Dodaj do ulubionych

Potrzebna mi sala na wesele

• tomaszek255 Re: Potrzebna mi sala na wesele 20.07.11, 15:30
      Polecam restaurację Marand - można zrobić i mniejsze i duże wesele. Ja robiłem w tym roku i jestem bardzo zadowolony. Moje wrażenia: Wesele w Marand
      • Gość: Kuba Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 04.11.11, 18:19
        Ja polecam Hotel Imperium w Rzeszowie tzn. Świlczy. Kontakt: marketing@imperium.rzeszow.pl
    • Gość: Mlody Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 04.11.11, 18:20
      Ja polecam Hotel Imperium w Świlczy. Kontakt: marketing@imperium.rzeszow.pl
      • kinia9104 Re: Potrzebna mi sala na wesele 18.11.11, 00:14
        hej:) mam pytanie? co sadzicie o organizacji wesela w terminalu w Jasionce? byłam tam dzisiaj o oglądałam sale:) ładna, tylko chciałabym poznać jakieś opinie o tym miejscu od kogoś kto tam organizował albo był na weselu
      • Gość: Ilona Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.ostnet.pl 08.08.13, 21:49
        Ja również polecam Hotel Imperium w Świlczy - byłam tam na weselu znajomych. Słyszałam wiele dobrych opinii dotyczących oryginalnego wystroju hotelu i sala jest inna niż wszystkie. Tańczy się na "scenie" w kształcie okręgu. Stoliki są praktyczne na tym samym poziomie i na tej samej sali co parkiet. Jeśli ktos nie lubi tańczyć i nie uczestniczy w zabawach może wygodnie obserwować :) warto tam zaglądnąć i sprawdzić ceny bo tego akurat nie wiem - podobno nie są wygórowane i można się dogadać.
    • Gość: sebulinek Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 09:47
      www.rzeszowiak.pl/Slub-Lokale--sale-1040011155
      Poszukaj, może coś znajdziesz :)))
      • Gość: kinia9104 Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: 31.130.97.* 13.01.12, 14:32
        chodziło mi bardziej o opinie
        • Gość: Evelka Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 18.01.12, 10:59
          Dom Strazaka na Zalesiu - polecam, moje znajome mialy wesele wlasnie tam i byly zadowolone :)
          • marcelene23 Re: Potrzebna mi sala na wesele 24.02.12, 00:29
            Potrzebna mi sala na wesele 2 czerwca 2012 r. Czy ktos wie gdzie sa wolne terminy?
            • Gość: EWRQ Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.12, 09:04
              Wolne terminy są w Hotelu Prezydenckim w nowo otwartych salach zależnie od wielkości wesela. Pozdrawiam
              • tomaszek255 Re: Potrzebna mi sala na wesele 03.03.12, 08:54
                Polecam Ci zadzwonić do Marandu. Zależy, jak wielkie wesele robisz. Ja miałem tam swoje niespełna rok temu. Jestem bardzo zadowolony, o czym napisałem na blogu: Tekst linka
                Znajdziesz tu linka do wizualizacji sali i namiarów. Życzę Ci wspaniałej imprezki bo to bardzo ważny dzień w życiu...
                Pozdrawiam serdecznie!
      • kalina_88 Re: Potrzebna mi sala na wesele 25.02.17, 06:55
        w tym roku byłam na Sylwestra w hotelu Prezydenckim w Rzeszowie, nawet nie wiedziałam, że mają taką dużą salę bankietową, jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła. W sierpniu idę tam na wesele do znajomych... heh w końcu gdzie indziej bo ND w Świlczy mi się już znudził.
    • Gość: Dom Weselny Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.12, 19:44
      Witam serdecznie

Możemy zaproponować dom weselny w Krakowie.
      m.krawczyk.domweselny@gmail.com
    • Gość: iwabradyna Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.12, 11:58
      Nie żeń się! Żeby zjeść loda, nie trzeba od razu kupować cukierni.
      "Ja się nigdy nie ożenię, wolność sobie nadto cenię i.. basta!" śpiewał kiedyś wrocławski zespół Romuald&Roman. A w następnej zwrotce:
      Ja się nigdy ni ożenię, bo nie jestem bity w ciemię...
      i BASTA!
      • Gość: Gość Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.ostnet.pl 11.08.12, 17:51
        Witam, czy był ktoś ostatnio na weselu w Fenixie w Nowej Wsi i może podzielić się wrażeniami?
        Wiem, że jakieś 2 lata temu zmienił się tam kucharz, więc chodzi mi w miarę "świeże" opinie :)
        • Gość: berni Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.debica.mm.pl 03.01.13, 08:56
          Ja ze swojej strony polecam Dworek Leśna Cisza w Wiercanach koło Sędziszowa Młp/Ropczyc. Byłam dwukrotnie w tym lokalu i jedzenie pyszne! Z tego co rozmawiałam jeszcze z młodymi to właściciel w prezencie zawsze kupuje tort itd. a ceny są naprawdę konkurencyjne!

Dworek Leśna Cisza w Wiercanach
          • Gość: **** Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: 31.130.106.* 29.01.13, 09:07
            Zapraszam do Edenu w Stobiernej 12 km od Rzeszowa wolne terminy jeszcze w 2013.
            www.eden-salabankietowa.pl sala duza na 250 osób na jednym poziomie z parkietem
            • Gość: Panna Młoda Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.13, 19:05
              A ja polecam restaurację Terminal w Jasionce. Pyszne jedzenie. Miałam tam wesele w 2012 i jeszcze załapaliśmy się na super sylwestra. POLECAM.
              Cena niewygórowana 140 zł wersja exclusive ze wszystkim.
              Wesele dopiete na ostatni guzik. Dopilnowane przez fajną obsługę.
    • Gość: first-aid Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.13, 21:07
      moze dwa bratanki?
    • Gość: Aisogg Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: 31.130.109.* 29.11.13, 08:47
      Zależy jaki masz budżet.
      Tu jest fajnie: www.tefs.pl
    • respberry90 Re: Potrzebna mi sala na wesele 06.05.15, 11:26
      Przy okazji poszukiwania sali zapraszam do nas fotografia slubna i film Rzeszow, Podkarpacie www.kraskastudio.pl :)
    • milenad1 Re: Potrzebna mi sala na wesele 29.10.18, 10:55
      Spokojnie możesz uderzyć do nich. Mój brat urządzał tam wesele i jest bardzo zadowolony. Bardzo miła Pani Manager. Ma super pomysły na menu, wystrój sali i inne dodatki na takie imprezy.Do tego mają świetną kuchnie. Obsługa też bardzo dobrze się sprawowała
    • munisa_luka Re: Potrzebna mi sala na wesele 19.11.18, 10:01
      Znalezienie sali weselnej nie jest łatwe, co jacyć znajomi biorą ślub to zawsze pojawia się problem.
    • magggdakie Re: Potrzebna mi sala na wesele 13.12.18, 20:18
      Ja ostatnio byłam na weselu tutaj www.hoteleden.com.pl. I bardzo mi się podoało. Ładna i gustownie udekorowana sala z duża ilością miejsca. Bardzo dobre jedzenie i sprawna i miła obsługa. Bawiliśmy się tam przez dwa dni i z tego co wiem wszyscy byli bardzo zadowoleni. A dodatkowo można sobie tam zarezerwować nocleg w dobrych pieniądzach (my tak zrobiliśmy)
    • sylwiasylwuniab Re: Potrzebna mi sala na wesele 25.06.19, 10:33
      Bardzo ładne wesele miała moja kuzynka w tym miejscu www.hoteleden.com.pl/. Bawiliśmy się superowsko. Ładna czysta i przestronna sala bankietowa. Dekoracja z klasą i bez przesady. Bardzo dobre jedzenie i świetna obsługa. Do tego są te miejsca noclegowe także przyjezdni goście mają gdzie odpocząć. Polecam
    • darmaz Re: Potrzebna mi sala na wesele 06.08.19, 15:48
      Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj www.gdziewesele.pl/
    • magdabum Re: Potrzebna mi sala na wesele 30.01.20, 10:58
      Witam polecam świetną sale na wesele w samym centrum miasta a dokładnie w Grand Hotelu Rzeszów www.grand-hotel.pl/pl/wesela-w-rzeszowie/ super wnętrze super obsługa i niewielki koszt jak na taką salę. Jedzenie również pyszne do wyboru w swojej ofercie posiada 3 zestawy dań weselnych (silver, gold i platinum). :)
    • alcjaja Re: Potrzebna mi sala na wesele 28.02.20, 13:17
      Polecam Ci Hotel Eden. W zeszłym roku organizowałam tam swoje wesele i nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Dobra obsługa, smaczne jedzonko i sala ładna i przestronna
      • Gość: b.asia Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.promax.media.pl 28.02.20, 14:15
        A co myślisz o weselach w plenerze? Jest mnóstwo przepięknych miejsc, a imprezy są niepowtarzalne, zajrzyj Tekst linku
    • natalliiawier Re: Potrzebna mi sala na wesele 04.06.20, 15:29
      Jeżeli chodzi o miejsce na wesele to polecam www.klimatycznewesele.pl/. Bawiłam tam na weselu jakiś czas temu i było super. Będę tam też organizowała chrzciny dla moje córki. I jak na razie wszystko jest ok
    • ilonkamika Re: Potrzebna mi sala na wesele 06.10.20, 10:21
      Mnie się bardzo podobało wesele w Domu nad Rozlewiskiem w Racławicach. Koleżanka tam wyprawiła swoją imprezę i było super. Wszystko dopracowane w każdym szczególe. Dobre jedzenie i super obsługa, Piękna sala i dobra muzyka
    • Gość: jalisia Re: Potrzebna mi sala na wesele IP: *.centertel.pl 06.03.21, 15:28
      Podbije temat bo może się komuś przydać W zeszłym roku byłam na bardzo ładnym weselu w tym miejscu www.klimatycznewesele.pl/. Bawiliśmy się przedni. Bardzo podoba mi się ten lokal. Zaserwowali urozmaicone i bardzo dobre jedzenie. Obsługa była sprawna i miła. Jednym słowem bardzo ładny lokal i ładna okolica. Także spokojnie można ich polecić
    • zoszosiama Re: Potrzebna mi sala na wesele 07.06.21, 16:08
      Bawiłam ostatnio na weselu w Racławicach w Domu nad Rozlewiskiem. Impreza była super. Ładnie urządzona sala bankietowa. Stoły elegancko zastawione pysznymi przekąskami. Jedzenie serwowane apetycznie, dania urozmaicone i w odpowiedniej ilości. Super muzyka i dobra obsługa. Po prostu perfekcyjne wesele.
    • ilokow Re: Potrzebna mi sala na wesele 31.01.22, 13:13
      Bawiłam ostatnio na imprezie w Racławicach (Dom nad Rozlewiskiem). Bardzo mi się tam podobało. Impreza dopracowana w każdym szczególe. Ładnie urządzona sala. Świetna obsługa i pyszne jedzenie. Po prostu impreza na wysokim poziomie.
    • marzenamamas Re: Potrzebna mi sala na wesele 21.12.23, 08:57
      Bardzo ładne wesele miała moja koleżanka w hotelu Zimowit. Ładna, przestronna i gustownie udekorowana sala weselna. Bardzo ładny ogród, idealne tło na sesję ślubna. Świetna kuchnia i dobra obsługa kelnerska. Zabawa była przednia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka