drzejms-buond 30.09.05, 12:29 że ZAŁÓŻ SIĘ to będzie kolejna WPADKA telewizyjna sztefena żal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 12:31 Sztefen to powinien być ucharakteryzowany na Brunera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 12:35 drzejms-buond napisał: > że ZAŁÓŻ SIĘ to będzie kolejna WPADKA telewizyjna > > sztefena żal... a był już jakiś odcinek? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 12:53 ździś będzie...dlatego chcę się założyć przyjmuję zakłady przez godzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 12:56 drzejms-buond napisał: > ździś będzie...dlatego chcę się założyć > > przyjmuję zakłady przez godzinę... jaki ździś? chyba sztefen?:) ale lepiej się by było założyć po odcinku, jak mam oceniać czy bedzie klapa czy nie, bez obejrzenia chocby minuty?? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 12:59 ba ! A MECZE JAK OSTAWIASZ? też najpierw oglądasz a potem mówisz kto wygra? 8-D)))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 13:07 drzejms-buond napisał: > ba ! A MECZE JAK OSTAWIASZ? też najpierw oglądasz a potem mówisz kto wygra? > > > 8-D)))) meczuff to ja wogle nie obstawiam, bo nie umiem i sie potem za bardzo denerwuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ZAŁOŻĘ SIĘ........ 30.09.05, 13:10 czyli z zakładu nici.. :-/ O TEMPORA O MORES!!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ZAŁOŻĘ SIĘ........ 30.09.05, 14:18 ...o belfres, o potwores... tak mi się tylko przypomniało zez szkolnej ławy. Szteffen powiadacie dzisiaj? Obada się. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 16:13 Swego czasu oglądałam " Wetten das" z Gottschalkiem jako prowadzacym na ZDF.Program był świetny, dużo gości z róznych "dziedzin". Sztefena nie trawię chyba jeszce bardziej niz Aistona, a Sztefen z szybko mówiącą Popek to będzie kaszana. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: ZAŁOŻĘ SIĘ................................... 30.09.05, 21:06 dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi to program jest na jakieś 3 z plusem na razie kroi się kultowe powiedzonko "Pokaż,że potrafisz!" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ZAŁOŻĘ SIĘ......... 03.10.05, 10:20 NO I WYGRAŁEM!!!!! cholera wytrzymałem 12 minut a potem jeszcze wpadłem na 3 minutki w przerwie... no, żęęęeeeeenuuułła!!! ale warto było zrezygnowac z kulturalnych programów, filmów na rzecz takiego badziewia..?prawda panie Dworak? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: ZAŁOŻĘ SIĘ......... 04.10.05, 13:18 można wysyłać sms-y czy: - Szteffen ma żongliować pomidorami w ilości sztuk 5 - publika obrzuci go tortami - coś tam jeszcze ale nie pamiętam co Ogólnie program jest kretyński i jak dla mnie nie do oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ZAŁOŻĘ SIĘ......... 04.10.05, 13:51 poziom naszej tiwi powoli przygotowuje się do poziomu naszych P.O.lityków cóż robić...? chyba se satelitke pierdzielne na dachu...bo to nie do wytrzymania jest... Odpowiedz Link Zgłoś
suicidal.goldfish Re: ZAŁOŻĘ SIĘ......... 04.10.05, 17:48 Jak już sobie "pierdzielniesz satelitkę" to nie zapomnij w sobotę (nie każdą, jedną w miesiącu) na ZDF (niemiecka publiczna) obejrzeć pierwowzoru "Załóż się" (Wetten dass...) Tam to leci już prawie od dwudziestu lat. Oglądalność rzędu 15 mln widzów na każdy odcinek. Nasza wersja ma podobny styl, ale musi nabrać rozpędu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ZAŁOŻĘ SIĘ......... 04.10.05, 21:52 O, Steffen się odezwał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ZAŁOŻĘ SIĘ......... 05.10.05, 10:07 ale ja już widziałem te zetdefy...!!! i tam ten program powinien zostać! polskie poczucie humoru nieco różni się od niemieckiego (a może nawet vice versa?) wątpie,żeby niemcy zrozumieli taki np.kabaret mumio,Misia albo nasze niektóre reklamy... bo...co kraj to obyczaj i nie należy wszystkiego "papugować" z zachodu... polskie filmy "kryminalne" w stylu hamerykańskim też są żałosne... ale KOBRA była świetna... bo w życiu, mocium panie, trza mieć SWÓJ STAJL!!! nasza telewizja miała ten stajl jeszcze 2 lata temu...teraz upodabnia się do sieczki prezentowanej na innych komercyjnych stacjach... CZY KTOŚ PAMIĘTA JESZCZE TEATR TELEWIZJI??? chyba jedyny taki na świecie... i zamiast tego-"ZAŁÓŻ SIĘ" żal..żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ZAŁOŻĘ SIĘ......... 10.10.05, 16:17 wygrałem po raz drugi!!!!! CHYBA MAM tą, jak jej tam...PASSĘ.... założę się że SZTEFEN to kolejny pewniak na fotel Powiatowego... Odpowiedz Link Zgłoś