IP: 83.19.253.* 28.11.07, 07:20
Czy można dostać się do pracy bez znajomości z małym doświadczeniem?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: ARiMR IP: *.wist.com.pl 28.11.07, 17:17
      No właśnie, też bym chciała, ale myślę że jest to niemożliwe. Trzeba
      dostac się na staż po znajomości, a potem są szanse się wkręcić, ja
      tak to widzę.
    • Gość: nnn Re: ARiMR IP: *.tktelekom.pl 28.11.07, 18:17
      czesc!
      nie wiem czy byles/as kiedykolwiek na romowie kwalifikacyjnej w
      ARiMR ... ja miałam okazję dwa razy w dwóch różnych biurach
      powiatowych ... i było ponad 30 osób na dwa miejsa ... chociaż
      myślę, że 'szczęśliwczmi' zostali ci wcześniej jednak wybrani ...
    • Gość: pickwick Re: ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 18:18
      Jak masz dobre "gumaki" to znajdziesz robotę w Biurze Kontroli.

Musisz jeszcze wiedzieć ,że w tej firmie wiedza i wykształcenie nie
      maja większego znaczenia.

Są""Smykowe specjalisty" .....teraz przyjdą "burowczyki"
    • Gość: Mak Re: ARiMR IP: 83.19.253.* 30.11.07, 11:05
      Myśle, że macie racje.
    • Gość: Andrzej Re: ARiMR IP: *.chello.pl 02.12.07, 19:18
      A nie ma w Rzeszowie ambitniejszej pracy? Jak masz trochę oleju w głowie to daj
      spokój z noszeniem kwitków albo bieganiem w gumiakach po zagrodach i liczeniem
      tuczników. To jest zajęcie na poziomie tchórza Andrzeja W. vel "tygryska",
      pastucha o podejrzanej przeszłości i miernych kwalifikacjach ale nie dla osoby
      mającej więcej niż cztery szare komórki na krzyż.
      • Gość: Mak Re: ARiMR IP: 83.19.253.* 03.12.07, 11:23
        Andrzeju dobrze Ci mówić bo zapewne masz prace.
        Ale jak ktoś nie ma pracy to szuka wszędzie.
    • Gość: ciekawy a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 13:47
      co chces robić w arimie?
      • Gość: nie_z_peezela Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.wist.com.pl 03.12.07, 19:54
        a tam zetesela, chyba peezela :P
        • Gość: Outdoor Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 20:12
          "Burowczyki" jak przejeli "władzię" to nic nie zrobiom bo nie
          majom "Broni"A "Bronię" majom "tusowczyki" i one bendom
          rozdzielać "stołecki"
          • Gość: e.g Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 08.01.08, 10:55
            Macie rację tam nie trzeba mieć więcej niż cztery szare komórki na krzyż!!! Wystarczy mieć znajomości albo sie przespać z kim trzeba
            • Gość: aoa Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 15:11
              tak, to niestety prawda... sama byłam świadkiem jak zatrudniają osobę ze ŚREDNIM wykształceniem bez doświadczenia... a mieli wybór spośród 20 osób z wykształceniem wyzszym i z doswiadczeniem w pracy w ARiMR
              • Gość: aoa Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 15:17
                czy wogóle jest jakiś sposób, by ich tam WSZYSTKICH pogonić???!!! mam dosyc tych ich przekrętów i konkursów "na niby"... zresztą w większości urzedów konkursy są "na niby" bo osoby są już wcześniej wybierane. I najgorsza w tym wszystkim jest BEZSILNOŚĆ!
                • Gość: życzliwy Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 18:45
                  Pracujcie zgodnie z Kodeksem Pracy i zakresem obowiązków
                  a każde naruszenie prawa "akcentujcie' mailem do prasy- oczywiście
                  anonimowo
                  Nie bójcie sie też wymieniać nazwisk.
                  • Gość: zyczliwy1 Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 14:17
                    albo zatrudnianie alkoholików, którzy ciągle przebywają na zwolnieniu, bo... mają ciąg alkoholowy
                    • Gość: miłośnik dżeka Re: a do zetesela to ty sie zapisoł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 19:46
                      Arimr Rzeszzów? -no coments

Szukajcie lepszej pracy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka