Gość: joanna IP: *.dnet.pl 28.06.07, 20:52 Czy ktoś wie gdzie można zamówić fajne meble do kuchni? Na Rejtana jest WięcPol - warto zamawiać? Chodzi mi o pomoc projektanta bo sama mogę coś zasugerować ale z pomiarami to już gorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vince Re: meble do kuchni IP: *.pata.pl 30.06.07, 15:25 Na ERejtana masz też firmę MEBLORES. Tam się umawiasz i przychodzi spec od pomiarów do mieszkania i od razu sugeruje Ci zabudowę i podaje wstępną cenę. Firma mieści się obok Championa. Ja osobiście wybrałem firmę MESTOL w Stobiernej. Tam zaniosłem wymioary kuchni i po kilku dniach zrobili mi wstępny projekt z wizualizacją (za darmo). Dopiero jak chciałem wziąść ze soba wizualizację poproszono mnie o 200zł zaliczki po ewentualną umowę. Jak narazie nie narzekam, ale jeszcze sprawy nie sfinalizowałem. (oczywiście tutaj też przyjdzie ktoś do pomiarów do mieszkania). Zwróć uwaggę na okres oczekiwania na wykonanie kuchni. W MEBLORES jest to ok. 12tygodni, w MESTOL 8 tygodni, w PRESTIGE 4 tygodnie. To oznacza, gdzie i jakie są kolejki (więc pewnie też ich popularność) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paddy Re: meble do kuchni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 19:25 Jesli masz jakies meskie rece do dyspozycji, rozwaz opcje poskladania we wlasnym zakresie elementow z drewpolu na podkarpackiej bodajze. Ja zlecilem kuchnie pozal sie boze fachowcowi i od poczatku zaluje. Sam zrobilem zabudowe szafy wnekowej z elementami z drewpolu- rewelacja. I kosztowalo grosze. Paddy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE Re: meble do kuchni IP: *.krak.tke.pl 30.06.07, 21:07 Oczywiście można uderzyć do "studia" kuchennego. Można też próbować samemu. Może warto byłoby jednak zaglądnąć do jakiejś pracowni projektowej? Wiem , wiem - kasa. Ale żadne "studio" nie zatroszczy się o Twoje gniazdka elektryczne, nie zapropoduje Ci jak ułożyć płytki, nie zasugeruje obniżenia sufitu, nie podpowie co zrobić żeby kuchnia współgrała z resztą mieszkania / domu. Ot, zagospodaruje Ci meblami ściany i po sprawie. Jak mówię - można i tak. Ale skoro kuchnię robi się na parę lat, to może warto zaglądnąć jednak do jakiejś pracowni projektowej ? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: meble do kuchni IP: *.nm.e-zet.pl 01.07.07, 02:21 www.art-form.net.pl/indx-pl.php?start=kontakt-pl.php Odpowiedz Link Zgłoś