Dodaj do ulubionych

O czym śni pewien poseł PiS?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:08
Oby się Pani udało takich ludzi jak Pani jest garstka w naszym kraju.
Obserwuj wątek
    • sceptyk31 O czym śni pewien poseł PiS? 05.08.07, 20:29
      Jak rozwiążą Sejm to ten poseł obudzi sie. A śni pewnie Ożóg.
    • Gość: Kaźmirz Śni ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 05.08.07, 21:30
      Wydaje mi się, że poseł ma działać, a nie śnić. Nam obywatelom też kiedyś będą
      się tylko śnić uczciwi i aktywni posłowie pracujący dla dobra kraju.
    • Gość: gosc Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 00:11
      tak, z całą pewnością jest garstka
      sama przyjmowała ludzi po znajomości, a w momencie gdy wyleciała z ARiMR
      narobiła płaczu że Samoobrona zmuszała ją do przyjmowania swoich ludzi
    • Gość: rycerz Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 01:44
      rzeczywiście funkcjonariuszy politycznych jest w naszym kraju nie tak wielu,
      jakc by się wydawało.
      a w artykule zapomnieli dodać, że i wojewodzie i ministrowi doradzała na pół
      etatu po niespełna 2 miesiące :)))
      • Gość: xxx Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: 212.244.73.* 06.08.07, 09:35
        Nie masz racji. Ona rzeczywiście zna się na rzeczy i sprawnie zarządzała tym
        oddziałem. A w porównaniu z niejakim Dubasem (mam nadzieję, że szybko go
        stamtąd wyrzucą), to jak niebo i ziemia. Wiem, bo mam tam znajomych. Obawy
        miałbym natomiast co do tego Pijara - to może być podobny "fachowiec", jak
        Smyk.
        • Gość: gosc Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:42
          nikt nie mówi że ona nie zna się na rzeczy, zna się owszem, bo to mądra kobieta
          jest zawodowo
          natomiast sama robiła to, co obecnie zarzuca Samoobronie, zatrudniała po
          znajomości, a nie według wiedzy czy kwalifikacji
          dyr. Smyk bardzo często nie ingerował w to, kto jest zatrudniany, dyr. Fajger
          sama po konsultacjach z wszelakimi posłami PiS i innymi marszałkami, podejmowała
          czysto towarzyskie decyzje
          wiem, bo tam pracuję (znajomym do końca bym nie wierzyła jeżeli sami nie mają
          dojścia "do góry" a są jedynie zwykłymi pracownikami OR)
          a Dubas nie jest obecnie dyrektorem i nie będzie więc nie mieszajmy go do rozmowy
    • Gość: pies ogrodnika slyszalam ostatnio jak mowilam IP: *.26.240.220.dynamic.dsl.comindico.com.au 06.08.07, 12:20
      slyszalam ostanio jak mowilam
      • Gość: Kaźmirz To ciekawe IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 06.08.07, 19:15
        Ja też ostatnio zobaczyłem to co widziałem, choć wypiłem trochę tego
        co miałem do picia.
        • Gość: Samorządowiec Re: To ciekawe IP: *.nat.rsk.pl 07.08.07, 07:32
          Ona jest kompetentna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka