Dodaj do ulubionych

II LO Rzeszów - ranking nauczycieli

• Gość: sie ucze Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 15:21
      Generalnie to symaptyczna szkoła - ajaka szkoła a tacy nauczyciele.
      Ciekawy zestaw - od rasowych plotkar (ek) po niemężate (prawie) zakonnice.
      Jesli chodzi o języki, to zdecydowanie Maziarka.
      Daje po uszach akcentem ;-) i w ogóle jest fenomenalna.

A poza tym to nigdy w zyciu nie zapomne stresu jaki dawał Kazej na lekcjach PO.
      Tego sie nie da opowiedzieć - to trzeba przezyć !

Fajna była akcje, jak na 1 lekcji inf w 1 klasie wszytskie ześwirowały na widok
      Franczyka. Heh.. fajnie było.

• Gość: sb Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.kanczuga.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 08:48
        Ha, gratulacje dla tego, kto wpadł na pomysł, takowegoż rankingu ;) Od siebie
        dodam że szkoła jest super, a nauczyciele różni...
        Więc..jakoś tak nikt nie wspomnial o prof. Łuszczki, która wywzywała nas od
        chamów, półgłówków intelektualnych i mówiła że bylibyśmy zdolni zabić
        staruszkę..coprawda do dziś nie wiemy dlaczego, ale ubaw był po pachy :)

Prof. Gołąb od W-F-u -fantastyczna nauczycielka, świetny pedagog i dobre
        podejście do młodzieży!

Aha! No i oczywiście Pani Higienistka, do której zawsze kiedy przychodziło się
        z jakimś bólem, odpowiadała:"I co ja ci dziecko zrobię?" Biedna kobieta, nigdy
        nie wie jak pomóc choremu...no ale cóż w końcu higienistka! No i tyle narazie,
        pozdrawiam, pa.
    • Gość: O*S*A Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 06.10.03, 21:31
      no i oczywiście wielkie dzięki że ktoś założył ten temat :)
    • Gość: ziom Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 09.10.03, 15:11
      Czyżby forum zamarło?? Na nawet nie powstał jeszcze żaden tytułowy ranking.
      • Gość: hrn Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 00:46
        to ja moze zaczne...

miesce 1wsze, zaszczytne, niestety od samego dolu (a juz wlasciwie to pod
        dnem) przypada p tokarskiej... po wczorajszym przypale na disko. milej nocy all
        • Gość: my Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.kanczuga.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 19:26
          mam dla Was lepszy bajer!!! Profesorki i Profesorowie też wchodzą na forum, co
          więcej czytją nasze wypowiedzi :)))))) Pozdrawiam!!! ;-)
    • Gość: princesa Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 10.10.03, 23:06
      W II LO jest wiele róznych opini na wiele różnych nauczycieli:
      Mam zamiar wypowiedziec się na tym forum o większości z nich, ale najpierw
      zacznę od tych najfajniejszych, czyli NAJBARDZIEJ WYLUZOWANYCH:

Oczywiście pierwsze miejsce zajmuję nowy Ksiądz Robert Bielecki. 20 minut
      opowiada kawały, następne 20 minut o sobie (jaki jest zajebisty i ile razy to
      musiał zmieniać parafię), a 5 minut religii. Przebija Gaca, bo jest szczery i
      nie udaję i jest o 100000 razy lepszy od tego co nas uczył rok temu- ks.Józefa-
      znanego jako wielki filmowiec, który uważał, że nie bedzie z nami rozmawiał, bo
      nie dorównyjemy mu inteligencją, bo nie skończyliśmy tylu szkół co on.

Pani Daniel-Nyrka z Chemii. Wyluzowana kobitka z jajami, która przyszła do nas
      z 8LO (tam też obecnie uczy). Czasami też walnie na lekcji spoko hasełkami :P
      8LO może się częściej z nami dzielić takimi nauczycielami.

Potem Pan Gołąb z PO, Woku. Z Tym to lekcje są samą przyjemnością!
      Przesympatyczny facio, taki miśiek!

Pani Wojtowicz z Języka Polskiego. Także przesympatyczna kobitka, z tym, że
      czasami wybuchnie złością- ale widać, że potrafi nas wychować i nauczyć
      polskiego.

Fajna też była pani z geografii- Łuszczki. Łatwo było u niej o piątkę :D Ale
      odeszła na emerytutkę.Jej miejsce zastąpiła pani Gurbała, która przywędrowała
      tu z ekonomika razem z panią z bilogii (która zajęła miejsce pani Wiech-ta to
      dopiero się wyróżniała w tym swoim różowym kombinezonie buhaha:P:P). Tylko nie
      wiem jak sie ona nazywa, ale biologia z nią to czysta przyjemność :-) I jescze
      z ekonomika przyszła pani, ktora uczy Przedsiębiorczości- no i chyba jej nas
      nauczy, bo trzeba się u niej uczyć. Tylko się zastanawiam do czego mi się
      przyda ten przedmiot?

Gratuluję trafnej oceny o:
      -Lidzi Cypryś (jej zapwieeeeeeeeeeeetrzaniu się )
      -pani Zimek (kogo ona oszukuj? jakby dawała łatwiejsze zadania to by sobie tyle
      problemów nie robiła, ani nam ;D.)
      -panu Dzmirze- ten mógł by się trochę wyluzować, bo chodzi taki spięty
      biedaczysko...

• Gość: maturzystka Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.man.rsk.pl 11.10.03, 13:43
      Nikt nic nie napisal o obecnej pani dyrektor SZMYD, polonistka bez polotu,
      fałszywa i dwulicowa, poza tym ma za duze mniemanie o sobie, jednak chyba
      dobrze przygotuje nas do matury bo dosc sporo wymaga.
      Ktos bardzo trafnie zauwazyl, ze dosc znany Kazio OJCZYK uwaza, ze dziewczyny
      z natury sa glupsze od facetow, i boli go serce, jesli musi wpisac im dobra
      ocene.
      Niestety nie ma juz, wrecz kultowych postaci - profesorki BARAN w bialym
      fartuchu, i Wandzi STACHOWICZ, ktora ma doslownie 1.5m ale taaaka wiedze z
      biologii i gigantyczne poklady dobrego humoru.
      Ktoz dalej? Prof. PIZUN, jak przystalo na dobrego historyka, ma troche
      nierowno pod sufitem, jednak jest to w jego przypadku jak najbardziej
      pozytywne.
      Nasz dyr, Jerzy CYPRYS, jest chyba najwieksza pomylka w tej szkole, nie wiem,
      dlaczego, po prostu ten facet mnie nie rusza, mysle, ze jego stanowisko
      powinien juz dawno zajac Bogdan FRANCZYK.
      Rownie sympatycznymi osobami sa PIETRYGA-PUCH z niemca i anglistki MAZIARKA,
      oraz MALINOWSKA, dawna WORSA.
      Fizyka z KOWALSKA, to bylo niezapomniane przezycie, ci, ktorzy tego
      doswiadczyli, doskonale wiedza dlaczego :D
      O malo nie zapomnialam o tez nieobecnej juz w II WINSCHowej z geografii, ktora
      prawie zasypiala na lekcjach, nie mogla przebolec, ze musiala uczyc nasza
      klase...
      • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 19:26
        Jak Jurem moze byc pomylka w tej szkole, he !? Czy ty wogole kiedykolwiek z nim
        rozmawialas !? Czyzbys maczala palce w obecnym samorzadzie uczniowskim ? :>
        W twojej wypowiedzi widze glebokie zadluzenie intelektualne.
        • Gość: maturzystka Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.man.rsk.pl 16.10.03, 19:43
          Jezeli tak cie to interesuje to z dyrektorem mialam juz kiedys okazje
          porozmawiac; jesli chodzi o samorzad, to czy masz jakies watpliowsci co do jego
          dzialania ?? I prosze cie, rozwin temat o moim "zadluzeniu intelektualnym" bo
          ja takowego u siebie nie zaobserwowalam.
      • Gość: ktos Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 18:30
        Dalej trafiaja sie jej orty w recenzjach wypracowan?
    • Gość: koleżanka z II i Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.prz.rzeszow.pl 12.10.03, 20:29
      jak by na to nie patrzeć załoga II LO to kupa blizej nieokreslonych pozytywnie
      świrów!( nie mylić z g...) najbardziej kocham włosy na czubku nosa profesora
      Puszkarewicza, tors pana Janka, a już zupełnie, to szaleje za prof.Pizunem i
      jego hasełkami! a co do Gaca...to...cuż, nie wiem czy jest dwulicowy, czy tez
      nie, ale wiem jedno, to choooolernie inteligentna bestia! pozdrawiam!
      ps. wolność dla Gołąbów!:-D
    • Gość: qqrq Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 13.10.03, 18:17
      www.czwartaa.blog.pl
    • Gość: Snikers Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 14.10.03, 12:50
      Ja tam uważam, że najlepszy jest KSIĄDZ ROBERT, lepszy od tego, ktorego
      mieliśmy rok temu, księdza Józefa Brzostowsiego, który puszczał nam jakieś
      beznadziejne filmy na lekcji, nie wiem na co i po co i potem musieliśmy z tego
      sprawozdania pisać. Nie dało się z nim rozmawiać.
      A Robert opowiada kawałY i o tym jak to musi przenosić się z parafii do parafii
      bo jest człowiekiem który ZAWSZE MÓWI TO CO MYŚLI!!(wiec można się domyślić
      rekacji proboszczy tych parafii) Z tym to naprawdę można o wszystkim pogadać!
      Bo naprawdę ma ciekawe opinie na rózne tematy.
      O Gacu nic nie napisze, bo nie znam, ale różne rzeczy się o nim mówi....
    • Gość: GALL ANONIMKA Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 14.10.03, 13:18
      Nikt chyba nie poświęcił większej uwagi DYREKTOROWI CYPRYSIOWI!!!

Wybrałam szkołę, jedną z najlepszych w Rzeszowie – II Liceum Ogólnokształcącego
      im. Leopolda Lisa-Kuli. Jednak spotkałam się w niej z chamstwem i brakiem
      szacunku do siebie nawzajem, nauczycieli. Chodzi mi o pewne osoby z klasy,
      które gadają na lekcjach i denerwują nauczycieli, przez co nauczyciel traci
      swoją cała energie na zapanowaniem nad klasą. Przez to nauczyciel nie
      wytłumaczy całej lekcji. Tak jest chyba w co czwartej klasie 2LO. Ale tak się
      zdarza w wielu liceach tz. tych gorszych 5,8,9,10 LO a takich jak 1LO, 3LO czy
      4LO coś takiego nie ma miejsca!!!
      2LO ma powszechnie opinie jako "SZKOŁA ZNAJOMOŚĆI". Dyrektor jeśli nawet ktoś
      nie ma odpowiedniej liczby punktów, przyjmuję taką osobę, jeśli ta ma
      rodzeństwo w szkole albo rodzice się tu uczyli, czy nawet ciocia. Lub gdy ma
      chęć zdania tu matury.A wszystko przez to, że dyrektor Cypryś chcę zrobić z tej
      szkoły "jedna wielką rodzinę" .
      A możliwość nauki w normalnych warunkach traci reszta klasy, ta która dostała
      się z odpowiednią ilością punktów do szkoły. Okey rozumiem parę punktów ale nie
      połowaa!! Albo dobra niech będzie nawet 40 na 130 ale gdy taka osoba zaczyna
      rozrabiać to wtedy można ją wydalic ze szkoły...
      O i tu się zaczyna następny problem....
      Dyrektor ich nie wywali, bo jest prawo, że uczeń ma prawo się uczyć do 18-roku
      życia. Ale przecież nie koniecznie w tej szkole. Ale przecież gdy zostanie
      wydalony z jednej jego obowiązkiem jest złożyć papiery w innej. To już jego
      kłopot czy go przymną w innej.
      W szkołach w USA, czy w innych krajach wywala się za najmniejsze przewinienie.
      Możemy to np. zobaczyć na przykładzie serialu młodzieżowego „Boston Public” na
      Polsacie, emitowanego w soboty. Tam jest zajebisty dyrektor i takiego trzeba w
      najlepszych szkołach publicznych!!! No na to wychodzi że 2LO nie jest jednym z
      najlepszych szkół a ten wysoki próg punktów to tylko ściema, żeby ludzie mieli
      jakiś obraz, a jak taka osoba sobie tu przyjdzie to spotka co innego niz się
      spodziewała: chamstwo na leKcjach, nauczyciel nie potrafiący sobie z tym
      poradzić- przez co nie uczy a wymaga!!!
      CYPRYŚ zrobiłeś z tej szkoły SZKOŁĘ ZNAJOMOŚCI, W KTÓREJ NIC NIE UCZĄ A
      WYMAGAJĄ. Coś Ci się nie udało z tą rodziną!

P.S Ale się spisałam chyba zostanę dziennikarką!!
      • Gość: Shaggy Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 15:18
        Ale brednie. 'Nikt nie uczy tylko wymagają' - takie wrażenie to może odniesc
        ktos kto jest kompletnym antytalentem i jedynie potrafi narzekac ze nikt go
        nie uczy tylko wszyscy gnebia. Dziewczyno! Jestes chyba jeszcze na umyslowym
        poziomie podstawowki - 'Mamo, pani od polskiego sie na mnie uwziela!' :D:D:D
        A Cypryś jest jak najbardziej w pozadku!! Zawalisty gosc. Swietny dyrektor!
        Szkoła znajomości? Ciekawe. Bo wedlug mnie (i zapewniam ze nie tylko mnie) na
        takie miano zasluguje napewno I LO.
        Poziom nauczania - no comment.
        I jeszcze jedno - Cypryś jest dyrektorem jużod dłuższego czasu. Jak ci sie II
        LO nie podoba to trzeba bylo isc do innego (polecam VII). Tam napewno by Ci
        sie spodobalo - duzo ucza i nic nie wymagaja! I taka cisza na lekcjach! ;)

The end. :)
        Pozdrawiam all! :D
      • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 19:41
        Wcale sie nie spisalas bo ta wypowiedz ma poziom Naszego Dziennika
        Masz przerysowany swiatopoglad ktory sie opiera na serialu emitowanym w
        godzinach najmniejszej ogladalnosci. Chamstwo na lekcjach moze i wylazi ale nie
        wiem czy nie przypadkiem z Ciebie. Jezeli uwazasz ze tyle szkol jest lepszych
        od 2lo to masz szanse sie przepisac przy najblizszej okazji, a jak chcesz zebym
        to ja zalatwil to pisz na juzeg@interia.pl. Nie pisze sie "II Liceum
        Ogólnokształcące im. Leopolda Lisa-Kuli" tylko II Liceum Ogólnokształcące im.
        płk Leopolda Lisa-Kuli (tu pozdro dla ziomów pułkownika). Sprobuj chociaz raz
        porozmawiac z dyrektorem a nie wyrabiac sobie opinie na domyslach i korupcji.
        Nie wiem moze masz do czynienia od dziecka z zalatwianiem wszystkiego "po
        znajomosci" ale nie lecz swoich fobii na tym forum mieszajac z blotem wlasnego
        dyrektora. Przy okazji polecam loterie wizowa do USA, w jednej z dzisiejszych
        gazet jest poradnik ja startowac w niej. Jestes chyba przyzwyczajona do nauki
        tylko i wylacnie na lekcjach i braku samodzielnosci. Nie ma tak ze nauczyciel
        powie dokladnie to co masz sie nauczyc. On Ci zarysuje temat a ty masz go
        poszerzyc w takim stopniu jaki jest konieczny do uzyskania satysfakcjonujacej
        Cie oceny. Liceum probuje wyksztalcic w czlowieku jakies zreby samodzielnosci a
        nie czekania az ktos poda Ci wiedze na tacy. Dlatego ten wysoki prog punktow
        wynika nie tylko z posiadanej wiedzy ale takze z pewnej dojrzalosci do nauki w
        szkole o takim progu. W gimnazjum czy podstawowce przyjmowali bo musieli, tutaj
        albo jestes czlowiekiem ktory posiada w/w cechy albo dowidzenia i nie bedziemy
        sie cackac. Czego sobie i Państwu życzę

WYPOZDR

• Gość: uczeń I LO Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.mm.pl 17.10.03, 18:33
        w 1 lo bez chamstwa?? to spytaj kogokolwiek kto tam chodzi o profesora
        Sławomira S. - geografia.
        • Gość: buahaa Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 10:30
          Tak przy okazji widzieliscie Załuskiego w masce p gaz? nie? no tp wkrotce na
          necie zostana zamieszczone fotki. Poza tym proponuje nowego nicka: Chemiczny
          Zdzisiu..Ale nalezy uwazac bo on ma w domciu neta i czyta to forum regularnie:D
      • Gość: absolwentka II LO Rzeszów Moja szkoła :))))))))) IP: *.lublin.pl 20.11.03, 01:42
        sluchaj panna jestes glupsza niz ustawa przewiduje.
        ja II LO skonczyłam, i to parę ładnych lat temu :))))))) i jestem z
        tego dumna!!!!
        Nigdy moje liceum ( bo tak jak je traktuje, to jest moja szkoła!!!) nie było i
        jestem pewna, ze do kiedy dyrektorem bedzie prof.Cypryś, nie bedzie to szkola
        znajomosci!!!!! a ze sa tradycje przechodzace z rodziców na dzieci to tylko jak
        najlepiej o szkole swiadczy. Powiem ci jedno napewno nie bedziesz sie miala
        czego wstydzic idac na studia, bo wiedza wyniesiona z II LO jest wiedza
        gruntowną!!!
        Ja osobiscie moge miec tylko jedno zastrzezenie... panią Wojnar -
        napewno nie panią profesor Wojnar, bo nigdy zadnego przewodu doktorskiego nie
        otworzyła!!!! i jej wiedza nie kwalifikuje sie nawet do tytułowania jej per
        pani magister... a tak swoją drogą to ona może ten swój dyplom kupiła na
        stadionie dziesięciolecia....- ta ... zjadla 10 lat mojgo życia!!!! Strzeżcie
        się jak mozecie !!!! nic nie umie i napewno niczego was nie nauczy!!!!!!
        Żalujcie natomiast że nie bedziecie miec możliwości uczestniczenia w
        zajęciach rof Owsiak.... Kobieta - legenda... mimo wszystkich opowieści które
        zapewne krażą o niej po szkole, była jedynym matematykiem, za moich czasów,
        ktora mimo specyficznego sposobu bycia potrafiła nas czego nauczyc...

pozdrowionka dla wszystkich absolwentów i uczniów II LO
        a szczegolne dla wspanialego prof. Franczyka :)))))))))) wspaniały
        człowiek :)))))))))))))))
      • Gość: resia Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.dnet.pl / *.dnet.pl 12.12.03, 15:33
        dziewczyno to jest szkoła osobowości a nie znajomości twoja opini jest
        beznadziejna dyro raczej nie przyjął by kogoś z tak niskimi punktami a że ci
        gorsi mieli szczęście mieć tyle punktów co trzeba to ich sprawa jakie chamstwo
        na lekcjach?? i niemów że inne licea są gorsze od 2 bo to nieprawda chodziła
        do 3 gimnazjum i teraz chodze do 2 i słyszałam wiele rzeczy o 8 nauczyciele
        wymagają jeszcze więcej niż w 2 że ludzie mają tam gorsze oceny to nie wina
        nauczycieli że dostali takich a nieinnych uczniów popieram dyra że niewywala
        tak odrazu ucznów za błache głupstwo i chce stworzyć cosik lepszego niż jest w
        innych szkoła nawet mi sie to podoba!!! a i nie poruwnuj 2 do serialu w
        telewizji bo too jest tak wyreżyserowane a w prawdziwym życiu nie ma czegoś
        takiego!!! pozdrówka dla wszystkich którzy sie ze mną zgadzają!
      • Gość: teras Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 81.15.189.* 26.12.03, 20:00
        ggghj hj
    • Gość: GALL ANONIMKA Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 14.10.03, 16:18
      Ej Shaggy a co powiesz o Pani Zimek???
      To jest przykład kobiety, która nic nie uczy a wymaga.
      Ale chodziło nie o nauczycieli, że dają za wysoki poziom, tylko o
      tych "rezerwowych", ktorych Cyprys przyjmuje a którzy na lekcjach wszystko
      olewają i wszystkich i przez co inni nie mogą się przy nich nic nauczyć
      zrozumieć bo nauczyciel, który ma to akurat wytłumaczyc co chwilę przerywa
      lekcję żeby tamtych uspokoić. I to nie chodzi o zwykłe gadanie na lekcjach
      tylko natrętne! Tu kwi problem -w poziomie tych uczniów!
      • Gość: bum Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 14.10.03, 19:11
        Zgadzam się z Shaggym - Cypryś to równy gość i nic nie mam mu do zarzucenia.
        GALL(ijko) ANONIMKO nikt Ci nie kazał tej szkoły wybierać. Jeśli Twój pogląd
        na temat szkół amerykańskich jest oparty tylko na serialu telewizyjnym to
        pewnie miłości uczysz się z telenoweli (jeśli poziom w szkole Ci nie odpowiada
        możesz poszerzać swą wiedzę oglądając teleturnieje). Zgodzę się częściowo z
        opinią na temat Zimkowej - nie ma kobieta zacięcia do nauki, a tłumaczy
        niezrozumiale, ale z drugiej strony wszyscy mają tę fizykę w d**pie, bo taka
        jest prawda (bolesna). Pólprawdą jest też to, że Cypryś przyjmuje po
        znajomości. Napewno troche osób dostało się bez limitu punktowego, ale bez
        przesady żeby to było 130 osób.
        Zjawisko takie jak gadanie na lekcji i uniemożliwianie pracy innym wyspępuje
        WSZĘDZIE. Mam znajomych po większości rzeszowskich liceów i wszyscy się
        spotykają z czymś takim. Wiadomo, że na skalę mniejszą lub większą, ale wydaje
        mi się, że u nas w szkole nie jest to zbyt powszechne zjawisko. Mimo wszystko
        Drugie należy do jedych z lepszych szkół w mieście (o ile nie jest to szkoła
        najlepsza), a jeśli chcesz mieć naprawdę idealną ciszę na lekcji to idź
        faktycznie do VII, gdzie na lekcję przychodzi 5 osób, albo do jakiegoś Zespołu
        Szkół Wszelakich, gdzie pojawienie się ucznia w szkole świętowane jest jak
        przyjazd prezydenta USA do Moskwy. Pozdrawiam i mimo wszystko życzę miło
        spędzonego czasu w II LO.
        • Gość: MuNgO Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 20:03
          Gall Anonimka, sam/a jestes z Boston Public :-)
          • Gość: óczeń Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 20:31
            kobieto jak masz problem to nie wiem wystąp na forum klasy, że nie hcesz aby
            gadali na lekcji, albo przeprowadź jakąś akcję reklamy społecznej czy coś w
            tym guście np. "gadanie jest niemodne!!!!". A tak mówiąc poważnie ja się nie
            spotykam z jakimś przesadnym gadaniem na lekcji, a do poziomu też nie mam
            zadnych zastrzeżeń (no chociaż tyle nauki to nic miłego, ale trzeba to polubić)
            • Gość: óczeń Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 16:10
              kurde ja bardzo wszystkich przepraszam za tę literówkę w wyrazie chcesz,
              obiecam, że to się juz nie powtórzy
              • Gość: bum Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 15.10.03, 17:25
                nie ma za co przepraszac - literowki zdarzja sie kzademu, nawet w durgim
                lcieum. ;) podzrawiam

PS: Widzieliscie przedruk z naszego forum w Gazecie w Rzeszowie?? :D
                • Gość: óczeń Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 18:47
                  literówka może tak ale chyba przez samo "h" to potem człowiek się wstydzi ;D
                  a kiedy był ten przedruk, jakaś data??
              • Gość: 2k ksiądz Brzostowski IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 22:05
                Ksiadz to super koles ale doświadczyć tego mozna jedynie po wyjeżdzie z
                księdzem do kołobrzegu...eh...bosko...zapytajcie 2 j jak nie wierzycie mi, taka
                ekipa.....bosko.....bo na lekcjach..eh..te ksiązki na ocene cel byłu
                boskie...no ale spoko ziom bo mimi tego ze nas nie uczy to..jedziemy do
                kołobrzegu.....................super............................................
                ................................................................................
                .....ksiadz to nawet niezły ziomal jest....taki zyciowy..rozumie potrzeby
                młodych

• Gość: KOŁOBRZEG Re: ksiądz Brzostowski IP: 217.97.144.* 14.11.03, 23:26
                  czesc ziomalu z 2k
                  napisz jeszcze jak jesteś co ci się najbardziej podobało w tym Kołobrzegu ze
                  się tak zachwycasz i opowiadasz?
              • Gość: Jola Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.03, 20:33
                cześć wszystkim.skończyłam II lO w tym roku i stwierdzam ze skończyłam
                zajebista szkołe.zero stresu w tej szkole zawsze było.przynajmniej mogłam sie
                wybawić na imprezach chodzi mi o dyskoteki co dwa tygodnie.w innych szkołach
                takich imprez nie ma.Jezeli chodzi o nauczycieli to nie wszyscy byli znosni ale
                wiekszosć była spoko.:
                -p. Szmyd-na pewno wszyscy narzekaja na nia ze za duzo wymaga i tylko trzeba
                sie uczyć.ale ja wiem ze swojego doświadczenia ze taki wysiłek sie
                opłaca.Jezeli ktoś spełnia jej wymogi to maturke ma w kieszeni tzn. zdana na 5.
                -p.OLech na poczatku tepi ale potem jest super.pamietam jak chciałm w 4 klasie
                zgłosić np to wyskoczyła do mnie z takim hasłem ze nie bedzie sie bawić w np bo
                jestem w 4 klasie i jak sie naucze to przyjde.czicie baze?Mature na 100%zdacie.
                -p. Zimek nie rozumiem co ludzie chca od niej. ona jest spoko kobieta a
                zwłaszcza jej hasło "mam kaca moralnego" nikomu krzywdy nie zrobiła i nie
                zrobi. na pewno.
                -STRYCZEK najbardziej pojebana osóba w tej szkole. była moja
                wychowawczynia.zamiast wspierać ludzi ze swojej klasy to ich tylko
                dołowała.naszczescie poszła na macierzynski i zostawiła nas.dzieki panie.
                -Dolinska-spoko babka ale matmy przy niej sie nie nauczycie
                -Gac-kocha wszystkich i jego też kochaja
                -Wojnar-ma fioła na punkcie jezyka.przez nia były sme 4 na maturze
                -
          • Gość: hrn Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 00:12
            MuNgO... ten Mungo???? witamy byq ;D

hrn

ps: co z polmetkiem? masz juz cos? ;D
        • Gość: Gal Anonim Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.man.rsk.pl 08.11.03, 16:41
          Zimkowa to jedna wielka pomyłka ale jest na nią sposób. Trzeba kupic sobie
          zbior zadan i w czasie lekcji polozyc go na lawce tak zeby widziala. a jak sie
          robi jakies zadania to nalezy sie patrzec w ten zbor jakby to pornol byl albo
          ulotka z STS. Poza tym warto czasem zrobic z 3 zadania ze zbioru i pokazac
          jej, wtedy mozna liczyc na podwyzszenie oceny:P
          co do higieny i przestrzeganiu przepisow BHP w szkole radze odwiedzic
          konserwatorium i poogladac z bliska tamtejszy zlew (tak jakby janek tam
          naheftał po piwie z wódą) i jeszcze cos na drzwiach do konserwatorium w szatni
          widnieje ostatnio intrygujacy napis :PROSEKTORIUM :)
      • Gość: hrn Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 00:09
        Gość portalu: GALL ANONIMKA napisał(a):

> Ej Shaggy a co powiesz o Pani Zimek???
        > To jest przykład kobiety, która nic nie uczy a wymaga.
        > Ale chodziło nie o nauczycieli, że dają za wysoki poziom, tylko o
        > tych "rezerwowych", ktorych Cyprys przyjmuje a którzy na lekcjach wszystko
        > olewają i wszystkich i przez co inni nie mogą się przy nich nic nauczyć
        > zrozumieć bo nauczyciel, który ma to akurat wytłumaczyc co chwilę przerywa
        > lekcję żeby tamtych uspokoić. I to nie chodzi o zwykłe gadanie na lekcjach
        > tylko natrętne! Tu kwi problem -w poziomie tych uczniów!

heh... "tylko o tych "rezerwowych", ktorych Cyprys przyjmuje a którzy na
        lekcjach wszystko olewają"... coz kobieto... mialem ok 170 pkt na wejscie w
        tamtym roku, gdy prog byl chyba kolo 120 (alz... skleroza ;])... a jak jest na
        lekcjach spytaj juzqa i reszte ;D

tak wiec... pozdrawiam wszystkich "rezerwowych"

btw, ile mialas pkt??

pozdro 600

hrn
        • Gość: _*FiShEr*_ Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 15.10.03, 21:50
          forum sie rozkrecilo niezle ale dalej w pewnych aspektach da sie wyczuc
          niedosyt np dlaczego nikt nie opisał nauczycielki z gegry (mgr??) Czopik??
          mi troche brak slow na nia kobieta dziwna humorzasta sprawia pozory bardzo
          groznej ale jej to nie wychodzi coz chroni ją tylko dzienniek:D
          Ale co jak co ale moze dotrze wreszcie do ktoregos z nauczycieli jak "ó"czy:) i
          poprawi sie :)pewnych nauczycieli lepiej w ogole nie komentowac bo nie sa tego
          warci <frau wojnar>:D
          • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 23:02
            "pewnych nauczycieli lepiej w ogole nie komentowac bo nie sa tego
            warci....."
            O nieudanych badaniach marynarki wojennej USA i Pentagonu głośno się nie mówi
            także należy tylko współczuć i czekać na lek który pomoże nam w walce z tą
            straszną zarazą
            • Gość: .._kretynka Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.mm.pl 17.10.03, 22:05
              Joł! A może by tak ranking uczniów? Ciekawe jakie zdanie mają o swoich
              wychowankach profesorowie.. ;)
            • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 24.10.03, 21:58
              Cos nam szanowni koledzy i kolezanki znowu forum zamiera!!!!! Apeluje o
              aktywność!!!
              pzdr
          • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 16.10.03, 19:21
            1.Katarzyna Czopik jest mgr.
            2. Babka jest calkiem spoko, zdecydowanie wyluzowana, udaje grozna troche "na
            jaja", mozna z nia czasem poszydzic
            3. Nie zauwazylem zeby byla zbyt humorzasta, a juz napewno nie tak numorzasta
            jak p.SSarecka czy p.TokarSSka - te to miewają czasem fazy :(

o p. Wojnar szkoda pisac. Nie prawda jest z Gagarin byl pierwszym czlowiekiem
            w kosmosie - byl pierwszym, ktory wrocil. Poprzednie eksperymenty sie nie
            udaly to o nich nie pisali. Zachowajmy ten piekny zwyczaj!

pozdrawiam
          • Gość: .._kretynka Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.mm.pl 17.10.03, 21:48
            Tak z pierwszej linijki to zawsze chciałam chodzić do 2LO.. Ta atmosferka.. w
            żadnej szkółce nie ma lepszej.. Jeśli chodzi o nauke i nauczycieli to nie
            byłabym przekonana co do ilości wyniesionej wiedzy (chyba niewiele jej będzie).

#Czopik?? Nie jest najciekawszą postacią w tej szkole, ale ja nic do niej nie
            mam.. Kobieta jest wyluzowana i czasami nawet uda się jej zażartować, heh..

#Zauski? Coś się ostatnio nerwowy zrobił..

#Laska.. To jest kobieta.. Całkiem niedawno przyszła na lekcje
            poddenerwowana.. Czyżby pokłóciła się z Dziwulskim?

#Ostasz.. Zaje.. fajna kobieta. Uwielbiam ją.. Na następny sprawdzian więcej
            krzyżówek i "Pani domu":p

#Dziwulski? Czy on czegoś nas w końcu nauczy? Nie preferuje "dziwnego"
            zachowania na lekcjach.. np. ..... się

#Wilk.. Lekcja Historii Wolną Lekcją! W pracy w grupach obowiązuje
            zasada: "Szeptem do mnie mów"

#Gaca nie mamy.. wyluzowany (księ)żul(ek).. A te lekcje pytań? Najodważniejsi
            pytają o wszystko! Czy ksiądz się nigdy nie ***?

#Tokarska? To z tą średnią mi się podoba, z dopa wyciąga się na dobry. W sumie
            to nie wiem co napisać.. Przeciętna pannica..

#Zimek.. kobieta niedorozwalenia.. jak kiedyś napisze cos pokolei to moge..
            (nie wiem co moge ale coś) "Mogłaby pani zacząć od poczatku tablicy?"
            -"Yyy.. tak, tak"
            .. i kolejnosć jest taka: środek, prawy górny róg, prawy dolny róg, coś pod
            środkiem, lewa strona, a później sie upycha tam gdzie wolne..

#Gołąb? Już nas nie uczy.. "Szlachetność życia, godnośc człowieka,
            wiernośc.."itd. na pamięć.. hehe..

Dobrze że zmienili nam nauczycieli z języków.. Wielki buziak w strone
            zmieniajacych..

#Czupryś Jureczek? Lepszego dyra 2LO miec nie mogło.. zdrówka i niech nam pan
            jajcuje dalej!! ale czasami? :/ no, no, no..

Pozdrowienia dla _*FiShEr*_ 'a.. i oddaj mi płytę!!

Dziubunie Wam wszystkim!! Maliniara :p
          • Gość: () 5 /\ Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 26.10.03, 19:51
            forum zamiera....czyżby temat sie wyczerpał ??
        • Gość: wtrwtr Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 22:40
          Koleżanka Anonimka widać cierpi na przewlekły brak ciszy. A może do tego
          jeszcze jakieś głosy w głowie?? Są szkoły, jak np. Odlewnik, gdzie na lekcjach
          panuje sielankowa cisza i spokój(nie licząc pobić, wyzwisk i wulgaryzmów pod
          adresem uczniów i nauczycieli). Moż tam trzeba było uderzyć po gimnazjum?? W
          ostatecznosci sa zawsze jeszcze obozy pracy w Chinach i ZK Załęże-cicho jak w
          grobie. A odnośnie pomówien Dyrektora Cyprysia w sprawie listy rezerwowych, to
          mam dla koleżanki propozycje przedstawienia tej teorii spiskowej)na forum
          szkoły(jeżeli to nie wystarczy jest zawsze jeszcze ABW i CBS) wraz z wywodem
          na temat "Szkoły w USA"(opartym na "Southparku" :>> )"Serial szkołą życia"-
          miłe motto życiowe, takie tanie i przystępne. Ogólnie gratuluję talentu
          dziennikarsko-retorycznego, redaktorzy "Pani domu" i "Życia na gorąco" chylą
          czoła(tomik poezji niezależnej mile widziany).Poadrawiam Dyrektora Jerzego
          Cyprysia i ks. Krzysztofa Gaca.

pzdr dla ZWPN "Lapidaros"
          p.s. ja miałem 163 pkt w 2002 r.
          • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 22:58
            Jako członek ZWPN "Lapidaros" muszę sie sprzeciwić i przyznać, że opieranie się
            tylko i wyłącznie na serialu South Park jest karygodnym błędem. Nie można
            zapominać o filmie South Park. Ten film niesie głębokie przesłania np. na temat
            podpalania gazow trawiennych czy też piosenek z "unclefucker" na czele.
            Proponuje także aby kol. Anonimka wymyśliła jakiś bardziej ambity nick który by
            odpowiadał jej IQ wzglednie ilosci pkt. np "mniej niż zero" albo "dziesięć w
            skali beauforta". Pomijam styl w jakim został napisany ten szkalujący dobre
            imię Dyrektora mgr. Jerzego Cyprysia post, ale chciałbym zaznaczyc fakt że
            prawdopodobnie za nickiem Gall Anonimka kryje się jakis "Front Wyzwolenia
            Idiotów" lub innej organizacji której odejście dyrektora 2LO jest po ich myśli.
            Chciałbym również w tym miejscu pozdrowić moją mamę i tatę i całą rodzinę która
            napewno mnie ogląda teraz.
            • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 16.10.03, 19:07
              pozdrawiam kolegę trwtrwtrw czy jakos tam - kto ma wiedziec, wie o co chodzi
              (kryj sie :). Proponuje jakąs akcje ogolnospoleczna (ogolnadrugolicealną) np.:
              1.rozdajemy stopery do uszu, tak by panowala idealna cisza (wiadomosci
              zdobywamy tylko i wylacznie czytając)
              2.przez glosniki szkolnego radiowęzla puszczamy odglosy robot drogowych
              (wycinamy niecenzuralne slowa) o sile 150 dB - wszyscy traca sluch na jakis
              czas (moze nawet na dluzszy) i znow panuje idealna cisza
              3. Zamykamy wszystkie drzwi do szkoly, tak zeby nikt nie mogl wejsc (pusta
              szkola = brak dzwiekow)
              Mam jeszcze w zanadrzu kilka radykalnych pomyslow na zrzuceniu bomby atomowej
              konczac, ale musze je jeszcze przemyslec pod kątem techniczno-finansowym.
              Kto wie gdzie tanio kupic Uran?? ( na ruskich pytalem, ale bedzie dopiero na
              poczatku listopada, a to troche pozno )

rowniez pozdrawiam ZMPN Lapidaros ;)
            • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 16.10.03, 19:12
              Wydaje mi sie ze odpowiednim nickiem mogloby byc np: 2+1, 4 pory roku, III
              Rzeczpospolita, VIII Plenum, albo jeszcze jakies inne nicki zawierajace liczby
              ze zbioru ɘ,10>
              • Gość: wtrwtr Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 21:06
                Ja się tylko zastanawiam czy koleżanka Anonimka nie przebywa czasem w pokoju
                nr 15 od roku 1945(w doborowym towarzystwie "ine Wasser" ).A jeśli dodatkowo
                jest nietoperzem o słuchu skrzypka to niczego nie trzeba tłumaczyć.Ewentualny
                ciągły huk może pochodzić również od iskrzących połączeń w mózgu(lub
                stukających trybików :) ).Jedynym wyjściem z tej sytuacji może być
                przeniesienie się do Międzyrzeckiego Rejonu Umocnionego albo w
                zaświaty.Ogólnie gratuluję koleżance odwagi, talentu grafomana i przemyśleń
                troglodyty. SSzkolna gazetka czeka!!! Wracając do zadań statutowych, chciałbym
                przedstawić nowego(niewątpliwie) nauczyciela WF jakim jest miłościwie panujący
                Artur Szeliga. Niby niski, ale ma w sobie niezgłębione pokłady "antymądrości".
                Ulubione hasło to "Masz rozbieg jak ciota". Z racji mikroskopijności występuje
                ostry kompleks niższości(również klasowej).Dobry materiał na proletariusza lub
                dresiarza (dać mu siekiere w łapę i jak znalazł material do kroniki
                kryminalnej).Pozdrawiam Lapidarosa.Padnij!!!!!!
      • Gość: Ptrocyk Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.dami / 81.15.189.* 08.10.05, 12:28
        Pani Zimek........................................:]
    • Gość: GALL ANONIMKA Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 16.10.03, 23:01
      "forum sie rozkrecilo"(_*FiShEr*_)
      Właśnie o to mi chodziło :). Chyba na tym polega forum :-) Żeby się coś na nim
      działo. Wystarczyło "rzucić" i "zaatakować" jakimś tematem i od razu pojawił
      się "kontr-atak". Na tym polega dziennikarstwo- nie na wyciąganiu prawdy tylko
      brudów i dostarczenia jakiś emocji (niekoniecznie pozytywnych). Wy mnie
      potraficie w tym przypadku tylko obrażać.

(juzeg)"Proponuje także aby kol. Anonimka wymyśliła jakiś bardziej ambity nick
      który by odpowiadał jej IQ wzglednie ilosci pkt. np "mniej niż zero"
      albo "dziesięć w skali beauforta"

(hrn)"heh... "tylko o tych "rezerwowych", ktorych Cyprys przyjmuje a którzy na
      lekcjach wszystko olewają"... coz kobieto... mialem ok 170 pkt na wejscie w
      tamtym roku, gdy prog byl chyba kolo 120 (alz... skleroza ;])... a jak jest na
      lekcjach spytaj juzqa i reszte ;D"

Ja miałam 150 a próg był 130. A u Ciebie na lekcjach nauczyciel z powodu jakiś
      paru osób wyżywa się na całej klasie przez co łatwiej o pałę (pytanie
      retoryczne)? Ale nie gadajmy o mojej klasie, bo się wyda, z której jestem ;-)

A do Cyprysia mnie nie przekonacie! Facet uważa się za nie wiadomo co, bo jak
      idzie korytarzem ( nie zabiegany- a zazwyczaj jest zabiegany) to nawet Ci łaski
      nie zrobi, żeby odpowiedzieć "Dzień Dobry" ;/

• Gość: wtrwtr Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.10.03, 14:47
        Jak mawiają mędrcy: "Umieć obrazić inteligentną osobę to wielka sztuka".
        Nasuwają się więc dwa wnioski. Albo jesteśmy mistrzami w tym fachu, albo Ty...
        No cóż, każdy wie o co chodzi. A celem dziennikarstwa jest podawanie
        rzetelnych i potwierdzonych informacji, które mają służyć dobru społeczeństwa.
        Twoja definicja dziennikarstwa odnosi się najwyżej do wspomnianych przeze mnie
        czasopism "dla każdej gospodyni domowej" lub do serwisu informacyjnego TVN 24.
        Słowo "kontratak" pisze się razem, bez myślnika. Jako genialny felietonista
        musisz to wiedzieć, uznaję więc to za zwykłą pomyłkę. I jeszcze jedno. Jeżeli
        znasz Dyrektora Cyprysia tylko z korytarza, a jedynym słowem jakie z Nim
        zamieniasz jest "dzieńdobry" to przyznaję Ci racje, że się do Niego nie
        przekonasz (do nikogo innego również). Pozdrawiam i proszę o więcej złotych
        myśli.
        członek ZWPN Lapidaros
        • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 17.10.03, 19:06
          Taaaaaaaaaaaaak obrazic inteligentną osobę to wielka sztuka. jak to napisala
          GALL(ijka) ANONIMKA (zwana dalej GA)- "Wy mnie potraficie w tym przypadku
          tylko obrażać." No wiec tak szanowny kolego wtrwtr, bez watpienia kolezanka
          megadziennikarka sie obrazila - dobrzy jestesmy, bo nie wierze, zeby taka
          osoba byla nieinteligentna - takie osoby nie chodza do 2lo, chociaz... A
          niewazne.
          Mysle, ze przed kolezanka GA wielka kariera dziennikarska - wróżę jej
          samodzielne redagowanie rubryki z ogloszeniami matrymonialnymi i horoskopami
          dla działkowiczów.
          "Na tym polega dziennikarstwo- nie na wyciąganiu prawdy tylko
          brudów i dostarczenia jakiś emocji (niekoniecznie pozytywnych)." wyciąganie
          brudów i dostarczanie emocji to pewnie czynność którą wynonuje wiekszosc
          polskich kobiet - PRANIE. Chyba Ci sie strony w slowniku posklejały i
          otworzylac na 'P'(pranie) zamiast na 'D' (dziennikarstwo). Pranie dostarcza
          tez pewnych emocji - "Znowu mi pralka nie działa!!!!!!! " (emocje negatywne)
          albo "jak to pięknie pachnie - to nowe czy uprane w Pervollu??) (emocje
          pozytywne).

Jak pierwszy raz zobaczylem dyr. Cyprysia to tez mi sie wydawal taki
          niedostepny ( czasem ma tez status Zaraz Wracam, choc to "zaraz" trwa czasem
          cale wieki), ale jak zaczynasz z nim gadac albo cos zalatwiac to od razu
          przekonujesz sie o tym, ze to rowny facet, ktory zawsze bedzie po twojej
          stronie.
          Pan Janek tez rzadko odpowiada na dzien dobry a taki mily i uczynny z niego
          facet (satyra:) To samo tyczy sie prof. TokarSSkiej - taka mila z niej
          kobieta, zawsze usmiechnieta i uprzejma.

"A u Ciebie na lekcjach nauczyciel z powodu jakiś
          paru osób wyżywa się na całej klasie przez co łatwiej o pałę (pytanie
          retoryczne)?" - pytanie nie tyle retoryczne co tendencyjne. Jesli nie gadasz i
          jestes w porzadku to raczej Ciebie nauczyciel nie zapyta, no chyba ze czujesz
          sie zagrozona (moze jeszcze osaczona i szpiegowana - to juz jest chyba
          poczatek choroby psychicznej).

Niech żyje LAPIDAROS i Niezależność!!! Pozdrawiam wszystkich
          współzałożycieli!!! Padnij!!!

• Gość: GALL ANONIMKA Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 18.10.03, 16:21
          Kiedy ja mówiłam, ze jestem genialnym felietonistą(tką)? (A "dzień dobry" piszę
          się odzielnie).
          Dziennikarstwo nie zawsze musi służyć dobru spoleczeństwa, tylko ukazywaniu
          prawdy- niekońiecznie musi ona słyżyć dobru.
          Dyrektora znam torchę wiecej niż z korytarza. Cała moja klasa miała już z nim
          trochę więcej do czynienia.
          I skąd to stwierdzenie, że się nie przekonam do nikogo innego, jeśli się nie
          przekonałam do dyrektora Cyprysia? Lubię w tej szkole wielu nauczycielów. Nie
          osądzaj mnie, po jednej opinii na temat jednej osoby.
          • Gość: maturzystka Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.man.rsk.pl 18.10.03, 18:18
            lubię (kogo?czego?) nauczycieli, nie "nauczycielów". Powodzenia na
            dziennikarstwie...
          • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 16:09
            Do Ciebie wyrazenie dziennikarstwo pasuje jak bieda do ojca rydzyka. Jak cala
            klasa miala do czynienia z dyrektorem to gratuluje zdolnosci do nawiazywania
            kontaktow na poziomie bakterii. Stwierdzenie ze nie przekonasz sie do kogo
            innego faktycznie bylo nietrafne bo napewno sie przekonalas do profesorek z
            chemii (pseudo H2SSO4) oraz z niemieckiego (osoba znana i (nie)lubiana).
            Napewno polubilas tych NAUCZYCIELÓW bo to rowne (inaczej) kobity. Felietonistka
            jestes genialna i nikt nie moze tego negowac. Moze nam przyblizysz z jakich
            jeszcze sytuacji znasz dyrektora Cyprysia ? Z rozpoczecia roku, z otrzesin, a
            moze z dnia nauczyciela ? Nie wierze ze gdy przychodzisz do gabinetu dyrektora
            z jakas prosba czy sprawa to nie mowi ci on dzien dobry (pisane osobno, mowione
            razem), no chyba ze jestes duchem lub wchodzisz bez pukania jak janek(taki
            gruby burak).
            Przez wypowiedzi moje jak i kolegow z ZMPN Lapidaros chcielismy zwrocic uwage
            na patologie zwiazane z brakiem elementarnych zasad czegokolwiek, a takze na
            tragiczna sytucacje hodowli wołka zbożowego na cele charytatywne skierowanych
            do krajow pod bandyckimi rzadami Kim Dzong Ila i innych mu podobnych.

pozdro 600
      • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 18.10.03, 12:02
        "Ale nie gadajmy o mojej klasie, bo się wyda, z której jestem "
        Czyżbyś wstydziła sie swoich wypowiedzi? Imieniem i nazwiskiem pewnie boisz sie
        na sprawdzianach podpisac, a o klasie to nie ma mowy, bo co nauczycielka powie
        jak taka genialna uczennica dostanie dopa. Ja bym na twoim miejscu nie
        afiszowal sie tak talentem dziennikarskim bo coraz lepsza szydera sie robi na
        tym forum i to niekoniecznie z nauczycieli :>. Niestety jestes jak poslanka
        Beger na wiecu Platformy Obywatelskiej, czyli twardo trzymajaca sie swoich
        przekonan (opartych na jednomiesiecznej obserwacji dyrektora na korytarzu) a
        reszta ma niezly ubaw jak slucha tego. Zastanow sie o co ty walczysz wogole? O
        to zeby Jurek ci "dzien dobry" powiedzial? Zacznij dzialac w szkole i wymien
        chociaz dwa zdania z nim to wtedy nam powiesz czy dalej myslisz ze on jest taki
        a nie inny. Powiem Ci tylko ze nie jestes pepkiem swiata i nie kazdy musi ci
        odpowiadac dziendobry bo takich jak Ty jest w 2LO okolo 300 osob, czyli nic nie
        robiacych oprocz odwalania panszczyzny czyli chodzenia na lekcje. Takie
        zachowanie to tak zwany "tumiwisizm".

WYPOZDR
        członek ZWPN Lapidaros
      • Gość: ]-[RN Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 02:17
        kol. GA napisala:

> Ja miałam 150 a próg był 130. A u Ciebie na lekcjach nauczyciel z powodu
        jakiś
        > paru osób wyżywa się na całej klasie przez co łatwiej o pałę (pytanie
        > retoryczne)? Ale nie gadajmy o mojej klasie, bo się wyda, z której jestem ;-
        )

*** u nas nie ma, ze z powodu paru, u nas jest inaczej ;D

> A do Cyprysia mnie nie przekonacie! Facet uważa się za nie wiadomo co, bo
        jak
        > idzie korytarzem ( nie zabiegany- a zazwyczaj jest zabiegany) to nawet Ci
        łaski
        > nie zrobi, żeby odpowiedzieć "Dzień Dobry" ;/

*** there is no spoon ;D tzn jestem wybrancem (mi mowi ;P) ;]

tez pzdro dla Lapidarosa ;*
    • Gość: kara Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:36
      Ukończyłam II LO kilkanaście lat temu.Bardzo miło wspominam prof.Kmiecika,
      którego nazywaliśmy PIZARRO.Był wspaniałym facetem z olbrzymim poczuciem
      humoru.Równiacha to prof.Jasek.Częstował nas cygarami na długich przerwach.
      Najlepiej jednak wspominam kible, w których nagminnie paliłyśmy i nieraz
      prof.Malik czekała długo po dzwonku u drzwi WC ,żeby nas wszystkie wyłapać,ale
      my ją zawsze przetrzymałyśmy.
    • Gość: GALL ANONIMKA Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 18.10.03, 16:32
      Ej własnie -to miało być forum na temat nauczycieli. Wypowiadajcie sie na ich
      temat- a nie mój. Ja się wypowiedziałam na tamt Cyprysia- chyba mi było wolno?
      O to tu chodzi, każdy mówi swoje zdanie. Takie było moje- dziękuję za uwagę!
      • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 18.10.03, 19:24
        to jest forum na temat 2LO i jego nauczycieli. Forum sluzy dyskusji. Jesli ty
        rzucasz haslo pt "Dyrektor nie odpowiada mi na dzien dobry [tym razem pisane
        oddzielnie, dzieki za poprawienie mojego bledu, Twoich tym razem nie bede
        korygowal, bo nie wiem czy serwer by mi posta przyjal]" to my kulturalnie
        przedstawiamy swoj opozycyjny poglad na ten temat i tlumaczymy Ci, ze jakby
        mial odpowiadac 1200 uczniom 'dzien dobry' to chyba by go szlag trafil po
        dwoch przerwach. No ale w kazdej chwili mozesz zglosic wniosek w swym imieniu,
        w ktorym uprzejmnie poprosisz dyrektora, zeby specjalnie Tobie
        odpowiadal 'dzien dobry'. Moze akurat.

Ostatnio stwierdzilismy z kolegą trwtrw (pozdrawiam ZMPN Lapidaros!!!), ze
        niektore sprzataczki sa wredne i chamskie... Co sadzicie na ten temat??

Ktos kiedys napisal ze Franczyk powinien byc dyrektorem zamiast Cyprysia (moze
        to nawet byla GA). Z Franczyka jest rowny facet, ale Cyprys jest troche
        rowniejszy ;) Cyprys chyba troche wiecej potrafi zalatwic na zewnatrz,
        natomiast Franczyk jest dobry jako ktos, kto porzadkuje to co sie dzieje w
        szkole (oczywiscie poza takim porzadkowaniem jakie wykonuja ww wredne
        sprzataczki [niektore oczywiscie]).

pozdrawiam raz jeszcze, a zwlaszcza juz dzis wymienionych czlonkow ZMPN
        Lapidaros!!! (chcesz wstapic do Lapidarosa??? - nie ma sprawy, musisz miec
        tylko wlasne taczki z homologacja, kobinezon nurka z wyjsciem USB, oraz jakies
        wystrzalowe haslo wymalowane na czole - jesli spelniasz te wymogi przyjdz 25
        pazdziernika o 10:00 na boisko szkolne z wszystkimi wymaganymi sprzetami i
        czolohaslem!!! )
        • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 16:46
          > niektore sprzataczki sa wredne i chamskie... Co sadzicie na ten temat??

W pelni sie zgadzam z kolega Zjawisko i chcialbym przykladowo przytoczyc pewna
          sytuacje jaka sie zdarzyla ostatnio a ugruntuje reszte w przekonaniu ze jest
          tak a nie inaczej.
          MIANOWICIE (pozdro dla prof Ostasz) z kolega stalem na schodach pomedzy
          pratrerem a 1 pietrem byl to prawdopodobnie 19 schód licząc od dolu. Byla
          godzina 10.47 i probowalismy stworzyc jakis nowy bitbox, ktory mial byc
          wariacja na temat hymnu ZSRR. Dobrze nam szlo lecz nagle przerwala nam
          sprzataczka mowiac bezczelnie ze sie wyglupiamy. Niestety tu jest wlasnie sedno
          sprawy mianowicie brak zrozumiena dla sztuki wspolczesnej i reagowanie na ten
          typ sztuki w wyzej wymieniony sposob. Druga sprawa to wyrzucanie (nie prosba o
          zmiane miejsca pobytu a wyrzucanie) uczniow z szatni szkolnej. Gdyby chociaz w
          wypowiedzi znalazlo sie slowo "prosze" to juz by sie przyjemniej wychodzilo
          (wytaczalo) z tej szatni.
          Nie tylko sprzataczki sa chamskie i wredne (niektore) ale takze janek, tory
          jest przykladem blednej sciezki ewolucji. Czlowiek ktory ma wieksze ego od
          brzucha. Jest to idealny kandydat na dawce narzadow, oczywiscie bez mozgu.
          Tylko w ten sposob moze przyczynic sie do pomocy ludzkosci ale takze usunie
          swoj wklad w pule genow bez szkody dla ogółu. To jest jednostka aspołeczna
          ktora powoduje degradacje spolecznosci uczniowskiej, zmuszajac do noszenia
          desek i dajac za to punkty (feldmarszalek Erwin Rommel kiedys rozdawal racje
          zywnosciowe zeby podniesc morale zolnierzy). On jest jak wrzod na tylku 2lo
          ktrego natychmiast trzeba wyciac i przestrzec innych przed takim zachowaniem.
          Niestety usunac janka ze stanowiska to tak jak przekonac leszka millera do
          podatku liniowego ale miejmy nadzieje ze znajdzie sie Bellerofont ktory pokona
          ta Chimere. Tylko skad my Pegaza wezmiemy ?
          • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 19.10.03, 19:27
            Dzien Dobry dla Szanownych Państwa!!!

Źle sie maja sprawy w panstwie Leszka Millera oj źle! Ale to nie powstrzyma
            mnie od wysuniecia na tym jakze szanownym forum kilku niewatpliwie trafnych
            wnioskow.
            Po Pierwsze Primo (jak to niektorzy powiadaja ;) - Szanowny kolega,
            wspolczlonek ZMPN Lapidaros juzeg, slusznie uzasadnil moja skromna teze o
            wrednosci sprzataczke (niektorych oczywiscie). Wspolczesna sprzataczka nie
            rozumie potrzeb mlodego, niezaleznego tworcy, ktoryswe tworzywo znajduje nawet
            na 19 stopniu szkolnych schodow ( jak pamietamy schody moga byc pionowe[jak
            wiekszosc schodow] lub poziome [jak w domu poslankiAnity Blochowiak]- w szkole
            mamy jeszcze stary typ schodow, a wiec schody pionowe, dyrektor sie zastanawia
            czy na stulecie nie zamontowac schodow poziomych, ale jeszcze nie jest pewnien
            uzytecznesci takowych)
            Po Drugie Primo - Pegaza znajdziemy. Mamy w szkole kilka masek Pe(przeciw)Gaz
            (owych) w skrocie PeGaz. Poprosi sie prof Zaluskiego to napewno pozyczy.

Niech zyje wielki bezgraniczny Lapidaros!!!
            Balcerowicz musi odejsc!!! ;)
            Rolniku nie pal trawy!!!

• Gość: Maryjan Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.dami / 81.15.189.* 08.10.05, 12:30
            sprzataczki sa fajne szczegolnie ta młoda.................spoko jest:]
            • Gość: Maryjan Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.dami / 81.15.189.* 08.10.05, 12:37
              Pozdro dla wszystkich z 2 Lo To najlepsze lo na świecie!!!!!:)
      • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 16:23
        Dalej nie odbiegamy tematem dyskusji od nauczycieli. Ta wymiana zdan to pewien
        rodzaj wątku pobocznego ktory i tak ma na celu dojscie do glownego tematu
        dyskusji jakim sa nauczyciele w 2lo. Gdybys zyla w Birmie to by ci wycieli ucho
        srodkowe za wlasne zdanie takze ciesz sie ze tu sie konczy na delikatnej
        sugestii dotyczacych blednych pogladow. Jezeli tak bardzo chcesz manifestowac
        swoje zdanie to polecam Gospodarcze Kolo Dyskusyjne ktorego zebrania odbywaja
        sie raz na 3,5 roku i na ktorych zbieraja sie ludzie z 4 miliardow krajow, a
        kazdy ma inny plan Hausnera. Dobrym pomyslem jest tez zalozenie wlasnego
        panstwa z rzadami totalitarnymi (patrz Korea PN.) rozliczajace sie z Bankiem
        Swiatowym na zasadach CIT. Kolejna koncepcja to napisanie manifestu
        skierowanego do spolecznosci 2LO ktorego tematem bedzie "Dzień dobry w
        kapitalistycznym świecie czyli o obrotach sfer niebieskich". Pomijam fakt ze
        spotka sie to z szerokim echem ze strony Zrzeszenia Mormonów na Żuławach
        Wiślanych i spowoduje zapaść gospodarki w górnym biegu Amazonki, ale dopniesz
        swego czyli kazdy bedzie musial mowic dzien dobry nawet jezeli wlasnie ma
        operacje na otwartym sercu.

WYPOZDR
        PS. Chcialbym podziekowac ZMPN Lapidaros za szerzenie idei rozwoju poezji
        niezaleznej a takze walke z ciemnogrodem jakim niewatpliwie jest..... Odpowiedz
        poznamy w nastepnym poscie
        • Gość: ....NOWA.... Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.mm.pl 31.10.03, 15:55
          WAL SIE CHOLERO A PO ZA TYM W LODOWCE NIE MA OGORKOW KUMASZ? A DZIADEK TEZ MA
          ROWER HAHAHA
    • Gość: GALL ANONIMKA Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 19.10.03, 22:41
      Ale się czepiliście tego "Dzień dobry" ! To było tak: szłam korytarzem z
      kumpelą i szedł wolno na przeciwko nas dyrektor (nikogo innego na korytarzu nie
      było) i ładnie sie mu ukłoniłyśmy, a że zawsze z nami gada to nas zdziwiło, ze
      nas olał.
      • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 17:35
        Trzeba bylo glosno powiedziec "Zważ kapke wafla bo jak ci wyjade z windziory to
        wszystkie chrupki na stół wydziargasz..!!" i wtedy by odpowiedzial. Moze
        widocznie byl zamyslony albo cos palil wczesniej (to jest nasz ambasador :D).
      • Gość: ]-[RN Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 17:43
        jak szedl? wolno??????

wyscie dyrektora pomylily z kims innym???? powiem mu jutro ;D
      • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 20.10.03, 19:13
        To nie byl dyrektor!!! On nie chodzi wolno tylko biega!!! jakby mogl to by
        latal. Moze to byla jedna z wrednych sprzataczek (niektorych).

pozdrawiam

ZMPN Lapidaros przygotowuje sie do swej najwiekszej akcji w historii...
        Trzymajcie kciuki!!!
        • Gość: óczeń Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.lancut.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 21:58
          zauważam, że od pewnego czasu to forum staje się areną rozgrywki pomiędzy G.
          Anonimką a Zcośtam Lapidaros. Dlatego tez apeluje - ludzie piszcie nowe posty
          bo Lapidarosa i Anonimki się już czytać nie da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Perkoz Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.pul.tke.pl 20.10.03, 22:50
            Gość portalu: óczeń napisał(a):

> zauważam, że od pewnego czasu to forum staje się areną rozgrywki pomiędzy G.
            > Anonimką a Zcośtam Lapidaros. Dlatego tez apeluje - ludzie piszcie nowe posty
            > bo Lapidarosa i Anonimki się już czytać nie
            da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Zgadza się ! Ten wątek to II LO ranking nauczycieli a nie forum II LO ew. Z....
            Lapidaros.
            • Gość: *]-[*R*N* Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 22:55
              zamiast uzalac sie, ze inni zle pisza, sami zacznijcie tworzyc ten ranking

ja dalem propozycje polowe postow temu

powodzenia

ps: Z... Lapidaros, pozdro :D
              • Gość: Pafcio Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.pul.tke.pl 20.10.03, 23:24
                Pora sie odezwać. Ja zainicjowąłem ten wątek prosząc was o swoje propozycje -
                sam je też przedstawiłem. Miałem nadzieję, że może uda nam sie wybrac
                nauczyciela 10 - lecia biorąc pod uwage fakt , że nasza szkoła obchodzic będzie
                niedługo 100 - lecie. Ostatnio widzę, że wątek ten zamienił si e w forum wolnej
                myśli czegos zwanego Z...Lapidaros. Może tak jednak wrócic do pierwotnego wątku
                a członkowie "Lapidaros' otworzą swój wałasny wątek na forum albo proponuje im
                założyć FORUM IILO :))
                • Gość: zjawisko Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 21.10.03, 16:12
                  Szanowny Pafcio,
                  chcialbym delikatnie zuwazyc, ze forum to zyje glownie (jesli nie przede
                  wszystkim) dzieki czlonkom ZMPN Lapidaros, takze nie wyrzucaj nas tak od razu
                  z tego forum, zwlaszcza ze staramy sie przedstawiac swoje poglady na temat
                  nauczycieli naszej prawiestuletniej szkoly i dyskutowac z pogladami
                  przeciwnymi, naszym zdaniem nieprawdziwymi, aczkolwieka takimi, ktore
                  szanujemy, tak samo jak szanujemy prawo do wypowiadania sie i wolnosci slowa
                  (niech zyje ZMPN Lapidaros!!! :D ).
                  Jednym z watkow, ktory poruszylismy ostatnio, a nie byl on bezposrednio
                  zwiazany z rankingiem nauczycieli, byl watek wrednych sprzataczek (niektorych).
                  Ten blad jesli zechcesz natychmiast naprawie, zakladajac oddzielne forum (II
                  LO - ranking sprzataczek). Jednak narazie bedziemy to kontunuowac tutaj, chyba
                  ze pojawi sie Twoja prosba o zmiane stanu rzeczy, wowczas z pewnoscia sie do
                  tego dostosujemy.

Watpie, zeby udalo nam sie wybrac najlepszych nauczycieli ostatniej dekady, z
                  prostej przyczyny - zaden uczen nie spedzil w tej szkole ostatnich dziesieciu
                  lat, tak aby mogl porownac i ocenic wedlug jednakowej skali wszystkich
                  uczacych w tym czasie profesorow. W sumie rownie dobrze moglibysmy stworzyc
                  ranking nauczycieli ostatniego stulecia i tak samo watpie czy to by sie nam
                  udalo.

pozdrawiam
                  szczegolnie ZNPM Lapidaros!!!
                  mniej wredne sprzataczki!!!
                  wszystkich uczestnikow forum
                  Dyrektora Jerzego Cyprysia, ktory napewno nas teraz czyta
                  wszystkich czytajacych nas nauczycieli
                  • Gość: Pafcio Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.pul.tke.pl 22.10.03, 23:40
                    Gość portalu: zjawisko napisał(a):

> Watpie, zeby udalo nam sie wybrac najlepszych nauczycieli ostatniej dekady, z
                    > prostej przyczyny - zaden uczen nie spedzil w tej szkole ostatnich dziesieciu
                    > lat, tak aby mogl porownac i ocenic wedlug jednakowej skali wszystkich
                    > uczacych w tym czasie profesorow. W sumie rownie dobrze moglibysmy stworzyc
                    > ranking nauczycieli ostatniego stulecia i tak samo watpie czy to by sie nam
                    > udalo.
                    Zgadzam sie z tobą, że zaden uczeń nie uuczęszcał do naszej szkoły 10 lat. w
                    końcu jesteśmy( byliśmy) uczniami IILO a nie jakiejś szkoły specjalnej ;)).
                    Jednak wybór nauczyciela 10 -lecia , tak przez ciebie krytykowany, jest
                    możliwy. Na tym forum wypowiadaja sie uczniowie z różnych roczników. Ja
                    skończyłem naszą szkołe dobrych parę lat temu. Jestem np zdziwiony opiniami o
                    pewnej polonistce. Za moich czasów uczyła ona języka rosyjskiego i jedną z
                    fajniejszych nauczycieli w szkole ( no może troche jej nie lubiły niektóre
                    koleżanki z mojej klasy). Dzis ona uczy j. polskiego i wy ibecni uczniowie ja
                    krytykujecie. Drugi przykład : prof Ostasz nasza ulubiona biologiczka. jej "
                    dyktanda" wiadomości, jej "życie pciowe" to znaja chyba wszyscyabsolwenci
                    naszego liceum z ostatnich 20 lat. Jak widzisz na przykładach o nauczycielach
                    szkoły moga wypowiadac sie nie tylko jej obecni uczniowei ale taż absolwenci
                    sprzed lat... mam jescze ciekawostkę. Czy wiecie , że prof. Puszkarewicz miał
                    raz wychowawstwo. Było to własnie jakies 10 lat temu. Podobno od tego czasu
                    nikt mu juz tego nie robi. Czy to prawda?
                    a co rankingu sprzataczek. Napisze cos o Pani Stasi - pracowała na portierni
                    naszej szkoły. Osobiście uważam , że nalezy jej sie co najmnie tablica
                    pamiatkowa w IILO. Starsi uczniowie napewno sie ze mna zgodzą.

Pozdrowienia dla wszystkich obecnych uczniów liceum. Pozdrowienia dla
                    absolwentów. Pafcio - absolwent z 1993 r.
                    • Gość: pierwszoklasista Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.intertele.pl 27.10.03, 19:52
                      Dobra ale teraz przejdźmy do normalnego stanu rzeczy czyli oceny (wedlug
                      własnych odczóć i wrażeń) nauczycieli bo to było tu główną
                      sprawą ..............

Pani A.Laska(matma) super babka, wie przynajmniej jak prowadzić lekcje i nie
                      stresuje cie przez to ze nie pyta, bądzcie dla niej dobrzy a ona będzie dobra
                      dla was ...

Pan Załuski (PO) żyje casem w innym świecie i trudno mu czasem zauwarzyć ze
                      nikt go nie słucha, ale przynajmniej oceny można łatwo zdobyć i o to chodzi,
                      fajny gości z którego można sie pośmiać ..........

Pan Gołąb (WOK) gość wie jak gadać z uczniem, i gada od rzeczy a czasem
                      potrafi nawet sprawić na lekcji ze wszyscy padają ze śmiechu, super gość,
                      można sie od niego uczyć filozofii życia ... w liceum oczywiśie .....

Pan dyrektor Cypryś zawsze trudno gościa złapać, jakby statrował w chodzie na
                      olimpiadzie to Robert Korzeniowski miałby ogromną konkurencje , nic tylko
                      panie Jurku trenowac przed Atenami 2004 :), czasem na korytarzu widać jak coś
                      pomknęło ze aż cały korytarz dosięgnął prąd powietrza powstały po przemknięcu
                      przez korytarz z prędkością światła pana Jurka C. , ogólnie NAJLEPSZY DYREKTOR

A ogólnie szkoły jest ZAJEBISTA ..............ten klimat , ci nauczyciele ( z
                      wyjątkami oczywiście ) a pana Janka nie znam ale jego tusza świadczy o tym ze
                      Oktoberfest świętuje obficie ............
                      LUDZIE PODPISUJCIE SIE NA ŚCIANACH W KAŻDEJ SALI TO JEST NICZYM BIBLIA 2LO
                      • Gość: O*S*A*czony Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.rzeszow.msk.pl 27.10.03, 20:06
                        ooo widze że małe ozywienie na forum :D
                        • Gość: d Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.smlw.pl 27.10.03, 20:17
                          moze byscie zaczeli wkoncu jakis normalny topic bo ten jest do dupy za wiele
                          ludzi to tu nie pisze moze zrobcie ogolno szkolny o wszystkim a nie qrwa o
                          nauczycielach

pozdro dla all
                          • Gość: zjawisko Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 28.10.03, 19:23
                            jakbys czytal to bys wiedzial ze topic topiciem a kazdy i tak swoje pisze :)

Pamietacie jakies fajne hasla sprzateczek (nie tylko tych niektorych wrednych)
                            Jak jakies macie to piszcie, bo one wala czasem takimi tekstami, ze mozna sie
                            poplakac ze smiechu. Ja pamietam jeden dialog miedzy sprzataczkami - napisze
                            jak bede mial chwilke czasu

pozdrawiam ZMPN Lapidaros!!!
                            i wszystkich innych
                      • Gość: -=]-[=--=R=--=N=- Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 01:31
                        "LUDZIE PODPISUJCIE SIE NA ŚCIANACH W KAŻDEJ SALI TO JEST NICZYM BIBLIA 2LO"

no co jak co, ale na scianach i szaffkach to jest nas sporo ;D (moze nie w
                        klasach, ale od czego sa markery, nie O*S*A ;])

Zaluski i Golab - w pelni zgadzam sie z opinia nizej (czy wyzej ;]) -
                        widzieliscie Zaluskiego w masce "pegaz" (taki ptok) ;D
                        • Gość: d Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.smlw.pl 29.10.03, 08:41
                          hmmmmmmmm..... moze nie czytalem uwaznie all postow ale moze powiecie cos na
                          temat pani polak od jebanej qrwa fizyki? uczy was moze nas tak i jest rowna
                          przepierdolka; ///
                        • Gość: O*S*A Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.rzeszow.msk.pl 29.10.03, 10:37
                          zgadzam sie z toba HRN, szczególnie w szatniach jest nas sporo :D SCHOOL
                          BOMBERS RULEZZZ
                        • Gość: O*S*A Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.rzeszow.msk.pl 29.10.03, 10:41
                          A co do sprzątaczek, to siedzimy sobie ostatnio w szatni a tu wpadaja 2
                          sprzątaczki przed zamknięciem szatni i takie hasło "Dlaczego sie tumany nie
                          odzywacie?Jeszcze was tu zamkniemy" :)
                          • Gość: zjawisko Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 29.10.03, 21:54
                            Obiecalem napisac text sprzateczek:

Scenka - dwie sprzataczki w szatni, zmywaja podloge. Nie znam ich imion,
                            dlatego nazwiemy je pani Zdzisia i pani Krysia.
                            - Pani Krysiu! Pani mysli ze ten boks jest przez kogos uzywany??
                            - Pani Zdzisiu! Na to pytanie niestety nie jestem pani w stanie odpowiedziec.

Za taką odpowiedz ta kobieta powinna od razu doktorat dostac.

O*S*A - tworczosc kwitnie... KONSERWATORIUM!!! :)

pozdrawiam
                            • Gość: d Re: II LO - ranking nauczycieli i sprzątaczek IP: *.smlw.pl 29.10.03, 22:24
                              kiedys kiedys znaczy jakos z 1,5 miecha temu jak jeszcze otwierano drzwi przed
                              buda stalismy z kumplami i jedli slonia wpadamy do szkoly po przerwie a
                              sprzataczka do nas texta zeby posprzatac przed szkola luski bo pojdzie do dyra
                              ; PPPP mueeheheh co byscie zrobili na naszym miejscu:)?
    • Gość: EX-2lo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl 30.10.03, 01:48
      CO WY QRWA WIECIE O TEJ SZKOLE???????!!!!!!!!!!
      4 ZAJEBISTE LATA MOJEGO ŻYCIA SZYDERA CAŁY CZAS I OLEWANIE WSZYSTKIEGO////
      OSTATNIO JAK BYLEM W 2 MIAŁEM PRAWIE ŁZY W OCZACH I CHCE TAM WROCIĆ ....
      RANKING SOBIE PODARUJE---->TAK CHYBA BEDZIE LEPIEJ..........:p
    • Gość: dede Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl 30.10.03, 11:06
      A czy nie pominęliście prof. Kempy?
      • Gość: ]-[ R |\| Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 17:55
        Gość portalu: dede napisał(a):

> A czy nie pominęliście prof. Kempy?

a czy mozesz cos o niej napisac? zapraszamy.

pzdr ZMPN Lapidaros, pozdro 600 & O*S*A ;D
        • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 30.10.03, 18:35
          Gratulujemy Krzyśkowi Mosiężnemu zwyciestwa w wyborach na pierwszyego
          sekretarza Szkolnej Zjednoczonej Partii Robotniczej!!! Mamy nadzieje ze
          zacznie wrzeczywistaniac swoje hasla wyborcze (a przede wszystkim: Piwo dla
          wszystkich! :D Moze nadejda w koncu dlugooczekiwane zmiany, moze sprzataczki
          (niektore) przestana byc wredne... :) ohhh... marzenia :D

pozdrawiam
          O*S*E
          i wszystkich czlonkow ZNPM Lapidaros :)
          • Gość: tybet Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 21:08
            szkoda ze nie widzelisci miny pani prof kaplity jak uslyszala przez glosnik,
            ze jej dominika nie wygrala.... ona byla taka przygnębiona! alez to byl piękny
            widok :)
            • Gość: tybet Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 21:11
              mam pytanie...
              slyszalam ze pani prof Luszczki ma za jakis miesiąc powrócic zamiast tej nowej
              babki z geografii która jest w ciazy... ktos o tym slyszal czy to tylko plot?
              pozdrawiam
            • Gość: d Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.smlw.pl 30.10.03, 21:20
              szkoda ze nie podali dokladnych wynikow wtedy by dopiero kaplite przygielo:)))
            • Gość: 2k Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 15:35
              tak moja droga Becko...to zawiedzenie w jej oczach...a
              jak nas probowala przekonac...strach.....chciala zebys my
              glosowaly na jej wychowanke...eh..pzdro ..2k jest najlepsza
            • Gość: rozowa w II lo najlepsze sa cheerleaderki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 15:39
              maja tak zajebiste ciaka sa tak sexi..eh...bejbe...jak
              sie na nie patrzy to..wow...robi sie cieplej i cieblej a
              one tancza i tancza....wow..
              KOSIAMY JE A PODROB TO JUZ NIE,SZCZEGOLNIE TEJ Z OGROMNYM
              DUPSKIEM
    • Gość: APB Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 195.117.152.* 31.10.03, 11:49
      II LO kończyłem jakiś czas temu i widzę,że nieco się pozmieniało w składzie
      szacownego ciała pedagogicznego. Niemniej parę sztuk pamiętam:
      -chwała Cyprysiowi,że jeszcze jest dyrektorem.Mnie uczył historii ( z różnym
      skutkiem), potrafił parę razy wyjść w ciagu lekcji na 2 minuty ( w tym czasie
      pewnie załatwił 100 tysięcy spraw), podyktować notatkę,wyłożyć materiał
      bieżący i jeszcze troszkę do przodu.Pamiętam go też jako świetnego
      organizatora.Poza tym to cholernie inteligentna bestyja i nigdy nie wiadomo,o
      czym myśli, jak się do niego mówi.Przez korytarz biegał zawsze,z tym, że jak
      został dyrektorem, to odpowiednio szybciej.Trzeba było ustępować z drogi, bo
      stratowałby ze szczętem.Mój rocznik niemal nigdy nie poruszał się po 3
      środkowych płytkach na korytarzu-to była "strefa szybko biegającego
      Cyprysia".Zresztą zanim zamontowali ławeczki na korytarzach,trzeba było też
      nieźle kulić nogi... Super facet. Na ścianie męskiego kloo na parterze było
      hasełko:Uwaga na nisko przelatujące Cyprysie.Szybko go zmazali,a szkoda. Swoją
      drogą, czy kibelek nadal ma wystrój z epoki siermiężnego stalinizmu?
      -geograf Robert Szura-strach poruszać temat, bo na forum jeszcze go nie
      widziałem.Miał ogromną wiedzę i zerowe umiejętności jej przekazania.Idiotyczne
      sprawdziany,całkowity brak umiejętności zapanowania nad klasą ( czasem wręcz
      podlizywał się tym,którzy przeszkadzali jemu i innym). Ten gość powinien był
      zostać na uczelni - tam byłby świetnym naukowcem,bo jako pedagog nie sprawdził
      się zupełnie.Jego strona w dzienniku wyglądała jak spisana przez
      przedszkolaka. W dodatku - przynajmniej wobec mnie - był cholernie
      dwulicowy.Za to go nie lubię.
      -żona dyr. Cyprysia-przesławna Lidia. Same trafne uwagi na forum. Hasła w
      stylu "Maciusiu,czemu się nie przygotowałeś" i mina,jakby właśnie ktoś zabił
      jej pół rodziny,klasówki przekładane po milion razy,system oceniania rozwikłać
      można było po kilku głębszych a i to nie na pewno.Mi jej po prostu szkoda,bo
      strasznie się stara,niewiele jej natomiast wychodzi - może dlatego że
      uczniowie starają się być doskonale oporni na współpracę. Historii lepiej
      uczyć się z książek i na własną rękę.A jeszcze Jej poszukiwania na mapach
      historycznych w myśl zasady"im bardziej Kubuś patrzył, tym bardziej Prosiaczka
      nie było..."
      -Ostaszowa jest groźna i wymagająca odwrotnie proporcjonalnie do stażu uczniów-
      na koniec to i pośmiać się można i poplotkować o
      nauczycielach.Kooooooooooszmarnie długie notatki,choć na sprawdzianach można
      je przepisać z zeszytu,zwłaszcza w trzech pierwszych ławkach.Za moich czasów
      miejsce strategiczne było w pierwszej ławce przy biurku.Nawet do głowy jej nie
      przyszło,że siedząca pod samym nosem niewinna istota może z pieczołowitością
      średniowiecznego skryby kopiować notatkę z zeszytu. Do kolekcji haseł dorzucam:
      trzymając w rękach preparat : "W tym szkle macie puca szaby" oraz "Jak już
      musicie śmiecić na parapet ( o kolegach składujących tam łupki ze słonecznika)
      tu szanujcie kwiatki i posprzątajcie po nich" Nauczycielka legenda.Przy okazji
      szkolne BBC - wie wszystko i o wszystkich.Z kim ona teraz biedulka gawędzi na
      przerwach,skoro Warzybok odeszła (klasy ościenne dostały od niej taką
      szkołę,że pięć razy na dzień dziękowaliśmy siłom nadprzyrodzonym,że nam tego
      doświadczenia życiowego oszczędziły);
      -Wojtowicz-polonistka skarb.Notatki względne,trochę trzeba pracować
      samemu.Hasła niesamowite- np. tonem wawelskiego smoka " He ...he ..he.. nie
      przeczytałeś lekturki ... he .. he ... he... to ja cię teraz przepytam". Tym
      samym tonem: "Ja tych głupot do programu nie wprowadzałam" albo " tej lektury
      nie lubię,więc tylko podstawowe informacje podam i niech oni sobie dalej
      zbierają nenufary" Traktuje troszkę lepiej chłopców niż dziewczyny,ale nikomu
      krzywdy,zwłaszcza na maturze nie zrobi.Wyjątek: jak ktoś,zwłaszcza jakaś ona,
      podpadnie Wojtowiczowej na początku pierwszej klasy.
      -Zimek-zmazuje szybciej niż pisze i myśli,komplikuje proste rzeczy do n-tej
      potęgi i w dodatku cały czas stara się udawać,że panuje nad sytuacją.O ile
      ktoś nie wybiera się na kierunki politechniczne musi zmienić plany albo
      klasę,o ile nie, fizyka z nią jest do przeżycia i to całkiem w spokoju;
      -miałem też epizod z Kowalską-cierpiała na wieczną nieodwzajemnioną i
      niepodzielaną przez uczniów miłość do Caritasu.Krzyk poruszał ściany,a może i
      niebiosa.Hasła : "wy bezbożnicy i komuniści", "w domach nie ma stołów,tylko
      jakieś ławy,stoliczki.A stół to podstawa katolickiej rodziny" czy "wy
      ladacznice bez wstydu,honoru i czci" do nieco za skąpo odzianych dziewczyn
      przeszły do historii;
      -Laska,Alusią przez nas zwana-mała posturą,wielka duchem kobieta która z
      humanistów usiłowała zrobić matematyków,z miernym skutkiem zresztą.Wątła nić
      zrozumienia rwała się kilkakrotnie w trakcie lekcji,gdy zadania na tablicy
      rozwiązywała w tempie, w którym nie byliśmy w stanie przyswoić początku,gdy
      tam koniec nastawał.Pękała ta nić ostatecznie w trakcie klasówek,po których
      szczęśliwi posiadacze ocen dostatecznych chodzili w glorii "oświeconych". Dała
      wycisk,oj dała. A i jeszcze jedna charakterystyczna cecha - na zewnątrz - 20
      stopni, a koło biurka okno otwarte na całość. Nawet na końcu klasy zęby
      szczękały nam czasem jak kastaniety, natomiast Jej było zawsze gorąco.
      -ksiądz Gac to człowiek po prostu fajny,kontaktowy i do pogadania.Czy dobry
      pedagog-raczej tak, chociaż zbyt pobłażliwy.Mnie osobiście denerwowały jego
      zaśpiewy liturgiczne w trakcie lekcji-ale to tylko mój prywatny hopek, bo nie
      lubię wszelakich zaśpiewów dokonywanych znienacka,gdy się tego najmniej
      spodziewam;
      -z Pizunem miałem tylko WOS. Niezrozumiałe poczucie humoru,trudne do
      przewidzenia intencje działania,zrozumienie mało realne,wrażliwość na biusty
      wielka;
      -młody Gołąb miał z nami muzykę.Człowiek do pogadania i raczej kontaktowy,ale
      45 minut życia w zasadzie stracone.
      -języki pomijam,bo z małymi wyjątkami prowadzący zmieniają się szybciej niż
      uczniowie.
      -Puszkarewicz krzyżówki,szarady,łamgłówki konkursy rozwiazywał chyba
      zawsze.Haseł szczególnych i odkrywczych przy naszej klasie nie formułował i
      zajęty był raczej krzyżówkami niż konwersacją.Zresztą generalnie nam
      odpuszczał,bo grupa męska z naszej klasy i jeszcze jednej charakteryzowała się
      tym, że ryzyko kontuzji w przypadku ćwiczeń bardziej skomplikowanych niż
      przysiad wzrastało do niebotycznych rozmiarów. Do tej pory pamiętam natomiast
      piłkę nożną przy małym mrozie na śniegu i w krótkich spodenkach. Marian nigdy
      się nie chciał się zgodzić,ale w końcu ulegał; nikt zresztą się nie
      pochorował.Za to grupa damska-tu aż miło było popatrzeć-i to niekoniecznie ze
      względu na urok i wdzięk koleżanek ( w kilku przypadkach zresztą mocno
      wątpliwy), a raczej ze względu na prowadzącą-Gołąbową. Trening GROM-u przy jej
      wuefie to była szkółka niedzielna.

Na koniec do obecnych uczniów- szkoła jest w porządku, więc postarajcie się
      nie zmienić tego wizerunku.Nie znacie pani Stasi z portierni, mrocznych szatni
      z siatkowymi boksami, więc co nieco już starciliście.Nie wiem,czy do tej pory
      palarnia jest koło WSP-obecnie zdaje się Urząd Marszałkowski. Macie za to
      pewnie wiele nowych ludzi i miejsc-więc piszcie o nich na forum.
      • Gość: rozowa Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 15:43
        heh palarnia kolo wsp tez jest....ta kwestia nie ulegla
        zmianie
      • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 31.10.03, 19:23
        witam APB i dzieki serdeczne za taka wypowiedz, ktora miejscami rozbawila mnie
        do lez, co mi sie ostatnio nie zdarzalom :DDDDD
        Cale mnostwo trafnych opinii!!!
        Jedno chcialem tylko sprostowac: Szatnie z siatkowymi boksami sa dalej i sa
        kultowe... wiecej nie bede pisal, bo kto ma wiedziec to wie o co chodzi :)
        Galeryjka rulez :D
        pozdrawiam klase 2K ktora tu sie ostatnio licznie objawia!
        i oczywiscie pozdrowienia dla ZNPM Lapidaros :)!!!
        • Gość: O*S*A Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 31.10.03, 20:30
          "galeryjka rulez"-dobre, dobre!Wtajemniczeni wiedzą ocb. Także pozdrawiam klase
          2K, zjawisko, HRN i wszystkich z 2 LO TEAM :D
          • Gość: 2K 2k pozdrawia @LL!!! :) IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 21:18
        • Gość: O*S*A Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 31.10.03, 21:25
          skoro był ranking nauczycieli, sprzątaczek to może teraz konserwatorów? :D
          Pozdro HRN
          • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 15:04
            O konserwatorach wycinajac slowa niecenzuralne to nic nie powiem. To przez tych
            &^%&$*&% nie mamy w szatni galeryjki :/.

pozdro dla O*S*A HRN i calego ZMPN Lapidaros
            Pamietajcie ! Tworzenie to cierpienie :D

UWAGA !!! Uczniowie 2lo
            Zavlepkujmy cala szkole ! O*S*A zapoczatkowal ta piekna tradycje i mamy zamiar
            kontynuowac ja jak najdluzej. Ludzie robcie vlepki !!
        • Gość: 2k zjawisko-dzięk za pozdrówka IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 21:16
          hehhh a ty do jakiej klasy pomykasz?
          • Gość: zjawisko Re: zjawisko-dzięk za pozdrówka IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 03.11.03, 19:36
            kto ma wiedziec to wie do jakiej klasy... :D ale blisko zaprzyjaznionej :)

pozdrawiam raz jeszcze
      • Gość: *hrn* Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 11:41
        Gość portalu: APB napisał(a):

> języki pomijam,bo z małymi wyjątkami prowadzący zmieniają się szybciej niż
        Uczniowie.

> mrocznych szatni z siatkowymi boksami, więc co nieco już starciliście

do jezykow... tylko nie mow, ze piszesz ;D o W... ;/ dzizas, od ilu lat ona
        uczy ;///// ile rocznikow przezywalo z nia... "zajecia"????

a siatkowy boksik mamy od poczatku... i NIE zgodzilismy sie na zamiane go w
        tym roku na wiesniackie szafeczki ;] BRONKS rulez ;D

pozdro all (wiecie kto ;D)
        • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.11.03, 15:13
          zajecia z frau W moga sie rownac tylko z lekcjami w sali 15 w doborowym
          towarzystwie Ine Wasser od 1944 roku po tym jak przez rzeszow przesunal sie
          cofajacy w strone niemiec front wschodni, zostawiajac dywersantow na tylach
          Armii Czerwonej.

Siatexowe szatnie rulz. Szafeczki sux. Siatkowe boxy pozwalaja na imprezowanie
          w wezszym gronie z dala od oczu wrednych sprzataczek, dzieki czemu mozemy
          poznawac tajniki chemii organicznej poczawszy od alkoholi.

pozdro dla tych co wiedza wiecej :D
          • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 01.11.03, 19:46
            Pozdro juzeg pozdro!!! :D

male sprostowanie: tylko niektore sprzataczki sa wredne, niektore sa calkiem w
            porzadku i zlego slowa na nie nie powiem.
            Niech zyje Ine WaSSer, ktora "zaraz zamknie drzwi i nikt nie wejdzie"!

Co sadzicie o Kaplonie?? Facet jest niezly szyderca, ale chyba mimo wszystko
            zbytni fanatyk z wf. Czekam na opinie.

pozdrawiam
            ZNPM Lapidaros
            i wszystkich innych
          • Gość: 2K LIBY W SZATNI?TO JEST TO IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.03, 21:22
            2k jak mało kto jest włascicielem boksu i nasz jedyny ma okienko....eh co tu
            sie dzieje...kosmos i te sprawy...podrawiam 2 g bo tak jak my za libacje w
            szatni byli u dyra..eh...oni wiedza o co lata...heh i pomysleć ze IIe
            zrezygnowała z boksów..
            • Gość: Uczeń(średni) PRAWDA O 2LO IP: 213.241.95.* 03.11.03, 15:02
              Proszę przeczytać ten komentarz do końca!!!!!!!!!!!!!!
              Bardzo bulwersuje mnie sprawa jaką przeczytałem na forum odnośnie nauczycieli.
              Nauczyciel jak czyłowiek jeden lepszy drugi gorszy. Ja na nauczycieli prawie
              nie narzekam. Bardzo bym chciał pochwalić panią profesor Laskę która uczy
              matmy. Bierze materiał w zawrotnym tempie ale wszystko jest jasne. Nie ma
              wyjścia bo musimy się przygotować do matury tylko przez 3 lata a nie jak
              wsześniej przez 4. Szczególne pochwały należą się Profesor Sareckiej, która
              wymaga od nas dużo ale to przyniesie dobry skutek na maturze. Chciałbym
              pochwalić także panie profesor Czopik. Sądze, że opinie nie tylko ja uważam za
              słusze ale większość osób podziela mą uwagę.

Teraz to co mi się nie podoba w mojej szkole.
              Pani profesor Zimek jest bardzo bardzo miłą, cierpliwą i życiową osobą. Stara
              sie ze wszystkich sił wytłumaczyć nam fizykę. Jest za dobra dla nas. Nie
              potrafi uspokoić głośniej klasy co innym przeszkadza. Nie wychodzi jej (za
              bardzo)też tłumaczenie tematu, to co pisze na tablicy to jeden wielki bałagan.
              Sama czasami się gubi. Proszę to przemyśleć. Pani Szczepanek z
              Przedsiębiorczości traktuje nas jakbyśmy mieli iść na studia w tym kierunku.
              Wymaga za dużo jak na taki przedmiot. To większości z nas do niczego się nie
              przyda. Po co zaśmiecać sobie głowę takimi rzeczami. Najbardziej denerwuje mnie
              grupa osób która po znajomościach dostała się do naszego ,, Elitarnego
              2Liceum''Są to przede wszystkim Dawid Pękala (Skejt)i Maciek Nowak. Zachowują
              się karygodnie. Przeszkadzają w normalnym prowadzeniu lekcji. Obydwaj posiadają
              bardzo niską kulturę osobistą a raczej jej brak brak brak!!!! Ten pierwszy
              Pękala przychodzi pijany na lekcje. Bezpardonowo wymusza kasę na innych uczniach
              (Papierosy i alkohol). Brak jakichkolwiek komentarzy na ich temat. Pękala
              powinien już dawno wylecieć z naszej szkoły. Ale ma bardzo wpływową rodzinkę.
              Gdyby nie jego mama to ....... Ten koleś nadaje się do ochotniczego hufca pracy
              a nie do LO szczególnie 2LO. Nie jest godzien chodzić do naszej szkoły.
              Wszyscy co przeczytają ten komentarz niech wiedzą jakie osoby chodzą do naszej
              szkoły. Jest mi bardzo przykro z tego powodu.
              • Gość: Uczeń II Re: PRAWDA O 2LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.03, 16:56
                Uczniu (średni) podpisuję się pod Twoją wypowiedzą obydwiema rękami.
                Słyszałem o wyczynach Skejta i jest mi również niezmiernie przykro, że takie
                osoby chodzą do 2 LO i zajmują miejsce innym lepiej rozwiniętym uczniom, którzy
                nie zostali przyjęci do Naszej szkoły. Zamiast zachowywać się jak na ucznia 2
                LO przystało, to taki jeden z drógim obniża reputacje szkoły i zaniża poziom
                przeszkadzając w prowadzeniu lekcji. Osobiście uważam, że taka sytuacja nie
                powinna mieć miejsce w liceum, a tym bardziej w 2 LO. Jestem obużony decyzją
                Dyrektora i całego grona Nauczycieli, iż pozwalają na takie naganne zachowanie
                w Naszej szkole, nawet nie zamierzając podjąć jakichkolwiek działań w celu
                wyciągnięcia konsekwencji z takiego zachowania !!! Jeszcze raz podkreślam iż
                jest mi bardzo przykro z takie stanu rzeczy ;(
                Reszte spraw (czyli o nauczycielach) pozostawiam bez komentarza.
              • Gość: OgNuM Re: PRAWDA O 2LO IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 17:55
                Zgadzam sie z tym w 100% Skejt wypierdalaj z naszej szkoly i klasy !!
                • Gość: misia Re: PRAWDA O 2LO IP: 80.51.255.* 11.11.03, 13:51
                  sluchaj gnoju pierdolony!my skejta kofamy!jezeli on wylecialby z tej szkoly
                  to ty bys mial najbardziej przejebene!latalbys od korytarza do
                  korytarza...korwa powiedz mi gdzie sie taki pierdolony kondident jak ty ulagl?!
                  ty chuju powinienes wyperdalac z tej szkoly...ludzie ktorzy nie chodza do tej
                  szkoly,nie znaja skejta ani ciebie a dowiedzieli sie o tej aferze chca wpasc
                  pod szkole i wperdolic ci tak zebys nie wstal...ale korwa z ciebei ciota jest
                  korwa tatusiem sie bronic i kablowac dyrektorowi...korwa modl sie o swoje jaja!
                  chuj ze skejtem!a nowak i piechu?!skad ty sie kurwa psie wzioles?
                  • Gość: mała Re: PRAWDA O 2LO IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 17:15
                    jejuu, przestańcie już pisać na ten temat! Wszystko jest na drodze żeby
                    przeszło bez większych problemów a takie durne posty mogą to popsuć (zwłaszcza
                    starania niektórych osób). Jeśli was ta sprawa drażni to rozmawiajcie o niej
                    między sobą a nie tutaj. Takimi głupotami Skejtowi nie pomożecie tylko możecie
                    pogorszyć sytuację.
                    To, czyją stronę trzymam wtajemniczone osoby wiedzą i to mi wystarczy.
                    MSPANC
              • Gość: zjawisko Re: PRAWDA O 2LO IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 03.11.03, 19:57
                1. Troche nie ladnie bluzgac tak po kolegach z klasy (jacy by oni nie byli) no
                ale to w sumie bardziej swiadczy o tobie niz o nich.

2. Przedsiebiorczosc - przedmiot, ktorego uczy pani Szczepanek jest chyba
                najbardziej potrzebym przedmiotem jakiego mozna sie w szkole uczyc. Nie wpaja
                wiedzy, ktora przyda sie nam w zyciu tak jak siodło świni, ale uczy rzeczy, z
                ktorymi wiekszosc z nas bedzie miala doczynienia codziennie. To wlasnie w
                liceach ksztalcą się w wiekszosci ludzie, ktorzy w przyszlosci beda mieli
                wlasne fimy, badz tez beda zajmowac stanowiska kierownicze, a to czego uczymy
                sie teraz, nawet nie ociera sie o prawdziwa ekonomie, o ktorej pewnie nie masz
                najmniejszego pojecia, mimo, ze jestes z 2a (tak zakladam) - klasy o profilu
                matematyczno - informatycznym. Przykro to stwierdzic... Przedmiot sam w sobie
                jest prosty jak budowa cepa - "wyjasnij zaleznosc miedzy popytem i podażą" -
                to bylo chyba najtrudniejsze dotychczas zadanie, ktore bierze sie na chlopski
                rozum i wyjasnia bez wiekszych trudnosci, no ale trzeba miec jeszcze ten
                chlopski rozum... Co innego to sposob oceniania i pytania pani Szczepanek, z
                ktorym mozna dyskutowac...

3. Nie zrozumialem tego zdania: "Sądze, że opinie nie tylko ja uważam za
                słusze ale większość osób podziela mą uwagę. " - strasznie fajna konstrukcja
                zdaniowa, widac, ze uczy cie Sarecka :D Jesli bylbys (bylabys) kiedys jeszcze
                na tym forum to przetlumacz to zdanie z polskiego na nasze. Moze ja poprostu
                nie zalapalem o co chodzi...

pozdrawiam klase 2K
                kto ma wiedziec, to wie z ktorej jestem klasy :D ale wydaje mi sie ze łaczy
                nas sprawa okna w szatni, a raczej tego co za nim bylo :D
                • Gość: O*S*A Re: PRAWDA O 2LO IP: *.rzeszow.msk.pl 03.11.03, 22:22
                  a mnie to nie pozdrowiłeś :P
              • Gość: Domoń Re: PRAWDA O 2LO IP: *.dnet.pl 25.10.04, 20:13
                Ale z Ciebie to za to niezły kabel. Naucz się kotku żyć w małej strukturze, takiej jak klasa szkolna. Nie podkładaj takich "świń" ludziom bo oni tego bardzo nie lubią i kiedyś tego pożałujesz. Jeżeli rzeczywiście istnije problem wyłudzania pieniędzy to zgłoś to odpowiednim organom a nie rób scen na forum (za ujawnienie danych osobowych(w dobie poszanowania prywatności i dobrego imienia) tych chłopaków grozić Ci może nawet sprawa sądowa. Swoją drogą musisz się czuć strasznie samotny i wyalienowany w swojej klasie serdecznie Ci współczuje i życze troszeczkę wrażliwości.
          • Gość: alfred Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.res.pl / 217.98.60.* 03.11.03, 21:36
            chcialem dodac ze nikt nie napisal o super babce z chemi jaka jest pani maria
            daniel.jak rzuci jakies haslo na lekcji to mazna sie posikac .poza ty dobrze
            uczy i cos z tego rozumiem a jesli chodzi o puszkarewicza to sie zgadzam ze
            wszystkimi opiniami na jego temat
            • Gość: polo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.res.pl / 217.98.60.* 03.11.03, 21:38
              zgadzam sie z twoja opinia alfredzie :)ona tez mnie uczy i jak dota nie
              zaluje . jest poprostu cool i co tu duzo mowic pozdrowienia dla wszystkich klas
              1 a szczegulnie dla 1 i :)

• Gość: żaba Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:44
        Witam wszystkich szczęsliwców którzy chodza do 2 LO. Tak sobie czytam te
        wszystkie posty i słynne felietony dzienniekarskie GA.;) I sobie mysle że super
        że jestem w tej szkole:))
        Jestem w niej dopiero niecały rok ale napisze moje pierwsze spostrzerzenia na
        temat profesorów:
        **prof. Wojtowicz. - na samym poczaytku wszyscy znjomi straszyli mnie, jej
        surowością, ale sama przekonuje sie juz po ponad setnej lekcji ze jest to pani
        bardzo fajna z niesamowitymi hasełkami, która ma bardzo duzy zasób wiedzy i
        odpowiednio go nam przekazuje.
        **prof.Dolińska - nawet sympatyczna pani z tym że watpie że ja coś z tej
        matemtayki będe wiedziała przy takim tempie tłumaczenia.
        **prof. Malinowska - anglistka, troche z przesada w głosie i z nienaturalnym
        akcentem, ale ogólenie bardzo miła. Kiedys ktos bardzo interesująco ja nazwał
        i czasami sie z tym zgadzam. Pozdrawiam ta osobe:*
        **prof. Gołąb - jego wstawki typu "barbiszonie", "barbie", "łajzo" czy "kenie"
        sa już do zniesienia a nwet czasami w kontekście zdania bawią nas do łez. Super
        facet....nie ma co!:)
        **prof. Pająk - w - f to sielanka, kapitalna babka z która można pogadac o
        wszystkim.
        **prof.Kapuścińska - biologia to naprawde miłe lekcje. pani dopiero po studiach
        super babka.

To narazie tyle potem coś dopisze:
        Pozdro:
    • Gość: hrn rozbawiony Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 23:45
      ta... alz...

pozdro IIK ;D i reszta ziomow z boxow ;D

no i vlepkowac szkole ;D bo jak narazie to chyba tylko nasze sa... a szkoda...
      ew zapraszam na btw.klarkkent.de/indexbtw.htm codziennie ok 21 jestesmy
      w NY i Frankfurcie)

ps: M...O moj ziom ;D
      • Gość: O*S*A Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 04.11.03, 20:08
        no vlepkować szkołe! hehehe Juzeg kiedy jakieś nowe vlepki? :D także pozdrawiam
        imprezowych ziomów z boxów, szkolnych vlepkarzy, Zjawisko, HRN(BMH), MuNgO
        P.S. Wielkie odliczanie trwa!! :)))
    • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 18:35
      no witam *]-[*R*|/|*. Co do tego co napisali o Skacie to po czesci prawda. Lecz
      takich pierdół to ja nie pisze! Jak mnie bedzie wkurwial to nie widze przeszkod
      bym nie mial mu pierdoln... ale na razie nic do niego nie mam, mam nadzieje ze
      on tez do mnie nie ma i ogolnie jest luzik Ziomy!

Pozdro dla 2G i innych oldschoolowych ziomow!
      • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 04.11.03, 18:53
        Pozdro Mungo!!!

Nie naskakujcie na tym forum tak na siebie wszyscy. Wrocmy do tematu
        (jakiegokolwiek) np. Wrednych sprzataczek (niektorych)
        • Gość: BMH Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:04
          jestem jak najbardziej za ;D

ps: to ja hrn ;D
        • Gość: Ko5t3k Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 80.48.236.* 04.11.03, 19:18
          Witam.
          Widze, że niektórzy tu mocno przesadzają z swoimi wypowedziami. Zamiast
          kulturalnie podejsc do tematu, to bluzgaja na lewo i prawo. Nie tędy droga
          Panowie :P.Zwłaszcza TY OgNuM'ie czytany od tyłu :) który teraz próbujesz wrócić
          na drogę ludzi normalnych.

Co do nauczycieli to nie będę się zabardzo, bo wiem, że większość czyta to
          forum. Napisze tylko, że ogólnie to jestem zadowolony z prawie każdego nauczyciela.

Pozdro 600. Kostek

p.s. pisze z domu i jest to pierwszy _mój_ post w tym temacie [to jest info
          dla ...pewnych osób ;)]
          • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 19:43
            Ko5t3k nie wiem jakim prawem piszesz ze OgNuM to ja! Pierwszy raz wypowiadam
            sie na tym forum a to ze mamy takie same hosty nie znaczy ze OgNuM to ja a ja
            to OgNuM !! Jeszcze raz cos takiego napiszesz to marny Twoj los!....

PS: A co do tematu wrednych sprzątaczek - POPIERAM

>>>>>>>> R. E. S. P. E. C. T. <<<<<<<<
            • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 04.11.03, 20:06
              RESPECT :)
              • Gość: Weronika Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 19:45
                Życze Wam, abyście nigdy nie usłyszeli na swój temat takich obleśnych tekstów!!
                Nikt nie jest doskonały, ale to nie znaczy, że można tą osobę zmiszać z błotem!
                Nie jestem z tej szkoły, ani nawet z tego miasta, ale jak przeczytałam niektóre
                wasze wypowiedzi, to aż mi sie niedobrze zrobiło! Do nauki!!! To, że jesteście
                tępi nie oznacza, że nauczyciele są do dupy! Żali mi was, naprawde!
                • Gość: 2klasistka Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 20:44
                  Eh Weronika daj sobie siana-jesli nie jestes stad to spieprzaj i tyle...
                • Gość: 2klasistka ***************************** IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 20:48
                  Pozdro dla 2g, O*S*A*, Zjawiska(innych wtajemniczonych z boksami)
                  Pozdrawiam:mame, tate, babcie i dziadzia no i drugą babcie...

eh a tak seri to pozdro dla wszystkich cheerleaderek :)

@ klasy w poniedziałek chulamy na PÓŁMETKU...eh to bedzie czad!!!!!!!!!
                  pozdro dla całej 2K-mistrzów, oraz dla pani Janowskiej...eh...:****
                  • Gość: hrn Re: ***************************** IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:15
                    > Pozdro dla 2g, O*S*A*, Zjawiska(innych wtajemniczonych z boksami)
                    > Pozdrawiam:mame, tate, babcie i dziadzia no i drugą babcie...

no ta... ja sie juz tu nie licze...

a tak btw, to o nauczycielach utrzymuje zdanie z poczatkow tego tematu...

pozdro 600

no i reszta
                  • Gość: O*S*A Re: ***************************** IP: *.rzeszow.msk.pl 05.11.03, 22:15
                    Wielkie dzięki za pozdrowienia!Także pozdrawiam 2K! W poniedziałek jedziemy z
                    tym baunsem :)))
                    • Gość: bmh Re: ***************************** IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 22:18
                      no i bylem 1wszy ;D

blink blink
                • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 12:28
                  Sama jestes oblesna. Tu jest jak z wyborami, nie bierzesz udzialu to nie masz
                  prawa komentowac!!! Mam nadzieje ze wogole skonczylas jakakolwiek szkole i to
                  bez pomocy. Jak Ci jest nas zal to zapisz sie co Caritasu albo do szkolnego
                  kola Hitlerjugend. Jestes z innego miasta czynie masz kontaktu z ludzmi takze
                  wyzywasz sie na forach regionalnych.
                  • Gość: Dziela Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.krak.tke.pl 06.11.03, 18:21
                    Oł widze , ze juz chyba wszyscy nauczyciele zostali skomentowani :)
                    Pozdrowienia dla pani prof. Kaplity :) Ona moglaby sprzedawac tostery na
                    Balcerka :D

• Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 19:52
                      Miejmy nadzieje ze forum nadal bedzie sie rozwijac i nie skazujmy go na smierc
                      porpzez zapomnienie.
                      APEL !
                      Ludzie piszcie cos co was denerwuje, bawi, smieszy w tej szkole a takze to z
                      czego jestescie dumni jako uczniowie 2 LO bo napewno jest taka rzecz, a jak nie
                      ma to widze ze nie dla was ta szkola !!!

pozdro dla tych co wiedza wiecej niz powinni a takze dla ........ (miejsce na
                      Twoja reklame)

PS. to jest post nr 200 i z racji tego otworze sobie puszke....Pepsi i wypije
                      za zdrowie moderatora :DDDDDDDDDDD
                      • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 19:15
                        Juzeg, tez mam nadzieje ze forum nadal sie bedzie rozwijac, pomimo tego ze
                        ostatnio w szkole z jego powodu zrobilo sie nieprzyjemnie. Ale w koncu forum
                        jest po to zeby wypowiadac swoje opinie na pewne tematy. Tylko nie rozumiem
                        dlaczego od razu taka afera ze jak sie napisze cos brzydkiego na kogos to od
                        razu taki przypał, a jak ta osoba na ktora napisalem wczesniej na mnie podobne
                        rzeczy mowila to kishka byla a nie afera ! :-)
                        • Gość: Dziela Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.krak.tke.pl 08.11.03, 15:15
                          I jak tam drugoklasisci Wasze samopoczucia przed polmetkiem? :D
                          • Gość: kotek:P Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 80.51.255.* 08.11.03, 17:06
                            no to mialam ubaw troszke sobie poczytalam ...do 2LO chodze od zaledwie 2
                            miechow wiec nie ma sie co wypowiadac o nauczycielach...choc pare zabawnych
                            rzeczy juz moglabym napisac;) no a jesli chodzi o moje wtajemniczenie
                            społeczności 2LO jest zerowe...ale zamierzam to zmienic hehe;)narazie po
                            przeczytaniu ponad 200 postów moge stwierdzic ze 2LO to największy przykład
                            muzem LEGENDARNYCH OSOBOWOŚCI(czytaj nauczycieli;))

P.S napiszcie cos o PROFESORZE KAZIU OJCZYQ :)
                            • Gość: rio Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 12:43
                              nie mieliśmy z nim lekcji, ale jakieś 18 lat temu przyszedł na zastępstwo za
                              geografię i zaczął pałować za niewiedzę (w klasie humanistycznej 90% to
                              matematyczni sceptycy- i tak się im przydał z tego przedmiotu kalkulator
              • Gość: nieznany Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 15:40
                rescepkt
            • Gość: nieznany Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 15:39
              nieznana. a co sądzisz o Zimek. My nie rozumiemy nic na tych pieprzonyn
              lekcjach. Nic nam nie wytłumaczy, tylko gada coś do siebie i mruczy pod nosem.
              nara ziom pozdrów 600
    • Gość: A.E.K. Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 80.51.167.* 08.11.03, 21:19
      Nie ale prof.Duda z angielskiego jest po prostu the best ale to jej słabe
      zdrowie :) .Ale Kaplity to nikomu nie życze i kurde szafki musimy malować bo
      jej sie nie podobają, ale na wyciczce to sie bała kogoś przyłapać- najpierw
      zapukała a dopiero za 5min lekko drzwi uchyliła. No i Oberc: koleś to sie
      zastanawia 5 min zanim coś powie, ale dał mi 5 za referat o chuliganach.
      • Gość: *bmh* Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 09:09
        yyy, czyzby weiss? nie, to nie on ;D kto od nas mial hooliganow? ;>

P. Oberc - niezalezne sweterki ;D, czesto zamyslony, jeszcze nie pytal :D w
        sumie jest git ;]

a przeds... - niby sie przyde, ale babka od niej jest nawiedzona ;D

pozdro 600, hardkore gandzia clab i Ci_Co_Wiedza_Wiecej ;D
        • Gość: O*S*A Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 09.11.03, 11:16
          nie to nie weiss. Weiss miał dresiarzy, ryba miał hooliganów !

Pozdro HRN i reszta !
          P.S. To juz jutro.....
          • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 17:31
            Tak, to juz jutro...

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@'~~~ ~~~`@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@@@@@@@' `@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@@@@' `@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@@' `@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@' `@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@' `@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@' `@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@' n, `@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@ _/ | _ @@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@ /' `'/ @@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@a <~ .' a@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@ .' | @@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@a _/ | a@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@a _/ `.`. a@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@a ____/ ' \__ | |______ a@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@@a__/___/ /__\ \ \ \___.a@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@@/ (___.'\_______)\_|_| \@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@|\________ ~~~~~\@@@@@@@@@@@@@@@@
            @@@@@@@@@|| |\___________________________/|@/~~~~~~~~~\@@@
            @@@@@@@@/ | | | | | ||\__________|@@
            • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 17:40
              Kurde, nie wyszło mi :|
              ____
              /\ \
              /::\ \
              /::::\ \
              /::::::\ \
              /:::/\:::\ \
              /:::/@@\:::\ \
              /:::/@@@/\:::\ \
              /:::/@@@/ \:::\ \
              /:::/@@@/____\:::\ \
              /:::/@@@/ \
              /:::/@@@/_____________ \
              /::::\ \@@@@@@@@@@@@/\ \
              /::::::\ \@@@@@@@@@@/::\ \
              /:::/\:::\ \ /:::/\:::\ \
              /:::/@@\:::\ \ /:::/@@\:::\ \
              /:::/@@@/\:::\ \/:::/@@@/\:::\ \
              /:::/@@@/ \:::\ /:::/@@@/ \:::\ \
              /:::/@@@/____\:::\/:::/@@@/____\:::\ \
              /:::/@@@/ \::/@@@/ \
              /:::/@@@/____________\/@@@/________________\
              \::/@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@/
              \/@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@/
              • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 17:41
                Znowu nie wyszlo :/
              • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 17:45
                .....................____
                ..................../\===\
                .................../::\===\
                ................../::::\===\
                ................./::::::\===\
                ................/:::/\:::\===\
                .............../:::/@@\:::\===\
                ............../:::/@@@/\:::\===\
                ............./:::/@@@/ \:::\===\
                ............/:::/@@@/____\:::\===\
                .........../:::/@@@/==============\
                ........../:::/@@@/_____________===\
                ........./::::\===\@@@@@@@@@@@@/\===\
                ......../::::::\===\@@@@@@@@@@/::\===\
                ......./:::/\:::\===\ /:::/\:::\===\
                ....../:::/@@\:::\===\ /:::/@@\:::\===\
                ...../:::/@@@/\:::\===\/:::/@@@/\:::\===\
                ..../:::/@@@/ \:::\==/:::/@@@/ \:::\===\
                .../:::/@@@/____\:::\/:::/@@@/____\:::\===\
                ../:::/@@@/==========\::/@@@/==============\
                ./:::/@@@/____________\/@@@/________________\
                .\::/@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@/
                ..\/@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@/
                • Gość: Mungo Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 17:47
                  SORRY ZA TE POSTY, WIDOCZNIE ASCII SIE NA TYM FORUM NIE SPISUJE :]
                  • Gość: *bmh* Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 22:03
                    Mungo, mule ;D jakis Ty gupi ;D

to juz prawie dzis ;D

pozdro dla pilnujacych mlodziezy, czeka was CIEZKIE zadanie (to jest tekst
                    dot. nauczycieli, wiec bardzo na temat ;])

milego polmeta ziomky
                    • Gość: *bmo* Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 10.11.03, 14:09
                      To juz dzisiaj! BMH o której sie ustawiamy? ;)
    • Gość: Gosc II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:26
      Slyszalem taka plotke ze Paz Prof Z WF waszego Lo "MACA"Gosci po
      tylku.....Chodzi o L.Kapl...
      • Gość: viki Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.pul.tke.pl 11.11.03, 00:36
        OOOOO sex w naszej budzie!! proponuje nowy ranking : najlepsza laska w szkole -
        wsród uczennic i grona pedagog...
        wg mnie niektóre cheerleaderki....mniam mniam
        • Gość: 2k pólmetek IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 19:22
          OJć półmetek był świetny.......myśle że pan dyrektor może być z nas dumny...i
          to bardzo..jeśli pan czyta mój list to chciłam jeszcze raz zaznaczyć że moja
          sukienka wcale nie była uboga i biust mi wcale nie wypadał.....
          na pólmetku najlepszy był fotograf, który robił naszej klasie najwięcej
          zdjec....heh trzeba miec ten urok...
        • Gość: 2klasistka do viki IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 19:23
          niektóre cheerleaderki? raczej wszystkie...
          a które ty masz na myśli?
        • Gość: LuKaS Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 16:04
          o czym wy wogole mowicie???? cheerleaderki laski????? wszystkie sa okropnie
          brzydkie,puste i głupie!! chodza po szkole takie cwaniary jak by byly niewiem
          kim!!moim zdaniem i wielu innych sa beznadziejne i nie zasluguja nawet zeby
          pisac o nich na tej stronie !! najbardziej okropna jest ta w czarnych
          kreconych wlosach i okularach z 2 g, w tych bordowych wlosach o wrednym pysku
          z 2d i ta drobna pusta blondyna z faldami tluszczu na brzuchu z 2 k!! noto
          tyle...czekam na komentarze...:)
          • Gość: 2klasistka do niejakiego biedactwa lukasza IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 21:37
            Słoce chyba cie któraś cheerleaderka bardzo skrzywdziła....chciałam dodac ze
            zadna z nas nie jest okropna,pusta i wredna.....a tak w ogóle to bejbe zobacz
            sie w lusterku..tylko uważaj zeby nie pękło...a pamietasz bazyliszka...(ale to
            było dla ludzi mądrych.....)
            do jakiej ty w ogóle chodzisz klasy?skoro masz tyle do powiedzenia to się
            przedstaw....
            • Gość: *]-[RN* Re: do niejakiego biedactwa lukasza IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:25
              zadna nie jest ;D a szczegolnie (jest pozno, jak to sie pisze? ;>) wymieniona
              z 2g ;D (no nie tylko ta ;P) no sorki mastah... powiedz to jej wprost,
              obiecuje rewizyte.

mungo, raz ci sie zdarzylo na "czysto" i juz szpanujesz? ;P wiem, ze z laska
              byles, ale to nie powod, zeby sie chwalic ;D no i gratuluje pomyslu z taxi
              <buahahahaha> ;]

nooooooow... polmetek ;]

kapelusz byl git...
              czirligirls tez ;D

weiss rox... jak narazie cos z 2:0 dla niego ;]

a ten skrzywdzony... to w zasadzie mogl byc wajs ;D (wajs, jak tam
              W...???? :DDDDDDDDDDDDDDDD)

dalej... hmmmmm... pozdro dla tych, ktorzy wytrzymali... no i dla naszej
              kochanej prof. ....... chcielibyscie ;D ;P (wracajac do tematu, ktorym sa
              nauczyciele 2lo)

na koniec chcialbym pozdrowic mame, tate, babcie, dziadka... nie, sorka,
              rodzinki sie nie pozdrawia ;/

no to pozdro 600, abstynenci, "normalni" ;], tzn te kolki ode mnie z klasy ;D
              pozdro ziomy (juzeg O*S*A, łubudu vel zjawisko vel bum (tu xero pozdrowien od
              zioma, moge? ;>)

made by
              .
              .
              .
              .
              .
              B*M*H ;D ps: jak jest?

no i zapomnialem...

WIELKIE LOL dla H2SSO4 za txt o "elitarnej szkole" ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(mysle, ze starczy jak na mnie ;P)
              • Gość: dalej ja ;D Re: do niejakiego biedactwa lukasza IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:28
                no i chcialem jeszcze.... zapomnialem ;/ o fak ;/

a, chcialem jeszcze pozdrowic reszte ekipy ze szkoly (ta zondzoncom ;])

pzdr

ziom
            • Gość: ad 2H z 2LO Re: do niejakiego biedactwa lukasza IP: *.rzeszow.msk.pl 17.11.03, 18:13
              wstyd mi za mojego imiennika ze takie glupoty wypisuje o cheerleaderkach. pozdr
              wszystkie gorace dziewczyny dopingujace zawodnikow :D
              • Gość: bmhr Re: do niejakiego biedactwa lukasza IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 22:39
                zwlaszcza pewne 2, jezeli mozna tak osobiscie ;D <cmok>

pozdro

Gość portalu: ad 2H z 2LO napisał(a):

> wstyd mi za mojego imiennika ze takie glupoty wypisuje o cheerleaderkach.
                pozdr
                >
                > wszystkie gorace dziewczyny dopingujace zawodnikow :D
          • Gość: 2klasistka do lukasza IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 21:42
            do tego zastanów sie co piszesz albo drobna albo nie......ktoś tu próbuje kogoś
            niesłusznie przedstawic w złym swietle....
            poza tym niejedna swoją inteligencja potrafiłaby cie zagiąc...
            np pusta mała blondynka ma 130 IQ i cio ty na to? ty pewnie 50 nie miałeś...
          • Gość: 2klasistka do łukasz raz jeszcze... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 21:45
            Słońce przez twoje stwierdzenie "wogule" dobiłeś mnie...oto jak cenne jest
            Twoje zdanie (!)
            W OGÓLE - oto poprawna pisownia....
          • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 12.11.03, 21:59
            chlopie szkoda cie wogole komentowac....
    • Gość: Mungo PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 08:56
      Więc, tak jak w temacie... opisujcie jak Wam minął półmetek, jak sie
      bawiliście, co bylo dobre, a co było złe :>

Jesli chodzi o mnie to impreza była udana i dobrze zorganizowana...

R.E.S.P.E.C.T. dla Białego za strzelenie kilku bramek ;-)

\-----------------/
      | R E S P E C T |
      /-----------------\
      • Gość: łubudu Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 12.11.03, 10:32
        Mungo ty sie juz chyba wystarczająco nakomentowales...
        • Gość: Mungo Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 10:42
          Chyba raczej nie...
          • Gość: mała Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 11:36
            żadnej pokory..
            mam nadzieje że się mylę
            • Gość: Mungo Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 19:25
              Jakiej kurde pokory, co? Ja zaczolem pierwszy?! Ja wyzywalem slownie jego
              rodzicow?! Nie ja! To on pierwszy zaczął, a to ze na forum byla mozliwosc
              wypowiedzenia sie, a tym samym odpowiedzenia na to co on mowil do mnie w szatni
              w szkole, nic nie znaczy.

A teraz o polmetku, bo o tym jest temat a nie o tym co bylo i czego juz nie ma.

Wiec tak jak powiedzialem... polmetek byl bardzo dobrze zorganizowany. Szkoda
              ze nie moglem zostac do konca. Ale nic, impreze taka jak ta sie kiedys
              powtorzy. I nieprawdą jest to, że wg. niektorych zabawa bez alkoholu nie jest
              zabawą...

!LUDZIE PAMIĘTAJCIE!
              -= BEZ ALKOHOLU MOZNA SIE DOBRZE BAWIC =-
              • Gość: 4klasa ABSTYNENT:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:00
                Bez ALKOHOLU!!!!!!!! Zabawa bez przesady!!!!!To nie jest katolik zeby bawic
                sie na "trzezwo'...Wiadomo ALKOCHOL Jest Bardzo Zdrowy i poprawia
                samopoczucie,humor i wogole:)Moze zalozycie szkolny klub ABSTYNENTOW???

Pozdrawiam Wszystkich DOBRYCH CLOPAKOW Ktorzy wiedza na czym zabawa
                polega!!!!!!!!
                • Gość: mastah ;D hrn Re: ABSTYNENT:) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:26
                  no i zapomnialem wczesniej... pozdro dla 4klasy ;D moze by tak kiedys sie
                  zabawic (tak legalnie ofkors ;])

B*M*H
      • Gość: Mungo Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 21:55
        Zabawa bez alkoholu - jak najbardziej T A K !

Nie rozumiem osob, ktore uwazaja ze jedynym celem podczas polmetku lub innych
        imprez jest "nawalenie sie w cztery du..y" zeby jak to mowia "miec dobra jazde
        (zabawe)"
        • Gość: juzeg Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:40
          Wygarnął kocioł garnkowi. :D
          cos ty sie zrobil bardziej papieski od samego papieza, he ?
          "zabawa bez alkoholu jak najbardziej tak" taki abstynent z ciebie czy to tylko
          na pokaz dla ludzi ktore czytaja to (tu pozdro dla najlepszego dyrektora 2lo -
          ale wazelina :D). Zeby sie bawic dobrze nie konecznie trzeba sie zawalic tak
          zeby rzygac dalej niz widziec. Mozna sobie kropnac dwa trzy kielonki i tez
          fajnie jest a nie od razu walic pol litry a potem modlic sie przed sedeseem.
          Widocznie ludzie w 2lo maja zapedy masochistyczne (pozdro dla wajsa). Do tego
          trzeba zastanowic sie przed pisaniem na forum gdzie to czytaja normalni ludzie
          a nie siekac HMB czy inne ciekawe zwiazki o skomplikowanej budowie chemicznej.
          Buła to nie wszystko. Masz noge jak ja udo ale faldy to ci chyba poprostowalo
          (moze to znowu ten woooooooorek).

Przepraszam za ten post ale mam dzisiaj podly nastroj i ochote na opieprzenie
          kogos i akurat na Munga padlo. Ale w kazdej tresci jest nutka prawdy :P. Cos mi
          sie wydaje ze forum umiera smiercia naturalna i za duzo sie smrodu zrobilo
          wokol niego.
          Tylko moje ziomy pozostaly na polu bitwy. Pozdro dla HRN O*S*A a takze łubudu
          vel zjawisko vel bum
          • Gość: zjawisko Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 13.11.03, 17:41
            Moze to bedzie ziomoforum??
      • Gość: Mungo Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 21:58
        Apropos polmetku - komentujcie wreszcie... co to jakas masowa niemoc nastała? :-
        )

\---------------------/
        | R E S P E C T |
        /---------------------\
        • Gość: 2klasistka Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 22:09
          Połmetek był super, że tak powiem i podobnie jak ty nie miałam kropli alkoholu
          w ustach :) ogólnie fajnie bylo i mysle że mało kto odzyskał siły by rozpisywac
          się na forum... :)...
          • Gość: Mungo Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 22:20
            No wreszcie jakas osoba, która zdążyła juz "ożyc" po polmetku :-) dzięki i
            pozdro 600

\---------------------/
            | R E S P E C T |
            /---------------------\
          • Gość: Dziela Re: PÓŁMETEK - opisujcie i komentujcie IP: *.krak.tke.pl 12.11.03, 22:22
            No wlasnie.. Aniu tak jak np dzis na j. niemieckim u pani Wojnar ;D tez nie
            mialysmy sily :D
            Wracajac do polmetku, zabawa byla naprawde swietna. I nawet chyba jako jedyna
            szkola mielismy do 5 nad ranem :)
            No a dzis bawi 4 lo , i tak nas nie przebija ;D
    • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:48
      Nie mam czasami sily do ludzi. Najpierw pisza cos na forum potem sie tego
      wstydza i kombinuja jak to wymigac sie od odpowiedzialnosci. to jest parszywe
      wredne (nie mylic z wrednymi sprzataczkami - niektorymi) i wogole bezczelne.
      • Gość: A.E.K. Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 80.51.167.* 12.11.03, 23:03
        Pozdro dla wszystkich lasek, które leciały na kapelusz :) . Na półmetku było
        spox i 4 może nam tylko pozazdrościć.
        • Gość: XXI Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.pul.tke.pl 12.11.03, 23:57
          Gość portalu: A.E.K. napisał(a):

> 4 może nam tylko pozazdrościć.
          Co wy Qrwa z tym 4lo stale ? Jakieś kompleksy czy co? Przcierz 4 lo i 1 lo to
          najbardziej szpanerskie i pozerskie budy w szkole - jedyne normlane lo , w
          którym sa norlani ludzie i nauczyciele( no w miare normalni) to nasza buda!!!
          2LO RULEZ!!!
          • Gość: XXI Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.pul.tke.pl 12.11.03, 23:57
            Gość portalu: XXI napisał(a):

> Gość portalu: A.E.K. napisał(a):
            >
            > > 4 może nam tylko pozazdrościć.
            > Co wy Qrwa z tym 4lo stale ? Jakieś kompleksy czy co? Przcierz 4 lo i 1 lo to
            > najbardziej szpanerskie i pozerskie budy w szkole - jedyne normlane lo , w
            > którym sa norlani ludzie i nauczyciele( no w miare normalni) to nasza buda!!!
            > 2LO RULEZ!!!
            miało byc bydy w rzeszowie SORKI:))
            • Gość: XXI Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.pul.tke.pl 12.11.03, 23:59
              Gość portalu: XXI napisał(a):

> Gość portalu: XXI napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: A.E.K. napisał(a):
              > >
              > > > 4 może nam tylko pozazdrościć.
              > > Co wy Qrwa z tym 4lo stale ? Jakieś kompleksy czy co? Przcierz 4 lo i 1 lo
              > to
              > > najbardziej szpanerskie i pozerskie budy w szkole - jedyne normlane lo , w
              >
              > > którym sa norlani ludzie i nauczyciele( no w miare normalni) to nasza buda
              > !!!
              > > 2LO RULEZ!!!
              > miało byc bydy w rzeszowie SORKI:))
              dzisas!! jescze raz ja miało być BUDY W RZESZOWIE no teraz chyba dobrze?:)
              • Gość: ziommm Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 00:31
                dobsze, dobsze ;D

hrn
              • Gość: A.E.K. Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 80.51.167.* 13.11.03, 16:35
                Ale sie mnie ktoś doczepił! przecież ja znam ludzi z 4LO i w zupełności się z
                Tobą zgadzam że to leszcze!!Pozdro dla Ciebie no i spoko, że Ktoś czyta co pisze
                • Gość: bigb Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: server:* / 192.168.1.* 13.11.03, 19:45
                  taki jestes kozak?? nie wiem zabardzo czym 4 rozni sie od 1 czy 2. kogo znasz
                  z innych szkol?? jak ludzi twojego pokroju to powodzenia. ja staram sie do
                  nich nie zaliczac.
                • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 19:53
                  hehe widze ze tutaj odzywaja scysje pomiedzy uczniami liceow rzeszowskich.
                  kiedys chyba dyrektor mgr J.C. powiedzial mi ze nie lubi jak mowi sie ze tam
                  drugie jest lepsze itd. W sumie zgodzilem sie z czlowiekiem bo nie nalezy
                  generalizowac i uogolniac spraw ale czasem jak rozmawiam z ludzmi z 4 czy 1 to
                  mi rece opadaja do kostek. Maja takie mniemanie o sobie jakby byli pepkiem
                  swiata. No bo trzeba czyms nadrobic ze ma sie szkole obok kosciola i mcdonalda
                  (no prawie :P) albo gdzies na przedmiesciach. Poza tym tylko nasza szkola ma
                  tak wspaniale tradycje i udziela sie na forum rzeszowa (tym realnym a nie
                  gazeta.pl).

Pozdro dla zapomnianego juz ZMPN "Lapidaros" oraz dla moich ziomow O*S*A, i hrn
                  oraz dla kolegi zjawisko
                  • Gość: XXI Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.pul.tke.pl 14.11.03, 00:52
                    Gość portalu: juzeg napisał(a):

> czasem jak rozmawiam z ludzmi z 4 czy 1 to
                    > mi rece opadaja do kostek. Maja takie mniemanie o sobie jakby byli pepkiem
                    > swiata. >

Właśnie o to mi chodziło!! Ta ich "elitarność", heftać sie chce jak sie z nimi
                    rozmawia - a nie maja oni zbyt dużo rozsądnych rzeczy do powiedzenia.
                    2LO RULEZ!!!
                    • Gość: A.E.K. Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 80.51.167.* 14.11.03, 15:17
                      Rzeszów nadal jest Biało-Niebieski!!2LO mistrzem Rzeszowa w siatkówce!!
                      • Gość: ziooom Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 81.15.189.* 14.11.03, 17:18
                        2LO RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: ziooom Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 81.15.189.* 14.11.03, 17:24
                          respekt dla weissa,naszego snajpera
                          • Gość: juzeg Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 17:32
                            z celnoscia weissa to my mozemy startowac w konkurencji Karabin Dowolny na
                            mistrzostwach polski.

pozdro dla strzelcow ale tych prawdziwych z 2lo
                  • Gość: 2k nasi chlopcy sa najlepsi IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.11.03, 17:15
                    Tak sa mistrzami grali genialnie!!!!!!!!!Kosiamy
                    ich...:**************
                    • Gość: A.E.K. Re: nasi chlopcy sa najlepsi IP: 80.51.167.* 14.11.03, 21:51
                      Wierni po porażce, dumni po zwycięstwie!! 2LO RULES!!
    • Gość: Legendarny ziom Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 14.11.03, 20:51
      No to jedziemy do 1000 postów!!! Pozdro wszyscy
      • Gość: 3k Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: 217.97.144.* 14.11.03, 23:49
        witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        widziałem, ze się ktos wypowiada na temat wycieczki do kołobrzegu, o
        supermłodzieżowym wychowaniu i odczuciu problemów młodzieży?, czy macie jakies
        ale do wycieczki?
        co wam tam niepasowało?
        bo mi nic?
        super atmosfera, a opiekunowie naprawde czadowi, czyż nie?
        pozdrawiam 3k
        • Gość: BluntMastaHRNRasta Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 00:43
          yyyyy, ziommm, jak 3k????? czy ja jestem ciagle w starym systemie ;>

pozdro (do 1000 :D)
          • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 15.11.03, 21:15
            Stary system nie rdzewieje...
    • Gość: legendarny ziom Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 15.11.03, 21:50
      To forum chyba nigdy nie umrze....
      Jazda do 1000:)

Pozdro Zjawisko, hrn, juzeg
      • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 15.11.03, 22:31
        Pozdro legendarny ziomie, dla innych ziomow tez pozdro.

Niech zyje Wielki Lapidaros!!!
        • Gość: wafel Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.03, 23:01
          Pozdro dla legendarnego zioma,HRN,zjawisko,juzeg a w ogole to pozdro dla
          wszystkich ziomow

nasze forum jest niesmiertelne, i TAK MA BYC
          jak kogos w pozdr pominalem to sorry
          • Gość: legendarny ziom Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.msk.pl 15.11.03, 23:05
            może jak skonczył sie temat o nauczycielach to poopowiadamy sobie dowcipy na
            forum ? Co wy na to ?

Pozdro WAFEL nowy ziomie
            • Gość: B*M*]-[*R Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 15.11.03, 23:18
              wafel sonsiedzie ;D

to moze tak...

co uwazacie na temat tekstu o "elitarnosci naszej szkoly" p. T...SS... ;D po
              zobaczeniu mnie ;D (to dla tych wiedzacych, nie bede sie reklamowal)

pozdro all
              • Gość: zjawisko Re: II LO Rzeszów - ranking nauczycieli IP: *.intertele.pl / *.tpsa.intertele.pl 16.11.03, 16:00
                ja ci juz powiedzialem, co sadze na temat tego tekstu...

pozdro dla wafla, innych ziomow, oraz ZNPM Lapidaros!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka