justyna-8 29.03.07, 10:53 Szukam logopedy dla mojego synka. Również może być prywatnie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna-8 Re: Logopeda 30.03.07, 12:35 Do sierpnia na osiedlu 1000-lecia, obok szpitala na Rycerskiej. Później na Baranówce IV. Do lekarz będę nas zapisywać już na Baranówce. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Logopeda 30.03.07, 16:59 czyli rzeszów ;)) moja córka ma zajęcia z p.Katarzyna Flagą ale nie wiem czy ma własny gabinet bo córka ma te zajęcia w przedszkolu, jest ok, ma zeszyt z zadanymi ćwiczeniami i po każdej lekcji info w zeszyciku dla rodziców, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-8 Re: Logopeda 03.04.07, 13:48 Ale mój synek ma 2 lata i 4 miesiące i po prostu chciałam się upewnić czy wszystko w porządku bo jeszcze nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Logopeda 05.04.07, 11:27 wiesz, te wszystkie informacje (jestem z rzeszowa, dziecko ma lat tyle i tyle, kłopot taki i taki) można było umieścić od razu w zalożonym wątku i nikt nie udzielałby wtedy rad które okazują się nieprzydatne, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-8 Re: Logopeda 12.04.07, 13:39 po Twojej odpowiedzi wiem już dlaczego tutaj nikt nie pisze i nieczego nie można się dowiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś