Dodaj do ulubionych

Niełatwa prośba...

20.10.11, 13:26
Witam.
Wiem, że może to nieodpowiednie miejsce i że podobnych postów są tysiące ale…
Stanąłem na skraju przepaści. Jestem, to znaczy teraz to już chyba „byłem” studentem – z dnia na dzień zostałem sierotą, bez żadnej rodziny i środków do życia – niby w tym kraju nie umiera się z głodu – ale zaczynam powoli w to wątpić… Przepraszam, że zatruwam wątek – ale to forum to moja ostatnia nadzieja…

Zostawiam swój adres mailowy i numer konta – jeśli znajdzie się kilka dobrych serc – które wpłacą po złotówce – więcej nawet nie chcę – to może uda mi się zostać na studiach i doczekać renty ( złożyłem odpowiedni wniosek, ale muszę czekać).

Wierzę, że może się uda – nie mogę nawet myśleć inaczej bo oszaleję…
I możecie mi nie wierzyć, ale jak tylko wyjdę na prostą to WSZYSTKO zwrócę.

Mój adres e-mail: blazej.ener@wp.pl

Moje konto: BZ WBK 10 1090 2330 0000 0001 1477 9353
Odpowiem na każdą wiadomość i z góry dziękuję …

Błażej
Obserwuj wątek
    • Gość: a-masz Re: Niełatwa prośba... IP: *.181.112.207.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 13:33
      Przelew na 5 zł poszedł. Może jeszcze ktoś się znajdzie. Napisz coś więcej o sobie.
      • blazejj9806 Re: Niełatwa prośba... 20.10.11, 16:03
        Dziękuję Ci serdecznie - kimkolwiek jesteś..:)
        a co chciałbyś/ chciałabyś wiedzieć...? Chętnie odpowiem...
        • Gość: Sylwia T Re: Niełatwa prośba... IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 00:21
          Przeleję Ci troszkę grosza w najbliższym tygodniu,bo sama zmuszona byłam przerwać studia...i nikt nie wyciągnął do mnie ręki dlatego wiem jak ważna jest pomoc ...chociaż przysłowiowa złotówka i świadomość ,że nie jesteśmy pozostawieni sami sobie...Ps.Na którym jesteś roku i co studiujesz?
    • bj32 Re: Niełatwa prośba... 29.01.12, 16:05
      Nie to forum.
      Ale spróbuj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
      Przeczytaj wątek na szpilce. Pieniędzy raczej wielkich nie dostaniesz, a i nie proś o nie. Za dużo przekrętów, żeby taka prośba przeszła. Ale może inaczej ludzie pomogą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka