Dodaj do ulubionych

www.razem.rzeszow.pl - ci dzialaja dla ludzi!

08.11.06, 11:36
www.maciejczyk.info - nowe spojrzenie na rade miasta, radny dla
mieszkancow!!!! Ten kandydat wie co chce robic, wie jak chce to zrobic i od
przeszlo 2 lat dziala na rzecz mieszkancow miasta!!!

razem.rzeszow.pl - Bezpartyjna organizacja, ktora bierze udzial w
wyborach!!!
Nowi ludzie - nowa jakosc!! Dzialaja juz po kilka lat na rzecz mieszkancow i
sa nam znani! Postanowili polaczyc sie i wystartowac w wyborach!!! Razem
mozemy wiele. Razem mozemy zmienic Rzeszow na lepsze!!!

Postawmy na ludzi, ktorzy cos zrobili i chca robic dalej! Nie na partyjne listy.
Obserwuj wątek
    • Gość: antyferenc Re: www.razem.rzeszow.pl - ci dzialaja dla ludzi IP: 195.117.241.* 08.11.06, 11:55
      Do admina: Można ten post jak i inne podobne przenieść do działu o wyborach
      samorządowych?1
    • chuck_norris Re: www.razem.rzeszow.pl - ci dzialaja dla ludzi 08.11.06, 11:57
      "Ten kandydat wie co chce robic, wie jak chce to zrobic" - jakie są tego efekty?
      __
      skuteczny Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa
      • unzigi Re: www.razem.rzeszow.pl - ci dzialaja dla ludzi 08.11.06, 12:26
        znam go osobiscie od kilku dobrych lat i musze stwierdzic, ze tyle czasu co on
        poswieca na dzialalnosc na rzecz mieszkancow to malo kto by poswiecil. a co
        zrobil? wsyzstko to co jest napisane na jego stronie jest prawda:
        - organizację czasu wolnego dla dzieci i młodzieży (turnieje sportowe, koncerty,
        imprezy zamknięte)
        - pozyskiwanie środków na realizację moich przedsięwzięć
        - pomoc innym oraz spotkania z władzami miasta

szczegolowy opis jest dostepny na www.mlodaeuropa.org kto bedzie chcial
        zobaczyc i poczytac to wejdzie. poza tym pomagal w obronie mdku na osiedlu
        baranowka, wlaczal sie w organizacje tego czasu dla mlodziezy na baranowce, tych
        spotkan z wladzami.
        I zawsze pomaga innym!! co mu sie chwali. To co napisal kiedys klapouchy, ja
        rowniez dalbym sobie za niego uciac dwie rece i dwie nogi - bo wiem, ze jak
        dostanie sie do rady miasta bedzie otwarty dla mieszkancow i bedzie dzialal na
        ich korzysc. to jest typ czlowieka altruisty i recze za niego jak wiele osob,
        ktorzy go znaja!!

co do przyszlych rozwiazan w zakresie bezpieczenstwa, estetyki i rozwoju
        przygotowal sie z tych tematow bardzo dobrze. wiem ze bral udzial w spotkaniach
        z bylymi komendantami policji, funkcjonariuszami czy obecnymi urzednikami i
        wladzami z ratusza. i co najwazniejsze rozmawial z mieszkancami o ich problemach
        i stad wie co zrobic zeby poprawic jakosc i poziom zycia. ale o tym musialby
        sam powiedziec.
        na 100% jest pewne ze jesli byloby wiecej takich ludzi jak on w radzie. to
        rozwoj miasta nie bylby blokowany, a mieszkancy byliby zadowoleni ze maja takich
        radnych!
        • chuck_norris Re: www.razem.rzeszow.pl - ci dzialaja dla ludzi 08.11.06, 13:05
          > bo wiem, ze jak
          > dostanie sie do rady miasta...

Dobre stwierdzenie - JAK.
          Błędy w pisowni polskich wyrazów pozostawiam bez komentarza.

__
          skuteczny Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa
          • unzigi Re: www.razem.rzeszow.pl - ci dzialaja dla ludzi 08.11.06, 13:15
            dla ciebie widac nie liczy sie czlowiek (ktory cos zrobil) tylko to z jakiej
            partii jest. juz jak nie masz o czego sie przyczepic to bledow w pisowni
            szukasz. dobra zagrywka. powiem ci ze te wybory pokaza duzo i jedno jest pewne.
            jezeli wszyscy jego znajomi i wszyscy ktorzy wiedza co on zrobil dla mieszkancow
            w porownaniu do reszty kandydatow wezma udzial w wyborach to zrobi dobry wynik
            nie zdziwilbym sie nawet jesli bylby to bardzo wysoki.

I tego sie obawiacie wlasnie! Ze wreszcie uczciwy i odpowiedni czlowiek bedzie
            zasiadal w radzie. Ze taki czlowiek bedzie dla mieszkancow nie przeciwko nim!

• m.maciejczyk :-) 08.11.06, 14:35
      chuck, a co chcesz wiedzieć?

z wszelkie zapytania można jeszcze kierować na maila pizmrz@gmail.com :)
      Pozdrawiam.
      • chuck_norris Do Pana Maciejczyka 08.11.06, 14:50
        Panie Maciejczyk,
        Pisze Pan:
        > chuck, a co chcesz wiedzieć?
        to przepraszam bardzo, mogę być w błędzie, ale jakoś sobie nie przypominam, abym
        przechodził z Panem na ty. To po pierwsze.
        A po drugie, rozumiem, iż działa Pan dla mieszkańców, ale potrzebna jest jeszcze
        siła przebicia. Historia zna wielu anonimowych "społeczników".
        Powiedzmy sobie szczerze - Pan i Pana Rozwój Rzeszowa jednak takiego przebicia
        nie ma i co więcej nie zanosi się, aby go miał.
        __
        dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa
        • m.maciejczyk Re: Do Pana Maciejczyka 08.11.06, 15:06
          Po pierwsze, nie będę zwracał się do pana - panie norris bo to raczej głupio
          brzmi :>
          Po drugie niech się pan o moją siłe przebicia nie martwi, a lepiej zacznie
          martwić o siłę przebicia kolegów z partii.
          Po trzecie Komitet Rozwój Rzeszowa nie jest mój tylko pana Ferenca. Ja jestem
          współzałożycielem KWW Rzeszów Razem :) ale też dążymy do jak bardziej owocnego
          rozwoju naszego miasta i działamy na rzecz ludzi. ( www.razem.rzeszow.pl )

Z tego co widzę dla pana liczy się emblemat i logo promujące nie człowiek i jego
          dokonania - a szkoda. Dobrze unzigi napisał i zgadzam się z nim w pełni.
          Dlatego też jak się nie ma co zarzucić, jak się nie ma czego przyczepić to
          lepiej może przemilczeć? Niż czepiać się nawet tego, że ktoś działa dla ludzi -
          bo pan tak robi:>

Chyba pan nie rozumie jakie zadania ma Rada Miasta i jacy Radni winni być w
          stosunku do mieszkańców. Bo to co było jest nieporozumieniem. No cóż, dopóki
          ludzie będą myśleć kategoriami partia nie człowiek doputy się nic nie zmieni. A
          szkoda, bo naród jest piękny społeczeństwo ma potencjał tyle, że .... no
          właśnie. Tyle, że wybiera złych przedstawicieli i jest jak jest :)

Rozumiem też, że pan jest z innej opcji i nie będzie pan mnie wspierał. W cale
          się nie dziwie. Jednak czasem trzeba stanąć ponad partyjnymi podziałami i
          spojrzeć prawdzie w oczy oraz odpowiedzieć na dwa pytania - Czy mój kandydat
          jest tym odpowiednim? Co on zrobił przez te 4 lata dla Rzeszowa?

Pozdrawiam, życzę miłego dnia
          • chuck_norris Re: Do Pana Maciejczyka 08.11.06, 15:40
            A dlaczego nie Panie Maciejczyk, ja jestem grzeczny i kulturalny wobec Pana osoby.
            Ma Pan rację, mój błąd. Chodziło mi o Rzeszów Razem.
            Dla mnie nie liczy się logo ani emblemat jak Pan pisze. Widzę, iż nie odczytał
            Pan przesłania zawartego w moim poprzednim poście - cóż mówi się trudno. Moim
            zdaniem - jeżeli nie potrafi Pan odczytać i zrozumieć tak prostych przesłań to
            raczej nie powinien Pan kandydować na funkcję Radnego Miasta Rzeszowa.
            __
            • unzigi Re: Do Pana Maciejczyka 08.11.06, 21:12
              dobrze ze ty jestes wielkim intelektualista i szybkomyslicielem. i ludzie
              ktorych popierasz nadaja sie na radnych (smiech) - zaglosuj na dzierzak albo
              dudka czy gosci z listy tadzia. oni na pewno sa lepsi od mateusza.
              twoje przeslanie dla mateusza to - nie kandyduj chlopcze bo inni chca do koryta
              ty sie nie nadajesz bo jestes fair
              elo
              • chuck_norris Re: Do Pana Maciejczyka 09.11.06, 08:30
                Czyli ludzie z listy Tadeusza Ferenca są gorsi od tych z komitetu Rzeszów
                Razem?? Ciekawe.
                W takim razie, skoro ludzie z komitetu Rzeszów Razem są alfami i omegami, tylko
                oni nadają się na radnych, wytłumacz mi po jaką cholerę blokowaliście się z
                komitetem Rozwój Rzeszowa?? Czyżby widmo nie uzyskania progu wyborczego
                zaglądało w oczy??
                __
                • unzigi Re: Do Pana Maciejczyka 09.11.06, 11:51
                  zdania o tobie nie zmienie, i ja sie z nikim nie blokowalem. zmien sobie nicka
                  bo czlowieku osmieszasz chucka norrisa
                  • stara_83 Re: Do Pana Maciejczyka 09.11.06, 19:52
                    Jeju Adam ty to normalnie jetes masakra gdzie nie wejde ty sie tego biedaka
                    czepiasz. No opanuj sie chlopie wyzyj sie moze podczas plakatowania czy jak.
                    Przechodzisz juz samego siebie a twoj slawny brat Tomaszek jak sie przebil wtedy
                    i co takiego robil?? Udzielal sie na stadionach w niekoniecznie dobry sposob a i
                    tak go wybrali no ale wiemy dlaczego BO SLD BYLO NA TOPIE CIEKAWE JAK BEDZIE
                    teraz! Zastanow sie co za bzdury wypisujesz a swoja droga to sobie nawet krawat
                    pod barwy partyjne wybral na plakatach:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka