.11.06, 22:09
              Sama pani sobie odpowiedziała na to pytanie on po prostu zboczył.
        • Gość: Prześmiewca Re: Do pani Ewy IP: *.centertel.pl 05.11.06, 22:05
          I po czym pani poznała że on czerwony i co to oznacza czerwony.Prosze mi wyjaśnić
          bo nie kojarzę.
          • m.maciejczyk Re: Do pani Ewy 05.11.06, 22:10
            Pewnie chodziło o mieszkańca ameryki południowej ;]
    • Gość: MC kto to byl?nazwiska! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 11:53
      i ktory kosciol??
      • Gość: ja Re: kto to byl?nazwiska! IP: *.res.pl 05.11.06, 12:04
        m.in. dudek a rzecz się pod kościołem na krakowskiej - południe działa.
        • Gość: ds16 Re: kto to byl?nazwiska! IP: *.ramtel.pl 05.11.06, 12:18
          Na Nowym Mieście też mohery co rozdawały ?
    • Gość: wyborca Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.res.pl 05.11.06, 12:27
      własnie wrocilam z koscioła i jestem zbulwersowana. Zwrocilam uwage Pani dającej
      lotki Pana Dudka, że koscioł to nie miejsce na agitację. Ta popatrzyła na mnie
      głupio i dalej agitacja. W drzwiach koscioła stal mlodzieniec równiez z ulotkami
      tego Pana i wciskał je wychodzącym wiernym. Nie maja juz wstydu
      • jetpilot1 Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 12:31
        trzeba było z bani...
    • Gość: Jolka Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:54
      pod Katedrą dzieje się to samo...
      • Gość: MC Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 12:57
        dzisiaj o 19 sie wybieram do katedry.powiem co o tym sadze
        • Gość: ds16 Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.ramtel.pl 05.11.06, 13:06
          besztajcie skur.wieli, 0 tolernacji szacunku .
          • Gość: klient u saletynow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 13:37
            reklamuje sie szumny i jeszcze jakis jeden!! z PIS a te moherowe..... babcie
            malo im do tylko nie wl....
            a ja dzis wyglosilem swoje zdanie na temat pisu i to dosc glosno i jedna
            taka .... *** mi powiedziala czlowieku boj sie boga jak moze na nic nie
            glosowac, bo lewica to tylko sklepy chce a ci to so za rozwqojem miasta... - a
            ja ja ... wysmialem
            • Gość: MC Re: u saletynow IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 13:39
              ciemnogrod szkoda slow...jak wygra tutaj ta banda pisowska to spierd**** stad
              jak najdalej
              • m.maciejczyk 12 listopada weźcie udział w wyborach i tyle 05.11.06, 13:47
                Nie możemy pozwolić żeby tacy ludzie, którzy blokowali rozwój miasta weszli w
                skład rady. Dlatego nakłaniajcie znajomych żeby poszli do wyborów i zagłosowali
                właśnie na kogoś innego niż kandydaci PISu czy LPRu.
                Jest tyle komitetów teraz nawet bezpartyjnych, że jest w kim wybierać. I to nie
                żadni politycy!!!
                Jeżeli jesteście za tym aby Rzeszów dalej się rozwijał a nie popadł w stagnację
                poprostu weźcie udział w wyborach i zagłosujcie na odpowiednich ludzi którzy
                opowiadają się właśnie za rozwojem miasta!! A jest ich wielu na kilku listach w
                kilku okręgach!!
              • Gość: ewa Re: u saletynow IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 19:50
                Wiesz, miałam nie pisać do ciebie, ale co mi tam. Będę głosować na PIS, chodzę do kościoła co niedziela. Ciemnogród powiadasz... Jestem lekarzem, znaczy się musiałam skończyć studia, w językach obcych tez sie dogadam, raczej bez problemu. Zastanawiam się na jakiej podstawie, nie znając ludzi klasyfikujesz ich do szufladki pt:"ciemnogród". Komuniści tak własnie mówili, w ślad za swoim guru Leninem, że religia to opium dla narodu a ty widzę te same poglądy wyznajesz. Pa,pa
                • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 20:04
                  widzę towarzyszko że dzieła tow. Lenina tylko pobieżnie czytaliście i nawet
                  cytatu poprawnie nie potraficie przytoczyć.

a na poważnie to głosuj sobie... o ile nie przeszkadzają ci przestępcy na
                  stanowiskach rządowych, drogie "tanie państwo", pogorszenie wizerunku Polski na
                  arenie międzynarodowej, brak wizji rządzenia krajem, handlowanie stanowiskami,
                  codziennie powtarzane kłamstwa... głosuj =)
                  • Gość: ewa Re: u saletynow IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:11
                    Jasne, a ilu działaczy z SLD siedzi już w więzieniach za rozmaite afery? Może o tym porozmawiamy. Tęskno ci widzę za komuną w rozmaitym wydaniu.
                    A jeśli chodzi o słowa Lenina to nie przypominam sobie żebym cytowała coś dosłownie z jego niewątpliwie wiekopomnych dzieł, w każdym razie sorry jeśli cię uraziłam przytaczając jego słowa
                    • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 20:22
                      no ilu??
                      • Gość: ewa Re: u saletynow IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:24
                        Ilu by ich nie było z SLD w więzieniach na pewno za mało
                        • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 20:26
                          no poproszę o rzetelną odpowiedź. podejrzewam iż osoba z wyższym wykształceniem
                          i pozycją zawodową, a za taką się Pani podaje, nie rzuca słów na wiatr...
                          • Gość: ewa Re: u saletynow IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:32
                            Ale proszę pana, ja na pewno nie będę ich liczyć (za dużo ich jest), i nie rzucam słów na wiatr bo nie podałam żadnej konkretnej liczby tylko liczbę mnogą. Dlaczego się pan tak bulwersuje, to nie są żadne pomówienia tylko fakty. Widzę, że słowa prawdy odnośnie SLD pana bolą, stąd wnioskuję, że pan również z SLD.
                            • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 20:36
                              powszechnie wiadomo że forum każdą bzdurę przyjmie :-) dlatego błagam(!!) panią
                              o podanie ich liczby gdyż zasugerowała pani iż jest ona znacząca.

przy okazji proszę również o podanie liczby katolików siedzących w więzieniach
                              za morderstwa, gdyby pani dysponował oczywiście takimi danymi.
                              • Gość: ewa Re: u saletynow IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:40
                                To pan napisał o przestępcach na stanowiskach rządowych pierwszy - więc wypraszam sobie sugerowanie, że to ja piszę bzdury
                                • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 20:49
                                  lepper, kryże (wg słów kaczora I jest przestępcą)... i jeszcze kilku się znajdzie...

nie zapominajmy oczywiście o tym iż prezydent nasz obecny został również skazany
                                  prawomocnym wyrokiem.... i nie wiem tylko - śmiać się czy płakać...
                                  • Gość: ewa Re: u saletynow IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 21:13
                                    A teraz proszę o listę kolesi z SLD w więzieniach
                                    • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 21:17
                                      pani zaczęła temat więc to ja poprosiłbym o taką listę :-)

przy okazji od razu się zapytam - czy pani aby nie mieszka w Sokołowie Młp., a
                                      jje korzenie rodzinne nie sięgają Nienadówki??
                                      • Gość: ewa Re: u saletynow IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 21:20
                                        bynajmniej
                                        • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 21:22
                                          a już myślałem że wspólnych przodków byśmy odnaleźli :-)

a wracając do tematu - to ilu tych działaczy SLD siedzi w więzieniach??
                                          • Gość: ewa Re: u saletynow IP: 213.25.159.* 05.11.06, 21:27
                                            ależ pan się uparł, no nie wiem ilu, liczyć nie bedę, nie chce mi sie
                                            • adam_west Re: u saletynow 05.11.06, 21:30
                                              a ja jednak nalegam... ludzie rozsądni, na poziomie powinni odpowiednio
                                              uzasadnić swoje słowa - w końcu nawet w podstawówce nas tego uczą :-)
                            • m.maciejczyk Faktem jest, że pani Kłamie!!! 05.11.06, 20:39
                              1. Zarzuciła mi pani przynależność czy związanie z SLD - co jest kłamstwem
                              2. Zarzuciła pani KWW Rzeszów Razem iż jest to komitet komunistyczny - ZNÓW KŁAMSTWO
                              3. Unika pani rzeczowych odpowiedzi
                              4. Oczernia pani ludzi, nie znając ich

Szkoda mi tylko pani głupoty nic więcej. Byłoby miło jakby pani nas podpuszczała
                              , ale to co pani pisze jest poniżej krytyki. Jeżeli się coś popiera trzeba mieć
                              jakieś twarde argumenty, a nie powoływać się na gazetę nowiny czy na plotki.
                              Wątpie, że pani ma ukończone studia czy ma pani klasę. Bo osoba która myśli (z
                              założenia homo sapiens - człowiek myślący) nie pisałby takich bzdur.
                              • Gość: ewa Re: Faktem jest, że pani Kłamie!!! IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:47
                                cytuję pana słowa: "Takich ludzi mam już dość, mamy Prezydenta z habilitacją i jego brata. Poza tytułami reprezentują poziom buractwa nic więcej" - pan mnie poucza, że nie mam klasy? A jak pan to skomentuje?
                                • m.maciejczyk Re: Faktem jest, że pani Kłamie!!! 05.11.06, 20:54
                                  Nie będę wwymieniał dlaczego tak napisałem (mam swoje powody, chociażby ten że
                                  prezydent nie jest prezydentem narodu tylko części popierającej PiS) Zadałem
                                  pani pytanię, mogę uzyskać odpowiedź? Czy będzie pani zbaczać z tematu?
                                  • Gość: ewa Re: Faktem jest, że pani Kłamie!!! IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 21:11
                                    Przezywanie kogoś burakiem rzeczywiscie dowodzi wysokiej kultury osobistej
                                    • m.maciejczyk Re: Faktem jest, że pani Kłamie!!! 05.11.06, 21:13
                                      Ha jeśli napisanie, że reprezentuje się poziom buractwa jest nazwanie kogoś
                                      burakiem to co z tymi warchołami i chamami ?:> Wydaje mi się, że jest pani
                                      sfrustrowaną nastolatką :P a nie lekarzem ;>
                                      • Gość: ewa Re: Faktem jest, że pani Kłamie!!! IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 21:15
                                        Ale to pan mi zarzucał brak kultury osobistej (a ja nikogo ani nie przezywałam ani nie pomawiałam, więc to było oszczerstwo z pana strony) a ja tylko panu udowodniłam właśnie, że to pana poziom pozostawia wiele do życzenia
                                        • m.maciejczyk Re: Faktem jest, że pani Kłamie!!! 05.11.06, 21:19
                                          Pomówiła mnie pani, że przynależałem jakoby miałem przynależałem do SLD.
                                          Goebbels miał rację mówiąc, że kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą.
                                          Tak jest w pani przypadku

KŁAMCA i w dodatku nie odpowiedziała mi pani na pytanie.
                                      • Gość: ewa Re: Faktem jest, że pani Kłamie!!! IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 21:17
                                        P.S. Z tego, że bronię PIS i mam własne zdanie wysnuwa pan fakt, że jestem sfrustrowaną nastolatką?
                        • Gość: Prześmiewca Re: IP: *.centertel.pl 05.11.06, 22:30
                          Pani Ewo mam dla pani komunistyczną wiadomość ludzie dziela się na tych co
                          siedzieli , siedzą albo będą siedzieć jeśli na to zasłużyli.
                    • m.maciejczyk Pani Ewo 05.11.06, 20:31
                      Pani Ewo powstało coś takiego jak KOmitet Wyborczy Wyborców Rzeszów razem tutaj
                      link: www.razem.rzeszow.pl
                      Ten komitet zrzesza ludzi a nie polityków. Żadnych jak to pani mówi komuchów czy
                      też pseudoprawicowców, tak samo było z komitetem Tadeusza Ferenca. Tylko tam
                      jest więcej ludzi związanych z partiami, ale się do tego otwarcie przyznają i na
                      stronie PKW jest wyraźnie zaznaczone z kim są powiązani. Tak więc jeżeli jaśnie
                      pani nie chce zagłosować na partyjniaków jest wielu kandydatów nie powiązanych z
                      żadnymi partiami - którzy są działaczami zarówno w środowiskach młodzieżowych
                      jak i lokalnych.
                      Po raz kolejny pozwolę przytoczyć sobie słowa znajomego "Można mieć 30
                      doktoratów z 30 najlepszych uczelni Świata, a słoma dalej z butów wystaje.
                      Człowiek prosty to nie zawsze prostak"
                      Powiem pani tak, na listach PiSu znalazła się jedna czy dwie osoby które są
                      warte głosu jednak wybrali złe LOGO. Dlaczego? Zasada prosta raz, nie wybiją się
                      bo są starzy wyjadacze na listach, a dwa będą musieli wykonywać polecenia z
                      góry jak to miało miejsce w ostatniej radzie jak to ma miejsce teraz w
                      Parlamencie. A ludzi robiących za maszynkę nam nie potrzeba. Mieszkańcy chcą
                      ludzi kreatywnych, mających pomysły i stojących poza tymi partyjnymi układami.
                      Przykro mi, że pani się tak zachowuje i szczerze powiedziawszy jest mi wstyd za
                      panią. Po pierwsze kłamie pani a raczej mówi bzdury nie znając faktów a po
                      drugie pokazuje pani tą gorszą stronę siebie na tym forum.
                      I tutaj nie chodzi o to kto jest lewy, a kto prawy bo w Polsce nie ma ani lewicy
                      w sejmie ani prawicy. Tylko mamy ludzi uważających się za prawicę i ludzi
                      kojarzonych (czasem niepotrzebnie) z komunizmem.
                      Pomimo mojego młodego wieku i jeszcze nie skończonych studiów widzę co się
                      dzieje. I dlatego zawsze stawiam na ludzi, a nie na metkę która ich promuje.
                      Dziwne, że pani po skończonych studiach tego nie zauważa. Dziwne jest również
                      to, że chwali się pani tymi swoimi "osiągnięciami". Dla mnie ważniejszy u ludzi
                      od tytułu naukowego jest intelekt nie wykute na pamięć regułki ze studiów.
                      Takich ludzi mam już dość, mamy Prezydenta z habilitacją i jego brata. Poza
                      tytułami reprezentują poziom buractwa nic więcej. Mamy wicepremiera Andrzeja
                      Leppera, człowieka z wyrokami nie wiem czy maturę ma nawet, który "gra"
                      dżentelmena z klasą. Mamy ministra edukacji będącego również adwokatem a
                      reprezentującego coś poniżej krytyki. Mamy wiele takich osób w Parlamencie czy
                      nawet mieliśmy w Radzie Miasta. Nie będę uprawiał czarnego PR i wymieniał ich
                      nazwisk bo to nie ma sensu.
                      • Gość: ewa Re: Pani Ewo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:38
                        Jak ja się niby zachowuję? Czy kogoś obraziłam? Przezwałam? Przecież nie pomawiam nikogo że należy do organizacji przestępczej. Napisałam tylko o przynależności o SLD. To legalnie działająca partia więc mi wolno.
                        Natomiast to ja zostałam w poprzednim poście przez panów w wulgarny sbosób potraktowana - posypały się na mnie bezpodstawne wyzwiska, nigogo nie nazwałam prostakiem, to od panów padły słowa o ciemnogrodzie, zresztą w tym poście.
                        Pisanie o mnie, że zachowuję się nieodpowiednio to manipulacja
                        • adam_west Re: Pani Ewo 05.11.06, 20:40
                          wypraszam sobie!! dlaczego pani uogólnia?? ja tutaj staram się z panią poważnie
                          dyskutować na najwyższym, na jakim jest to możliwe, poziomie :-)
                          • m.maciejczyk Znów pani kłamie 05.11.06, 20:44
                            Czy ja panią zwyzywałem? Nie
                            Czy zadałem pani pytanie? TAK
                            Czy pani na nie odpowiedziała? NIE

pytanie brzmi - Dlaczego nie?:>

I co z tego, że SLD to legalnie działająca partia. Jak ja z nią nie mam nic
                            wspólnego? To, że myślę racjonalnie jest grzechem i przejawem komunizmu czy
                            partyjniactwa?
                      • Gość: ewa Re: Pani Ewo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 21:07
                        "Dziwne jest również
                        to, że chwali się pani tymi swoimi "osiągnięciami". - nie chwalę się osiągnięciami, komentowałam post o ciemnogrodzie, tzn. o tym, że ja głosując na PIS należę do ciemnogrogu, otóż nie uważam się za ciemną idiotkę
                        • m.maciejczyk Kolejne kłamstwo :P 05.11.06, 21:10
                          Miała pani już na forum się nie wypowiadać :> i w dalszym ciągu unika pani
                          odpowiedzi na pytanie. Cóż :)
                          • Gość: ewa Re: Kolejne kłamstwo :P IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 21:19
                            Nie na forum, napisałam, że nie będę odpowiadała na jednego konkretnego posta, bynajmniej nie na tego. A niby dlaczego tak panu przeszkadza, że sie tu wypowiadam?
                            • m.maciejczyk Kobieto przestań kłamać 05.11.06, 21:21
                              Gość portalu: ewa napisał(a):

> Z góry informuję, że nie będę odpowiadała na żadne posty (nie życzę sobie żadny
                              > ch wyzwisk, zwłaszcza ze strony niejakiego pana MC)
                              • Gość: ewa Re: Kobieto przestań kłamać IP: 213.25.159.* 05.11.06, 21:30
                                miałam na myśli tamten jeden wątek i tam się nie wypowiadam, a teraz pan mi nie odpowiedział na pytanie - co panu przeszkadza, że piszę na forum o swoim zdaniu?
                                • m.maciejczyk Re: Kobieto przestań kłamać 05.11.06, 21:36
                                  Nic nie przeszkadza, jeżeli piszę się prawdę. Nie kłamstwa.
                                  Założyła pani jeden temat i nie odpowiedziała mi na pytanie. Sugerowała się pani
                                  Nowinami - ROTFL
                                  Teraz wypisuje pani o mnie, że niby jestem związany z SLD. O moim komitecie, że
                                  są komuchami. Kobieto pomyśl 5x nim coś znowu palniesz. I w dalszym ciągu
                                  oczekuję odpowiedzi.
                • Gość: Prześmiewca Re: Do pani Ewy IP: *.centertel.pl 05.11.06, 22:24
                  Pani Ewo jakiej specjalności jest pani lekarzem.
            • Gość: gosc Re: u saletynow IP: 82.177.97.* 05.11.06, 13:46
              i bardzo dobrze zrobiles, nie od dzis wiadomo ze gdy brak argumentow to trzeba zdezorientowac przeciwnika - w tym wypadku wysmiac, gratuluje :) psychologia rzadzi :)
              • m.maciejczyk Re: u saletynow 05.11.06, 13:50
                Brak argumentów na to, że kolesie z PiSu czy LPRu blokowali rozwój miasta? :>
                Czy może brak argumentów na to że nie ma lewicy czy prawicy na naszej scenie
                politycznej? A może zastanówmy się przez chwile jak to jest - tutaj głosuje się
                za zakazem handlu w niedzielę, a samemu prowadzi się działalność gospodarczą w
                ten dzień :-) Czy nie pasowałoby świecić przykładem najpierw?:>
                • Gość: ds16 Re: u saletynow IP: *.ramtel.pl 05.11.06, 16:11
                  Pan Maciejczyk nie lubi PIS i LPR vel PArtii Dobra i Super Partii ,a więc
                  prosty moherowy wniosek mówi nam o nim, że jest przedstawicielem dawnej
                  nomenklatury, komunistycznych zbrodniarzy, potomkiem załolżycieli KPP badz w
                  najlepszym wypadku Agentem WSI z szafy Lesiaka.

Viva la moheriada !
                  • Gość: Clark Kent Re: u saletynow IP: 82.177.97.* 05.11.06, 16:41
                    @ds16 ty widzisz tylko czarne i białe? Czy jesli nie przypada za PiS i LPR to odrazu ma przynalezyc do "czerwonych" . Nie ma juz innych wyborow. Puknij się w łeb!
                  • m.maciejczyk Re: u saletynow 05.11.06, 17:07
                    Jak niżej, aż tak źle ze mną nie jest:P Potomkiem to ja jestem Bogusławy i
                    Ryszarda =) a oni założyli tylko rodzinę Maciejczyków ;>
    • Gość: wezyr Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:45
      To samo było dzisiaj przed klasztorem O. Bernardynów. Dwóch młodych
      pisuarczyków na żywca wciskało wychodzącym pisowskie ulotki ! A przy wejściu
      wisiała pięknie zrobiona tablica kandydatów LPR-U ! Dla mnie to SKANDAL !!!
      • Gość: ds16 Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.ramtel.pl 05.11.06, 16:48
        Clark Kent ? na pewno ? Czy aby nie przypadkiem Ken ??? ten od Barbie...?

:-)))))) Panie Maciejczyk oddaj pan pozyczkę z Moskwy wypierw ! !!

Allelujah i do przodu!
        • Gość: Clark Kent Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: 82.177.97.* 05.11.06, 16:52
          Nie ma to jak merytoryczna odpowiedz ćwierć inteligenta ;) Nie pogada, nie ma co... (((: "Typowa blondynka" z Ciebie.
          • Gość: ewa Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 19:55
            Typowe metody stosujesz - wyśmiać, oczernić, brak ci argumentów, że musisz kogoś wyzywać od ćwierć inteligentów?
            • Gość: Clark Kent Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: 82.177.97.* 05.11.06, 21:55
              Pani Ewo czy Pani dobrze sie czuje?! Bo ja nie wiem czy dobrze widze??? Osoba ktora wypowiada sie tutaj na forum, pisze cos od rzeczy , nie podajac konkretnych argumentow, podstaw, faktow. Na dodatek nie odpowiada na pytania, bo nie potrafi udowodnić swojego stawnowiska - SMIE innym zarzucać brak argumentow? To wola o pomste do nieba... naprawde ręce opadaja. Niech lepiej przeczyta Pani jeszcze raz to co napisala wogole, bo to nie trzymaja sie ładu i składu. Strasznie sie Pani miota w swoich wypowiedziach...
        • m.maciejczyk Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 17:05
          Panie ds16 ;> żarty się pana trzymają;]

Ale jeśli to nie był żart:P to sprostuję ;] z SLD mam tyle wspólnego co z PiSem,
          czy Samoobroną ;]

Co do pożyczki, jeszcze żadnej nie brałem i póki co nie zamierzam heheheheeh
          • Gość: ds16 Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.ramtel.pl 05.11.06, 18:24
            Cenię prostolinijność u ludzi, ale w tej krainie absurdu wielkiej kariery nie
            wróżę, wszystkiego dobrego bez względu na wynik wyborczy.

p.s.
            Ken "the bystrzacha" za błyskotliwość umysłu otrzymuje gadającą sztuczną kupę
            z Tesko, gratulacje :-)
          • Gość: ewa Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 19:56
            Ja natomiast wiem, że masz dużo wspólnego z SLD
            • adam_west Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 20:06
              o wypraszam sobie!! pan maciejczyk sam przyznał że był związany z PSL-em...
              • m.maciejczyk Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 20:16
                Właśnie :> ale pani Ewa wie lepiej - hahahahaha
                ALe to, że byłem w młodzieżówce SLD też obiło mi się o uszy;P tak samo jak mój
                tato był niby w PZPR ;] i wiele innych rzeczy.
                Kto takie ploty sieje ?:)
                • Gość: ewa Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.wist.com.pl 05.11.06, 20:27
                  Wystarczy poczytać pana posty, żeby sobie wyrobić zdanie odnośnie tych "plot".
                  • adam_west Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 20:32
                    argument równie dobry jak ten, że u was biją murzynów :-)
                    • m.maciejczyk Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 05.11.06, 20:41
                      Zaraz się dowiem, że żyjemy w matrixie a p. Jarek to Neo
        • Gość: MC ds16-dla ciebie tylko gumowy mlotek i lewatywa!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 05.11.06, 18:49
          nie widze szans na nornmalne zycie 4U
      • Gość: Prześmiewca Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.centertel.pl 05.11.06, 22:51
        Jego eminencjo Widzisz i nie grzmisz.
    • Gość: mix Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:37
      Gdy naród do boju wystąpił z orężem,
      panowie o czynszach radzili.
      Gdy naród zawołał: "umrzem lub zwyciężym!"
      panowie w stolicy bawili.

Refren

O, cześć wam panowie, magnaci,
      za naszą niewolę, kajdany,
      o, cześć wam książęta, hrabiowie, prałaci,
      za kraj nasz krwią bratnią zbryzgany.

Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara
      rękami czarnymi od pługa,
      panowie w stolicach kurzyli cygara,
      radzili o braciach zza Buga.

O, cześć wam panowie, magnaci...

Wszak waszym był synem ów niecny kunktator
      co wzbudzał przed wrogiem obawę,
      i wódz ten naczelny, pobożny dyktator,
      i zdrajca, co sprzedał Warszawę.

Lecz kiedy nadejdzie godzina powstania,
      magnatom lud ucztę zgotuje,
      muzykę piekielną zaprosi do grania,
      a szlachta niech wtedy tańcuje.

Powstańcy nie znają wiedeńskich traktatów,
      nie wchodzą w układy z carami,
      lecz biją Moskali, wieszają magnatów,
      i mścić się umieją stryczkami

• Gość: ds16 Do MC IP: *.ramtel.pl 05.11.06, 20:33
        Pozdrawiam serdecznie .
        • Gość: Tray Re: Do MC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:53
          w Głogowie rozdawano pod Kościołe gazete gminną, która normalnie kupuje sie co
          miesiąc w kiosku.W srodku gazety były ulotki nawołujące do głosowania na
          dotychczasowego burmistrza(PSL i z PO są ludzie) i jego całą bande.Na ostatniej
          stronie była kolejna jego reklama.Nawet na ogłoszeniach w kościele padło hasło z
          ust proboszcza: GłOSUJCIE NA SPRAWDZONYCH.

Zaklejanie plakatów należących do innych kandydatów na burmistrza lub do rady ma
          miejsce już któryś raz z rzędu.ŻENADA.
          • Gość: Tray Re: Do MC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 22:27
            P.S
            Nie tylko PiSowcy robią żenade, wszyscy odstawiają teatrzyki..
        • Gość: przegięcie Re: Do MC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 08:39
          A niejaki Adamowicz z Pisu na Baranówce powiesił Swój plakat na drzwiach
          kościoła. To już naprawde jest przegięcie
          • Gość: 1944 Re: Do MC IP: *.nat.rsk.pl 06.11.06, 09:51
            Wczoraj wieczorem chodziła po blokach po prośbie sierota,kandydat na radnego
            KICZEK, dobrze,że akurat żona mu otworzyła i nie usłyszał co powinien usłyszeć.
            Już jedną kadencję sobie w Radzie Rzeszowa "popracował" i wystarczy.Wystarczy
            jak jest doradcą wojewody członkiem Rady Nadzorczej TVP. Jest takim samym
            pieniaczem jak jego protektorzy w Warszawie / myślę o braciach Kaczyńskich/.
            Trzeba mocno przeciwstawić się parciu tych ludzi do władzy, a konkretnie
            do "koryta", bo o to im szczególnie chodzi.
            • Gość: politykier Re: do M. Maciejczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:06
              Panie Maciejczyk jest Pan młodym człowiekiem. To dobrze, że młodzi startują w
              wyborach. Jestem za! Jednak dziwi mnie poziom pana postów, który świadczy że
              niektórych zaczepek nie umie Pan przemilczeć. Odpisuje Pan momentami w sposób
              który eliminuje Pana z tego aby reprezentował Pan Rzeszów w Radzie Miasta. Musi
              Pan się jeszcze wiele uczyć...
              Mimo wszystko pozdrawiam i życzę powodzenia.
              • Gość: XXX Re: do M. Maciejczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:49
                Popieram panią Ewę, niezależnie od jej przynależności partyjnej. Ma
                poprostu "klasę", nie tą szkolną, ale klasę człowieka rozumnego - co tobie
                Maciejczyk brakuje - dosłownie i w sensie ukończonych szkół. Po prostu masz
                braki, również w wychowaniu - to nie jest polemika z damą, ale agresywne
                wyzwiska osoby, która ma inne poglądy co jej wolno. Ponoć jest demokracja - ale
                ty wolisz dyktat. Nie nadajesz się do reprezentowania kogokolwiek w radzie
                miasta i to niestety jest prawda.
                • Gość: Pikuś Re: Do xxx IP: *.centertel.pl 06.11.06, 17:24
                  Szanowny panie "xxx"- to że pan Maciejczyk dał się sprowokować nia da się ukryć.
                  Spokoju,dystansu, przemilczeń jeszcze się nauczy będąc radnym.Odnośnie klasy
                  osób nie należy wypowiadać się pochopnie.Proszę zaglądnąć na na post "Rozwój
                  Rzeszowa- Lista NR 14 i przeczytać go uważnie tam widać dokładnie jaką rolę ma
                  do odegrania pewna osoba według pańskich słów z klasą.
                  • m.maciejczyk XXX - miałeś nie polemizować już o mnie i ze mną 06.11.06, 19:39
                    Zresztą szczerze wątpie, że pani Ewa w ogóle jest "panią". :> A klasę jak
                    reprezentuje to można zobaczyć w innych postach :) Cóż i tak uważam, że to co
                    powiedziałem było delikatne. Jeżeli się coś zarzuca nie mając nawet dowódw i to
                    co się zarzuca jest kłamstwem to jak można nazwać taki stan rzeczy?:)
                    • stan.borys Re: XXX - miałeś nie polemizować już o mnie i ze 19.10.07, 15:10
                      m.maciejczyk napisał:

> Zresztą szczerze wątpie, że pani Ewa w ogóle jest "panią". :> A
                      klasę jak
                      > reprezentuje to można zobaczyć w innych postach :) Cóż i tak
                      uważam, że to co
                      > powiedziałem było delikatne. Jeżeli się coś zarzuca nie mając
                      nawet dowódw i to
                      > co się zarzuca jest kłamstwem to jak można nazwać taki stan
                      rzeczy?:)
                  • m.maciejczyk Re: Do xxx 06.11.06, 19:49
                    To ja jeszcze polecam przeczytanie postów o panu Ożogu
                • m.maciejczyk Re: do M. Maciejczyk 06.11.06, 19:48
                  XXX - jeżeli sprostowanie kłamstw jest dyktowaniem czegokolwiek to jednak wolę
                  taki rodzaj autarchii aniżeli życie w oszczerstwach i tym podobnych kłamstwach.
                  Miło wiedzieć jacy są niektórzy Polacy :)
                  A co do tej damy ;> to miło, że w jednym poście z jednej klasy IP zostały dodane
                  2 wpisy w krótkim czasie ;> jedno to pani Ewa a w następnym podpisuje się już
                  jako ktoś inny. Oł
                  I w żadnym wypadku nie chodzi tutaj o podważanie poglądów pani Ewy :> tylko
                  sprostowałem kłamstwa i oszczerstwa rzucone w moim kierunku i w kierunku
                  komitetu rzeszów razem. Jeżeli pan nie widzi różnicy to ja już nic nie poradzę.
                  Miłoby było gdyby pani Ewa zachciała wreszcie odpowiedzieć na zadane pytnie.
    • bszalacha Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 06.11.06, 18:42
      Jak zwykle!
    • Gość: ela Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 19:23
      skandaliczne jest zachowanie pisuarów !!
    • stan.borys Re: PiS-owcy rozdają ulotki wyborcze przed kościo 19.10.07, 09:53
      Gość portalu: glasse napisał(a):

> Dzisiaj dwóch albo trzech kandydatów chyba na radnych stało pod
      kościołem i
      > bez żenady wciskało swoje ulotki wyborcze. A jedna z kandydatek
      mało na
      > ołtarz nie wlazła. Takie mają parcie do władzy. A ksiądz proboszcz
      nie mówił
      > wprost ale puszczał dość czytelne aluzje kogo trza wybrać na
      radnych...
      > Ja wiem ksiądz jest też człowiekiem a kościół to wszyscy wierzący
      i nie moze
      > się izolować od spraw społecznych. A wybory to taka sprawa. Ale