Gość: Treg IP: 217.96.44.* 14.12.01, 14:32 Do reformata, pierra i jeszcze kilku innych nick'ów, których nie pamiętam. Co z tobą cioto? Nie wróciłeś jeszcze z zajęć w OHP? I nie pierdol, że nie znasz pierra. Popatrz fiucie w lustro. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pierre Re: wielonick'owiec IP: 192.168.1.* 14.12.01, 15:18 To że nie dostrzegasz różnicy pomiędzy mną a Reformatem najlepiej świadczy o twoim ograniczeniu. Ale zostawię cię dla Reformata - on lepiej sobie z tobą poradzi kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: wielonick'owiec IP: 192.168.1.* 14.12.01, 15:54 Gość portalu: pierre napisał(a): > To że nie dostrzegasz różnicy pomiędzy mną a Reformatem najlepiej świadczy o > twoim ograniczeniu. > Ale zostawię cię dla Reformata - on lepiej sobie z tobą poradzi kretynie. Święte słowa Pierr. Ale ten cytat był mi tylko po to co napisałem na początku. Teraz zajmę się tregiem. Już trzeci raz go krytykuję(dzisiaj). A co do lustra treg to sam w nie popatrz, a zobaczysz kretyna który nie potrafi wypisać choć jednego sensownego argumentu. Przykładem tego jest jeden z tematów pt. „reformat- szlachcic w brudnych majtkach”. A może te brudne majtki przyszły ci na myśl gdy uprawiałeś anal z kochankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy Re: wielonick'owiec IP: *.rsk.pl 14.12.01, 15:59 Treg - ze tak sie wyraze "daj se siana"!!! Mi tez nie zawsze odpowiada to co wypisuje Reformat ale to nie powod zeby robic bagno z forum - masz cos do niego to napisz cos sensownego, podyskutuj a nie same hasla na poziomie kibica 3- ligowego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: wielonick'owiec IP: 192.168.1.* 14.12.01, 23:18 Brawo Woy. Gratuluję. Wreszcie przejrzałeś na oczy. I tak trzymaj. Tęp kretynizm w zarodku, a jeszcze wyjdziesz na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woy Re: wielonick'owiec IP: *.rsk.pl 14.12.01, 23:52 Ja w kwestii formalnej: zeby nie bylo , ze Cie popieram w Twoich pogladach. Poprostu wkurzajacy jest gosc ktory poza samym bluzganiem nie ma nic do powiedzenia. > Brawo Woy. Gratuluję. Wreszcie przejrzałeś na oczy. I tak trzymaj. Tęp > kretynizm w zarodku, a jeszcze wyjdziesz na ludzi. Myslisz ze jeszcze mam szanse ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś