26.04.13, 10:55
Mam pytanie dzisiaj mòj psiak dwa razy zwymiotował takà żòłto-zielonà piana. Czy powinnam go zabrać do weta? Czytałam, że może być to spowodowane głodnym brzuchem(cała noc za nim). Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bandziaa Re: Wymioty 26.04.13, 10:58
      Ja bym poszła do weta.
      • 9czarna Re: Wymioty 26.04.13, 13:27
        Z rana zdarzaja sie czasem wymioty głodowe,ale bywa ze wymioty sa objawem zarobaczenia. Kiedy był odrobaczany?Jesli piesek jest zywy je i pije to mysle i odrobaczenie miało miejsce nie wydaje mi sie aby było to cos groznego,co innego gdy bedzie sie to powtarzac a pies nie bedzie chcial jesc itd. To wtedy do weta.
        • chloe223 Re: Wymioty 26.04.13, 16:24
          Piesek jest regularnie odrobaczany co miesiąc. Ojj tak jest on żywy :) Chyba już wiem skąd wymioty, znalazłam małe kwiatuszki które spadły z rośliny stojącej na oknie. Przypuszczam, że był ciekawy jak smakują:))
          • nikjar Re: Wymioty 26.04.13, 16:59
            co do zjadanych kwiatuszków,mój nałogowo na dworze zainteresowany jest mleczami a stokrotki wręcz z pyszczka wyjmuje mu ciągle,ostatnio miał zaczerwienione jedno oko,niby ropiało ale nie miała ta wydzielina zółtego koloru takie nie wiadomo co,świetlik 2xdziennie i kilkakrotne przemywanie sola fiz.w ciagu dnia zrobiło swoje i po 3 dniach wszystko jest ok,tak więc nie dziwie się ,że poczęstował sie kwiatkami z okna,te typy tak maja hahahahaha;)
            • an3czka2 Re: Wymioty 26.04.13, 17:05
              Myślę że najadł się kwiatków, może poprawił trawą i gotowe:). Moje po trawie też potrafią zwymiotować. Jak ma apetyt i nie jest osowiałay , to jest okey. Jeżeli jednak dołączy się biegunka, czy inne niepokojące objawy to do weta. Niektóre trawy pies musi jeść, aby oczyścić żołądek. Robią to często psy jak coś im zalega w żołądku.
              Pozdrawiam Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka