Gość: anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:51 Gdzie w Rzeszowie zrobią mi ładny pedicure? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dominika23 Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.nm.e-zet.pl 22.05.07, 20:33 Oby nie w salonie kosmetycznym w Leclercu- zarazili mnie tam grzybicą paznokcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:46 nikt nie robie pedicur kobietki??wszystkie same??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 09:42 Robią właściwie w każym salonie kosmetycznym ale jakość i cennik są bardzo różne. Chyba pedicure nie jest u nas tak popularny jak tipsy bo zainteresowanie Twoim tematem marniutkie a szkoda bo też się chętnie dowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.nm.e-zet.pl 23.05.07, 18:29 Czy naprawde nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:43 Miracollo na ul. Mickiewicza - przyjemny zakład i miłe kosmetyczki oraz wykonują pedicure bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:12 witam, jak pedicure to tylka w salonie Twoj Styl na Wincentego Pola. Szczegolnie polecam p. Agnieszke, ale do Niej sa bardzo odlegle terminy. Druga kosmetyczka p. Justyna tez jest ok - polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cena Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.171.40.46.crowley.pl 24.05.07, 08:18 a w jakiej cenie jest taka przyjemność:) ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 23:23 Uwaga na HCV i HIV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.nm.e-zet.pl 24.05.07, 17:49 Słusznie, tylko na czym to uwaznie ma polegac? Z reguły zakłada sie, ze w salonach przestrzega sie higieny, ale pewnie nie zawsze...Czy w tych droższych salonach jest pewniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 14:22 najlepiej to samemu sobie zrobi pedicur i problem jakies syfa masz z głowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.leed.cable.ntl.com 27.05.07, 14:31 ciekawe moze tez sobie zrobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.rzeszow.mm.pl 27.05.07, 14:33 Trzeba uważać , bo wbrew pozorom u kosmetyczek można nabawic sie paskudztwa, które leczyć będzie sie długo. Kilka lat temu kosmetyczka "sprzedała mi" zakażenie bakteryjne, które leczyłam pół roku antybiotykami . Zrobienie pedicure to nie takie wielkie halo jeśli na co dzień dba się o stopy. Na szczescie pedicurzystka nie sprzedała mi grzybicy, ale złamał mi sie paznokieć u dużego palca , bo tak polerowała płytke, że stała sie za cienka i robie sobie sama pedicure. Z chęcia chodziłabym na pedicure i masaż twarzy, ale mam koszmarne doświadczenia z kosmetyczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec [...] IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 27.05.07, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.ostnet.pl 05.06.07, 23:23 Polecam Abacosun na ul Targowej, w budynku na wprost cmentarza. Pedicure i manicure robi p. Karina - perfekcja w każdym calu! Wiem z wlasnego doświadczenia! Tel. 0-17/859-23-20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Pedicure.Gdzie??? IP: *.nm.e-zet.pl 06.06.07, 15:46 Ile zapłaciłaś za pedicure z pomalowaniem paznokci? Odpowiedz Link Zgłoś