Gość: skrytozerca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 10:41 jak i kiedy będą wyburzać hotel rzeszów?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmd_rohan Re: hotel rzeszów 29.12.06, 10:47 O ile wiem - metodami klasycznymi (nie wybuchowo) i chyba w 2007 roku. Nie pamiętam - ale gdzieś o tym czytałem jakieś dwa miesiące temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: hotel rzeszów IP: *.eranet.pl 29.12.06, 10:57 w tym celu odwiedzi nasze miasto brat prezydenta wraz z bratem, niszczenie takiego malego obiektu powinno im zajac max pare godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: hotel rzeszów IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.06, 13:57 Szkoda takiej kubatury. Możnaby tam zlokalizować wspaniały akademik lub duży urząd. Identycznego hotelu "Katowice" jakoś nikt nie burzy, mimo że w sasiedztwie powstało wiele obiektów wyższej klasy. Czy to nie jest jakiś przektęt? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: hotel rzeszów 29.12.06, 14:07 Drogi @zatroskany. Wpisz w wyszukiwarkę na forum wyraz "Cushman", albo zajrzyj tu: www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=355576 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 19:53 słyszałem, że budynek d. hotelu Rzeszów ma być wkrótce wysadzony w powietrze. Czy ktoś z Was może potwierdzić tą informację, bo przyjechałbym tam zobaczyć to w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: hotel rzeszów IP: *.nat.rsk.pl 04.01.07, 19:58 wysadź się sam idioto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs Re: hotel rzeszów IP: 82.177.98.* 04.01.07, 20:02 Semako podpisało umowe na wybuzenie obiektu w terminie do końca marca 2007, ma to zając około miesiąca wiec najpózniej ekipa powinna sie tym zając pod koniec lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:14 a co to za burak ten 1944? Nie wie, że tak się robi na całym świecie? Pewnie nie wie i innych ocenia wg swojej miary i inteligencji. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy Re: hotel rzeszów 05.01.07, 23:59 Piszesz co wiesz czy wiesz co piszesz? Jak sobie wyobrażasz wyburzanie metodą wysadzenia w powietrze w ścisłym centrum miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 04.01.07, 20:15 A na czym miałby ten przekręt polegać, na wyburzenie potrzeba też zezwolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: hotel rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:01 ze wyprzedali majatek hotelu za maren gosze a potem moga sie zmyc i zostawic kupke gruzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: hotel rzeszów IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.07, 21:33 co ma powstać po sprzątnięciu gruzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 05.01.07, 23:12 176 tys m2 metropolji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes Re: hotel rzeszów IP: *.dnet.pl 05.01.07, 22:07 wcale nie takie marne okno po 400, drzwi po 120 oczywiście netto i sam se wymontowywujesz, ja uważam że to bardzo drogo za stare rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy Re: hotel rzeszów 06.01.07, 00:00 Co ty pieprzysz? Jaki "majątek hotelu za bezcen"? To jest prywatny budynek, właściciel może z nim zrobić co chce. Czy to tak trudno pojąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 16:07 ale jesteście jadowici w tym waszym Rzeszówku. Zapytałem czy coś wiadomo nt wysadzania tego gmachu, a tu wyzwiska i kpiny. Tak, wysadza się budynki w centrach miast i w Polsce też. No cóż, też będę złośliwy i zacytuję pierwsze zdanie o Rzeszowie z przewodnika Pascala po Polsce: ..." Rzeszów słynie z tego, że z niczego nie słynie" i chyba nie warto tam przyjeżdżać nawet po to by zobaczyć jak jakieś gierkowskie gmaszysko runie na ziemię. A tak przy okazji, dobrze by było by runęło na tą największą pi... na świecie, co dalej pięknie Wam zdobi to niby centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: hotel rzeszów 06.01.07, 16:09 W momencie gdy otworzyłem wątek i zobaczyłem że wpisał się pan o nicku "breslauer" domyślałem się jaka będzie jego treść - sprawdziło się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 06.01.07, 20:38 A ten wesoły jad to mamy po Lwowi.Jeszcze tatka nie nauczył jak si przychodzi do swoich to należy sie przedstawić po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 06.01.07, 20:40 A swoją drogą uważaj, aby Cie jakieś niemieckie gmaszysko nie przywaliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: hotel rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 22:25 Ah te Lwowiaki:), charakterek maja prawie tak złośliwy jak Ukraińcy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: hotel rzeszów IP: *.centertel.pl 07.01.07, 17:32 A których lwowiaków masz na myśli tych z przed 1945r? Odpowiedz Link Zgłoś