yulek_cezar 09.04.08, 13:53 Jezu, w końcu. Rękoma i nogami jestem za. Niech w końcu pojawi się porządny sklep z meblami, a nie pseudosklepiki z przeraźliwie drogimi paździerzowymi pudłami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mo Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.rzeszow.mm.pl 09.04.08, 14:19 Zgadzam się ale IKEA to nie wszystko. gdy juz ja wybudują to będzie tylko IKEA i nadal mnóstwo badziewnych sklepów z badziewnym towarem. Podkarpaciu jeszcze wieeeeeeeeele brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: 91.196.9.* 09.04.08, 14:35 ale będą pyszno- ohydne, tanie , Szweckie obiady i hod -dogi za 2 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.bredband.comhem.se 15.03.09, 13:22 Przedewszystkim "szwedzkie" a nie "szweckie" to dla sprostowania. Kuchnia skandynawska może nie jest zbyt urozmaicona ale smaczna. Ikea niestety podkarpaciem nie jest zainteresowana, może to się zmieni ale nie w najblizszym czasie. Meble jakie proponuje Ikea są w większości drewniane (często sosna) stosują również pazdzierz.Produkty Ikei dedykowane są głównie do mniej zamożnych za to design nie ma sobie równych. W Polsce uchodzi za drogi w Szwecji w każdym tygodniu przeceny i oczywiście zupełnie inne towary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.rze.vectranet.pl 09.04.08, 14:39 Też jestem za, super, że IKEA wreszcie tu dotrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: 88.156.160.* 09.04.08, 16:23 jak dla mnie to czy ten sklep powstanie czy nie to nei ma roznicy jest ich juz take nasycenie ze .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe IKEA interesuje się Świlczą IP: *.rzeszow.mm.pl 09.04.08, 17:08 No, zaczną sie wycieczki, ludziska będą sobie robić zdjęcia i organizować niedzielne spędy. W końcu ile można siedzieć w Tesco czy pod fontanną w grafice. Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar Re: IKEA interesuje się Świlczą 09.04.08, 18:46 Denerwują mnie takie posty. Nie wszyscy Rzeszowianie siedzą na okrągło pod lub w supermarketach. Dużo osób oddycha świeżym powietrzem na Lisiej Górze, zwiedza stare cmentarze, odwiedza park w Łańcucie (to tylko dwie bułki od Auchana), podziwia panoramę Rzeszowa ze Słociny, albo z ulicy Szkolnej, wspina się na kopiec unii lubelskiej. Reszta siedzi i narzeka, tak jest w końcu najprościej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.rzeszow.mm.pl 09.04.08, 23:27 yulek_cezar ślepy jesteś ? Napisałem gdzieś wszyscy ? Czytaj to co jest napisane, a nie to co chcesz żeby było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.rze.vectranet.pl 09.04.08, 18:59 Dla mnie IKEA to poprostu dobry sklep z fajnymi użytkowymi mebelkami, póki co nie ma takiego w Rzeszowie. Nikt normalny nie robi wycieczek do hipermarketów dla relaksu tylko z potrzeby zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: 88.156.167.* 14.04.08, 10:43 To w grafice jest jakas fontanna???? hymmm..... az pojade zobaczyc. Tak to jest jak sie po sklepach nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa IKEA w Rzeszowie! 09.04.08, 23:41 Moim zdaniem najlepszym terenem dla IKEA byłby dotychczasowy teren bazy MPK przy ul.Trembeckiego: nawet odliczając część do sprzedania w tym roku developerowi to jest tu ok. 4,5 ha ziemi w b.dobrej lokalizacji! Świetny dojazd, w miarę blisko do centrum, a jednocześnie z boku i nie przy innych dużych centrach handlowych. Nie powinna IKEA być też jakimś gorszym utrapieniem dla okolicznych mieszkańców niż obecnie jes Baćpol czy Koral. To pomysł dla prezydenta Ferenca żeby ich tu ściągnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: IKEA w Rzeszowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.08, 16:45 Wkońcu by te dziury połatali na drodze do giełdy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz agh Re: IKEA w Rzeszowie! IP: *.gemini.net.pl 10.04.08, 17:41 osobiście IKEI nie lubię, wstyd że taki sklep nie ma bezpłatnej dostawy do klienta w obrębie miasta, dostawę mają droższą od taxi bagażowego i jeszcze podzieloną na 3 strefy Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa IKEA Rzeszów - rulez! 11.04.08, 09:34 Ja tam lubię sklepy, duże galerie również. Choć oczywiście nie w takim skupieniu jak nieszczęsne rondo przy katedrze! (dziękujemy Ci Inwestorze! ;-) W dodatku jak się nie powielają z ofertą. IKEA jest OK. Nawet ktoś napisał powyżej że co tam zakupy, skoro mają najtańsze w mieście hot- dogi. Podoba mi sie , a jakże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw Re: IKEA Rzeszów - rulez! IP: *.rzeszow158.tnp.pl 11.04.08, 14:17 słoma z butów i prowincjonalizm na calego... podniecanie się marketem IKEA sprzedajacym masowe towary dla niewybrednej klienteli i meblami które może były hitem za czasów głebokiej komuny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: IKEA w Rzeszowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 18:44 Dziś czytałem na HotMoney, że IKEA wstrzymuje wszelkie inwestycje w Polsce z powodu ustawy ustawy o WOH. Teraz to już nie wiem, jak to będzie z tą inwestycją w Świlczy :/. Więcej informacji pod linkiem www.hotmoney.pl/artykul/1979/1/puls-biznesu-miliardy-przejda-polsce-kolo-nosa-2.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nunek Re: IKEA w Rzeszowie! IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.09, 20:34 Jeszcze kilka sklepów i Rzeszów zostanie całkowicie zakorkowany. W Świlczy jak najbardziej (9 km do centrum). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wladcy wschodu IKEA interesuje się Świlczą IP: *.range86-143.btcentralplus.com 11.04.08, 23:55 zanim ta siec pojawi sie w Rzeszoowie mybuduje swoje pudla najpierw w Lodzi Szczecinie i Bydgoszczy oraz Lublinie dopiero pozniej Rzeszow lub Bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.nat.rsk.pl 12.04.08, 12:15 ale radocha zapanowała w ciemnogrodzie bo IKEĘ budują, żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: 88.156.167.* 14.04.08, 10:45 Zgadzam sie. Wybuduja bankomat za rogiem i juz w wiadomosciach mowia hehe szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 10:54 A co z krajobrazem dla wójta wdowika? Przecież taka ikea spieprzy mu krajobraz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska IKEA interesuje się Świlczą IP: *.dyn.optonline.net 12.04.08, 16:53 Przeciez Ikea to najwieksze tandectwo swiata czy wy ludzie macie rozum w tej ciemnej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikea ale ikea to poprostu badziew w stylu XXI wieku IP: *.generacja.pl 22.04.08, 22:05 ikea to chinskie trujące talerze, chinskie trujące zabawki, psujące sie kiepskie meble. wszystko fajnie wyglada tylko na projektach i w katalogu, w użyciu poprostu juz nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom IKEA to wyłącznie sosnowy szajs IP: *.171.192.19.crowley.pl 23.04.08, 15:44 jakością porównywalny z JYSK-iem. Czym tu się podniecać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob siemienskiego IKEA w lublinie IP: *.range86-140.btcentralplus.com 22.06.08, 12:31 ikea zapowiedziala swoj sklep w lublinie wg ino z lubelskich gazet i rzecznika ikea na 30 hektarach beda tam budowac,kiedy Rzeszow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.wsiz.rzeszow.pl 11.07.08, 14:47 Niech buduja, byle szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oby szybko Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: 88.156.219.* 11.07.08, 17:14 też jestem za ludzie albo droga tandeta albo takie cuś jak praktiker jysk czy rcmb tam nie ma ciekawych rzeczy na pierwszy rzut oka jest wszystko ale tak po prawdzie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chyba tak Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: 88.156.219.* 13.07.08, 13:43 przydałby sie porządny sklep z meblami i nie tylko w Rzeszowie a nie jakieś tam jyski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolarz Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 16:57 LUDZIE O CZYM WY MÓWICIE...IKEA I PORZĄDNE MEBLE? TA TANDETA CHIŃSKA? PRZECIERZ TO SIE KUPY NIE TRZYMA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.wist.com.pl 17.02.09, 19:18 Aleś się dogrzebał do postu z przed siedmiu miesięcy :)Np. Jysk to rzeczywiście tandeta chińska.Ale pokaż mi Rzeszowie sklep w którym można by znaleźć wyposażenie do całego domu ,który zaspokoi wszelkie gusta i będzie na na każdą kieszeń. A czy będzie czy nie to jeszcze nic pewnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esia Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 11:25 Uprzejmie proszę o informację, której nie udało mi się z tego forum wyłuskać - będzie ta IKEA w Rzeszowie (okolicach) czy nie, jeśli tak to gdzie i około kiedy?;) Zaznaczę jeszcze, że nie mają racji Ci, co piszą, że to największe badziewie świata - to porządne, funkcjonalne meble i przybory domowe - nie każdemu muszą się podobać. Lecz wszędzie na świecie mają powodzenie ze względu na niezłą jakość i cenę, ostatnio odwiedziłam zachód Kanady, obracałam się w środowisku naprawdę dobrze zarabiających tubylców, niepolaków, którzy cenili ikeę za to właśnie i wiele sprzętów w swoich domach mieli stamtąd. Nikt nie musi tam kupować, ale to dobry sklep i w całym świecie ma olbrzymie powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.gprs.plus.pl 16.03.09, 00:31 Życzę marketingowi IKEI sukcesów wygląda to jak pijany sen chorego idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.gprs.plus.pl 16.03.09, 00:34 Ten hipermarket nie powinien powstać dziesięć lat później? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada. Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 00:59 Odpowiedz na pytanie a nie piszesz głupoty jak jakis idiota. Ikea jesli powstanie to poza granicami Rzeszowa - w okolicach Swilczy, w poblizu Wezła drogi S19 z krajowa 4. Znajac polityke IKEA - nie wybuduja tego sklepu w 2-3 lata. Od zapowiedzi do realizacji upływa sporo czasu ... mysle ze 2013 to optymistyczny termin ... chociaz kto wie. Meble z IKEA sa dobre - wiadomo sa tanie, dla takich mieszkancow podkarpacia. Ale sa tez dobre i nie takie tanie meble - bylem u znajomej w Wawie ma kuchnie ikea za 9000zł (same meble) kuchnia fajna,nowoczesna. pozdro dla tych co pieprza głupoty a pozniej beda sami sie przepychac z Ochrona w dniu otwarcia . hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Tematów Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 22:53 Oj, chyba już sie nabudowała Ikea w Świlczy...hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: 94.251.129.* 26.03.09, 12:38 z artykułu jasno wynika że IKEA interesuje się większymi miastami pow 200 tys mieszkańców czyli Częstochowa Radom Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jysk to nie to Re: IKEA interesuje się Świlczą IP: *.wsiz.rzeszow.pl 15.04.09, 21:59 ja też mam taką nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś