Gość: hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 12:56 byl juz ktos w auchan?jak wrazenia,sa jakies fajne promocje na otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sss Re: auchan IP: *.dnet.pl 07.11.06, 13:08 chyba jutro jets otwarcie - no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:13 chyba dzisiaj - 7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:23 z pewnością sama wiocha była ! I jeszcze nikt sie nie wypowiada bo stoją za koszykami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: auchan IP: *.enformatic.pl 07.11.06, 16:08 Ja byłam! jest super, extra, zarąbiście!!! Odpowiedz Link Zgłoś
twin2003 Re: auchan 07.11.06, 18:26 A można jakieś szczegóły, jakie sklepy znalazły się w Auchan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:41 byłem bosko, fantastycznie, lepiej niz w tvn żyć nie umierać, chciałbym być kasjerem, albo półkamenadżerem Odpowiedz Link Zgłoś
marthka Re: auchan 09.11.06, 15:11 cytat za artykułem z "GW": Powierzchnia sprzedaży Auchana będzie wynosiła 11 tys. m kw. Prawie drugie tyle zajmie galeria handlowa, w której znajdzie się 40 stoisk m.in. takich firm, jak: 5-10-15, Deichmann, Bata, CCC, Charles Voegel, San Suits czy Wólczanka. Znajdzie się tam także kilka restauracji i punktów gastronomicznych, m.in. Flunch, Sphinx, Cafe Voyage i Chateau Blanc. Nowością, którą Auchan wprowadza na nasz rynek, niespotykaną dotychczas w rzeszowskich hipermarketach, jest dział nazwany "bazarek luz". Jest to specjalna strefa produktów "na wagę", gdzie można kupić towary po niższych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:19 sklep duuuży, ale towar jak w każdym innym, dział kosmetyczny baardzo ubogi, współczuję ciężkiej pracy kasjerkom i innym pracownikom, wyszłam ze sklepu z bólem głowy, w orsayu szmaty, w bacie buty okropne, chyba myślą, że kupimy co nam rzucą, czekam na H&M i mam obawy czy się nie zawiodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakoktochce Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:39 A dużo buractwa łazi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszowiaczek Re: auchan IP: 81.15.189.* 08.11.06, 11:05 Buractwa czy dużo??????? Samo!!!!!! Tam wieśniaki stali pewnie od poprzedniego dnia żeby sobie dobre miejsce zając!! Bo jak otworzyli sklep to cham musi pierwsze biec do dolejki z jedzeniem!! Potem jak sie naje? to dopiero idzie po jakies pierdoły!!! Które i tak ma w domu, ale przydadzą sie! Bo są tańsze (a w wielu przypatkach droższe) Niż te w normalnych sklepach! Wogóle jak on zobaczy ulotke to , już ma klapki na oczach i jak zaprogramiowany jedzie do AUCHAN na zakupy! Współczuje takim ludziom!!!!! Teraz czekamy na kolejny hipermarket!!! I OCZYWIśCIE ZNOWU BEDZIE TO SAMO :-) Pozdrawiam wszystkich którzy zmarzli w kolejce do sklepu i ci co mają jakieś obrażenia po szturmie na sklep!! do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: auchan IP: *.krak.tke.pl 08.11.06, 12:08 znowu piszesz o sobie? :) no juz przestan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:07 Ty rzeszowiaczku to tez od chama pochodzisz bo w twiom piasiu chamstwo sie wylewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 10:34 a jakie są inne sklepy na pasażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beretka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:23 Gość portalu: Aga napisał(a): >w orsayu szmaty, w bacie buty okropne, chyba myślą, że kupimy co >nam rzucą, czekam na H&M i mam obawy czy się nie zawiodę oj niestety kochana chyba czeka cie kolejne rozczarowanie skoro ani Orsay ani Bata cię nie zadowoliły... rzeczy dostępne w poskich sklepach H&M są tragiczne i szmatowate i nijak się mają do tego co H&M prezentuje w katalogach ani do tego co z metką H&M można znaleźć np. w sklepikach z używaną odzieżą.. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: auchan 09.11.06, 08:19 Gość portalu: beretka napisał(a): > oj niestety kochana chyba czeka cie kolejne rozczarowanie skoro ani Orsay ani B > ata cię nie zadowoliły... rzeczy dostępne w poskich sklepach H&M są tragiczne i > szmatowate i nijak się mają do tego co H&M prezentuje w katalogach ani do tego > co z metką H&M można znaleźć np. w sklepikach z używaną odzieżą.. Oj niestety kochana chyba czeka cie kolejne rozczarowanie bo chyba poza swój powita nie wyjeżdzalaś i niewiele widziałaś. To co H&M sprzedaje w polskich sklepach jest sprzedawane w całej Europie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beretka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:05 des4 napisał: > Oj niestety kochana chyba czeka cie kolejne rozczarowanie bo chyba poza swój > powita nie wyjeżdzalaś i niewiele widziałaś. To co H&M sprzedaje w polskich > sklepach jest sprzedawane w całej Europie... co nie zmienia faktu, że ich ciuchy ładnie wyglądają na zdjęciach a w rzeczywistości to byle jakie szmatki..no ale spragniony H&M podkarpacki lud kupi pewnie i to :D a poza tym H&M ma też specjalne kolekcje projektantow np. od dzisiaj kolekcja by Viktor&Rolf, ktore są sprzedawane W WYBRANYCH sklepach W LIMITOWANYCH ILOŚCIACH, z czego w Polsce ilości te są naprawdę znikome, bo i zarobki w porownaniu do innych krajów europejskich są u nas też znikome :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beretka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:29 a poza tym H&M ma też specjalne kolekcje projektantow np. od dzisiaj kolekcja by Viktor&Rolf, ktore są sprzedawane W WYBRANYCH sklepach:P a żeby nie było, że wiadomości te wyssałam sobie z palca oto cytaty i źrodło: Today H&M sells clothes and cosmetics in more than 1 300 stores (...) A one time collection designed by the Dutch designer duo and produced by H&M will be available at approximately 250 selected H&M stores from November 9th. www.hm.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: auchan 09.11.06, 10:53 Gość portalu: beretka napisał(a): > > > co nie zmienia faktu, że ich ciuchy ładnie wyglądają na zdjęciach a w rzeczywis > tości to byle jakie szmatki..no ale spragniony H&M podkarpacki lud kupi pewnie > i to :D > a poza tym H&M ma też specjalne kolekcje projektantow np. od dzisiaj kolekcja b > y Viktor&Rolf, ktore są sprzedawane W WYBRANYCH sklepach W LIMITOWANYCH ILOŚCIA > CH, z czego w Polsce ilości te są naprawdę znikome, bo i zarobki w porownaniu d > o innych krajów europejskich są u nas też znikome :P Podkarpacki lud je kupi, tak jak kupuje je lud w całej Europie. A co do jakości trych ciuchów, nie uważam, że to są szmaty, sam np. kupuję koszule w tym sklepie i noszą się dobrze. Tak samo jest z ubraniam dziecięcymi. Widzę, że raczej nie mialaś styczności z ubraniami H&M. Co do limitowanych koleccji, też masz niewielkie pojęcie. Sprzedawane są one we wszstkich sklepach. O F. Ferruzzi i Vertigo jak widzę nie slyszalaś, bo to wlaśnie te marki zą podstawą tych kolekcji H7M od wielu lat, zaś V&R to rzecz wględnie nowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beretka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:27 Panie des4 prosze mi tu nie imputować; tak się akurat składa, że z ubraniami H&M miałam styczność i właśnie dzięki temu mogę powiedzieć że to masówka nienajwyższej jakości :) zresztą poczekajmy do jutra na wielkie otwarcie w Graffice i wrażenia nowych klientów... a co do kolekcji limitowanych (wspomniałam o V&R bo akurat ta kolekcja dziś wchodzi do sklepów) to chyba nie zrozumiał Pan tego co napisałam albo nie zna Pan angielskiego: prosze sobie wejść na dział informacji dla prasy na www.hm.com i tam wyraźnie jest napisane że H&M ma 1300 sklepów a kolekcja dostępna będzie tylko w około 250 wybranych... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: auchan 09.11.06, 13:19 Gość portalu: beretka napisał(a): > Panie des4 prosze mi tu nie imputować; tak się akurat składa, że z ubraniami H& > M miałam styczność i właśnie dzięki temu mogę powiedzieć że to masówka nienajwy > ższej jakości :) Oczywiści niemasówkę najwyższej jakości można kupić w butikach Versace, D&G czy Ermenegildo Zegna, nie podejrzewam, że się tam ubierasz... zresztą poczekajmy do jutra na wielkie otwarcie w Graffice i w > rażenia nowych klientów... > > a co do kolekcji limitowanych (wspomniałam o V&R bo akurat ta kolekcja dziś wch > odzi do sklepów) to chyba nie zrozumiał Pan tego co napisałam albo nie zna Pan > angielskiego: prosze sobie wejść na dział informacji dla prasy na www.hm.com i > tam wyraźnie jest napisane że H&M ma 1300 sklepów a kolekcja dostępna będzie t > ylko w około 250 wybranych... Rozumiem, że tylko ciuch z tych 250 nadają się do noszenia, a reszta to szmaty...? Przypomina się powiedzenie o kimś kto wyżej s...a niż d...ę ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beretka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:26 des4 napisał: > Przypomina się powiedzenie o kimś kto wyżej s...a niż d...ę ma... Bardzo proszę mnie nie obrażać Panie des4; widzę że ta dyskusja zmierza w niewłaściwą stronę - w jednym z postów wyżej internautka pisała, że rozczarował ją m.in. Orsay i że teraz czeka na H&M - a moje zdanie jest takie, że Orsay i H&M to ta sama półka branżowa, która swoje ubrania szyje w Chinach czy Bangladeszu i właśnie ta tania i masowa produkcja sprawia, że obie marki jakością nie grzeszą - choć jak Pan sam zauważył nawet pośród tych szmatek można znaleźć rzeczy, ktore dobrze się noszą...ale to są wyjątki które potwierdzają regułę, że nie da się produkować dużo, tanio i z superjakością :) choć w zasadzie jakość to pojęcie względne, bo dla jednego dobra jakościowo jest koszula, która nie zniszczy się w miesiąc, a dla innego taka, ktorą będzie nosił 5 lat.. to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie - chętnie natomiast poczytam opinie wszystkich tych, którzy jutro ruszą na zakupy do pierwszego H&M na Podkarpaciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beretka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 12:29 Panie des4 prosze mi tu nie imputować; tak się akurat składa, że z ubraniami H&M miałam styczność i właśnie dzięki temu mogę powiedzieć że to masówka nienajwyższej jakości :) zresztą poczekajmy do jutra na wielkie otwarcie w Graffice i wrażenia nowych klientów, które będą zapewne tak samo spolaryzowane jak moja i Pańska opinia :) a co do kolekcji limitowanych (wspomniałam o V&R bo akurat ta kolekcja dziś wchodzi do sklepów) to chyba nie zrozumiał Pan tego co napisałam albo nie zna Pan angielskiego: prosze sobie wejść na dział informacji dla prasy na www.hm.com i tam wyraźnie jest napisane że H&M ma 1300 sklepów a kolekcja dostępna będzie tylko w około 250 wybranych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyferenc Re: auchan IP: 195.117.241.* 08.11.06, 10:48 Coś mało postów na ten temat. Czyżby ludzie się nie rzucili na promocyjne towary? A może ci co się rzucili nie mają dostępu do netu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AFD Re: auchan IP: *.intertele.pl 08.11.06, 12:36 49 zł odkurzacz podobno kosztował (prawdopodobnie jednorazowego użytku :-) byłem kilka razy w Auchan i Geant w innych miastach i powiem, że nawet mi sie podobał towar jaki tam był, nie wiem jak teraz jest w Auchan. Na pewno jednak lepiej niż w Tesco czy Leclercu bo tam to jest tragiczne zaopatrzenie. Ja osobiście czekam aż w Rzeszowie otworzą Alme bo to jedyny sklep gdzie można coś kupić innego np. gdy chce się ugotowac coś arabskiego, tajskiego czy napić się kawy jamajskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:17 co do Almy to się zgadzam - świetny sklep...ale nie liczyłabym że go szybko otworzą w Rzeszowie, bo tu chyba ciągle lud za ubogi żeby kupować towary z importu a Alma ma przecież etykietkę sklepu dla dobrze zarabiającej klasy średniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczyński&Kaczyńsk Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:41 Myślicie że to w porządku że hipery będą czynne 11 Listopada??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:30 raczej nie...;| Współczucia ludziom tam pracującym;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 07:40 pewnie ze nie!!! robia z nami to co chca. To Panstwo powinno dopilonowac zeby nie bylo handlu, to jest nasze Swieto Narodowe. Chca uczyc patriotyzmu a nie potrafia tego dopilnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: auchan IP: 195.205.44.* 09.11.06, 10:50 Przeciez bedzie za to jakis dzien wolny. Prawo pracy to nakazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:54 tee Anka - skoro to takie wazne to poproś rodzinę, przyjaciół, znajomych - niech w ten dzień nie idą na zakupy... SKLEPY NIE SĄ CZYNNE BEZ POWODU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ym Re: auchan IP: *.nat.rsk.pl 09.11.06, 11:08 Mamy do czynienia z jąkaś dziwną mentalnością ludzi, którzy cały tydzień mają do dyspozycji na zakupy, a wybierają właśnie niedziele i święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molt Re: auchan IP: *.tzmo.com.pl 09.11.06, 11:30 Bo w Polsce kształtuje się właśnie tradycja ,,świątecznych zakupów''. Normalnie idzie się do sklepuw konkretnym celu - kupić wiadomy produkt. A na święta to tak rodzinnie, spokojnie bez pośpiechu, można pooglądać, podotykać, pomęczyć biedną obsługę(przyjdzie cham do tesco i czuje się jak pan). No ale niestety, takie nam się społeczeństwo wykreowało. Po pracy pranie mózgu w tv wystarczy ale jak jest weekend wolny to już jakieś zajęcie sobie trzeba znaleźć a jedyne co przeciętny obywatel wymysli to zakupy właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: auchan 09.11.06, 13:21 Gość portalu: ym napisał(a): > Mamy do czynienia z jąkaś dziwną mentalnością ludzi, którzy cały tydzień mają > do dyspozycji na zakupy, a wybierają właśnie niedziele i święta. Dziwne??? Widać masz dużo wolnego czasu. Ja z zona pracujemy do 17-18. Potem trzeba zająć się domem i dziećmi. W sobotę do zalatwienia 1000 spraw, na ktore brak czasu w tygodniu. Ja się więc pytam kiedy mam robić te zakupy...? Odpowiedz Link Zgłoś
marthka Re: auchan 09.11.06, 14:47 może gdybyś wziął się od rana do roboty zamiast prowadzić na forum przez pół dnia jałową dyskusję nt. jakości ubrań w H&M, to zdążyłbyś wyjść z pracy przed 17-18 i znaleźć czas na zakupy w dzień powszedni???? Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: auchan 10.11.06, 07:40 marthka napisała: > może gdybyś wziął się od rana do roboty zamiast prowadzić na forum przez pół dn > ia jałową dyskusję nt. jakości ubrań w H&M, to zdążyłbyś wyjść z pracy przed 17 > -18 i znaleźć czas na zakupy w dzień powszedni???? Grypa...radzisz mi iść na zakupy...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ym Re: auchan IP: *.nat.rsk.pl 09.11.06, 22:09 Czyli odpowiadasz wizerunkowi części społeczenstwa ciągle zabieganego, pracującego do późna, mającego tysiąc spraw na głowie i dumnego z niedzielnych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa43 Re: auchan 09.11.06, 13:12 wieśniaki, buraki? To my mieszczuchy nimi jesteśmy wyrażając się tak o ludziach mieszkających na wsi. Dlaczego więc budujemy domy na wsi? Wille na lepszą starość. Wstyd mi za Was. Ci którzy to piszą, jestem tego pewna w 100% pochodzi właśnie z tej wiochy, a może jego rodzic? Przecież ten sklep jest na wsi po co więc tam jedziecie? DO WIESNIAKOW Odpowiedz Link Zgłoś
marthka Re: auchan 09.11.06, 15:20 a tu jeszcze piękny frag. artykułu z "Super Nowości" jak to krajanie do hipermarketu uderzyli i każden jeden zadowolony: Auchan Krasne zdał swój pierwszy egzamin. Od pierwszych minut otwarcia tłumy klientów odwiedziły największy podkarpacki hipermarket. Każdy wychodził z uśmiechem na twarzy i koszykiem pełnym zakupów. Wczoraj punktualnie o godz. 7.30 wszystkie drzwi hipermarketu Auchan w Krasnem na oścież otwarły się przed klientami, którzy tłumnie zebrali się przed wejściem. Na wszystkich czekała miła niespodzianka - klienci otrzymywali duże bordowe róże. Auchan zaskoczył również swymi niskimi cenami. Liczne promocje i szeroki wybór towarów z każdej branży od pierwszych chwil urzekły wielu kupujących. Kolejki ustawiały się również do zakładania kart Skarbonka. i jeszcze frag. wypowiedzi pracowników z tegoż samego artykułu: Po studiach nie mogłam znaleźć pracy, więc wyjechałam za granicę. Gdy wróciłam po kilkumiesięcznym pobycie znalazłam ofertę Auchan. Rozmowa kwalifikacyjna wypadła pomyślnie. Teraz czuję satysfakcję, ze należę do wielkiej rodziny pracowników Auchan. Jest to moja pierwsza praca i bardzo się cieszę się, że mogę tu pracować. Ukończyłam szkołę fryzjerską jednak nie było pracy, odpowiadającej moim kwalifikacjom. Później dowiedziałam się o naborze pracowników do Auchan. Po kilkutygodniowym przeszkoleniu będę pracowała jako kasjerka. :D Odpowiedz Link Zgłoś