Dodaj do ulubionych

Mistrz Polski za mocny dla żużlowców Marmy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:10
Ludzie przeciez Kuciapa PUPILEK pani prezes dostał podobno 2 motory i dalej
nic nie pokazuje moze go dac do Krosna on dobry jest na 2 lige a nie
Ekstralige
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibic Mistrz Polski za mocny dla żużlowców Marmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:13
      Co pupil Kuciapa p prezes pokazał dostał 2 motory i nic dobry jest na drugą
      lige a nie Ekstralige
      • Gość: wojtek Re: Mistrz Polski za mocny dla żużlowców Marmy IP: *.171.43.3.crowley.pl 22.04.07, 21:42
        Precz z Kuciapa
    • Gość: do znawców żużla Re: Mistrz Polski za mocny dla żużlowców Marmy IP: *.19.165.14.osk.enformatic.pl 23.04.07, 09:12
      jakie dwa??? pięć motorów dostał i ma za duze bogactwo i nie wie w czym wybrać.
      W następnym meczu przywiezie punkty na miano wygranej to go będziecie na rękach
      nosić.
      Pozdrowienia dla normalnych kibiców
      • Gość: bader Re: Mistrz Polski za mocny dla żużlowców Marmy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:24
        przed meczem przeczytałem takie stwierdzenie: "Przydatnośc Macieja Kuciapy
        zostanie zweryfikowana we Wrocławiu". Co tu więcej pisać. Moje zdanie jest
        takie, że Maciek robi punkty wtedy gdy wszyscy (czyt. Leś i inni) je robią, a
        wynik oscyluje wokół 55 pkt dla Stali. Gdyby się zmobilizował i zrobił we
        Wrocławiu 7 pkt wówczas mecz byłby na styku.
        Pedersen - nic dodać nic ująć (przypomina mi Maxa z występów w 1 lidze),
        Dobrucki - to jednak klasowy zawodnik, Nichols - szkoda tej taśmy bo również
        byłbo koło 10 pkt. Miesiąc - żal mi go. Czekamy na Watta.
    • Gość: rzeszowiak wieśniaki won IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:09
      wypier... z tego miasta
    • Gość: kibic Mistrz Polski za mocny dla żużlowców Marmy IP: *.nat.rsk.pl 23.04.07, 13:07
      gdyby u nas taki Sitera młodzieżowiec był wynik byłby inny,a Miesiąc i Kuciapa
      tylko na 1-szą ligę nie istnieli,a tak nawiasem co to za zawodnik z Maćka jak
      we czwartek w Tarnowie robi 14 punktów,a trzy dni póżniej nie istnieje we
      Wrocławiu,trzech zawodników meczy nie wygra,chociaż i tak z mistrzem niżej
      przegrali iż z wicemistrzem,pora uczciwie pojechać z Tarnowem 2-ga linio.
      • Gość: oko do rzeszowiak IP: 84.38.160.* 23.04.07, 16:09
        Wyp....... z tego miasta bo takich prostaków jak ty nam nie trzeba. Żal ci dupe
        ściska że twoja Resovia zawsze i we wszystkim ciągnie ogony??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka