Gość: cudak IP: *.krak.tke.pl 24.01.07, 17:31 gdzie w rzeszowie powstanie sklep millenium hall? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jutyr Re: Millenium Hall IP: *.krak.tke.pl 24.01.07, 17:47 chyba kolo prezydenckiego tam cos buduja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 19:21 nawet na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Millenium Hall IP: *.krak.tke.pl 24.01.07, 19:44 i pewnie znowu bedzie wielkie otwarcie i zakupy w niedzile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_38 Re: Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.07, 22:29 Dziwisz sie ze ludzie chodza w niedziele do wielkich centrów handlowych ?? A gdzie mają iśc ... do zaśmieconych parków pełnych dresów . W ogromnych ośrodkach handlowych (nie mówie o rzeszowskich) są ochroniarze , jest ładna zieleń , ławeczki , place zabaw czyste i bezpieczne , kina itp. tego ludzie szukają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:34 a wiadomo już może, po ile będzie metr wynajmowanej powierzchni? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelina1968 Re: Millenium Hall 24.01.07, 22:36 z tego co wiem powierzchnia juz dawno wynajęta......słyszałam o 16.000 miesiecznie za 80m2....policz sobie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:29 Millenium Hall to nie sklep :X to Centrum Rozrywkowo-Handlowe. o powierzchni 135 000 metrów ( jakies 9 galerii grafika ) Buduja oczywiscie Przy Hotelu Prezydenckim ( osiedle NOWE MIASTO ) bedzie około 180 Sklepow , kilka restauracji , 10 sal kinowych , Hala na 4,500 ludzi , kregielnia , basen , fitnes , spa itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Millenium Hall IP: *.nat.rsk.pl 25.01.07, 09:50 A kiedy to ma oficjalnie ruszyc? Jeszcze w 2007, czy dopiero 2008? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Millenium Hall IP: 82.177.97.* 25.01.07, 12:20 2007 - czesc handlowa 2008 - czesc rozrywkowa wg planow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galerian Re: Millenium Hall IP: *.ghnet.pl 25.01.07, 10:38 średnia cena powierzchni w Rzeszowie wynosi teraz do 35 Euro za metr, podejrzewam że w Millenium Hall może nawet dojść do 50-60 ale ceny w tym obiekcie są negocjowane. Umowę trzeba podpisać co najmniej na rok, więc nie tak łatwo wynająć sobie stoisko. Jeśli jesteś zainteresowany skontaktuj się z firmą DTZ i Renatą Kusznierską- renata.kusznierska@dtz.com lub Piotrem Wasilewskim- piotr.wasilewski@dtz.com pozdrawiam, życzę szczęścia w biznesie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daskuninche Re: Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 25.01.07, 13:58 A wiadomo już mniej więcej kto wynajął powierzchnię ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:50 Bomi , New Yorker ... MultiKino ? innych nie wiem , ale mam nadzieje ze beda same markowe sklepy , a nie jak w Grafice przed Remontem - podkarpackie szury ... z chin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:25 Wielkie dzięki za informacje dot. powierzchni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhh Re: Millenium Hall IP: *.krak.tke.pl 25.01.07, 19:08 a myslisz ze w H&M są ciuchy z Londynu? przeciez teraz wiekszośc produkcji to Chiny, Indie i Turcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_38 Re: Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 25.01.07, 20:09 Narazie wiadomo tylko o delikatesach spożywczych Bomi , dwupoziomowym New Yorkerze , sklepie sportowym Intersport i 10-salowym kinie CINEMA CITY (nie multikino). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najemca Hal Re: Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:32 Podkulek napewno wie ,co robi.Podpisujecie umowy -pójdziecie z torbami ,jak wykurzeni bez mydła kupcy z Galerii-Lisa Kuli 19.H&M -jedna ,wielka chińszczyzna dla ludzików -haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:37 a ty w czym chodzisz ? moze Cropptown ? zal . niema znaczenia gdzie szyja - liczy sie styl i wyglad . porownaj ciuchy z H&M do croppa czy innych "niemarkowych sklepików" nie ta era . ty pewnie chodzisz w spodniach ze szczek firmy Cross :X porazka , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 21:42 > ty pewnie chodzisz w spodniach ze szczek firmy Cross :X a jeśli chodzi, to co? ma się tego wstydzić? jak mam do wyboru kupić byle co w którejś z galerii (ostatnio byłam w jednym sklepie, koszulka zmechacona ze wszystkich stron, wrzuciłabym do prania i byłoby po koszulce, cena- 99 zł) i kupić coś w miarę na szczękach za połowę taniej, to idę na szczęki. ludzie, czy wy naprawdę myślicie, że w tzw. markowych sklepach kupicie coś lepszego jakościowo niż w innych "niemarkowych"? Odpowiedz Link Zgłoś