Dodaj do ulubionych

wedle gustu

IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 13.04.03, 00:25
Mozna sie dowiedziec waszej opini o lezajskich barach i kawiarniach ktura
jest najciekawsza ,do kturego baru najlepiej sie udac ,aby zasmakowac milej
atmoswery ,oczywiscie nie chodzi mi o knajpy typu "zulernie"heh
Obserwuj wątek
    • Gość: Mpiotrek Re: wedle gustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.03, 10:35
      zalezy co wolisz... czy wolisz kameralna atmosfere, czy po prostu chcesz wypasc
      napic sie piwka i pogadac... Ja zazwyczaj wole to drugie- polecam Chatke,
      Legende i Helene... co do reszty to nie wiem... Aha no i pizzeria w ogrodku tez
      moze byc... Jak mowie co do reszty sam nie mam zdania, bo po prostu albo nie
      bylem albo bardzo rzadko tam bywam i nie chce sie na ich temat wypowiadac...
      Polecam szczegolnie Legende :)))
      • Gość: krzysiek Re: wedle gustu IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 13.04.03, 20:52
        dzieki na pewno sie wybiore do Legendy
    • Gość: Mpiotrek Re: wedle gustu IP: *.eko.uj.edu.pl 14.04.03, 13:03
      Fajny masz IP... to chyba nie jestes z Leżajska... MAm jedno pytanie- tak się
      zastanawiam dlaczego ludzie chca przyjechac do naszego miasta? Dla mnie to
      oczywiste bo stad pochodze... ale chcialbym sie dowiedziec co o tym myslisz
      TY... Pozdrowionka
      • Gość: krzysiek Re: wedle gustu IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 14.04.03, 16:23
        to jest IP akademika w Gliwicach studiuje tutaj na Politechnice .Osobiscie
        pochodze ze Stalowej Woli ale ma tutaj dziewczyne i chce wiedziec gdzie warto
        Ja zabrac,moze mile ja zaszkoczyc ,ze znam fajne knajpki w Lezajsku
    • Gość: Mpiotrek Re: wedle gustu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.03, 20:55
      No to moje gratulacje- w sumie to w Lezajsku mamy fajne dziewczyny... :))) tez
      sie wybieralem na Polibude, albo do gliwic albo do Kraka, a i tak wyladowalem
      na uniwerku w Kraku... ale akademika mi nie przyznali, a szkoda- takze czasami
      pisze z zajec jak juz mi sie nic nie chce :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka