Dodaj do ulubionych

Rodzice okupowali szkołę

IP: *.unused.derbynet.waw.pl 19.06.07, 23:54
Czekamy, teraz na stanowisko wiece czcigodnego ministra Romulusa, który to w
ramach ciągłej, niesutającej kamapanii mającej na celu przebicie się przez
próg wyborczy 3%, wygłosi kwieciste przemówienie, zlewając winę na komuchów,
albo żydów....
Obserwuj wątek
    • tetlian Re: Rodzice okupowali szkołę 20.06.07, 06:21
      Po prostu walczą z wrogim ludziom systemem.
      • miauka Re: Rodzice okupowali szkołę 20.06.07, 09:24
        Znaczy jak to? Same chciały odejść, a potem poszły do sądu pracy? Jaaaasne...
        • Gość: betka Re: Rodzice okupowali szkołę IP: 193.0.122.* 20.06.07, 11:51
          jasne ze same nie odeszły, ona je zwolniła a teraz bezczelnie kłamie.
          A przygotowanie pedagogiczne i do stanowiska dyrektora pozal sie Boze...
          • Gość: gosc Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:48
            Pani W ma bardzo silne plecy na "górze" wspierała kampanie wyborcza pani z
            biura edukacji lub wydzialu oswiaty za to w podziece dostała stołek.
            Pedagogiem jest zadnym potrafi wyzwac uczniów Stanowiska w szkole obsadza
            swoimi, nie szanuje pracowników ,rodziców ,uczniów. Jej metody działania to
            szantaż, zastraszanie. Chce tylko błyszczec nie robiąc nic!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Chyba zapomniala ze pracuje w szkole a nie w fabryce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Ponad wszystko powinno byc wazne dobro dziecka
          • Gość: Absolwentka 260:) Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.subscribers.sferia.net 22.06.07, 10:39
            I bardzo dobrze, że w końcu ktoś próbuje zrobić porzadek z ta panią dyrektor. Bo znam bardzo dobrze nauczycielki, które zostały zwolnione i jestem przekonana że nie zwolnły się same. Są to najlepsze nauczycielki pod słońcem, podejścia pedagogicznego i kontaktu z dziecmi pani dyrektor moze tylko pozazdroscic. Nie dziwię się, że rodzice nie chca w chwili obecnej posyłac dzieci do nadszej 260tki!!! Szkoda tylko że urzędnicy pracujący w kuratorium są ślepi i głusi na to co wyprawia pani dyrektor, nie wspomnę już o mobbingowaniu nauczycieli przez dyrekcji. Pomimo, że ładnych pare lat temu skonczyłam szkołę podstawową to jestem na bieżąco co się w niej dzieje. I JESTEM PRZERAZONA--
    • Gość: gość Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.aster.pl 20.06.07, 14:35
      Co też p.Wolińska mówi o małej liczbie dzieci! Jestem mamą dziecka , które od
      września zacznie naukę w szkole. Dzwoniąc do SP260 DOWIEDZIAŁAM SIĘ ,ŻE DZIECKO
      JEST POZAREJONOWE I GO NIE PRZYJMIE! Może to i dobrze bo z taką panią dyrektor
      to daleka ta szkoła nie zajdzie!
    • nessie-jp Rodzice okupowali szkołę 20.06.07, 16:02
      Nauczyciele sami chcieli odejść, po czym pozwali dyrektorkę do sądu pracy?
      • Gość: mada Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.net.aster.pl 20.06.07, 16:14
        Zwalnia nauczycieli, mówiąc, że odchodzą na własną prośbę, podpytuje dzieciaki,
        co nauczyciele robią na lekcjach, notorycznie nie mówi prawdy, zatrudnia swoich
        "po koleżeńsku", pracowała w wielu szkołach i nie znalazla w nich miejsca.
        Ciekawe czemu? Wystawiono jej pozytywną opinię bo chciano sie jej pozbyć. Cuda,
        powiadam, cuda. Ja zabieram z tej szkoły mojego dzieciaka, słyszałam na własne
        uszy jak traktuje rodziców tej szkoły. Współczuję nauczycielom, miejmy nadzieję,
        że ktoś tamna górze poza układami ma własny rozum.
    • Gość: zwolennik Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.chello.pl 20.06.07, 17:09
      Niech Pani dyrektor sią trzyma. Wreszcie zaczęła wymagac od paniuś
      nauczycielek, zeby spełniały swoje obowiązki. Zapytajcie rodziców dzieci, jaki
      żałosny poziom miała ta szkoła za poprzedniej dyrekcji. Zenada. Dzieci
      pozostawione same sobie, bez opieki i nauki, jedyne czego pani dyrektor
      pilnowała, to urlopów i dni wolnych. Bardzo czesto dzieci siedziały same na
      lekcjach, pod wględem wypadków szkoła była pierwsza na Mokotowie. W szkole
      było brudno i smutno. Zadnych zajęć pozalekcyjnych, konkursów, wymagań. Do
      rady pedagogicznej za poprzedniej dyrekcji wchodzili wyłacznie rodzice
      wskazani przez dyrektorkę. Nie dziwcie sie, ze teraz głośno krzyczą. Nie
      nabierajcie sie na ich krzyki, zapytajcie, co się zmieniło.
      • Gość: popieram dyrekcję Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.chello.pl 20.06.07, 17:12
        Racja,dokładnie tak było.
        • Gość: tytelitury Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.aster.pl 20.06.07, 20:46
          a teraz uważnie poczytajcie poprzednie dwa posty i rozważcie jakim trzeba być
          kretynem żeby być dyrektorem szkoły i nie mieć cywilnej odwagi podpisać się pod
          czymś co się samemu na swój temat pisze ..................Dobrze wiedzieć
          idiotko że czytasz co na twój temat piszą ..................inni też czytają ,
          ciekawe czy będą zainteresowani I.P twojego kompa i pryw. num.telefonu
      • Gość: zadziwiony Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.aster.pl 21.06.07, 17:13
        Zastanawiam się skąd też "zwolennik"ma takie informacje??? Poprzednia Pani
        dyrektor oczywiście miała parę minusów, jak każdy człowiek, ale zawsze trzymała
        się zasad, nie kłamała, pilnowała nauczycieli, dzieciaki miały zajęcia
        pozalekcyjne (nie tak jak w tym roku za panowania Pani Wolińskiej), zawsze dbała
        o dzieci, była konkretną osobą, zawsze miała dobry kontak z uczniami, rodzicami
        i pewnie z nauczycielami (bo jak widać za jej kadencji jakoś nikt nie strajkował
        ). Plusem jest nowa wicedyrektor - to miły człowiek, tylko nie wiem czemu ufa i
        współpracuje z panią Wolińską???
        • Gość: załamany Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.centertel.pl 21.06.07, 21:46
          Zastanawiam się skąd w ludziach tyle nienawiści. To nauczyciele zaczęli tą całą
          aferę. Przez lata rządzili szkołą i nie mogą teraz znieść tego, że skończylo się
          ich kierownictwo. Już od dawna moje dzieci uczęszczają do tej szkoły i wiem, że
          ta szkoła nic sobą nie reprezentowała. Zero rozwoju. Nauczyciele zbuntowali
          rodziców. Z tego co wiem, a mam rzetelne informacje to zwolnienia są, ale
          naprawde jest mało dzieci i nie ma pracy dla wszystkich nauczycieli.Bardzo
          prosze rodziców o tolerancję i poszukiwanie prawdy, bo narazie to tylko
          bezmyślnie wierzą w słowa nauczycieli, którzy również mają chęć na stołek
          dyrektora.
          • Gość: antydyr Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.aster.pl 21.06.07, 22:49
            hahaha...
            te pelne wyrozumienia słowa względem dyr to rozumiem poparcie jej popleczników
            Ciekawe czy jakby do Twoich dzieci nowa dyr zwróciła sie per "debilu"
            albo "głupku" czy tez Twoja opinia pozostałaby niezmienna. Wielka Pani dyrektor
            a zero pedagogicznych odruchów, jedynie prostackie
            To ta dyrektorka zniszczyła szkołe, nic dodac nic ujać.
            A poplecznikom pani dyr doradzam większe zainteresowanie jej niewłasciwym
            zachowaniem a nie jedyne pobiezne obserwacje. Moze cos zwróci wasza
            uwage...oby...
          • Gość: nikt ważny Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 14:49
            Takie zero i od lat trzymasz tam swoje dzieci? To zastanawiające.
          • Gość: karol Re: Rodzice okupowali szkołę IP: 212.244.73.* 25.06.07, 17:06
            Panie "załamany"
            Nie trzeba się załamywać, zabrać dzieci z tej szkoły, bo jak uczęszczają „już od
            dawna" i nic się nie nauczyły to lepiej nie męczyć („zero rozwoju” –a może do
            lekarza z dziećmi a?), niech od razu idą do pracy. Tatuś załatwi stanowisko:
            usiądzie przy laptopie połączy się z Internetem przez komóreczkę z kolesiami i
            po sprawie.
            Z tego wszystkiego widać, że najlepiej będzie jak kuratorium zostawi dyrektorkę
            a resztę nauczycieli pozwalnia, żeby nie utrudniać w robieniu kariery zawodowej
            (twu).
            I szkolnictwo podstawowe też diabli i „znajomki” biorą.
        • Gość: zwolennik Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.chello.pl 29.06.07, 04:43
          Moje dziecko chodziło do tej szkoly. Prosze sprawdzić, jak mało dzieci po tej
          podstawówce dostawało sie do dobrych szkół, sprawdźcie też dane o wypadkach.
      • Gość: dama Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.aster.pl 22.06.07, 15:07
        Wolinska lepiej oddaj pieniadze z Rady Rodzicow ktore sobie wzielas jak
        swoje ,dziekuje za zakonczenie roku szkolnego jakiego ta szkola jeszcze nie
        miala przez swoje 50 lat pozal sie Boze wracaj glupia babo na pomorze miej
        godnosc i odejdz sama inaczej wywieziemy cie na taczce,nie pisz o sobie bo sie
        chce zygac
      • Gość: nikt ważny Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 14:45
        Wszystko co Zwolennik napisał, to brednie.O jego nieznajomości tematu świadczy
        fakt, iż nie wie co to rada pedagogiczna. Nie ma w niej żadnego rodzica.To
        nauczyciele. Dokształć się.
      • Gość: Ania Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:17
        Nie zgadzam się z Tobą Zwolenniku/niczko. Jestem absolwentką tej szkoły i
        wyszłam z niej z czerwonym paskiem. Na nauczycieli zawsze było można liczyc, w
        szkole zawsze było czysto i miło i nigdy sie nie przypominam sobie by jakaś
        klasa siedziała na korytarzu bez opieki z tegio co pamietam to czasami
        katechetka sie spozniala badz zapominala o klasie, ale zadna inna nauczycielka
        zwe starszego grona pedagogicznego.Z którego jesteś rocznika jesli można
        wiedzieć? Wile mioch znajomych i przyjaciół jest oburzona tą sytuacja tak jak
        ja. Najbardziej mnie zabolał zwolnienie dobrych,sumiennych i uczynnych
        nauczycieli min.
        P.Wyszomirskiej.Nie dopmyślenia było żeby jakiś rodzić nie mógł wejsć do szkoly
        czy to było w czasie godz.lekcyjnych czy po nich.
        Mam ogromna nadzieję że P.Wolińska opuści i to jak najszybciej ta szkolę bo
        dopiero teraz jest to jest Żenada. To przez nową paniaą dyrektor nie ma teraz
        zajęć pozalekcyjnych nauki czytania itp. poniewasz poucinala nauczycielom godz.
      • Gość: madzia Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.07.07, 20:21
        moje dziecko zawsze chętnie uczęszczalo do szkoły chodził na zajęcia dodatkowe
        które były a dzieci i rodzice byli szanowani więć proszę nie opowiadać bzdur na
        temat tej szkoły bo to nie ma nic wspólnego z prawedą.Nauczyciele poświęcali
        swój wolny czas na spodkania z dziećmi więc prosze nie opowiadać idjotyzmów na
        temat nauczycieli a wszkole nie było brudno.Co za idjota się wypowiada w ten
        sposó moze to pani W... lub pan K... najgorsi idjoci w tej szklole
    • Gość: MYŚLĄCA Rodzice okupowali szkołę IP: *.chello.pl 28.06.07, 00:37
      Pomyliłam się głosując na PO. Widzę, że hasło "powraca układ warszawski" po
      wyborze G.W. na prezydenta Warszawy jak najbardziej pasuje do wcześniejszych
      wyborów samorządowych. Teraz Układ robi co chce w Warszawie. NIECH ŻYJE
      RZECZPOSPOLITA KOLESIÓW!!! Teraz zagłosuję na Kaczorów!!!
      • manipulujacy Re: Rodzice okupowali szkołę 28.06.07, 10:26
        To nie jest problem PO czy PIS ale problem głupich i nie kompetentnych ludzi.
        Trzeba pokazywac , ze tacy ludize zaczynaja dominowac w polskiej szkole. Jezeli
        dyrektor szkoly zaczyna na lekcji stopniowac rzeczowniki, mowi że pracuje się
        na "komputrze" , nie wie z jakie kraju jest Andersen i co napisał, nie ma
        pojecia o podstawach Kodeksu Pracy to chyba jest cos nie tak. Typowym jest
        także, że dyletaci zawsze w pierwszym odruchu pozbywaja się najlepszych i
        otaczają się "dobrymi inaczej". Widać tak musi być.
    • Gość: dama Re: Rodzice okupowali szkołę IP: *.aster.pl 28.06.07, 20:22
      Moze ktos zna Wolinska Grazyne podobno byla nauczycielem naucznia
      ziintegrowanego na Siekierkach prosze o opinie na temat tej baby,czy tez
      chciala zciagnac cale pomorze do szkoly,a dzieci dla niej to debile, jak
      traktowala dzieci a szczegolnie swoje kolezanki z pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka