Dodaj do ulubionych

warsztat samochodowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:52
ktore warsztaty samochodowe polecacie/odradzacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lysy Re: warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:59
      ja odradzam warszat wulkanizatorski przy Warszawskiej (za sklepem Merc, taki
      mały zakład - na szczęśnie nie jest łatwo trafić). Kiedyś "wyważyli" mi tak koło
      z zupełnie scentrowanymi oponami, biło tak, że się jechać nie dało. W normalnym
      zakładzie gość nawet nie potrzebował koła zdejmować, żeby zobaczyć co jest "kto
      to panu wyważył???".
      Co więcej: byłem na tyle głupi, że pojechałem do nich ponownie następnej zimy
      (gdzie indziej były duże kolejki) - tym razem skończyło się na złamanym kołpaku.
      Oczywiście panowie się wyparli ("taki był"). Gościowi w kolejce przede mną też
      złamali, ale machnął ręką. Wyjątkowi spece ;)

• Gość: Maciek Re: warsztat samochodowy IP: 84.38.160.* 20.03.08, 15:45
      Ja odradzam zakład Pana Łopaty. Ceny kosmiczne, mechanicy kiepscy. Nie naprawiają a do tego psują całkiem inne elementy, no cóż może taki dodatkowy bonus. Wyremontowali mi samochód w taki sposób że w ciągu następnego roku więcej czasu samochód spędzał u nich w zakładzie mimo że ciągle chodziło o tą samą usterkę. Zdecydowanie nie polecam.
      • Gość: Lysy Re: warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 15:49
        > Ja odradzam zakład Pana Łopaty.

gdzie jest ten zakład?
        • awatar2008 Re: warsztat samochodowy 21.03.08, 23:36
          A ja polecam zakład na wylotowej na kraków. c.a. 200 metrów przed stacją orlenu
          jest zakład. nazwiska właściciela nie pamiętam w tej chwili. Nie zrobią tam b.
          skomplikowanych rzeczy ale wymiana mechanicznych elementów jak najbardziej -
          szybko, tanio i porządnie. Gość jest godny zaufania i uczciwy. Samochód
          zostawiam mu w ciemno.
    • Gość: a4 Re: warsztat samochodowy IP: 82.160.120.* 24.03.08, 18:22
      Uwaga na zakład blacharski pana Lachowicza za salonem forda.Gość
      jest oszustem i partaczem jakich mało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka