Dodaj do ulubionych

Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall

IP: 62.121.144.* 22.04.07, 18:22
śmiechu warte...naprawdę...żenada!
Obserwuj wątek
    • Gość: LordVader Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 22.04.07, 18:38
      Pizza Hut plajtuje w Krakowie to ratóją się Rzeszowem
      • mach_2 Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall 23.04.07, 11:43
        To w Rzeszowie nie ma KFC i Pizzy Hut?
    • Gość: gosc Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 82.177.97.* 22.04.07, 18:49
      ja tam sie ciesze, raz na jakis czas bedzie mozna zjesc dobra pizze i smacznego chrupiacego kurczaka :)
      • Gość: Tray Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 19:22
        WoW wielka mi sensacja i wiekopomne wydarzenie.I co z tego, że bedzie KFC i
        Pizza Hut?Jakieś oklaski? Knajpy jak każde inne...
        I Hilton w Rzeszowie?To żart prawda??
        • Gość: big t Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.hudd.cable.ntl.com 22.04.07, 20:10
          walcie sięcw..e!! lepiej postawić jakąś nową stodołę lub kościół?? co za pajace są na tym forum!!!
          • Gość: Ritchie [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:13
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • borowik1 Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall 22.04.07, 21:24
              czy jakby postawili tam na żużlowym parkingu budę kempingową z zapiekankami i
              hotdogami to bylibyście zadowoleni? czy też wtedy chrzacilibyście że rzeszów to
              wiocha? żenada
              • Gość: Maciek Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.i-service.pl 06.05.07, 13:50
                Tak sie sklada, ze bedac w Kraku nigdy nie odmawiam sobie maxi hot-dogow z budki na Reymonta ( obok stadionu Wisly) lub kielbasek smazonych z "niebieskiej nyski" kolo hali targowej. Sa smaczniejsze niz w niejednej exclusive restauracji.
          • Gość: Paweł Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 23:36
            Co za pustak z ciebie koleś. Co do tego mają kościoły, za przeproszeniem? Jak
            nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie kompromituj przynajmniej.
            • Gość: EMdzej widze ze motloch niezadowolony IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 23.04.07, 00:59
              jak nie chcecie kfc czy pizza hut to won na zapiekanki pod stacje, bedziecie
              pasowac pod wystroj i klimat poddworcowy dyletanci
              • Gość: Paweł Re: widze ze motloch niezadowolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:55
                Rozumiem, że piszesz o sobie hołoto ze wsi? Bo ja osobiście nie mam absolutnie
                nic przeciwko powstaniu tychże wymienionych przez ciebie lokali. Jak ci słoma z
                butów wystaje to wcale nie znaczy, że jesteś gorszym człowiekiem, nie musisz się
                już w tak dobitny sposób dowartościowywać.
            • Gość: szoper Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.dnet.pl 23.04.07, 12:36
              tutaj sie zgodze. Stawiane sa koscioly, kaplice, wladzem iasta odsprzedaja
              kosciolowi tereny za smieszne pieniadze, i jeszcze my placimy tym zlodziejom.
              Niestety w dzisiejszych czasach kosciol czyni nas malymi i biednymi ludzmi.
    • Gość: dętka Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 22.04.07, 21:43
      Jak to Polacy - zbudują porządne centrum to źle , nie budują to jeszcze gorzej.
      Co wam przeszkadza że piszą o KFC i Pizza Hut. W Rzeszowie jeszcze nie ma tych
      restauracji a znane są one na całym świecie.
      • Gość: Zielony Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 82.160.42.* 22.04.07, 21:56
        Longer z rana jak smietna! Dobrze ze z URzetu będę miał blisko :O
      • Gość: debile zal Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:57
        co az ludzie. pewnie polowa co tak pisze jest ze wsi. i nigdzie nie była i nic
        nie widziała.
        pewnie jak otworza KFC itd sami pierwsi polecicie. a jak wam nie pasuje - nie
        musicie -
        GAZETA jest od tego zeby informowac .

• Gość: stalowka Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.intertele.pl 22.04.07, 21:59
          a czy corka hiltona bedzie w hotelu i bedzie sie mozna z nia przespac???
          • Gość: Maciek Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.i-service.pl 06.05.07, 13:52
            Nie, bo poszla siedziec do paki za jade bez prawka. ;)
        • ouimet Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall 22.04.07, 23:31
          Gość portalu: debile zal napisał(a):
          > GAZETA jest od tego zeby informowac .
          >
          fakt:aby informowac.
          Natomiast to wyglada na sponsorowane...przez Rysia od darmowego wiezowca
          UMiasta.Oczywiscie w ...zamian za miejsce /darmowo kupione/po hotelu "rReszow"...
          • Gość: co Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.07, 23:37
            co sponsorowane ? podkulski by raczej był przeciwny wszelkim artykułom o
            Millenium Hall ;x
            • Gość: K-Pax Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.mysmart.ie 22.04.07, 23:49
              Zenujacy jest fakt, iz jakis obeznany w swiecie pismak umieszcza info o tych
              watpliwej jakosci atrakcjach w tytule artykulu!
              Zarowno KFC jak i PH (obie marki naleza do tego samego koncernu) to taka sama
              "atrakcja" jak Mc Donalds Czy Burger King. Na calym swiecie traktowane sa jako
              NAJTANSZE miejsce w ktorym mozna cos zjesc i bynajmniej bywanie w takich
              miejscach nikomu spledoru nie przynosi. Innymi slowy-ludzie, ktorych na to stac,
              na lunch chodza do restauracji, a pozostali-ktorych na to nie stac, zywia sie
              substytutami jedzenia serwowanymi wlasnie w przybytkach typu KFC.
              Zanosi sie na to, iz w Rzeszowie stanie sie to mekka, do ktorej beda walic
              pielgrzymki spod rzeszowskich wiosek, tak samo jak kiedys robily to do McD.
          • Gość: polak Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 84.38.160.* 23.04.07, 09:57
            RYSIU SPADAJ DO IZRAELA DO SWOICH
      • Gość: vis Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 84.38.160.* 23.04.07, 09:55
        ludzie na całym swiecie z tego pysznego amerykanskiego jedzenia mają ogromne
        dupska i nadwage ze 100 kg i dlaczego nasze smukłe w wiekszosci dziewczyny nie
        mogą miec tego co na całym swiecie jest !
    • Gość: Kuraiko Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 01:11
      też mi atrakcja:/ jakby w Rzeszowie brakowało pizzerii. Zawiodłam się na PH w
      Krakowie (podali zimną pizzę bez ketchupu, nie pokrojoną, pozamieniali smaki
      soków w zamówieniu), w ogóle mnie do tego nie ciągnie...
      Już lepszy Green Way i te tematyczne restauracje niż fast foody...
      • Gość: gosc Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 82.177.97.* 23.04.07, 12:20
        to dobrze, ze podali bez ketchupu. Pizza z ketchupem to profanacja
        • Gość: Kuraiko Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 23:25
          ale powinni podać w miseczce, tak jak było zamówione :/
        • Gość: Kaczor Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 91.192.165.* 04.05.07, 09:31
          ROTFL! Jak pójdziesz na kawę czy herbatę do pubu/restauracji/knajpy to też Ci
          podadzą bez cukru, bo kelner stwierdzi, że to profanacja? Jesteś przezabawny.
          Dzięki za poprawienie humoru z rana :P
    • Gość: uhuuuhuuu To w Rzeszowie będzie Pizza Hut i KFC ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 02:07
      Cuś takiego! A w innych miastach już od ponad dekady istnieją te lokale:))))
      • Gość: Godden Re: To w Rzeszowie będzie Pizza Hut i KFC ??? IP: *.nat.rsk.pl 23.04.07, 07:53
        Hilton w Rzeszowie? No spoko. Pewnie ceny beda nie z tej ziemi, ale ok. Dzis
        nie ma w Rzeszowie zbyt wielu hoteli o bardzo wysokim standardzie, a na takowe
        mimo wszystko jest zapotrzebowanie. Kogo nie bedzie stac, zostanie mu Forum,
        Hetman, Prezydencki czy Hubertus.

