Gość: Kobietka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 17:46 Czy jest w Rzeszowie jakiś pub/club w których ludzie 30+ nie zawyżają średniej wieku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: po 30... IP: *.rzeszow.mm.pl 27.10.07, 18:17 Ale chodzi Ci o klub, w którym chcesz sie pobawic czy posiedzieć? Bo jesli to drugie to jaki problem,że obok będą młodsi? Generalnie w Rzeszowie ludzie po 30 rzadko wychodzą potańczyć, bo bawią dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huehue Re: po 30... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:03 kostnica :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: po 30... IP: *.rzeszow.mm.pl 27.10.07, 19:50 Dlaczego kostnica? Po prostu większosć ludzi po 30 jest zaabsorbowana zyciem rodzinnym i zawodowym i jeśli wychodzą to raczej posiedzieć chwile w knajpce ze znajomymi. Każdy etap życia ma swój urok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huehue Re: po 30... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.07, 21:06 nie rozumiem jak można mieć problem ze znalezieniem dobrej knajpki i czy wiek ma aż takie znaczenie? wiadomo, że się nie idzie do dyskotek gdzie szaleją i pija małolaty ale mało mamy przytulnych kawiarni czy pubów gdzie niekoniecznie żule urzędują? a "Czarny Kot"? bardzo przyjemne miejsce uważam :). Jak człowiek lubi zabawę to i 40 na karku mu nie przeszkodzi, a gdy człowiek bardziej poważny jednak to się wychodzi z jednej knajpy gdzie towarzystwo nie odpowiada i idzie do następnej prawda? a "Irish pub"? tam, owszem młodzi ludzie, ale lokal na poziomie i jatek nie ma oraz ryków i chamskiego zachowania młodzieży itd... w centrum lokali dużo wystarczy pochodzić. Ja sama mam 27 lat i nie zauważyłam aby w lokalu jakoś specjalnie przeszkadzali mi ludzie po 30 czy 40 :) skoro przychodzą to widać lubią i co mi do tego? każdy ma prawo spędzić miło czas. Ludzie uśmiechnijcie się trochę i nie przejmujcie bzdetami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: po 30... IP: *.rzeszow.mm.pl 27.10.07, 21:28 Mądry wpis. Właściwie nic dodać nic ując:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: po 30... IP: *.164.unknown.vectranet.pl 28.10.07, 20:05 Też bym wdepnął,ale tam gdzie nie ma pampersów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: po 30... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.07, 19:11 Masz z tym problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweq Re: po 30... IP: *.rzeszow.mm.pl 27.10.07, 21:14 Chilli na ul. Kopernika lub Czarny Kot w Rynku. Osobiscie polecam Chilli, ja mam 27 lat i widuje tam często osoby starsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: po 30... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 09:28 po 30 wiekszosc ciezko pracuje na rodzinke i szkoda czasu i pieniedzy na knajpe.No chyba ,ze ktos przezywa druga lub trzecia milosc-mlodosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 30-stka Re: po 30... IP: *.res.pl 28.10.07, 17:17 Słuchajcie Trzydziestki! A może by tak wybrać się wiekszą grupą na jakąś imprezkę? Ja tez bym chętnie uderzyła gdzieś gdzie nie ma małolatów Odpowiedz Link Zgłoś