Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:52 ktore warsztaty samochodowe polecacie/odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lysy Re: warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:59 ja odradzam warszat wulkanizatorski przy Warszawskiej (za sklepem Merc, taki mały zakład - na szczęśnie nie jest łatwo trafić). Kiedyś "wyważyli" mi tak koło z zupełnie scentrowanymi oponami, biło tak, że się jechać nie dało. W normalnym zakładzie gość nawet nie potrzebował koła zdejmować, żeby zobaczyć co jest "kto to panu wyważył???". Co więcej: byłem na tyle głupi, że pojechałem do nich ponownie następnej zimy (gdzie indziej były duże kolejki) - tym razem skończyło się na złamanym kołpaku. Oczywiście panowie się wyparli ("taki był"). Gościowi w kolejce przede mną też złamali, ale machnął ręką. Wyjątkowi spece ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: warsztat samochodowy IP: 84.38.160.* 20.03.08, 15:45 Ja odradzam zakład Pana Łopaty. Ceny kosmiczne, mechanicy kiepscy. Nie naprawiają a do tego psują całkiem inne elementy, no cóż może taki dodatkowy bonus. Wyremontowali mi samochód w taki sposób że w ciągu następnego roku więcej czasu samochód spędzał u nich w zakładzie mimo że ciągle chodziło o tą samą usterkę. Zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 15:49 > Ja odradzam zakład Pana Łopaty. gdzie jest ten zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
awatar2008 Re: warsztat samochodowy 21.03.08, 23:36 A ja polecam zakład na wylotowej na kraków. c.a. 200 metrów przed stacją orlenu jest zakład. nazwiska właściciela nie pamiętam w tej chwili. Nie zrobią tam b. skomplikowanych rzeczy ale wymiana mechanicznych elementów jak najbardziej - szybko, tanio i porządnie. Gość jest godny zaufania i uczciwy. Samochód zostawiam mu w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a4 Re: warsztat samochodowy IP: 82.160.120.* 24.03.08, 18:22 Uwaga na zakład blacharski pana Lachowicza za salonem forda.Gość jest oszustem i partaczem jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś