Gość: ek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 14:52 Podobno w Łancucie sa pyszne lody, wiecie w korym miejscu znajdje sie kawiarnia z owymi lodami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka Re: lody w Łancucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 17:43 Lokal nazywa się ,,Monika'' tuż za Bożnicą niewielki budyneczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: lody w Łancucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:15 nieprawda,, wg mnie najlepsze lody sa u pana Pasierba w cukierni w poblizu bramy wejściowej do szpitala..ok 20m wczesniej patrząc od bożnicy....niezłe ( ale gorzsze od w/wym) sa równiez w okolicy parku , po drugiej stronie ul 3maja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: lody w Łancucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 14:58 kolego power - nie wiem kim jest osoba, która zapytywała o te lody, ale zapewne nie z Łańcuta, natomiast już kilka osób z Rzeszowa i okolic rozpytywało o dobre lody w Łańcucie ( ostatecznie chodziło im właśnie o Monikę) a nie o te u Pana Pasierba (pracuję w Rzesz. w bardzo dużym zakładzie i tak słyszałam). Jeśli o mnie chodzi, też uważam że w Monice są lepsze, u P. pasierba są tylko słynniejsze, a to jednak nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: lody w Łancucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:34 miła olko, może masz racje . Ja zawsze kupuje lody u pasierba i sa znakomite, ale nie próbowałem od ,,moniki" więc może masz racje? musz na jeden raz zminic lodziarnie.....mam nadzieje, że nie bedzie to na stałe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: lody w Łancucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 16:14 To prawda nie jestem z Lancuta, dlatego pytalam w ktorym miejscu jest owa lodziarnia z pysznymi lodami bo wiele osob o niej mowi a ja nie wiem w ktorym miejscu sie ona znajduje, wiec teraz juz wiem i zajrze do wyzej wymienionych i sie przekonam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: lody w Łancucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 22:22 A ja jestem z łańcuta i musze troche sprostować. lody od pasierba wcale nie są dobre, kiepski smak i kulki zarożonej wody w środku. I oczywiście cukiernia pasierba nie jest przed szpitalem, a na przeciwko moniki (swoja drogą lody niezle ale nie rewelacja). Koło szpitala jest cukierna pani pokrywki (tak lodow nie jadłam). Odpowiedz Link Zgłoś