julitta81 05.03.08, 23:16 Czy korzystaliście z usług tego gabinetu? Jakich, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadi Re: Ener-vora??? IP: 84.38.160.* 06.03.08, 22:22 podnoszę, chciałaby, skorzystać z biorezonansu dla rocznego dziecka, ale nie wiem, czy ma to sens. Odpowiedz Link Zgłoś
julitta81 Re: Ener-vora??? 08.03.08, 21:35 Podnoszę. Czy nikt nie korzystał z biorezonansu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy m Re: Ener-vora??? IP: *.13-1.cable.virginmedia.com 01.09.13, 18:41 hej tak mialem przyjemnosc korzystac z uslug tego gabinetu. Bylem na oczyszczaniu organizmu z pasozytow i metali ciezkich za pomoca aparatu do biorezonansu( oczywiscie to dziala, inaczej twierdza tylko osoby, ktore juz przed zabiegiem sobie wmowily, ze nie dziala:))) zucilem ta metoda palenie 4 lata temu i czulem sie fenomenalnie) Gabinet dziala super, najchetniej bym z tamtad nigdy nie wychodzil, fachowa obsluga przez piekne i inteligentne Panie Goraco POLECAM!!!! p.s. pozdrawiam Pania z kreconymi wlosami:) nie zapytalem jak sie nazywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy m Re: Ener-vora??? IP: *.13-1.cable.virginmedia.com 01.09.13, 18:52 Witam! Jesli Pani wyszly pasozyty to nic dziwnego, ze zaproponowali Pani, zeby przyjechac z cala rodzina bo prawdopodobnie wszyscy je macie. zapewniam Pania, ze odpowidnio przeprowadzona terapia biorezonansu przez profesjonaliste z uzyciem odpowiedniego aparatu dziala, rzucilem tym sposem palenie, palilem bardzo duzo do 60 papierosow na dobe przez 12 lat, probowale chyba wszystkich dostepnych sposobow nic nie zadzialalo, max. 4-5 godzin bez papierosa i pekalem az do dnia terapii- 30 min tyle potrzebowalem by osiagnac sukces, po dwoch miesiacach bylem juz jak nowo narodzony. Co do aroganckich Pan to nic mi na ten temat nie wiadomo, dla mnie byly bardzo mile i jesli zajdzie taka potrzeba to na pewno tam wroce:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś