Gość: liberka IP: 83.15.3.* 01.05.08, 13:45 Witam, szukam dostawcy odzieży używanej do mojego sklepu lub hurtowni w Rzeszowie i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inz Re: odzież używana IP: *.gemini.net.pl 03.05.08, 08:47 te czerwone dyskonty tania odzież co są w nocie koło wdk i na piłsudskiego prowadzą sprzedaż hurtową też Odpowiedz Link Zgłoś
fashion.outlet Re: odzież używana 10.05.13, 17:59 Witam, Jesteśmy małą hurtownią, ale działamy już na rynku 2 lata z sukcesem. Towar wysyłamy kurierem prosto do klienta. Zapraszamy na naszą stronę: www.fashionoutlet.biz tel. 604-205-441 Zapraszam Anna Purc Odpowiedz Link Zgłoś
scooter3829 Re: odzież używana 08.06.13, 16:15 Zapraszam do współpracy ! www.modnywieszak.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
super.ciuszki Prawie nowa odzież używana CREAM 14.09.13, 13:32 Witam Jestem rzetelnym sprzedawcą działającym na rynku w UK. Poszukuję osób chętnych do współpracy - odbioru odzieży używanej damskiej, męskiej, dziecięcej CREAM w PL. Odzież jest najwyższej jakości, bez śladów użytkowania, część ubrań jest zupełnie nowa z metkami.Osobiście sprawdzam każdą sztukę, aby mieć pewność, że ubrania są bez plam, rozciągnięć itp. Na Państwa prośbę mogę skompletować ubrania tylko męskie, damskie lub dziecięce oraz buty, torebki, bieliznę i inne dodatki. Cena 40 zł za kg. Ponieważ ubrania sprowadzane są bezpośrednio z Anglii ze sprawdzonego źródła, koszty transportu do Polski wynoszą: Do 30 kg- 91 zł( 19 Funtów) do 10 kg- 13 Funtów. Gwarantuję Państwu udanych i niepowtarzalnych zakupów i liczę na długotrwałą współpracę. Oczekuję tylko poważnych ofert. W razie jakichkolwiek pytań proszę się kontaktować tel:+4407417439545 lub mailowo super.ciuszki@op.pl Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: Prawie nowa odzież używana CREAM IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.09.13, 15:46 Jestem rzetelnym sprzedawcą działającym na rynku w UK. To ta ostatnia chinska dostawa? Troche nieładnie pachnie, i dziurki trzeba polatac, ale poza tym super. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.monica36 Re: odzież używana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 13:24 podaje 604-95-67-90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret Re: odzież używana IP: *.rzeszow.vectranet.pl 17.10.13, 13:29 Jeszcze kierunkowy do Chin +68 Odpowiedz Link Zgłoś
victoria-fashion Re: odzież używana 09.03.14, 16:51 Nie jestem hurtownią, mam zaprzyjaźnione osoby na terenie Europy a także USA dlatego może się także trafić jakaś firmówka ze Stanów. Sprowadzam odzież DAMSKĄ, MĘSKĄ I DZIECIĘCĄ. W moich zestawach znajdziesz takie marki jak Next, Geogre, Gant, River Island, H&M, Zara, Adidas, Nike, Rusell, Mark&Spenser, Atmosphere, Ralph Lauren itp.Odzież dodatkowo przesortowana przez mnie, uwzględniając potrzebę klienta. Ubrania na czasie bez uszkodzeń, żadnych odpadów,dobrej jakości!! GOTOWE NA WIESZAK! Jesteś zainteresowany, NIE TRAĆ CZASU, NAPISZ victoria-fashion@gazeta.pl, Prześlę szczegóły i przykładowe zdjęcia ubrań. Kupując u mnie nie pożałujesz. Cena 35zł/kg Można już zamawiać odzież letnią damską w tej samej cenie! Szukam stałych, konkretnych odbiorców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda.cocomo Re: odzież używana 09.11.14, 17:24 jeśli jest tutaj jakaś hurtownia, sortownia,ktoś kto posiada odzież dziecięca w asortymencie proszę o kontakt lena.rekrutacja@wp.pl chetnie odkupie,szukam dostawcow Odpowiedz Link Zgłoś
tkmi Re: odzież używana 29.01.15, 15:44 Witam, Zajmuję się importem odzieży używanej dziecięcej z terenu Anglii. Jeśli jest Pa/ Pani zainteresowana to proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny: tomkra78@googlemail.com 00447925949008 Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: odzież używana 29.01.15, 16:03 Podobno jesteśmy zieloną wyspą to skąd zapotrzebowanie na odzież używaną Odpowiedz Link Zgłoś