katarzynka62 15.03.07, 07:50 wie ktoś może jakie gwiazdy zaśpiewają na tegorocznym koncercie na Mantee i jaka jest data koncertu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lezajsk1 Re: Koncert na Mantee 15.03.07, 14:19 ponoć Brzozaki, ale jeszcze trwają negocjacje co do ceny i daty występu... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka62 Re: Koncert na Mantee 15.03.07, 15:37 emmm ... Brzozaki? i tyle?? to chyba 'na przystawkę' :P mi chodzi o jakieś gwiazdy wieczoru typu De Mono (choć jak sądzę pewnie drugi raz ich nie zaproszą:P) Odpowiedz Link Zgłoś
more-than-a-man Re: Koncert na Mantee 17.03.07, 13:38 bajm, piasek, albo rodowicz, albo jakaś inny szit, to znaczy chcialem powiedzieć gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka62 Re: Koncert na Mantee 17.03.07, 18:15 słyszałam też o Kulcie, pewnie bliżej czerwca się rozstrzygnie ;) Czyżby w tym roku koncerty w Sarzynie były silną konkurencją dla Mantee? :P Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka62 Re: Koncert na Mantee 28.03.07, 17:35 ostatnio dochodzą mnie słuchy, że koncert się w tym roku nie odbędzie. To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mpiotrek1 Re: Koncert na Mantee 01.04.07, 20:41 Chyba to prawda... w poprzednich latach organizowany był konkurs z wielkim finałem na którym zawsze odbywały się koncerty. W tym roku chyba Maante nie organizuje żadnego konkursu więc i o finale nie ma mowy. Patrzyłem na stronę główną www.maante.com.pl/index.html i ta żadne informacji nie ma. Czyli zapowiada się że w tym roku nie będziemy mieć żadnych koncertów. Szkoda, po Grupie Żywiec to kolejna firma która rezygnuje z organizacji imprez plenerowych... Mi brakuje tego turnieju o Złoty Kufel. A może Lato z Radiem kolejny raz nas odwiedzi albo Radio Rzeszów?? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga8621 Re: Koncert na Mantee 13.05.07, 17:34 w nowej sarzynie podobno ma zagrac ewelina flinta (tak pisze na jej stronie że ma koncert w ns)w tym roku na dzień chemika (23 czerwiec), a drugi gość to nie wiem. co do maante - niech nie likwidują - jedyna normalna impreza .... fajnie jakby jakis rockowy zespol zagral lub cuś w stylu HEY, czy Iry Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator0071 Re: Koncert na Mantee 19.03.07, 17:28 mówią że zaśpiewa Jaś Śmietana z Kamborca Odpowiedz Link Zgłoś