ddaaggaa1 11.11.06, 19:09 byl ktos moze w kranievie z sindbadem w willi valentyna prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MMAŁGA Re: kranievo IP: *.icpnet.pl 11.12.06, 20:12 byłam autokarem biuro ATUR hotel VEDREN Kranevo Odpowiedz Link Zgłoś
1artur Re: kranievo 12.12.06, 08:12 Byłem w Willa Walentina kilka razy ale z ART TOUR Jeździłem autokarem oraz własnym transportem Jeśli masz pytania to odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peeeeterto Re: kranievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:24 Je jedź tam to straszna wiocha! Życie kończy się o 22:00 a na dodatek nie ma gdzie pójśc do tego czasu! Jedna ulica z mnóstwem sklepików z pierdołami. Jednym słowem -bazar! Odpowiedz Link Zgłoś
1artur Re: kranievo 06.01.07, 10:39 To chyba byłeś nie w tym Kraniewie Po pierwsze to życie nie dla każdego kończy się o 22 Po drugie to nie każdy lubi łomot i dzikie śpiewy o 2 w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: kranievo IP: *.236.spine.pl 06.01.07, 11:01 a gdzie to Kraniewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel Re: kranievo IP: 83.17.126.* 06.01.07, 12:37 Pomiędzy Złotymi Piaskami a Albeną Do Złotych Piask 8 km do Albeny 1,5 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marini2 Do Kranieva z dwójką dzieci 1,5 i 3 lata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:53 Witam słyszałem że najlepiej z dziećmi jechać do Kranieva? Proszę o informacje ludzi którzy tam byli jakie tam warunki, jaka plaża, morze itp. Może ktoś był z dziećmi i podzieli się informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tropiciel Re: Do Kranieva z dwójką dzieci 1,5 i 3 lata? IP: 83.17.126.* 07.02.07, 16:24 Kraniewo bardzo miła miejscowość między Złotymi Piskami a Albeną Plaża piaszczysta i szeroka bardzo łagodne zejście do morza. Plaża jedna z ładniejszych w Bułgarii. Dużo miejsca na plaży dla osób które nie chcą wykupić parasola i leżaka. Na pewno plaża ładniejsza od plaż w miejscowościach na południe od Warny . W Kraniewie dużo nowych hoteli w zależności jaki standard jest potrzebny oraz fajne apartamentowce np. Pensjonat Amfora oraz Willa Walentina. Co do cen to ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Do Kranieva z dwójką dzieci 1,5 i 3 lata? IP: 193.138.110.* 08.02.07, 12:17 Byłam dwa lata temu w Kranievie w hotelu Fregata, z Open Travel. uważam że jest 100x lepiej niż w Złotych Piaskach! Plaża szeroka, dużo miejsca, nie trzeba wykupować parasoli a jeżeli już ktoś chce to kosztują 3leva (w złotych piaskach 7!!! + konieczność wykupienia leżaka). Kranevo jest malutkie ale na wypoczynek z dzieciakami super. Jedzenie w knajpach tanie i dobre, wszędzie blisko - z Fregaty nad może jest może z 200m. Jasne że jest to lekka wiocha - tak jak nasza Krynica Morska, ale na wypoczynek idealna. W Złotych Piaskach jest tłok, hotel na hotelu, głośno i beznadziejnie. Już wtedy lepiej wybrać Słoneczny Brzeg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: kranievo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:12 Dwa lata temu byliśmy 1-szy tydzień w Kraniewie, 2-gi w Zł.Piaskach z dziećmi. Kranevo tak nam się spodobało, że w drugim tygodniu co dzień przyjeżdżaliśmy do niego. W Zł.Piaskach tłok na plaży był niewyobrażalny, nie było nawet możliwości położenia ręcznika,w nocy hałas z tysiąca dyskotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Re: kranievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:43 Mnie osobiscie w Kraniewie nie specjalnie sie podoba.Plaza ok. ale samo miasteczko nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: kranievo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:55 Pogratulować w tym wątku determinacji pewnemu biuru turystycznemu!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś