Gość: Oby się Pani udało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:08 Oby się Pani udało takich ludzi jak Pani jest garstka w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk31 O czym śni pewien poseł PiS? 05.08.07, 20:29 Jak rozwiążą Sejm to ten poseł obudzi sie. A śni pewnie Ożóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Śni ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 05.08.07, 21:30 Wydaje mi się, że poseł ma działać, a nie śnić. Nam obywatelom też kiedyś będą się tylko śnić uczciwi i aktywni posłowie pracujący dla dobra kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 00:11 tak, z całą pewnością jest garstka sama przyjmowała ludzi po znajomości, a w momencie gdy wyleciała z ARiMR narobiła płaczu że Samoobrona zmuszała ją do przyjmowania swoich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 01:44 rzeczywiście funkcjonariuszy politycznych jest w naszym kraju nie tak wielu, jakc by się wydawało. a w artykule zapomnieli dodać, że i wojewodzie i ministrowi doradzała na pół etatu po niespełna 2 miesiące :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: 212.244.73.* 06.08.07, 09:35 Nie masz racji. Ona rzeczywiście zna się na rzeczy i sprawnie zarządzała tym oddziałem. A w porównaniu z niejakim Dubasem (mam nadzieję, że szybko go stamtąd wyrzucą), to jak niebo i ziemia. Wiem, bo mam tam znajomych. Obawy miałbym natomiast co do tego Pijara - to może być podobny "fachowiec", jak Smyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: O czym śni pewien poseł PiS? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 20:42 nikt nie mówi że ona nie zna się na rzeczy, zna się owszem, bo to mądra kobieta jest zawodowo natomiast sama robiła to, co obecnie zarzuca Samoobronie, zatrudniała po znajomości, a nie według wiedzy czy kwalifikacji dyr. Smyk bardzo często nie ingerował w to, kto jest zatrudniany, dyr. Fajger sama po konsultacjach z wszelakimi posłami PiS i innymi marszałkami, podejmowała czysto towarzyskie decyzje wiem, bo tam pracuję (znajomym do końca bym nie wierzyła jeżeli sami nie mają dojścia "do góry" a są jedynie zwykłymi pracownikami OR) a Dubas nie jest obecnie dyrektorem i nie będzie więc nie mieszajmy go do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies ogrodnika slyszalam ostatnio jak mowilam IP: *.26.240.220.dynamic.dsl.comindico.com.au 06.08.07, 12:20 slyszalam ostanio jak mowilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz To ciekawe IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 06.08.07, 19:15 Ja też ostatnio zobaczyłem to co widziałem, choć wypiłem trochę tego co miałem do picia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samorządowiec Re: To ciekawe IP: *.nat.rsk.pl 07.08.07, 07:32 Ona jest kompetentna Odpowiedz Link Zgłoś