PZ i KFC, zenada. Najgorsza pizza jaka moze byc, na ogol zimna!
      • Gość: Pikuś Re:Do uhuuuhuuu IP: *.centertel.pl 01.05.07, 11:30
        W Rzeszowie istnieje rodzima silna gastronomia co dobrze wiedzą ludzie od
        marketingu w PH iKVC. Z tego powodu tak póżny start na tym rynku.
    • Gość: Marcinos Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:51
      Rewelacja! Już nie będę musiał jeździć na pikantne skrzydełka do Krakowa.
      Europa wkarcza do Rzeszowa, tak trzymać.
      • Gość: Pikuś Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.centertel.pl 01.05.07, 11:33
        Pikantne skrzydełka? to danie jest serwowane w Rzeszowie w róznych lokalach od
        10 lat.
    • Gość: wanty Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 217.98.81.* 23.04.07, 09:35
      A czy przypadkiem Pizza Hut nie mieściła się już jakiś czas temu na Statoilu?
    • Gość: vis Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 84.38.160.* 23.04.07, 09:49
      korytkowe zarcie dla nieswiadomych prosiaczkow ! ha ha ha
      • Gość: JEZU MATOLY Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:01
        smiac mi sie chce - po co komentujecie - nikt was nie zmusza do jedzenia pizzy
        czy z kfc kurczakow.

jak chcecie mozecie isc do super exkluzywnego sphinxa i zjesc shoarme z 16
        zł :x buhehe. zenada.

• Gość: Jacek Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:10
          Bardzo lubiłem klimat "Grubej Kaśki" w Warszawie.
          Liczę na to że w Rzeszowie będzie podobny (bo na krakowskiej PH też się zawiodłem).
          I cieszy mnie fakt konkurencji dla kina Helios. Może w tym kompleksie będą organizowane pokazy dla rodziców z dziećmi o zciszonym natężeniu dźwięków, bo Helios nie jest tym zainteresowany.
          A jeżeli przy okazji ukażą się nowe restauracje, to czemu nie? Z przyjemnością w nich zagoszczę, bez względu na splendor.
          A dodatkowym atutem dla mnie jest lokalizacja.
          • Gość: ta Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 16:45
            dokladnie. bedzie konkurencja dla Heliosa i człowiek nie bedzie musiał 3 dni
            wczesniej rezerwowac biletu na sobote wieczor - bo sie poł wojewodztwa do
            Heliosa zjezdza :/
    • Gość: Rzeszowianka Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:55
      Żeby nie wiem jakie centra handlowe budować, hotele, kina, to i tak większości
      mieszkańców (a najczęściej przybyłych z okolic, a nie "rdzennych") słoma z
      butów będzie wystawać na zawsze. Mimo inwestorskiej "otoczki", mentalność
      ciemnoogrodu pozostaje i nic nie jest w stanie tego zamaskować.
      • Gość: loool Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 24.04.07, 01:01
        Hahahahahaha no to idę o zakład, że w pierwszych dniach rzeszowianie będą mieli
        nie lada kłopot z wejściem tam :D Jak zwykle zaroi się od ludzi z okolicznych
        wiosek i miasteczek, parkingi będą zapchane starymi golfami, vectrami,
        passatami, calibrami itp. ( nie wykluczam też pielgrzymek autobusami, bo takie
        rewelacje miały już miejsce :D )
        • Gość: fuunybunny Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 24.04.07, 09:37
          Ja podejrzewam że przez pierwszy tydzień po otwarciu rzeszowianie bedą musieli
          chodzic na piechotę bo nie bedzie miejsca gdzie zaparkowac.
          • pawel_bielsko Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall 24.04.07, 18:21
            Coz KFC wbrew pozorom to dobra fastfoodowa restauracja. O niebo lepsza od innych na polskim rynku.
            A co do Hiltona to chyba zart?
          • takapl Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall 25.04.07, 08:31
            > Ja podejrzewam że przez pierwszy tydzień po otwarciu rzeszowianie bedą musieli
            > chodzic na piechotę bo nie bedzie miejsca gdzie zaparkowac.

wlasnie tego sie boje i ze nie bedzie to trwac tydzien ale nawet i pare
            miesiecy a w autobusach nie bedzie miejsca gdzie palca wcisnac <rozpacz> bo
            pozjezdzaja sie z calego padkarpacia ludziska zobaczyc kino pare restauracji i
            poogladac ciuchy jakby nigdy w zyciu tego nie widzieli :/
            • des4 Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? 25.04.07, 09:06
              Coś w tym jest, woże swojego malucha na angielski z Zalesia do Promaru,
              wracając zwykle nie odpuszcza mi cheeseburggera w McD. I faktycznie, często
              widzę rodzinki wysiadające z samochodów RPR, RP czy RBR fotografujące się na
              tle clowna przed wejściem...
              • Gość: Student Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 25.04.07, 09:25
                Posrani faszyści z was, odezwali się rzeszowiacy w 1 pokoleniu, potomkowie
                wieśniaków. Leczcie się debile póki nie za późno. Ja jestem rzeszowianinem od 4
                pokoleń ale jak to czytam to załamuję się... Nigdzie w kraju nie widziałem
                takiego faszyzmu do ludzi z innych miast w regionie.
                • des4 Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? 25.04.07, 09:43
                  Gość portalu: Student napisał(a):

> Posrani faszyści z was, odezwali się rzeszowiacy w 1 pokoleniu, potomkowie
                  > wieśniaków. Leczcie się debile póki nie za późno. Ja jestem rzeszowianinem od
                  4
                  >
                  > pokoleń ale jak to czytam to załamuję się... Nigdzie w kraju nie widziałem
                  > takiego faszyzmu do ludzi z innych miast w regionie.

Co ma faszyzm do jedzenia w fastfoodzie dziecko? Prazyjedź, zobacz, to
                  obiektywny fakt, że przyjezdno z moiasteczek i wsi robią sobie tam zdjęcia.
                  Podobnie zresztą jest w innych polksich miastach

Powdziedz mi jeszcze dzireco co to jest "faszyzm do ludzi" i sprawdź to z
                  definicją faszyzmu. Przyda ci się, na koniec roku poprawisz sobie stopień z
                  wiedzy o społeczeństwie...
                • takapl Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? 25.04.07, 09:56
                  > wieśniaków. Leczcie się debile póki nie za późno. Ja jestem rzeszowianinem od
                  4
                  >

bez przesady, ale smieszy mnie gdy porzy otwarciu nowego hipermarketu lub
                  centrum handlowego przyjezdzaja wycieczki zeby go zwiedzic jakby to bylo jajo
                  dinozaura z ktorego zaraz mialo by sie wukluc male dinozaurontko :D:D i w
                  dodatku wszyscy zwala sie do millenium w pierwszych dniach otwarcia a my
                  mieszkancy okolic milenium bedziemy przezywac sajgon i do pracy lub do szkoly 3
                  godziny wczesniej bedziemy musieli wychodzic bo zwiedzajacy zakorkuja ulice i
                  zaladuja autobusy jakby niemogli poczekac miesiac lub pare i na spokojnie sobie
                  obejzec ten "cud arhitektury" i spokojnie nie w biegu zjesc sobie kurczaka z
                  KFC. I czy to wazne czy ktos jest rzeszowianinem od 2 pokolen od 4 czy od 15 ??
                  i tak to jest rzeszowianin !! i nie mam nic do mieszkancow malych wiosek i
                  miasteczek ale denerwuje mnie to ze jak otworzy sie nowy wiekrzy sklep zaraz
                  zjezdzaja sie pielgrzymki i to jak zwykle na otwarcie gdy nawet o wejscie do
                  tego sklepu tzreba walczyc... Pozdrawiam.
                  • Gość: Kuraiko Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 23:28
                    ja ostatnio widziałam wycieczkę szkolną z nauczycielką w Graffice :P za moich
                    czasów (czyli parę lat temu :P) tego nie było, do Krakowa jeździliśmy do teatru
                    a nie do Galerii Centrum...
                    • Gość: derel Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? IP: *.rzeszow.mm.pl 26.04.07, 15:08
                      Galeria Centrum jest w Warszawie a raczej domy Wars i Sawa. W Krakowie są tylko
                      pojedyncze stoiska.
                      • Gość: Kuraiko Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:26
                        jak to pojedyncze stoiska?? przecież jest Galeria Centrum koło Rynku w
                        zaadaptowanej kamienicy? i wcale się tak wiele nie różni w środku od tej w
                        Warszawie, bo tam też byłam. Ot drogi badziew.
                        zresztą nieważne, wówczas to była swego rodzaju atrakcja dla prowincjuszy z
                        Rzeszowa odwiedzających Kraków, a jednak wycieczki tam nie chodziły...
                • Gość: Dinn Re: atrakcja dla mieszkańców gmin i powiatów? IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 26.04.07, 18:05
                  Gość portalu: Student napisał(a):

> wieśniaków. Leczcie się debile póki nie za późno. Ja jestem rzeszowianinem od 4
                  >

Zgadzam się również z twoją opinią dzięki całeu regionowi i ludziom nawet z poza
                  z innych województw Rzeszów tętni życiem kręci się interes ludzie wydają
                  pieniążki akademiki się zapełniają kwitnie życie nocne no i co tu więcej mówic
                  można tylko podziekowac że chcą do nas przyjezdzac a nawet osiedlic się

Pozdrawiam
            • Gość: Kaczor Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 91.192.165.* 04.05.07, 09:39
              Co niektórym tutaj współczuję "mieszczaństwa". Życzę tym wszystkim, aby będąc np
              w Krakowie, Warszawie czy trójmieście poczuli swoją słomę w butach na każdym
              kroku od tamtejszych mieszkańców.
      • Gość: Dinn Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 26.04.07, 17:57
        Gość portalu: Rzeszowianka napisał(a):

> Żeby nie wiem jakie centra handlowe budować, hotele, kina, to i tak większości
        > mieszkańców (a najczęściej przybyłych z okolic, a nie "rdzennych") słoma z
        > butów będzie wystawać na zawsze. Mimo inwestorskiej "otoczki", mentalność
        > ciemnoogrodu pozostaje i nic nie jest w stanie tego zamaskować

zakonczyłaś już swoje wypocone myśli no to turlaj dropsika !
        • Gość: derel Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 26.04.07, 20:35
          Gość portalu: Dinn napisał(a):

> Gość portalu: Rzeszowianka napisał(a):
          >
          > > Żeby nie wiem jakie centra handlowe budować, hotele, kina, to i tak więks
          > zości
          > > mieszkańców (a najczęściej przybyłych z okolic, a nie "rdzennych") słoma
          > z
          > > butów będzie wystawać na zawsze. Mimo inwestorskiej "otoczki", mentalność
          > > ciemnoogrodu pozostaje i nic nie jest w stanie tego zamaskować
          >
          > zakonczyłaś już swoje wypocone myśli no to turlaj dropsika !

Takie komentarze są żałosne ? Trzeba spojrzec prawdzie w oczy i Rzeszowianka ma
          rację. Jeśli ktoś czuje się tym urażony (ja nie chociaż nie jestem 100%
          mieszczanem) to jego sprawa. Rzeszów to taka większa wieś i wystarczy
          pospacerowac się do Grafiki lub Leclerka gdzie młode dziewczyny wymalowane, z
          brzuchami na wierzchu przyjeżdżaja do miasta z dziadkami maluchem robic zakupy.
          • Gość: Dinn Darel IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 27.04.07, 12:11
            > Takie komentarze są żałosne ? Trzeba spojrzec prawdzie w oczy i Rzeszowianka ma
            > rację. Jeśli ktoś czuje się tym urażony (ja nie chociaż nie jestem 100%
            > mieszczanem) to jego sprawa. Rzeszów to taka większa wieś i wystarczy
            > pospacerowac się do Grafiki lub Leclerka gdzie młode dziewczyny wymalowane, z
            > brzuchami na wierzchu przyjeżdżaja do miasta z dziadkami maluchem robic zakupy.

No i tu jest twój problem A no dlaczego nie mogą sobie przyjechac robic zakupów
            ! co to kur.a jakiś monopol ? (heh) to jest żałosne a z tymi wsiami masz racje
            wszystkie miasta w Polsce to duuże wsie a Rzeszów klasuje sie tak po środku

Pozdrawiam
            • Gość: derel Re: Darel IP: *.rzeszow.mm.pl 27.04.07, 14:51
              A czy ja powiedziałem że nie mogą robic zakupów !!! Czytanie ze zrozumieniem :!!
              • Gość: rs Re: Darel IP: 82.177.97.* 27.04.07, 21:16
                nie wiem o co Wam chodzi ale większośc wypowiedzi świadczy o jakimś
                zakompleksieniu !! no i co że Ci ludzie przyjedzają do Rzeszowa to chyba dobrze
                bo inaczej to miasto byłoby wymarte!!!

Co do Hiltona to nie musi to być zart, bo Hilton nosi sie z zamiarem budowania
                hoteli HILTON GARDEN INN są to hotele o różnej katygoryzacji. Podobnie jest w
                grupie accor, która ma kilka marek- Ibis, Mercure, Sofitel .... itd Tak samo
                Hilton ma marki: HILTON, HILTON GARDEN INN, DOUBLETREE, CONRAD HOTELS,HAMPTON
                HOTELS itd....
                • Gość: Kuraiko Re: Darel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:28
                  czyli to będzie coś typu Hotelu Ibis? jak tak to standart taki sobie...
            • Gość: nick Re: Darel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 22:19
              Wy - "rdzenni" rzeszowianie, gdyby nie "chamy z sloma w butach" (co to wam tak
              bardzo przeszkadzaja w tych galeriach i marketach), to cieniutko byscie
              piszczeli bez tej kasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Ara Re: Darel IP: 81.219.30.* 01.05.07, 09:57
                Gość portalu: nick napisał(a):

> Wy - "rdzenni" rzeszowianie, gdyby nie "chamy z sloma w butach" (co to wam tak
                > bardzo przeszkadzaja w tych galeriach i marketach), to cieniutko byscie
                > piszczeli bez tej kasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100% racji. Zwłaszcza, że bardzo wielu mieszkańców wsi jest dużo lepiej
                sytuowanych od przeciętnego rzeszowianina, a większość zamożnych rdzennych
                mieszkańców miasta zmienia miejsce zamieszkania wybierając wieś. Pozdrawiam
          • Gość: Ara Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: 81.219.30.* 01.05.07, 09:51
            Gość portalu: derel napisał(a):

Trzeba spojrzec prawdzie w oczy i Rzeszowianka ma
            > rację. Jeśli ktoś czuje się tym urażony (ja nie chociaż nie jestem 100%
            > mieszczanem) to jego sprawa. Rzeszów to taka większa wieś i wystarczy
            > pospacerowac się do Grafiki lub Leclerka gdzie młode dziewczyny wymalowane, z
            > brzuchami na wierzchu przyjeżdżaja do miasta z dziadkami maluchem robic
            zakupy.

Tak Rzeszów to większa wieś. Miałam okazję zamienić ją dużą wieś (Warszawa) i
            nie skorzystałam. Małe jest piękne.
            A co do młodych dziewczyn wymalowanych i z gołymi brzuchami (+ maluch dziadka)
            to mogę Ci podać kilka adresów w centrum Rzeszowa..., albo poprostu wejdź to
            któregokolwiek gimnazjum (tam są młode rzeszowianki wyglądające dokładnie tak
            samo jak młode dziewczyny spod Rzeszowa). Bez urazy...
            Pozdrawiam
    • Gość: aron Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.lublin.enterpol.pl 28.04.07, 20:39
      naprawdę będzie w Rzeszowie Pizza Hut i KFC? A we Włodawie będzie TESCO! Wow!
      Jednak te małe miasteczka teraz awansują.
      • Gość: ZAL wszedzie wioch Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 23:27
        Jezu , a w krakowie moze lepiej ? wystarczy wyjechac 10km za miasto i wiocha ze
        hej. trudno tak jest i tyle , za 20 lat bedzie lepiej

a to ze zwracasz na to uwage to swiadczy o twoim zacofaniu .
        • Gość: Dinn Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 01.05.07, 02:17
          >
          Gość portalu: ZAL wszedzie wioch napisał(a):
          > a to ze zwracasz na to uwage to swiadczy o twoim zacofaniu .

Zgadzam się z Tobą ! A co do Aronka, Aronku turlaj dropsa w Lublinie

pozdrawiam
          • Gość: Kazdy inny , rowni Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 11:04
            co z tego ze ktos jest tak czy inaczej ubrany , TO JEST Własnie Polska .

Jeden z drugim myslicie ze jestescie fajni elo . a ktos niby gorzej ubrany -
            wiesniak , czy to ze przyjedzie golfem czy maluchem tez.

jezu popatrz na siebie a nie na innych. nie nasza wina ze nasza historia
            potoczyła sie tak a nie inaczej. i ze dopiero teraz dociaraja do nas
            takie 'swiatowe' marki.

na zachodzie nikt nie zwaraca uwagi czy jestes ubrany w diora czy w wiejski
            szalik itd nikt sie na drugiego tak nie gapi jak w polsce :O
            • Gość: gość Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.centertel.pl 05.05.07, 12:54
              Mieszkam 10 km od Rzeszowa i dziwnie się czuję czytając te wypowiedzi. Nie wiem
              jak nazwać to zjawisko, które tu jest reprezentowane. Nie rozumiem tych
              komentarzy w strone ludzi "ze wsi" jak to było określone. A co to tych lokali to
              ja nie widzę problemu, jeśli rzeczywiście powstaną to ci, którzy nie chcą wcale
              nie muszą tam iść i nie wiem, po co aż tyle dyskusji na ten temat :)
              pozdrawiam :)
              • trocqi Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall 05.05.07, 13:44
                wniosek jest prosty: niepotrzebnie conres buduje millenium! po jego otwarciu
                mieszkańców rzeszowa napotkają różne nieprzyjemności! a to matka z dzieckiem
                zobaczy stado wieśniaków fotografujących się przed KFC przez co nie bedzie mogla
                spac spokojnie przez kolejne dni! a to ktoś zobaczy na parkingu starą vectrę i
                nie bedzie mogl zaparkować swojego cinquecento sporting bo nie znajdzie miejsca!
                a to jeszcze inny ktos dostanie zapalenia spojowek od numerów RPR RP
                itp...przykłady sie mnoza a wies zalewa nasz wspanialy, monumentalny,
                historyczny, tradycyjny, nowoczesny, staroposki rzeszów z dnia na dzien! juz od
                ponad 60 lat!...
                • Gość: ubaw po pachy Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 22:30
                  czytam to czytam i chyba sie smiej do siebie:D

ludzie a czy Wy byliscie gdzies poza tym swoim podkarpaciem?
                  a teraz uwaga:::: chodzilam do kasy z tzw "rzeszowiakami" i wiekszosc z nich
                  nie wiedziala jak jechac na Krakow:D tzn z krorej strony ich pieknego Rzeszowa
                  wyjechac zeby zajechac, dodam tylko ze duza ich czesd byla z Baranowki i
                  Krawowskiej juz sama nazwa moglaby ich naprowadzic
                  • Gość: a to dobre Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 06.05.07, 19:18
                    Światowcu, co do "na" . Jechać możesz np. na ośle , mówi się "do" Krakowa.
                  • Gość: a to dobre Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 06.05.07, 19:27
                    Aha i "zajechać" to możesz u siebie pod remizę, na zabawę. Mówi się "wyjechać
                    żeby dojechać do Krakowa".
                    hehe na pierwszy rzut oka widać, że "prowincja" :)
                    • takapl Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall 16.05.07, 20:02
                      tak jak nasi cudni politycy "ja poszlem a wiater wiał " :]
      • Gość: Prześmiewca Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.centertel.pl 13.05.07, 08:30
        A w Lubartowie jak było tak jest.....
    • Gość: katolik Re: Pizza Hut, KFC i Hilton w Millenium Hall IP: *.centertel.pl 14.05.07, 17:50
      precz z naszego miasta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka