Gość: stal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:43 Brawo dla Resovii!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: staloviec STAL Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:57 oj szkoda, że Olsztyn przegrał, następnym razem wygracie a wielka resovia w drugiej czesci sezonu bedzie walczyla o utrzymanie w lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: STAL Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:17 warto było stać w poniedziałek 4 godziny za biletami. Brawo atmosfera fenomenalna.........kto nie był ma czego żałować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyr Re: STAL Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:34 jasne pewnie znow te biedne 50 soob zdzieralo gardlo a reszta ciiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frenchman Re: STAL Rzeszów IP: 84.38.160.* 07.02.07, 23:48 Ignorantowi i frustratowi odpowiadam: poczytaj zasady rozgrywek i spójrz w tabelę - niezależnie co się będzie działo to Resovii walka o utrzymanie już w tym sezonie nie grozi... zimny kompres na głowę polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: STAL Rzeszów IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 08.02.07, 01:34 Paru głupków, zwanych ekspertami, twierdziło, że Resovia jest słaba, bo przed sezonem nie nabyła drogich zawodników. Tacy z nich eksperci, jak z mysiej dupy wentylator. Resovia nie dokonuje spektakularnych transferów. Resovia pracuje, poprawia element po elemencie. W Resovii wygrywa mądrość Janka Sucha i Marka Karbarza. Przybyli: Kvasnicka i Eithun. Początkowo niemrawi, a dziś coraz lepsi. Jak jednemu gorzej idzie, to wchodzi drugi i odwala kawał dobrej roboty. W playoffach będzie jeszcze lepiej, bo Resovia ma wyrównany skład. W dwunastce nie ma zawodników przypadkowych. Zagrać może każdy. Z tzw. "wielką czwórką" Resovia zagrała na remis (2 mecze u siebie, 2 na wyjeździe: 2:3, 0:3, 3:0 i 3:2). Trzecie miejsce w tabeli, to nie jest przypadek. Dzisiejszy mecz z Olsztynem, bez sędziowskich wałków (nawet Paweł Zagumny nie miał pretensji), pokazał geniusz(nie przesadzam, to widać gołym okiem) Zagumnego, dużą klasę Grzyba, najgroźniejszą zagrywkę w Polsce Bąkiewicza, talent Możdżonka (oj, będzie niedługo wielka pociecha dla reprezentacji). A z drugiej strony: świetną obronę Resovii w II linii, doskonały blok, a przede wszystkim wyblok, dobre przjęcie, a wyróżnić można... każdego Resoviaka! Oj, działo się w hali, działo... A w piątek znów się będzie działo! Przyjeżdża Częstochowa i trzeba to wygrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOSIR 1987 Piłka leci z prękością piłki siatkowej! IP: *.rzeszow.mm.pl 07.02.07, 23:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOSIR 1987 Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 00:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 00:23 Nic To - Nic To Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Stalowca Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 08:27 Chociaż macie prezydenta Ferenca, jego pieniądze i będziecie mieć nowy stadion - czego odmawia się w Ratuszu Resovii - nigdy w życiu nie będziecie mieć takich kibiców, jak ma Resovia! To oni pomogli jej wygrać z Olsztynem, to oni stoją za nią murem, obojętnie czy gra o utrzymaniem, czy o pierwszą czwórkę. Wiesz skąd się to bierze? Z tradycji tego miasta od roku 1905, a nie z komunistycznych tradycji roku 1944. Co potrafisz, jako spadkobierca tej komuny? Nienawidzieć i nic poza tym. Jesteś po prostu żałosny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.pul.tke.pl 08.02.07, 08:47 zastanów się co piszesz, na siatkówke przychodzą prawdziwi kibice resovii w liczbie 200 osób czyli tyle ile kibicuje stali a reszta to pikniki, więc przestań pieprzyć o tradycji i stadionie, bo co z nowego stadionu stali, jak na żużel też przychodzą sami piknikowcy i 200 prawdziwych kibiców? takie są realia, na siatkówkę chodzi dużo ludzi, bo to widowiskowy sport i mogą go oglądać całe rodziny. jeśli jesteś fanem resovii to kiepskim, bo data 1905 jest bledna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:05 masz jakieś potwierdzenie, że 1905 r jest błędny? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_borsuk Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! 08.02.07, 09:26 a moglbys ziom zdefiniowac "prawdziwego kibica" i "piknikowca"?:) bardzo jestem ciekaw.. w sumie chodze i na zuzel i na siatke. pilke na tym poziomie pomijam dobrotliwym milczeniem. chcialbym byc prawdziwym kibicem a obawiam sie, ze mozesz mnie zaliczyc dopiknikowcow:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:51 borsuku jestes raczej piknikiem... prawdziwy kibic utozsamia sie z jednak druzyna i jest z nia na dobre i na zle bez wzgledu czy gra w 1 czy 15 lidze. musisz sie opowiedziec czy jestes kibicem Resovii czy Stali to pierwszy krok do zostania prawdziwym kibicem. wiec jaki wybor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 12:17 Jesteś prawdziwym Burakiem nie Kibicem.Chodze na Siatkę i żużel w Rzeszowie (tylko wtedy gdy jest szansa na dobre widowisko) , i nie obce są mi inne dyscypliny sportowe (Hokej,Koszykówka,Piłka Nożna)ale to juz poza Rzeszowem oczywiście. Jak mnie nazwiesz? Piknikiem ? , bo nie kibicuje zbyt aktywnie? Jestem poprostu normalnym kibicem a nie jak ty zapyziałym fanatykiem jednego klubiku , co to ma w "honorze" chodzić tylko na te "właściwe" rozgrywki (Resovia - Siatka,Kosz,Łuki... Stal - Żużel , Zapasy, Gimnastyka...) i na inne nie pójdzie bo mu "serce nie pozwala" BUHAHAHA Buraczku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: 81.219.30.* 08.02.07, 12:34 Zuzel to sport? Idz powiedz to rodzinie Winiarza i innych okaleczonych tych niby sportowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 13:10 Skoki to sport?(Mazoch)Piłka to sport?(Czech)Weź się chłopie "znawco szlachetnych sportów" nie ośmieszaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.prz-rzeszow.pl 08.02.07, 14:25 święte słowa "Trener"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZESZOWIANIN Re: Piłka leci z prędkością piłki siatkowej! IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 15:17 Co za wieśniaki ze Stali szaleją na tym poscie!?...Gdzieś ty chłopie naliczył 200 kibiców Stali, obecnych na jednym meczu? Chodzi Ci chyba o zuzel, Wasz markowy sport, a może o równie intelegentne zapasy?...Bądź pewny, że na siatkówkę nie przyjeżdżają ludzie z wiochy, tak jak na żuzel! Masz jakieś wątpliwości, co do tego? Tata kupili Ci komputer, to dajesz czadu! A nie lepiej wyjechać do dziadków pod gruszę, zmiast buszować po internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_trener sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:41 "Trener" sluchaj nie jestes prawdziwym kibicem tylko tak zwanym SEZONOWCEM ktory chodzi tylko tam gdzie sa wyniki a jak ich brak to masz to daleko w 4 literach, nie jestes nikim innym jak tylko sezonowcem i piknikiem i oby mniej takich jak ty na trybunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 15:58 Jak jesteś prawdziwym kibicem to dlaczego nie jeździłeś na wyjazdy z drużyną np Resovii w czasie gdy ta była w serii b ??? Takie Kluby Kibica to najwięksi Sezonowcy - zawsze się tworzą jak jest sukces , a jak jest spadek - szybko znikają.... a ja nie zniknę tak jak Ty choćbys tego bardzo bardzo chciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanka Wstanka Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: 81.219.30.* 08.02.07, 16:10 Wiejscy motocyklisci Na swych blyszczacych maszynach Wiejscy motocyklisci W bialo-niebieskich szalikach Wiejski Sprzet Kaskaderski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 16:15 To było do mnie? :))) Tu właśnie się ujawnił "prawdziwy" Kibic jedynej słusznej drużyny.. a nie pamietasz że w Rzeszowie Żużel pierwszy pojawił się na Resovii? Gratuluje podejścia - Tak Trzymaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godden Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.nat.rsk.pl 08.02.07, 16:19 Wyluzujcie troche! Kto lubi zuzle, chodzi na zuzel. Kto lubi siatke chodzi na siatke. Po co te swary? Cieszmy sie, ze mamy w miescie choc dwie druzyny w najwyzszych klasach rozgrywkowych. To gwarantuje, mozliwosc zobaczenia najlepszych w danej dyscyplinie. Jakby nie patrzec to takze promocja miasta. Jezeli nie zuzel i siatka, to co nam zostaje? Ping pong, luki, skoki do wody, akrobatyka, zapasy, trial rowerowy? Z calym szacunkiem dla sportowcow uprawiajacych te dyscypliny, ale nie sa one zbyt widowiskowe, nie ciesza sie szeroka popularnoscia, nie sa dobrym nosnikiem reklamy, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 16:31 Ja generalnie jestem wyluzowany a ta dyskusja toczy się na temat "prawdziwych" Kibiców ,tz co im można a co nie (zrozumiałem że trzeba drzeć ryja na siatce,i nie jeść słonecznika na żużlu...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herubin Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 16:58 Trenerze wyluzowany;) mozesz chodzic i na siatke i na zuzel i tez bedziesz "prawdziwym" kibicem, ale wg mnie trzeba zebys spelnil jeden warunek, chodzil na te mecze nie tylko jak jak ladnie i wspaniale a zespol wygrywa i walczy o najwyzsze stawki ale tez jak mu podwinie sie noga i jest w dolku, bo wtedy moze nawet bardziej sa mu potrzebni kibice i goracy doping. ale niestety u nas w Rzeszowie jak jest sukces (siatka,zuzel) przychodzi po 5 tysiecy i hale czy stadiony pekaja w szwach i trudno o bilet... tymczasem na III ligowa pilke na Stali i IV ligowa na Resovii chodzi srednio po 200 osob, jakby ktoras z nich awansowala do ekstraklasy z miejsca znalazlo by sie 10 000 "prawdziwych" kibicow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 17:16 Żeby mnie ktoś źle nie zrozumiał chodze na mecze tylko wtedy gdy jest szansa na dobre widowisko , i nie interesuje mnie to że druzyna gra w extra czy 3 lidze ...(przykładowo żużel i mecz Stali z w 2 lidze z jakimś słabiakiem i wynik 70-20 - ogladać trening? wolę sobie pojechać na jakiś inny meczyk niekoniecznie w Rzeszowie, lub zostać w domu)No i jeszcze jedna sprawa - nie trąbie że jestem "prawdziwym kibicem" ale dziwie sie jeśli ktoś(prawdziwy kibic) mnie nie chce na hali,stadionie... PS Wypowiedź Pana Spikera z wczorajszego meczu że nie chce w przyszłym sezonie kibiców którzy nie są w barwach klubowych(czy jakoś tam) jest jakimś kompletnym nieporozumieniem... pozostał lekki niesmak... Ale Nic To - Nic To Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godden Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.nat.rsk.pl 08.02.07, 18:06 Nie boj sie Herubinie. Na siatce jestem niemal regularnie, no chyba ze obowiazki sluzbowe nie pozwalaja. Chodzilem jak jeszcze Resovia grala w "kurniku". To bylo ja jeszcze Resovia byla w serii B - dlugo przed spadkiem do II ligi. Co wiecej, po meczach sovii, albo czasem wczesniej, bieglo sie na Zelmer dopingowac dziewczyny, ktore byly o krok od wejscia do serii B. Na zuzel chodze mniej wiecej od czasow Stali Westa, chodzilem jak byl brazowy medal i jak Stal byla 6 na zapleczu e-ligi. Poza tym, jak tylko czas pozwala jezdze na GP i na LS. Czy wiec jestem piknikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 18:17 Ja bronie "Piknikowców" bo to niby ja jestem..;) i nie mam nic do ludzi chodzących na mecze , choćby byli tylko 1x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sovia Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: 81.219.30.* 08.02.07, 17:28 Ja chodze na mecze RESOVII bez wzgledu na wyniki grali w 2lidze chodzilem graja w 4 chodze i bede chodzil Kibicowanie Malcie to rytulal spotykam znajomych dla ktorych RESOVIA to cos wiecej niz tylko WYNIKI Gdybym mial wybrac 1 lige i komercje i zeby ktos obcy przypadkowy siedzial wokol mnie i mialbym sie czuc obco na stadionie gdzie chodze od blisko 30lat to wolalbym juz chodzic w dalszym ciagu na ta 4ligowa amatorszczyzne tutaj kazdy sie zna z kazdym i niech tak zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.07, 17:36 OK brawo za postawe , ale jest jedno ALE - po co wam taka wielka hala? jak ROSIR dla Twojej "rodziny" by wystarczył? Klub sportowy to nie wasz dom i nie wy decydujecie kto ma chodzić a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sovia Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: 81.219.30.* 09.02.07, 10:02 Powiadasz ze klub sportowy to nie nasz dom ? Oj mylisz sie bardzo,nie znasz prawdziwych kibicow Malty Uwierz mi dla wielu to drugi dom,ale coz ty jestes tak zwanym kibicem sukcesu to co mozesz wiedziec o przywiazaniu do barw klubowych Ja nikomu nie zabraniam chodzic na mecze ale wlasnie tacy kibice sukcesu mnie lekko rozsmieszaja jak klubowi nie idzie to ich niema ale jak jest sukces to maja najwiecej do gadania A zeby nie bylo ze to slepy fanatyzm to ci trenerze napisze ze wsrod tych kibicow znalazbys ludzi ktorzy mysla o inych akcja RESOVIACKI MIKOLAJ,CZY 100 l KRWI NA 100 lecie klubu udowodnila ze kibice RESOVII to nie tylko chuliganii ale i prawi obywatele naszego miasta,a ze mamy swoje zdanie o takich Jak ty WIDZACH to chyba nic zlego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.07, 13:49 Nie ma sensu sie spierać o to czy jestem Widzem,Kibicem czy prawdziwym kibicem.Niech ten wasz klubik kibica skanduje "klub jest nasz nie chcemy widzów" PS Na koszu jakoś was nie widze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: *.rzeszow.mm.pl 09.02.07, 13:53 wiele nie "prawdziwych kibiców" oddało krew w waszej akcji, czy oni też sa tylko zbędnym balastem? bo nie chodza na wszystkie mecze jak to nakazuje "kodeks" "prawdziwego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sovia Re: sezonowic jesteś a nie kibic... IP: 81.219.30.* 09.02.07, 15:02 O czym ty chlopie piszesz? Zajmij sie lepiej juz to trenerka,a od naszego klubiku jak to napisales delikatnie powiedziawszy sie od,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś